|
|
Stranica: 43/119.
|
[ 2955 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:22 |
|
|
zec je napisao/la: Kakav derbi bi bio Hrvatska + Herceg-Bosna vs Srbija + RS + Bošnjakistan.  Mi cemo uzeti Dubrovnik i Ploce Srbima ostalo .Halal
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:27 |
|
|
Dečki, langsam Neka vas ne iznenadi uskoro vojska na granici prema bih i srbiji. Gazda Trump naredio pripremu za veliku antiterrorist operaciju
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:32 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
ludi mujo je napisao/la: zec je napisao/la: Kakav derbi bi bio Hrvatska + Herceg-Bosna vs Srbija + RS + Bošnjakistan.  Mi cemo uzeti Dubrovnik i Ploce Srbima ostalo .Halal Zenica 2025. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:33 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Dečki, langsam Neka vas ne iznenadi uskoro vojska na granici prema bih i srbiji. Gazda Trump naredio pripremu za veliku antiterrorist operaciju Nato vojnici su na Manjaci imali vojnu vjezbu. Nato je u Bosni odavno. Mani Dodikove suplhw, necemo u Nato a Nato u Bosni. Hrvatska nek se rijesi ustastva i skidanja ploca sa cirilicom. Evropa vidi o kakvoj se sorti ljudi rade. Otuda pritisak Njemacke, Slovenije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:36 |
|
|
zec je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Mi cemo uzeti Dubrovnik i Ploce Srbima ostalo .Halal Zenica 2025.  U Zenicu niste mogli 93 -e sad pogotovo. HV inace osvaja teritoriju samo kad se dogovore i vojska protivnika daleko povuce, oni ne idu na slijepo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:38 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
ludi mujo je napisao/la: zec je napisao/la: Zenica 2025.  U Zenicu niste mogli 93 -e sad pogotovo. HV inace osvaja teritoriju samo kad se dogovore i vojska protivnika daleko povuce, oni ne idu na slijepo. HV je barem osvajala teritorij za razliku od HeljpBaznijaArmije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:41 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Ti si ocekivao da nas prime iduce godine? Ma čoveče neće nikad.Ako ti je stalo do bauštele to možeš i bez članstva.Koje crno članstvo raspadaju se ne znaju šta će sami sa sobom.I koji ćemo qrac tamo?Eto ti Hrvatske Rumunije Bugarske ako si Ludi Mujo nisi bar Slepi Mujo.Ovaj priča o autoputevima a autoputevi nisu u hrvatskom vlasništvu.Pokupovali su im sve što vredi a sad im uzimaju i živi narod.BiH da udje u EU ostalo bi u BiH pola miliona sveukupnog stanovništva.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63026 Lokacija: DAZP HQ
|
haubice "zalutale" jutros negdje oko Novog Travnika.  HV krenuo na Zenicu?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63026 Lokacija: DAZP HQ
|
|
samo sam se šalio s HV-om, ne morate odmah svi stati s pisanjem. tek sutra kreću na Zenicu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 21:54 |
|
|
Kačamak je napisao/la: PCM je napisao/la: Ustasho-Srbin oslobadja RSK i vascelu BiH dok mu na "Kosmetu" premijer Ramush Haradinaj (za one koji ne znaju albanska varijanta Mirka Norca ili Marka Skeje :))
Znam da Hrvati nemaju neki extra smisao za humor al kacamak je stvarno "zabrazdio". Ništa ja ne oslobađam nego kažem kako se gleda na RSK.Isto ko i na KiM.Uostalom to bi ti rekao svaki Srbin da ga pitaš. Čemu ustašo-srbin? Nisu svi Hrvati ustaše niti Srbi četnici.Ja sam Hrvatosrbin ili Srbohrvat.Najveći košmar svakog poštenog ustaše.Bezimeni užas kojim bi Zgabi i sličn-e-i plašil-a-i decu(koju ona nema). Ja sa svojim identitetom nemam problem. Pa netko od tvojih s foruma ti je dao takav "nadimak", nije moj "trademark".
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:07 |
|
|
dudu je napisao/la: samo sam se šalio s HV-om, ne morate odmah svi stati s pisanjem. tek sutra kreću na Zenicu. Jbt Dudu jesi li bar punoletan? 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:13 |
|
|
zec je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: U Zenicu niste mogli 93 -e sad pogotovo. HV inace osvaja teritoriju samo kad se dogovore i vojska protivnika daleko povuce, oni ne idu na slijepo. HV je barem osvajala teritorij za razliku od HeljpBaznijaArmije.  Kladusa, Krupa, Sanski Most, Kljuc, Petrovac, Ozren. Sve 1995 osvojeno dok ste vi ubijali djedove u poklonjenom Kninu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hera_SB
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:16 |
|
|
|
Odobravanjem sredstava hrvatskoj za Peljeski most EU jasno poručuje kako ne vidi bejha pod svojim okriljem sljedećih 20 godina. Tko će znat kakve planove imaju s ovim "bolesnikom". Možda i isključe aparate...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:20 |
|
|
Kačamak je napisao/la: ludi mujo je napisao/la: Ti si ocekivao da nas prime iduce godine? Ma čoveče neće nikad.Ako ti je stalo do bauštele to možeš i bez članstva.Koje crno članstvo raspadaju se ne znaju šta će sami sa sobom.I koji ćemo qrac tamo?Eto ti Hrvatske Rumunije Bugarske ako si Ludi Mujo nisi bar Slepi Mujo.Ovaj priča o autoputevima a autoputevi nisu u hrvatskom vlasništvu.Pokupovali su im sve što vredi a sad im uzimaju i živi narod.BiH da udje u EU ostalo bi u BiH pola miliona sveukupnog stanovništva. Sto se tice toga da tuse privredu uvoznickim lobijem to stoji. Ali bolje i Zapad nego biti ruska gubernija. Nisam ja Cecen niti Gruzijac. Narod i onako ide vani i bez viza, a Eu se nece raspast Britanci i onako nisu potpuno dio te price. Nas niko ne uslivljava, ali Srbija mora i u NATO i u EU. Ako se okrenu Rusiji, sto vecina naroda hoce slijedi neki novi 5 oktobar afere i sl. S njima se ne igra. Ili si uz njih ili si Gadafi, Sadam ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ludi mujo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:22 |
|
|
Hera_SB je napisao/la: Odobravanjem sredstava hrvatskoj za Peljeski most EU jasno poručuje kako ne vidi bejha pod svojim okriljem sljedećih 20 godina. Tko će znat kakve planove imaju s ovim "bolesnikom". Možda i isključe aparate... Alo iskljuce aparate trk onda ce vidjet sta su belaji. Nije to Bliski istok ovo je bukvalno srce Evrope. Cijepanje drzave znaci radikalizaciju i tlo pogodno za razvoj terorizma.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hera_SB
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:33 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Hera_SB je napisao/la: Odobravanjem sredstava hrvatskoj za Peljeski most EU jasno poručuje kako ne vidi bejha pod svojim okriljem sljedećih 20 godina. Tko će znat kakve planove imaju s ovim "bolesnikom". Možda i isključe aparate... Alo iskljuce aparate trk onda ce vidjet sta su belaji. Nije to Bliski istok ovo je bukvalno srce Evrope. Cijepanje drzave znaci radikalizaciju i tlo pogodno za razvoj terorizma. Ljepsi dan mi nebi svanuo da se isključe aparati, al nisam ja te sreće...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:34 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: zec je napisao/la: HV je barem osvajala teritorij za razliku od HeljpBaznijaArmije.  Kladusa, Krupa, Sanski Most, Kljuc, Petrovac, Ozren. Sve 1995 osvojeno dok ste vi ubijali djedove u poklonjenom Kninu Osvojili ste vi quraz, stalno smo vam nešto morali vraćati po n-ti put jer ste bili mutavi da zadržite. Kratko vam je pamćenje...k'o i pamet izgleda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:43 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Ma čoveče neće nikad.Ako ti je stalo do bauštele to možeš i bez članstva.Koje crno članstvo raspadaju se ne znaju šta će sami sa sobom.I koji ćemo qrac tamo?Eto ti Hrvatske Rumunije Bugarske ako si Ludi Mujo nisi bar Slepi Mujo.Ovaj priča o autoputevima a autoputevi nisu u hrvatskom vlasništvu.Pokupovali su im sve što vredi a sad im uzimaju i živi narod.BiH da udje u EU ostalo bi u BiH pola miliona sveukupnog stanovništva. Sto se tice toga da tuse privredu uvoznickim lobijem to stoji. Ali bolje i Zapad nego biti ruska gubernija. Nisam ja Cecen niti Gruzijac. Narod i onako ide vani i bez viza, a Eu se nece raspast Britanci i onako nisu potpuno dio te price. Nas niko ne uslivljava, ali Srbija mora i u NATO i u EU. Ako se okrenu Rusiji, sto vecina naroda hoce slijedi neki novi 5 oktobar afere i sl. S njima se ne igra. Ili si uz njih ili si Gadafi, Sadam ... Nisi ti Čeečen niti Gruzijac.Nisi.A šta si?Prvo moraš sam sa sobom da raskrstiš šta si.Kad do uradiš možemo nastaviti razgovor do tada besmisleno je. Što se nas Srba tiče mi znamo šta smo i gde nam je mesto. Nemoj da zaboraviš da su Srbi u dva svetska rata bili na ispravnoj i pobedničkoj strani.To nije slučajno. Kao što su muslimani i Hrvati bili oba puta na strani negativaca. Nešto od toga se i naučilo tako da Jugoslavije neće praviti niko. Od ulaska u NATO i EU vi muslimani nemate nikakve koristi.Morate biti iskreni prema samima sebi pre svega.Komunizma više nema,socijale,natalitet kakav je bio za vreme Tita neće se nikad ponoviti.Od poklapanja nema ništa. Da skratim.Od poklapanja Hrvata u BiH nema ništa a kamo li Srba. Demokratija koju bi muslimani morali da ugrade u svoje društvo teškom mukom i sa neviđenim gađenjem jedva polovično uspevaju da progutaju Srbi šta bi sa vama bilo i kako bi vam išlo sam predpostavi.NATO vam neće svojim članstvom ispuniti želje o unitarnoj jedan čovek jedan glas BiH.Nikada.EU kompanije će samo doći i opljačkati SVE što vredi ko što su već uradile okolo i to je sve.Na kraju će odvući i narod. Eto to je sve što će biti nekakvim pristupom EU i NATO. Okretanjem Rusiji.Takođe NEĆETE dobiti ono što ustvari jedino želite,gore navedeno,ali će vam biti dato da proizvodite u svojoj zemlji i svoje proizvode po povlašćenim uslovima prodajete u Rusiji.Pametnom dosta. Što se tiče SAD i njenog slaganja ili ne slaganja.SAD više nije zainteresovana za ovaj deo Evrope i zato,a ne zato što je jaka,Rusija ulazi na Balkanski prostor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:46 |
|
|
ludi mujo je napisao/la: Hera_SB je napisao/la: Odobravanjem sredstava hrvatskoj za Peljeski most EU jasno poručuje kako ne vidi bejha pod svojim okriljem sljedećih 20 godina. Tko će znat kakve planove imaju s ovim "bolesnikom". Možda i isključe aparate... Alo iskljuce aparate trk onda ce vidjet sta su belaji. Nije to Bliski istok ovo je bukvalno srce Evrope. Cijepanje drzave znaci radikalizaciju i tlo pogodno za razvoj terorizma. Moraš prestati da lupetaš.Shvati jednom za sva vremena sledeće:VAS SE NIKO NE BOJI.Svaka radikalizacija i bilo kakvo sranje bi značilo vaše samoubistvo u najbukvalnijem smislu.Jel možeš,jesi sposoban to da razumeš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 22:57 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 23:02 |
|
|
Ceha je napisao/la: Kaj je ovo? http://novilist.hr/Vijesti/Svijet/Zastu ... fresh=trueOtvaranje Unske pruge koje žicaju Srbi? To bi muslići iz Bišća na more ili ?  Svega ovog ne bi bilo da Hrvatska stalno ne šilji onu stvar gde god su Srbi u pitanju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 23:03 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44004 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Bojimo se radikalizacije malog Muje kao i Izraelci malog Safera.
Tu unsku prugu nek prekriže odmah, od toga ništa kao niti od mosta kod Gradiške.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 23:12 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Hrvatsko blokiranje tog mosta na Savi samo jača ideju za gradnju ovako nečeg. Apsurd, blokiraju ga da bi nama naštetili a zapravo rade u korist ove ideje. Nije ni čudo što im je Udba jedna od fokus tema jer ovaj most kao da Udbaši blokiraju. A možda i Pupovac jer vidim da drma tamo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 23:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85882 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Ne razumijem, zašto Hrvatska blokira most kad je to i u njenom interesu?
Ili je to navezano na zagađene rafinerije u BB?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Bušatlija: Izgradnja Pelješkog mosta je napad na Bosnu Postano: 13 ruj 2017, 23:30 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Hrvatsko blokiranje tog mosta na Savi samo jača ideju za gradnju ovako nečeg. Apsurd, blokiraju ga da bi nama naštetili a zapravo rade u korist ove ideje. Nije ni čudo što im je Udba jedna od fokus tema jer ovaj most kao da Udbaši blokiraju. A možda i Pupovac jer vidim da drma tamo  Vrlo moguće. Pupovac im je dao ultimatum da do novembra uklone onu sramotnu i nakaradnu ploču, a oni su to uradili dva mjeseca prije Pupijevog roka. http://www.blic.rs/vesti/svet/pupovac-i ... da/hhezpg7
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|