Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
zapovjednik je napisao/la:
Radnicka stranka je pobijedila u citavoj provinciji Barcelona,ne samo u gradu... Ako budu tako glasali...nece se sigurno osamostaliti...
jel nam to ti podržavaš separtiste ?
čuo sam da referendum o samostalnosti Katalonije doživljava neuspjeh zbog doseljenika Španjolaca u Kataloniju, dosta je Andalužana iz ekonomskih razloga otišlo pravac Katalonija.
mislim da Katalonci i nisu tako kao Baski nabrijani na samostalnost, mislim da je njima najbitnije da novac ostaje u Kataloniji.
i tamo postoje parole kao "Katalonija radi, Madrid se gradi"
Radnicka stranka je pobijedila u citavoj provinciji Barcelona,ne samo u gradu... Ako budu tako glasali...nece se sigurno osamostaliti...
jel nam to ti podržavaš separtiste ?
čuo sam da referendum o samostalnosti Katalonije doživljava neuspjeh zbog doseljenika Španjolaca u Kataloniju, dosta je Andalužana iz ekonomskih razloga otišlo pravac Katalonija.
mislim da Katalonci i nisu tako kao Baski nabrijani na samostalnost, mislim da je njima najbitnije da novac ostaje u Kataloniji.
i tamo postoje parole kao "Katalonija radi, Madrid se gradi"
U Baskiji su pobijedile separatisticke Baskijske stranke,a Galjegosi su zanimljivo glasali za Spanske desnicare...toliko o nezavisnosti Galicije
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Radnicka stranka je pobijedila u citavoj provinciji Barcelona,ne samo u gradu...
Mogao si vidjeti i iz moga upisa da mi je ta činjenica prilično jasna:
Pessimus dux je napisao/la:
Ili da pogledaš kolika je zaista prednost pobjedničke stranke u samoj izbornoj jedinici gdje se Barcelona nalazi?
Međutim, prilično sam uvjeren da je ta pobjeda u toj izbornoj jedinici otišla na njihovu stranu, upravo zbog grada Barcelone, dok pretpostavljam da bi analizom biračkih mjesta u manje urbaniziranim sredinama iste izborne jedinice došli do zaključka kako je i u njoj zapravo na većem dijelu njezina teritorija pobjedu odnijela katalonska nacionalistička stranka.
Ako budu tako glasali...nece se sigurno osamostaliti...
TEROR u Barseloni:Kombijem u pešake, taoci u kafeu Autor: MONDO/Agencije Jedna osoba je ubijena, a 32 su povređene kada se kombi zaleteo u ljude u jednoj od najprometnijih ulica u Barseloni. Naoružani teroristi iz vozila drže taoce u turskom restoranu.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82565 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Izgleda da su shvatili da je gaženje pješaka ko čunjeva najjednostavniji način.
Do trenutka kad stisne gas, ne krši nijedan zakon niti je sumnjiv. Ne treba nikakva ni posebna obuka, ni naprave, niti naredba. Naredbe su u kuranu i hadisima.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Koja je kvota da su sljedbenici "religije mira" ovo napravili ?
Koliko se sjecam Spanija je zbog "sljedbenika religije mira" bombardovala Srbe. Koliko je njima bilo zao Srba koje su ubijali bombama toliko je meni danas zao Spanaca. Eto im njihovih mezimaca.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Koja je kvota da su sljedbenici "religije mira" ovo napravili ?
Koliko se sjecam Spanija je zbog "sljedbenika religije mira" bombardovala Srbe. Koliko je njima bilo zao Srba koje su ubijali bombama toliko je meni danas zao Spanaca. Eto im njihovih mezimaca.
Ne vrti se citav svijet oko Srbije niti je povijest pocela i zavrsila '99. Ovdje je poginulo jos najmanje Spanjolaca: 1.Katalonci a ne Spanjolci su vecina u Barceloni i citavoj pokrajini Kataloniji 2.Las Ramblas gdje se napad dogodio je turisticka pjesacka zona, tko god je bio tamo zna da je puno turista ko sipak, domaci tu setnicu za dzepare i naivne turiste izbjegavaju.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.