|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 56 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: Fakultet strojarstva i računarstva (FSR) | Građevinski fakultet (GF) | Agronomija Postano: 07 kol 2017, 21:19 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15123 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
daramo je napisao/la: To je privatno, FIT je u sklopu Univerziteta Džemal Bijedić. Čekaj ba besplatno online to pohađaš? Ovo iz Širokog nije online ali je usavrsavanje, doslo je do nesporazuma u tekstovima.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Fakultet strojarstva i računarstva (FSR) | Građevinski fakultet (GF) | Agronomija Postano: 07 kol 2017, 21:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39022 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ma ne FIT se plaća naravno, to je državni faks u sklopu univerziteta Džemal Bijedić. To u Širokom je je srednja škola, misliš valjda na Logos u Mostaru? To je privatni faks za djecu guzonja kojima je teško učiti pa im starci uplate jer ih čeka državna služba. Tamo ti je cijena jedne godina kao dodiplomski na državnom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fakultet strojarstva i računarstva (FSR) | Građevinski fakultet (GF) | Agronomija Postano: 07 kol 2017, 21:59 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15123 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Ma ne znam za Logos iz Mostara, samo kazem cuo sam za taj u Sirokom Brijegu i jos nekim lokacijama po BiH.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fakultet strojarstva i računarstva (FSR) | Građevinski fakultet (GF) | Agronomija Postano: 20 lip 2019, 10:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75228 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
FSR je otvaranjem elektrotehnickog smjera, promijenio naziv u Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
travnikk
|
Naslov: Re: Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE) | Građevinski fakultet (GF) | Agronomi Postano: 23 svi 2023, 20:51 |
|
|
Jel ima netko da ide na FSRE, imam dosta pitanja pa ako je netko voljan pomoći?
|
|
Vrh |
|
|
Velocidad
|
Naslov: Re: Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE) | Građevinski fakultet (GF) | Agronomi Postano: 24 svi 2023, 07:14 |
|
|
travnikk je napisao/la: Jel ima netko da ide na FSRE, imam dosta pitanja pa ako je netko voljan pomoći? Donedavno sam ja išao, javi se u pp šta te zanima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|