|
|
Stranica: 39/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 17:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63028 Lokacija: DAZP HQ
|
Ljepota bivstvovanja u EU je što ti svi mogu doslovno i figurativno samo lagano podamfat. Dok deremo Talijanku, lijevom rukom šamaramo Bošnje, Slovence, Srbiju i Mađarsku. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 18:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85882 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Muslimani bi vodili separatisticku vanjsku politiku izvan hrvatskosrpskih institucija BiH.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 18:51 |
|
|
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:03 |
|
|
useless je napisao/la: Taj brod je davno otplovio što se tiče nas u BiH, a nedoumice srećom nestaju i u Hrvatskoj. Videćemo,gospodine Bezkorisni.Ništa nije večno i nepromenljivo.Ja sam iskreno iznenađen muslimanskom qrčevitošću.Ponelo ih.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85882 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ništa ispod Jablanice nema muslimansku vlast.
Btw Jablanici je zračnom udaljenosti praktično bliži Split od Neuma.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:14 |
|
|
Kačamak je napisao/la: useless je napisao/la: Taj brod je davno otplovio što se tiče nas u BiH, a nedoumice srećom nestaju i u Hrvatskoj. Videćemo,gospodine Bezkorisni.Ništa nije večno i nepromenljivo.Ja sam iskreno iznenađen muslimanskom qrčevitošću.Ponelo ih. Ponijelo ih, kao sto ih je ponijelo da će "Europa biti islamska". Fanatizam istog tipa. Ali u sekundi predje u sprdnju, kad pogledamo da Sarajevo nije sposobno vodu i javni prijevoz si osigurat, jedine muslimanske hercegovacke općine Konjic i Jablanica duplo vise umrlih od rodjenih, generalni stampedo ka Njemačkoj, a u vlasti nam moraju dati guze i velikodušnih ustupaka da dobiju naše odobrenje za bilo kakvu odluku. Ni ja ne znam sto stoji iza tog provokatorskog fanatizma. Zapravo znam. Njihov mentalitet inaćenja pod svaku cijenu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:20 |
|
|
|
Lijepo ovo ide. Tocno onako kako treba. Sjajno!
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:22 |
|
|
PCM je napisao/la: Lijepo ovo ide. Tocno onako kako treba. Sjajno! Meni nimalo ne pada teško sto su Bošnjaci osim sa Srbima u BiH, Hrvatima u BiH, sada otvorili i front s Hrvatskom. Neka se i RH kadrovi vježbaju u ophođenju s muslimanskim ludorijama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:28 |
|
|
Ovi potezi su rezultat očaja. Sve bitne odluke moraju dijeliti s drugima, a obično druge dvije strane su protiv. "Iskakanjem iz igre" pojedinih posebice nenadležnih ministara, testira se samo reakacija suprotne strane. Tu više ne prevladava razum, nego puko neralno zahtjevanje nečeg što ni teoretski nije ostvario. S druge strane ovo je čista izborna kampanja, jer ovu temu su 10 godina bili praktički konzervirali i sve hrvatske poteze kompletno prešutili. Sutorina je dosta sličan primjer praznog akcionizma. Što se sve nije najavljivalo na sastancima, plenumima itd, a onda odjednom tema zaboravljena. Tko danas od Muslimana spominje Sutorinu? Zar se tako brani BiH?  Ali ima i pozitivna strana svega, u HR će prije shvatiti s kakvim problemima se mi moramo nositi.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Lijepo ovo ide. Tocno onako kako treba. Sjajno! Meni nimalo ne pada teško sto su Bošnjaci osim sa Srbima u BiH, Hrvatima u BiH, sada otvorili i front s Hrvatskom. Neka se i RH kadrovi vježbaju u ophođenju s muslimanskim ludorijama. Zato i kazem da sve ide sjajno. Procitaj samo komentare po portalima, ljudi u bircevima koje termine koriste za njih (mudzahedini, islamisti, bombasi, b.alije) brutala teska,lijevi koriste jacu verbalnu artiljeriju od desnih i to osjetno, jer desni ih donekle stede zbog onog starog starcevicanskog refleksa. Nema marketinga za nas do muslimanskog marketinga. Isto kao kod nametanja Komsica za hrvatskog clana Predsjednistva, kad bi mi imali Ustavni Sud na nasoj strani sa vrlo jasnim presudama?! Imali bi poluprotokolarnu funkciju jednog od trojice predsjednika a sve bi ostalo po starom, majorizacija i sve ostalo bi bilo nesto egzoticno i nepoznato, kao i silovanja Doma Naroda i zlouporabe svih mogucih bh institucija od strane Bosnjaka. Pomaka bi bilo vrlo malo ili nimalo. Uglavnom hvala Zeljko, hvala Bakire. Bog blagoslovio (islamiste)SDA i (bosnjacke nacionaliste)SDP.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 19:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Njihov mentalitet inaćenja pod svaku cijenu. Samo to im je preostalo. RBiH su sahranili. Doduše i drugi su pripomogli.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 23:10 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
A što ga i vi zadrobiste. Teško mi je povjerovat da vjerujete u ono što pišete. Da skratim priču : - politički razlaz Bošnjaka i Hrvata u BiH što prije i svatko na svoju stranu - razvrgnuti Federaciju BiH što prije
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 23:32 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6919 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Nista nije samo vasa stvar. Vi prvo morate pitati ili bolje receno pustiti srbe iz drzavne zajednice tzv bih.A ako srbi odu onda ce se granice izmedu nas i vas pisati prema ratnim crtama. Sto se nas tice ne obavezuje nas nista osim naseg interesa. Hrvatsku obavezuje ustav, da nam pomogne sve do vojne potpore i direktnog mjesanja.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 12 ruj 2017, 23:42 |
|
|
Citat: Nista nije samo vasa stvar. Vi prvo morate pitati ili bolje receno pustiti srbe iz drzavne zajednice tzv bih.A ako srbi odu onda ce se granice izmedu nas i vas pisati prema ratnim crtama. Sto se nas tice ne obavezuje nas nista osim naseg interesa. Hrvatsku obavezuje ustav, da nam pomogne sve do vojne potpore i direktnog mjesanja. Vidjet ćemo kako će to ić. BiH na tvoju žalost ostaje. Federacija nije međunarodno priznata zemlja, već kurac od ovce dogovora dva sumnjiva režima usred nekog rata. Bez ikakvog demokratskog legitimiteta. Nit vi nas što pitate, nit ćemo mi vas ikada što pitat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 00:00 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Nista nije samo vasa stvar. Vi prvo morate pitati ili bolje receno pustiti srbe iz drzavne zajednice tzv bih.A ako srbi odu onda ce se granice izmedu nas i vas pisati prema ratnim crtama. Sto se nas tice ne obavezuje nas nista osim naseg interesa. Hrvatsku obavezuje ustav, da nam pomogne sve do vojne potpore i direktnog mjesanja. Vidjet ćemo kako će to ić. BiH na tvoju žalost ostaje. Federacija nije međunarodno priznata zemlja, već kurac od ovce dogovora dva sumnjiva režima usred nekog rata. Bez ikakvog demokratskog legitimiteta. Nit vi nas što pitate, nit ćemo mi vas ikada što pitat. Cisto sumljam da ce tako dalje opstojati i funkcionirati, samo vi nastavite tim pravcem, vidjet cemo gdje ce vas to odvesti.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 00:06 |
|
|
Citat: Fanatizam istog tipa. Ali u sekundi predje u sprdnju, kad pogledamo da Sarajevo nije sposobno vodu i javni prijevoz si osigurat, jedine muslimanske hercegovacke općine Konjic i Jablanica duplo vise umrlih od rodjenih, generalni stampedo ka Njemačkoj, a u vlasti nam moraju dati guze i velikodušnih ustupaka da dobiju naše odobrenje za bilo kakvu odluku. Dobro Robi da premjerimo BH Hrvate istim tvojim aršinom. BH Hrvati, malobrojna populacija, bez ijednog svog urbanog centra, bez intelektualne scene, političke kulture i tradicije. U bijegu ka Hrvatskoj, Irskoj, Njemačkoj i tko zna gdje ... Toliko važni da im visi Damoklov mač nestanka iz političkog života zemlje na prvoj okuci ... Raspored općina katastrofalan. Vode ih ljudi da pošteniji bit ne mogu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 00:08 |
|
|
Citat: Cisto sumljam da ce tako dalje opstojati i funkcionirati, samo vi nastavite tim pravcem, vidjet cemo gdje ce vas to odvesti. I ja to velim. Sadašnji sustav je propao. Dajte da svatko napravi svoj, pa da usporedimo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 00:30 |
|
|
Baron je napisao/la: Citat: Cisto sumljam da ce tako dalje opstojati i funkcionirati, samo vi nastavite tim pravcem, vidjet cemo gdje ce vas to odvesti. I ja to velim. Sadašnji sustav je propao. Dajte da svatko napravi svoj, pa da usporedimo. Reset sistema i povratak na pocetak. Izvsno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
useless
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 07:31 |
|
|
|
Bošnjaci su kompleksaši, klasični kompleks manje vrijednosti. Ko onaj lik za šankom koji nikad ništa nije postiga u životu i sere po svima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mrnjav
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 10:10 |
|
|
Baron je napisao/la: Nit vi nas što pitate, nit ćemo mi vas ikada što pitat. Koliko pratim ovaj Baron je predstavnik lijeve muslimanske opcije i građanskog društva kojemu su svi isti, nema nacionalnih torova. A vidi ovdje retorike, MI vs VI. Takvi će prvi rezat glave Hrvatima tamo di nisu zaštićeni i organizirani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Baron
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 17:20 |
|
|
Citat: Koliko pratim ovaj Baron je predstavnik lijeve muslimanske opcije i građanskog društva kojemu su svi isti, nema nacionalnih torova. A vidi ovdje retorike, MI vs VI. Takvi će prvi rezat glave Hrvatima tamo di nisu zaštićeni i organizirani. Ovdje VI nastupate kao advokati desne opcije u RH i njihovih interesa (ko biva Plenkijeve RH), a MI zastupamo BiH. Ovo nije priča o dva tora i plemena koja se tuku oko vatre u nekoj šumi. U proteklom ratu sam stajao u zaštitu susjeda srpske nacionalnosti kad se radilo o običnim, apolitičnim ljudima po cijenu batina, a Hrvate (preciznije katolike) ni pod razno nitko nije spominjao ili dirao. Kad sam kao balavac imao takav moralni kompas, što misliš kako bi tek sad reagiro da netko počme nekog gaziti iz čista mira zbog nacije i vjere. Nitko ovdje ne planira da nekome reže glave, i ovdje diskutiramo kako da izađemo iz govana pa makar se rastali, ali mirno. Vama je svaki Mujo islilovac i vehabija. Zato i ne možemo zajedno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 17:33 |
|
|
BiH se zvanično usprotivila izgradnji Pelješkog mostaIzgradnji Pelješkog mosta nije se samo uprotivila jedna politička stranka, kako se to predstavlja u Hrvatskoj, već većina stranaka u Parlamentarnoj skupštini BiH s obzirom na to da su pored SDA potpisnici Deklaracije i zastupnici iz reda SDP-a, SBB-a, SDS-a, Nezavisnog bloka, DF-a, A-SDA i BPS-a.Top komentari: -Biće kako Bošnjaci kažu. Ustaše tišina! -Ne može narod kojeg je 9% da pametuje https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-se- ... /170913090
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 17:48 |
|
|
 Zar se tako nazivaju federalni partneri? Sram vas bilo, gospodine 033.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 17:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27692 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Agathonikos je napisao/la: BiH se zvanično usprotivila izgradnji Pelješkog mostaIzgradnji Pelješkog mosta nije se samo uprotivila jedna politička stranka, kako se to predstavlja u Hrvatskoj, već većina stranaka u Parlamentarnoj skupštini BiH s obzirom na to da su pored SDA potpisnici Deklaracije i zastupnici iz reda SDP-a, SBB-a, SDS-a, Nezavisnog bloka, DF-a, A-SDA i BPS-a.Top komentari: -Biće kako Bošnjaci kažu. Ustaše tišina! -Ne može narod kojeg je 9% da pametuje https://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-se- ... /170913090 Da bi ijedan akt bio punovažan mora proći i u Domu Naroda. Ovako ima formu otvorenog pisma grupe zastupnika muslimana i njihovih dupelizaca iz SDS-a.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 18:00 |
|
|
|
Zašto dupelizaca? Kao da je SDS dužan da udovoljava volji Hrvatske.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Eminencija i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|