Nema, niti ce biti, jer smo mi po vokaciji skriveni i djelujemo uvijek u dubini neprijateljske teritorije, nešto slično kao hrvatski branitelj Kotromanović onomad oko Knina neke regularno ratne godine 90ineke s tom razlikom da je on na osnovu toga stekao sve u životu a mi jos uvijek držimo jednu ruku na obaraču.
On jednu drži na lijevom jajetu i češka se kao pravi objavitelj registra koji je nekad davno perirao u dubini neprijatelja a sad se sjeti toga kada mora izmjeriti muda.
Mi smo objavljeni u hr.registru samo se ne vidi naše boravište ali to imaju ovi u bih i srbiji, to je tamo gdje dubinac Kotromanović odavno nije nosom prismrdio.
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6366 Lokacija: Izvan sebe
Pa vidi se iz svega da nikada nije ni trebao biti toga popisa, osim ako ga je dilao mesic. Nije hv u bosni nikada ni bilo, naravno. Naravno sa izuzetkom operacija provedenih sa tzv harmijom bih.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.