|
|
Stranica: 7/12.
|
[ 285 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
joe enter
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 00:50 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Koja sramota, srbi i slovenci u finalu a mi sa strane pokisli gledamo, bas se ponizeno osjecam Znam kako ti je , i ja sam se tako osećao zbog fudbala kad ste vi i Bošnje bili na SP , ali eto ove godine ćemo izgleda sa tzv.najlošijim po imenima timom ići na SP. Dakle , samo malo pouzadanja i malo promena u vašem sistemu i savezu , i eto razultata , jer očito imate kvaliteta. Lično mislim da su vaši treneri veliki problem , i to smislu da nisu dobri za reprezantaciju i turnirski sistem igranja. Lično mislim da bi trebali nekog srpskog trenera uzeti , ali njemu bi bilo teže biti vaš izbornik ne zbog vašeg javnog mnenja i mnoštva ustaških pljuvatora već zbog naših četnikoida koji bi mi života zagorčali porodici i svim njegovim kolegama u struci koji bi ga sigurno podržali i ne bi rekli da je izdajnik i slične gluposti. Tako da ne znam šta vam je činiti , imate li nekog mladog i talentovanog trenera??
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 01:06 |
|
|
joe enter je napisao/la: Lično mislim da bi trebali nekog srpskog trenera uzeti Šta, da ih Srbin vraća na postolje nakon što su s njega onako športski zbog Srba kliznuli. I vi ste neki čudak, gospodine Joe.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 01:14 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: joe enter je napisao/la: Lično mislim da bi trebali nekog srpskog trenera uzeti Šta, da ih Srbin vraća na postolje nakon što su s njega onako športski zbog Srba kliznuli. I vi ste neki čudak, gospodine Joe. Vremena se menjaju gosn Agatone nemojte da ste vanšportski nastrojeni , pa zato ako ih neko vrati onda će to biti Srbin ako su već zbog Srba sišli. Mislim , zamisli Hrvati osvoje zlato(jednom) uz srpskog trenera , i na dočeku gruva Tupson i svi viču u glas stari hrvatski pozdrav koji nema nikakve veze sa NDH. Agatone , ja sam u prošlom postu napisao upravo da zbog ovoga neće nikad srpski trener trenirati Hrvatsku repku već sam samo rekao da bi bio odličan za sam tim kao stručnjak , a ti mi pričaš druge priče.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 01:20 |
|
|
Vi ste pomenuli strah od Srba kod takvog nekog kao razlog a ja vam govorim o nečem drugom a to je da bi takav lik bio *** neviđeno i kad tog straha ne bi bilo. Jednostavno ***.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 01:28 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7434 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
joe enter je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Koja sramota, srbi i slovenci u finalu a mi sa strane pokisli gledamo, bas se ponizeno osjecam Tako da ne znam šta vam je činiti , imate li nekog mladog i talentovanog trenera?? Ante Nazor.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 01:32 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vi ste pomenuli strah od Srba kod takvog nekog kao razlog a ja vam govorim o nečem drugom a to je da bi takav lik bio *** neviđeno i kad tog straha ne bi bilo. Jednostavno ***. Odnosi vremenom mogu da se relaksiraju , tako da za jedno 10 godina može trener Hrvatske biti i Srbin. A za relaksaciju je jako bitno da nestanu sa javne scene i naroda ljudi sa stavom kao što imaš ti sada i ovi sa hrvatske strane naravno. Evo ti provodiš na rvatskom forumu vreme i družiš se sa braćom ustašama i još da može pivo i rakija da iskoči sa interneta sve bi bilo još veselije u ljubavi , i niko te od Srba zbog toga ne smatra za *** i izdajnika srpskih grobova i Jasenovca. Dakle , ti proglašavaš nekoga za *** unapred , a sebe ne gledaš i smatraš svoje postupke kao vrhunsko patriotske , jbg nisi pošten po ovom pitanju.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 01:58 |
|
|
Psihologija "ko nas bre zavadi" rules. Ako kucam na ovom forumu ne znači da slavim ono što Hrvati slave ili mi je bitno ono što je njima bitno niti se družim s ustašama niti ustašujem s nekima od njih već kucam jer se na forumu kuca o mojoj državi pa otud i moje prisustvo na njemu.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 02:18 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Psihologija "ko nas bre zavadi" rules. Ako kucam na ovom forumu ne znači da slavim ono što Hrvati slave ili mi je bitno ono što je njima bitno niti se družim s ustašama niti ustašujem s nekima od njih već kucam jer se na forumu kuca o mojoj državi pa otud i moje prisustvo na njemu. Lepo , i tako srpski trener će jednom samo trenirati hrvatsku repku kao pravi profesionalac . znači neće mu biti motivacija druženje sa ustašama nego posao. Zašto si tako fatalistički raspoložen?? , kao da smo osuđeni i Hrvati i mi da večno budemo *** i zlikovci.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 02:31 |
|
|
Za vas profesionalac a za mene *** koje novac može zaraditi i negdje drugo a ne dovođenjem Hrvata na postolje s kojeg su šturnuli zbog Srba. Toliko o ***.
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 07:35 |
|
|
i tako pobedismo olako bracu bacuske one koji su ponizili kroasane...
dakle mi bismo ih tukli s ovim rezervnim timom i levom rukom
bobanovski primi moju sucut jer si sigurno u dubokoj zalosti zbog pobede srbije nad rusijom koj je pokazala da sa drugim trecim timom moze u finale i da je to zemlja kosarke
ostaje da molis gospu da slovenija pobedi kako bi nas nazvao luzerima...
ali niko od nas nece zaliti jer su ovi momci bez najboljih seda igraca u evropi, svoje vec odradili uslaskom u finale...
da smo kompletni tukli bismo skupa sloveniju spaniju i sve repke da sastave jedan tim...
bravo srbende ako i izgubite vi ste nasi sampioni...
uci u finale bez teodosica bjelice kalinica nedovica raduljice jokica simonovica je odlika zemlje kosarke
kako ste gospon bobanovski jel vam nelagodno...
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 07:37 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Za vas profesionalac a za mene *** koje novac može zaraditi i negdje drugo a ne dovođenjem Hrvata na postolje s kojeg su šturnuli zbog Srba. Toliko o ***. nas odrod aca srbin ih trenira on se tamo preko mame asimilirao i odomacio iz srbije ih niko nece trenirati, posle onog bezanja u atini... niko , to moze samo pizda uraditi
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 07:41 |
|
|
joe enter je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Koja sramota, srbi i slovenci u finalu a mi sa strane pokisli gledamo, bas se ponizeno osjecam Znam kako ti je , i ja sam se tako osećao zbog fudbala kad ste vi i Bošnje bili na SP , ali eto ove godine ćemo izgleda sa tzv.najlošijim po imenima timom ići na SP. Dakle , samo malo pouzadanja i malo promena u vašem sistemu i savezu , i eto razultata , jer očito imate kvaliteta. Lično mislim da su vaši treneri veliki problem , i to smislu da nisu dobri za reprezantaciju i turnirski sistem igranja. Lično mislim da bi trebali nekog srpskog trenera uzeti , ali njemu bi bilo teže biti vaš izbornik ne zbog vašeg javnog mnenja i mnoštva ustaških pljuvatora već zbog naših četnikoida koji bi mi života zagorčali porodici i svim njegovim kolegama u struci koji bi ga sigurno podržali i ne bi rekli da je izdajnik i slične gluposti. Tako da ne znam šta vam je činiti , imate li nekog mladog i talentovanog trenera?? imaju severinu puse bolje nego ona
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60058 Lokacija: DAZP HQ
|
ne pratim Euroligu, pa nisam dugo gledao Bogdanovića, postao je igrač kontrole. pamtim ga kao pomalo divljeg, puno se ispuca, pa nekad bude junak, nekad tragičar. pored njega Marjanović je daleko najjača karika Srbije, zbog njega se sve obrane skupljaju pod koš i oslobađaju obrambenog pritiska bekovsku liniju Srbije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 12:07 |
|
|
jedan zanimljiv podatak, 21 od 24 igrača u finalu igralo je bar jednu sezonu u ABA ligi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 13:34 |
|
|
Cuj ovih, da srbina uzmemo da nas vodi, onda biste imali po 2 medalje na prvenstvima, to je vec previse
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 14:49 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
s one strane dinare je napisao/la: Cuj ovih, da srbina uzmemo da nas vodi, onda biste imali po 2 medalje na prvenstvima, to je vec previse Misliš tri.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 15:02 |
|
|
Bas nam se rugaju ovi srbi to je nemoguce. Treba ubrzat proces pohrvacivanja crnogoraca
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 16:02 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Evo trener vam je pohrvaćeni Srbin, pa opet ništa. Mora da bude oriđinale, inače čim ga vi dohvatite to izgubi svu mađiju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 16:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39510 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Moderacija stvarno previše dopušta srbadijske boleštine na sportskim temama, čak ni sportske teme ne mogu ostati na tome. Puhanje i ogavno vrijeđanje a kad spuše onda opća bježanija s teme.
Meni nikakav problem ne bi bio trener iz Srbije ali ovo Enterovo stoji, njihovi bolesni mediji bi od toga stvorili mit kao i od odlaska s postolja a onda bi i naši debilni još više stvarali pritisak.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 16:42 |
|
|
A vaši mediji i navijači ne bi pravili problem?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 16:48 |
|
|
kakav Srbin na čelu hrvatske repke jeste li vi normalni? to će se desiti nikad, pa ni onda.
uostalom, već je izabran novi izbornik, Ivica Skelin.
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 17:34 |
|
|
Dudu, kada bi morao da biras da vam Srbin bude na celu reprezentacije i da uzmete medalju, ili da ovako tavorite sa nekim Hrvatom do kraja tvog zivota, sta bi izabrao?
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 17:35 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
kolubara je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Za vas profesionalac a za mene *** koje novac može zaraditi i negdje drugo a ne dovođenjem Hrvata na postolje s kojeg su šturnuli zbog Srba. Toliko o ***. nas odrod aca srbin ih trenira on se tamo preko mame asimilirao i odomacio iz srbije ih niko nece trenirati, posle onog bezanja u atini... niko , to moze samo pizda uraditi Ma kao da je ne znam kakva čast trenirati Hrvatsku, pa da se neko utrkuje da ih uzme sve i kad bi nudili... Hrvatska je u košarkaškom smislu u Evropi otužnog ranga. Srbija, Španija, Francuska i Litvanija su krem evropske reprezentativne košarke. Grčka, Rusija, Italija, Njemačka i Turska su sledeći rang uz mogući dodatak Slovenije i Letonije u narednim godinama. Onda slijede mediokriteti poput Češke (poslala Hrvatsku kući sa 20+ razlike na prošlom EP), Finske, Hrvatske, Izraela i Poljske.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 17:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Moderacija stvarno previše dopušta srbadijske boleštine na sportskim temama, čak ni sportske teme ne mogu ostati na tome. Puhanje i ogavno vrijeđanje a kad spuše onda opća bježanija s teme.
Meni nikakav problem ne bi bio trener iz Srbije ali ovo Enterovo stoji, njihovi bolesni mediji bi od toga stvorili mit kao i od odlaska s postolja a onda bi i naši debilni još više stvarali pritisak. Isto bi bilo i suprotno , tipa da je pre nekoliko godina hrvatski trener preuzeo našu repku u fudbalu , i ako bi se plasirali na SP ili ne daj bože imali neki dobar plasman, ja verujem da bi ga u Hrvatskoj razapeli jer prosto bi hrvatskim očima smetalo da vide kako se Srbadija raduje a on kao trener-Hrvat se mora radovati sa njima takođe , uz razne milozvuke i dreku.
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: FIBA EuroBasket 2017 Postano: 16 ruj 2017, 17:41 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
Inače sviđa mi se da smo u struci zadržali jaku bazu. Duda Ivković, Kari Pešić, Boža Maljković su već manje-više u penziji. Onda imamo Željka Obradovića koji je u zenitu snage (najtrofejniji evropski trener svih vremena). I onda od ovih mlađih imamo Saleta Đorđevića i Kokoškova (koji je objektivno napravio čudo sa Slovenijom).. Nema zime za Srbiju u košarci, reprezentativno ćemo da haramo, a klupski će Zvezda i Partizan da maltretiraju sve u okruženju uz kompetitivnost u Evroligi (Zvezda 9. prošle sezone u Evroligi, Partizan prije koju godinu u Fajnal-foru)...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|