HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 vel 2025, 14:53.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4329 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 174  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Švedska
PostPostano: 17 pro 2017, 15:33 

Pa razlika je povelika, srbi nisu glupi, svedi jesu, gdje im je vikinska krv?
Majmuni.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 15:37 

Sad više neće biti dozvoljene reklame na javnim mjestima sa golišavim modelima.

Kako čitam bit će dobro ako samo završi na koži tijela. Neka komisija sastavljena od freaks koje nitko ne bira nigdje na izborima će po svojoj volji odlučivati za dozvole. Pa ako je žena na reklami previše zgodna da se ne uvrijede brkate feministkinje, imaju je pravo zabraniti. I ne postoji instanca za žalbe.

Od zemlje poznate po seksualnim slobodama i da se ne srame svog tijela, do sharia pripizdine sa cenzurom. Sve u okviru od doslovce 2-3 desetljeća.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 15:59 

Glupi Šveđani.
Pa na koga mi da drkamo ako nam poukidate sve pičke mamu li vam jebem bre.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 16:14 

Old Fridolin je napisao/la:
Majmuni.

Da su glupi nisu.Pre će biti da smo mi Srbi glupi a oni pametni.Radi se tu o nečemu mnogo ozbiljnijem od klasične gluposti a ja ne znam o čemu.
Počelo je ako se ne varam sa promocijom feminizma.Sad ko je počeo tu promociju i zašto se ona toliko dobro primila kod njih to mi je enigma.
Taj feminizam je onaj prvi korak skretanja sa staze normalnog društva.Kasnije su usledila prava homoseksualaca opet do maksimuma su to isforsirali.I onda dalje i dalje u propast.
Jako me zanima šta je to u pitanju?Možda neki njihov karakter,neka crta doslednosti koja je iskorišćena za njihovu propast?
Migranti su tek među poslednjim lošim stvarima koje su im se desile.
Problem je u samim Šveđanima.
Bože kako je to nekad bila dobra zemlja.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 16:16 

Nešto u švedskom karakteru možda?Ne znam.Jako interesantno šta se tu desilo.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 16:18 

Kačamak je napisao/la:
Pa hrvatska bi trebala da uzme jednu odredenu kvotu svedana, recimo 20-30 000, ljude treba spasavat.
Od samih sebe ih niko ne može spasiti samo bi se vi uništili.Kada staviš trulu jabuku u sepet sa zdravim jabukama ona neće ozdraviti već će početi da trule i one zdrave.Vrlo dobro znaš koje vrednosti vladaju u švedskom društvu.Plakali bi za krajiškim Srbima.

Ti misliš na primjer današnije Rusi veoma bolje od Švedana? Kada Kadirova čečenska mafija ubila Ruskog pukovnika Budanova,što je jednostavno borio u Čečeniji, Rusi nije učinio ništa uopće.

Hrvati su za svoje generali generirali stotine tisuća ljudi, ali Rusi to ne brinu.
Da nema feminizma, ali je, svakodnevno i samo raste. Bez svaki Šveđana.
Oni jednostavno gubici NWO, iako i sami su krivi.
Čak se nisu borili protiv vas u NATO.

Krist je poučavao da pomaže bližnjemu.

Ali pitanje je bilo retoričko. Imat će izbor, mislim da će dođi u Polsku.
Glavna stvar je da će Poljaci filtrirati budale.
Kao i sve druge.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 16:22 

WL Ukraine je napisao/la:
Kačamak je napisao/la:
Od samih sebe ih niko ne može spasiti samo bi se vi uništili.Kada staviš trulu jabuku u sepet sa zdravim jabukama ona neće ozdraviti već će početi da trule i one zdrave.Vrlo dobro znaš koje vrednosti vladaju u švedskom društvu.Plakali bi za krajiškim Srbima.

Ti misliš na primjer današnije Rusi veoma bolje od Švedana? Kada Kadirova čečenska mafija ubila Ruskog pukovnika Budanova,što je jednostavno borio u Čečeniji, Rusi nije učinio ništa uopće.

Hrvati su za svoje generali generirali stotine tisuća ljudi, ali Rusi to ne brinu.

Kao i sve druge.
Pa eto neka idu u Poljsku kad nisu u stanju odbraniti svoju državu od šake odrpanaca.
Problem je u njima samima.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 16:35 

Kačamak je napisao/la:
WL Ukraine je napisao/la:

Kao i sve druge.
Pa eto neka idu u Poljsku kad nisu u stanju odbraniti svoju državu od šake odrpanaca.
Problem je u njima samima.

Seljačka krv, vikinga tamo Rusija istrebila u Ratu 1700-1720 , ostali samo kmeti. Ljubazni ljudi, ljubaznost ih ubija.

Iako nisam obožavatelj Šveđana
ali djevojke su neke lijepe tamo, u fizičkom smislu, dobrе.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 16:46 

Imali su i jaku death metal i srodnu scenu 80-ih i 90-ih godina. Ne znam kako je sad, pretpostavljam da se okreću ilahijama i kasidama.

Nezaboravni ENTOMBED.

:clap

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 16:51 

Njihova politička i ostala elita je bila uvijek marksistička. Za vrijeme WWII su im "socijal-demokrati" otvoreno hvalili Hitlera i naciste. Kad su ovi ispušili u ratu i oni podvukli rep, vidjeli da će morati pronaći drugi put.
Taj drugi put im je bio na duge staze dobar standard i vezat ljude za socijale i novčanu "sigurnost". Sve izbore su im dobivali na isti fazon, manje ili više suptilno. Ako glasujete za druge ovi će vam pokvariti standard i uzeti socijale. A vaša sveta "socijal-demokratska" Partija vam je sve to dala, to ne smijete zaboraviti.

Jednu stvar morate imati na umu. Njihovi "socijal-demokrati" su ukupno 85 godina na vlasti. To je za Šveđane postala religija, ne znaju živjeti bez njih.
S obzirom na tu činjenicu morate imati na umu da je to previše vremena da se svoji ljudi (iz stranke) postave na i trunke bitna radna mjesta u državi. Mediji, sindikati, učitelji, profesori, glumci, pisci, umjetnici, policija, armija, najbitnije suci svih razina i tužitelji, itd...
Nije se lako boriti protiv te sile i cenzure. Ako ideš protiv njih gubiš posao, karijeru, primanja i na kraju godine škole jer više nećeš raditi u svojoj struci. Tako da se divim svakom Šveđaninu koji ima hrabrosti napisati što misli i na srcu mu.

A ovi ih tako iskoristili i zajebali do temelja.

Evo vam jedan od tih milijun primjera, frišak od nedavno:

- Zubarski tehničar poslao migracijskom uredu (rekla mu žena iz mig. ureda da to radi, bila šuplja da ga skine sa vrata) imena muslimana koji lažu da su djeca i varaju državu za novac, krše zakone (samo državnom uredu, ne drugim osobama ili medijima, 8 prijava). Po zubima vidio da su to jako odrasli muškarci.
Da skratim predugu priču, taj posao više nikad neće raditi u SW, danas ga istjerali iz stana ili istjeruju. Jer će mu oduzeti stan da naplate troškove suđenja koje je izgubio. Država ga poslala na sud, općina ali isto dođe.
Država uzela jednog od najskupljih i najpoznatijih odvjetnika da pravi parnicu protiv njega.

I tako je to trajalo desetljećima dok se Internet nije pojavio. Ni mi ništa od ovog ne bi danas znali da nema Interneta. Kako ćeš saznati kad svi "novinari" guraju isti eksperiment a tiskane novine skupo praviti. Kako bi cenzurirana osoba rekla svoju verziju događaja.

I ti kod njih u "socijal-demokratima" su još uvijek metuzalemi i jako informatički nepismeni. Da su ovom tipu kurtoazno i šuplje odgovorili na mail da razmatraju te slučajeve nikad se ne bi znalo.
Ali ne, odlučili se za star odvjetnika i danas svi znaju za tipa i kad on kaže da od svih migranata koji su dolazili popravljati zube 80% ih lagalo da su "djeca" ispod 18. godina.

Stara navika da nekog jako kazne i daju mu do znanja da drži jezik za zubima. I da to bude javno za primjer drugim disidentima. Samo sad ne pokrivaju čitav teren kao nekad davno, Internet ostao bez braniča.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 17:09 

Danci dvojici muslimana oduzeli državljanstva zbog ratovanja za ISIL, i poslije zatvora će ih protjerati.

Smiješno mi rezoniranje sudaca, postali su zajebanti. :laugh

Kažu za jednog u presudi, "svakako nije imao nikakve veze sa demokracijom, pa mu neće teško pasti protjerivanje iz Danske".
Taj je rođen i odrastao u Danskoj, roditelji mu još uvijek tu.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 19:00 

Kačamak je napisao/la:
Majmuni.

Da su glupi nisu.Pre će biti da smo mi Srbi glupi a oni pametni.Radi se tu o nečemu mnogo ozbiljnijem od klasične gluposti a ja ne znam o čemu.
Počelo je ako se ne varam sa promocijom feminizma.Sad ko je počeo tu promociju i zašto se ona toliko dobro primila kod njih to mi je enigma.
Taj feminizam je onaj prvi korak skretanja sa staze normalnog društva.Kasnije su usledila prava homoseksualaca opet do maksimuma su to isforsirali.I onda dalje i dalje u propast.
Jako me zanima šta je to u pitanju?Možda neki njihov karakter,neka crta doslednosti koja je iskorišćena za njihovu propast?
Migranti su tek među poslednjim lošim stvarima koje su im se desile.
Problem je u samim Šveđanima.
Bože kako je to nekad bila dobra zemlja.

Jesu glupi i tu nema diskusije, imati drzavu i to jako dobro uredenu, pa se povuci pred jednom teroristickom religijom, to nema nigdje.
Mi i vi se uvijek borimo za svoje drzave, i to krvavo.
Druga stvar sto imamo politicare da se od postenjaka pretvore u lopove, ali ima sredstava i za takve.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 21:15 

Poslije serije okrutnih grupnih silovanja policija u Malmö savjetuje žene da ne izlaze same po mraku. Dvije ili u grupi.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 21:28 

Nadam se da je sada već svakome jasno da je Andreas Brejvik,bio upravu.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 21:46 

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 22:08 

BBC je napisao/la:
Poslije serije okrutnih grupnih silovanja policija u Malmö savjetuje žene da ne izlaze same po mraku. Dvije ili u grupi.

Islam u Švedskoj i njegovi izomeri.
Kao u hemiji što imate izomere, jedinjenja iste hemijske formule a različitih fizičkih i hemijskih osobina. Očekujmo da će poslije ovog islamskog običaja u formi savjeta radi veće bezbjednosti, jedan od sljedećih savjeta Šveđankama biti i noćno nošenje nikaba.

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 22:40 

Agathonikos je napisao/la:
Imali su i jaku death metal i srodnu scenu 80-ih i 90-ih godina. Ne znam kako je sad, pretpostavljam da se okreću ilahijama i kasidama.

Nezaboravni ENTOMBED.

:clap
Hiljadu mi bubnjeva Darkwood-a,gospodine Agathonikos,molim Vas..šta je ovo? :blink

Vrh

PostPostano: 17 pro 2017, 23:22 

Kačamak je napisao/la:
Hiljadu mi bubnjeva Darkwood-a,gospodine Agathonikos,molim Vas..šta je ovo? :blink

slika :D

Vrh

PostPostano: 18 pro 2017, 12:10 

lider30 je napisao/la:
BBC je napisao/la:
Pogledajte novi dokumentarac. Nažalost nema na Youtube ali samo kliknite i gledajte na Vimeo:

https://vimeo.com/204969267

Samo da Audrey pitam, je li normalno društvo koje cenzurira mišljenje, koje im se ne sviđa, ljudi su uplašeni, da će ostati bez posla, ako kažu mišljenje o migracijskoj politici, da javni mediji doslovice cenzuriraju drukčije mišljenje?

Novi link:

Vrh

PostPostano: 18 pro 2017, 13:30 

Pogledao sam ceo film,da ga tako nazovem,mislim da njima nema spasa.Oni su jednostavno previše fini.Previše kulturni.Nekako.Strani.Nama strani.Kao recimo,Slovenci,nekada.Još više od Slovenaca.Mi smo jako različiti.To svakako ne znači da smo mi nekulturni ili divlji.Samo smo jako različiti.Apsolutno sam uveren da bi oni gledali na nas kao na neke divlje rasiste,fašiste,čudake,netolerantne fobične poluljude.
Sreo sam se jednom sa jednim Belgijancem,letos.Pokušao sam da mu objasnim da je njegova zemlja u ratu,specijalnom ratu,da mu se država i društvo urušavaju i da to rade migranti.Gledao me je vrlo čudno i samo prokomentarisao:"Zanimljiv ugao posmatranja."
Ne može Švedsku da spasi,po meni,ni da uvezu pola miliona najljućih Srba i Hrvata,jer oni su jednostavno takvi.A i što bi mi to radili?
Pitam se samo,što se tiče tih vladajućih struktura.Kada im se odlije švedski narod put Poljske i drugih zemalja,dali zaista misle da će među muslimanima naći biračko telo?
Pašće sa vlasti a Švedska će postati kalifat.

Vrh

PostPostano: 18 pro 2017, 15:06 

BBC brani šveCku.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 19 pro 2017, 01:16 

Kačamak je napisao/la:
Nešto u švedskom karakteru možda?Ne znam.Jako interesantno šta se tu desilo.

mentalitet
muški su im skroz stidni :smajl016

Vrh

PostPostano: 19 pro 2017, 08:31 

Citat:
Švedska u problemima - nema se dovoljno para za socijalu silnim muslimanima u toj zemlji.

Što učiniti, kako im pomoći? Švedska feministička vlada je došla do jedinog mogućeg razumnog rješenja. Nakon što inozemno zaduživanje nije bilo dovoljno, odlučili su se na sljedeći korak.

Švedska ministrica financija Magdalena Andersson objavila je da će se povisiti dob da odlazak u mirovinu kako bi Šveđani dulje uplaćivali doprinose za mlade imigrante.

Prema podacima sa stochkolmskog sveučilišta stvarni izdaci švedskih poreskih obveznika za imigrante ( socijala, zdravstveno, školovanja, stanovanje itd) iznose 48 milijardi britanskih funti godišnje što je 14 vojnih proračuna Švedske.

:klanjam

Blago @amidži.. al će se naradit! :zubati

Vrh

PostPostano: 19 pro 2017, 10:13 

Astronomski novac svaku godinu. I bit će im sve gore i gore jer ih ne misle prestati masovno primati. Za taj novac bez problema su do sad mogli imati funkcionirajući prototip komercijalnog fuzijskog reaktora.

Inače slike radi, zamislite da sav BDP Hrvatske date lijenim i bezobraznim muslimanima koji vas mrze jer niste muslimani i ne idete u džamiju.

Druga stvar posebna za njih je da su muljanjem masu poreza i prireza sakrili od statistike. Prosječan Šveđanin pojma nema koliko mu kradu od plaće.
Svaka općina je dobila slobodu da postavlja svoje poreze pa je vrlo teško tabelu i statistiku napraviti. Namjerno je to urađeno.
I općine to rade u praksi. Dižu poreze, prireze, da financiraju migrante koje prime. Čitam država ih nasadila i zajebala. Obećali im silan novac, i potpisali, ako prime masu migranata. Ovi primili migrante, sad im država ne da novac jer ga nema toliko i dužni im. Što im preostaje, lokalne sudske instance i EU sud. Nekih 20 godina maltretiranja a muslimana se više nikad neće riješiti. Svakako se to neće nikad dogoditi jer riskiraju da im država smanji izdavanja svake godine i kazne ih za inat.

Vrh

PostPostano: 19 pro 2017, 10:16 

Zamislite da sav taj novac godišnje ulažeš na znanost, svoje studente talente, laboratorije, tehnologiju. Čak bi i Hrvatska bila vodeća svjetska sila u inovacijama i izvozu gotovih tehnoloških rješenja i produkta.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4329 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 174  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: