|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 34 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 31 svi 2013, 12:18 |
|
|
Ceha je napisao/la: Kum Svalina je napisao/la: Hvala na preporuci. Ali ja već godinama ljetujem po Turskoj. I zimuješ i slično? Nekako sumnjam da imaš love da skupiš 500ak eura (ili 1000 marona po glavi) za tjedan dana Turske (po glavi ;)). Il ideš pješke na hadž svake godine ? Za mene i hanumu taman.
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 31 svi 2013, 15:47 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Jeftinije je u Tursku otići. Zapravo nije, ali sigurno je da ćeš u RH naći skuplji aranžman od ovog turskog. Kum Svalina je napisao/la: Ceha je napisao/la: I zimuješ i slično? Nekako sumnjam da imaš love da skupiš 500ak eura (ili 1000 marona po glavi) za tjedan dana Turske (po glavi ;)). Il ideš pješke na hadž svake godine ? Za mene i hanumu taman. Za vas 2 to je 1000 eura za tjedan dana. Previše u svakom slučaju. Mislim, ljepa je Turska, sam sam dole bio par puta, ali sam išao razgledavat stvari i slično, a ne na odmor. A opet, nisu svi ljudi isti.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 31 svi 2013, 15:55 |
|
|
Libija, Egipat i Sirija će ove sezone biti jeftine destinacije. Tko voli neka izvoli.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 31 svi 2013, 16:00 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Libija, Egipat i Sirija će ove sezone biti jeftine destinacije. Tko voli neka izvoli. A ako budu dobri, mogu i zaradit
|
|
Vrh |
|
|
Delivuk
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 01 lip 2013, 00:14 |
|
|
Da, Bošnjaci, oni će sačuvati Bosni i Hercegovinu Hrvatskoj. To je istina. Srbi ih se boje, jer su dobili što su htjeli. Prešli su granicu Drinu, a čijom krivnjom?
Imao sam priliku jučer razgovarati s jednim Drinjaninom. On sam sebe tako zove, jer, kako kaže, granica je na DRINI. Upitah ga ja: Pa, pobogu brate, vidiš li ti da su Srbi prešli granicu DRINU i tu misle ostati i odatle se širiti. A on me: Bedaku jedan. lako se je Srbima širiti na našoj hrvatskoj gluposti i onoj bošnjačkoj još više. Da je Drinjanin ovdje, sve bi drugačije bilo. Pitam ga da mi kaže tko je taj Drinjanin. Nije mi htio reći. Sada je moje pitanje mojim dragim prijateljima s ovog vrijednog foruma da mi oni kažu tko je taj uzvikani Drinjanin?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 01 lip 2013, 00:30 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
De ba, begaj bre.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Dorijan
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 31 lis 2014, 08:38 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Sukladno današnjoj presudi, pozivam sve domoljubne Bošnjake da u širokom luku zaobilaze agresorsku Hrvatsku, kao i UZP Herceg-Bosnu.. Ja da sam Bošnjak tako bi odlučio. Turska je naša mati reče reis Cerić... Otkada im Turska posta mati pobogu si brate totalno nepoznavanje povjesti. I geografije. Nedovoljan. 1
_________________ Napokon sa nasim
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 31 lis 2014, 11:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Klonirani se uvijek vrati na teme na kojima je prije pisao. Znaš zeleni ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mario1995
|
Naslov: Re: Bošnjaci, e pa vi sada idite na more u agresorsku Hrvatsku! Postano: 01 vel 2018, 10:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|