|
|
Stranica: 473/1361.
|
[ 34013 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 vel 2018, 22:24 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 vel 2018, 22:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 vel 2018, 22:36 |
|
|
A kao vi ne biste da možete 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 vel 2018, 22:40 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A kao vi ne biste da možete  Mogu svi i sada (i jedni i drugi su na vlasti, samo na razlicitim nivoima), samo ocigledno ne rade to svi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 08 vel 2018, 22:52 |
|
|
A šta mislite koliko prepoštenom borcu protiv Dodikovih jurišnih odreda uleti mimo zvanične plate, a 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 12:30 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Biće zanimljivo posmtrati rasulo u strankama tzv.saveza za promjene nakon izborne katastrofe na jesen.Ivanić već odavno pokušava da se distancira od tog tabut saveza svjestan gdje vezivanje uz "SDS" i NDP vodi ali Borenović kao mlađi i željniji vlasti i para ni da čuje.Ako se ne dogodi neko čudo,ako ne padne nebo na primjer ,"SDS" i PDP mogu u izbornoj noći da se samoukinu jer im ništa drugo ne preostaje.Vjerovatno će samo stranka Krsmanović-Čavić preživjeti jer ta stranka i nije politička stranka u punom smislu riječi.NDP će nastaviti da postoji sve dok prima doznake iz inostranstva a medijskog prostora neće im faliti ni kad budu imali ni jednog jedinog odbornika u opštinama.Bar ne u medijima Federacije kao što je i sad slučaj kad Čavić ili Krsmanović u federalnim medijima imaju svaki po 20 -30 puta veći medijski prostor od na primjer Radončića koji je federalni političar i ako se ne varam predsjednk druge po snazi muslimanske stranke u parlamentu FBiH.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 15:09 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A šta mislite koliko prepoštenom borcu protiv Dodikovih jurišnih odreda uleti mimo zvanične plate, a  Ne znam, nemam takvih podataka u kontekstu Mektica, ali zato u kontekstu Dodika... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 15:36 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Biće zanimljivo posmtrati rasulo u strankama tzv.saveza za promjene nakon izborne katastrofe na jesen.Ivanić već odavno pokušava da se distancira od tog tabut saveza svjestan gdje vezivanje uz "SDS" i NDP vodi ali Borenović kao mlađi i željniji vlasti i para ni da čuje.Ako se ne dogodi neko čudo,ako ne padne nebo na primjer ,"SDS" i PDP mogu u izbornoj noći da se samoukinu jer im ništa drugo ne preostaje.Vjerovatno će samo stranka Krsmanović-Čavić preživjeti jer ta stranka i nije politička stranka u punom smislu riječi.NDP će nastaviti da postoji sve dok prima doznake iz inostranstva a medijskog prostora neće im faliti ni kad budu imali ni jednog jedinog odbornika u opštinama.Bar ne u medijima Federacije kao što je i sad slučaj kad Čavić ili Krsmanović u federalnim medijima imaju svaki po 20 -30 puta veći medijski prostor od na primjer Radončića koji je federalni političar i ako se ne varam predsjednk druge po snazi muslimanske stranke u parlamentu FBiH. Bice zanimljivo vidjeti koga ce Dodik predloziti za gubitnika na nivou RS. Predlazem Zeljkicu ili nekog drugog SNSD-ovca iz Teslica. Hahahaha. Kakav udarac mogu samo da mislim. Doduse to je mala opstina, ali blizu Banja Luke, a to ocigledno izjeda SNSD-ovce s obzirom da se opozicija u Banja Luci priblizila momentu kada i tu mogu biti bolji od SNSD. Ujedno, Banja Luka i Trebinje su jedine znacajne opstine u kojima opozicija noje na vlasti, i Zvornik. Dodik i njegova kriminalna hobotnica neka se pripreme za poraz u TS, a ni na nivou BiH SzP nece ostati duzan. Volio bih vidjeti Ivanica kao kandidata SzP za drzavni nivo. Bolji dani dolaze, vrijeme je da svi glasaju. Pozvao bih sve koji citaju ovo, a koji ne glasaju da "preokrenu" svoje misljenje i to tako sto ce izazvato sebe da porane i budu prvi ili medju prvima na izborima. Vrijeme da urnisemo od poraza propale kriminalce na vlasti. Punom snagom naprijed, da se rijesimo balasta koji opterecuje RS i njene gradjane godinama cineci od RS tamniji vilajet nego sto je Federacija. Ne mogu da razumijem "patriotu" Dodika koji se svim svojim snagama trudi da bude gori od Federacije. To govori o avanturistickoj politici Milorada Dodika cija se politika svela samo na jedno na namaknuce kredita i cijedjenje privrede duplo vise negi svojevremenoturski okupatori koji su vladali ovim prostorima pet stotina godina. Do pobjede, protiv alave i propale crvene azdaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 15:50 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7427 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Pozivati na glasanje je dopušteno,I tabut savez će pozivati građane da njima poklone povjerenje ali uzalud.Tabut savezu se smiješi jednocifren rezultat.Idu direktno sa smetljište istorije.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 16:32 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Pozivati na glasanje je dopušteno,I tabut savez će pozivati da građane njima poklone povjerenje ali uzalud.Tabut savezu se smiješi jednocifren rezultat.Idu direktno sa smetljište istorije. Poslije Dodikove nemogucnosti da se i dalje kandiduje u RS, SNSD bez Dodika nema sanse na nivou RS, dok i za vrijeme Dodika, zadnjih godina, vidljivo je da je podrska istom izblijedila, a to se najbolje vidjelo 2014 kada je Dodik kupio podrsku uprkos podrsci postkoalicionih partnera. Sta ce biti sa tom jos uvijek uglavnom strankom jednog covjeka, ostaje nam da vidimo sta ce biti sa tom strankom nakon izbora, kao i da li ce istapostojati nakon sigurnog odlaska Dodika u drugi plan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 16:43 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 17:12 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 17:24 |
|
|
|
Mektic je jedan obican panj, da ne kazem blago retardiran lik koji je postavljen na to mjesto jer je tako insistirala Amerika. A postavljen je bas zato sto je nesposoban.
Covjek je prije rata bio pozornik, prasinar. Pametnom dosta.
Gospodin Vladimir ovdje spama kao i Pernar iz stranačkih interesa, svjestan je kako je to što radi protivno nacionalnim interesima ali mu je važniji novac. Tako i Pernar kojem je majka doktorica tvrdi da se ne treba cijepiti, on je svjestan kako je to propaganda i laž ali zbog novca bi prešao preko svega, pa i desetine mrtve djece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 17:26 |
|
|
|
Siguran sam da npr gospodin Vladimir ne podnosi Mektića ali ga brani zbog vlastitog profita, nema ništa odvratnije od takvih. Podsjeća me na platformu 2010, Lijanovića i slične.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 17:37 |
|
|
|
Zamislite neki vlakić gospođe Pandurević, Lane Prlić, gospodina Mektića kao i gospodina Vladimira sa npr pripadnicima crnih labudova.
vlakić ljubavi građanske BiH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 17:48 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
bobanovski je napisao/la: Siguran sam da npr gospodin Vladimir ne podnosi Mektića ali ga brani zbog vlastitog profita, nema ništa odvratnije od takvih. Podsjeća me na platformu 2010, Lijanovića i slične.
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 18:01 |
|
|
nosferatu je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Siguran sam da npr gospodin Vladimir ne podnosi Mektića ali ga brani zbog vlastitog profita, nema ništa odvratnije od takvih. Podsjeća me na platformu 2010, Lijanovića i slične. Gospodin mari za novac ali nije svjestan da ovakva politika vodi njegovu stranku u marginu, ne može računati na bošnjačke glasove jer njih ima 400 rođenih i 800 mrtvih u Srpskoj dok sumnjam da postoji veći postotak Srba kojima je ispran mozak a i ti su vjerojatno starija generacija koja još vjeruje u Broza dok su mlađi prosrpski orjentirani. Nadam se da će u centrali iz koje botuje biti svjesni toga i da će promijeniti politiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
nosferatu
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 18:41 |
|
Pridružen/a: 22 ožu 2011, 01:44 Postovi: 1617 Lokacija: big shit
|
Osumnjičeni za planiranje napada u Gracu na slobodi u Banjaluci - Državljanin BiH Emir H. (26) koji je u decembru 2017. uhapšen pod sumnjom da je planirao napad na božićni sajam u Gracu deportovan je proteklog vikenda u BiH. On je bio osumnjičen da je planirao da automobilom, po uzoru na druge teroriste, uleti u masu ljudi na božićnom sajmu. https://www.nezavisne.com/novosti/bih/A ... uci/464236
_________________ Potpisi Alija neka je ko avlija!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 19:10 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Mektic je jedan obican panj, da ne kazem blago retardiran lik koji je postavljen na to mjesto jer je tako insistirala Amerika. A postavljen je bas zato sto je nesposoban.
Gospodin Vladimir ovdje spama kao i Pernar iz stranačkih interesa, svjestan je kako je to što radi protivno nacionalnim interesima ali mu je važniji novac. Tako i Pernar kojem je majka doktorica tvrdi da se ne treba cijepiti, on je svjestan kako je to propaganda i laž ali zbog novca bi prešao preko svega, pa i desetine mrtve djece. Dodik je jedan mafijas, kriminalac i razbojnik koji narodu u RS ispira mozak kako bi on i njegova kriminalna banditska druzina mogla nesmetano i neometano pljackati svoj vlastiti narod. Covjek je svercovao Ronhil dok su drugi ginuli. Sve je jasno da je rijec o kakvom tipu je rijec. Gospodin bobanovski se u mojim pricama o kriminalu i kriminalnim politicarima pronasao. Mene niko na taj nacin ne placa. Mene ne interesuje novac (na nacin na koji ga Dodik i njegova druzina pribavljaju), za razliku od Dodika i njegove druzine koji pokusavaju da poture i proture tezu u javnosti kako su svi placenici sa ciljem da svoje maliciozno ponasanje upereno protiv buducnosti RS sakrije. On misli da ako je on kriminalac, da i svi drugi su takvi. E pa takve konstrukcije moze da iznese samo baba o svojim ustipcima zvana. Dodik zrtvuje buducnost RS zarad svoje nakaradne politike u kojoj drzi svoj narod zarad svojih vlastitih interesa dok ljekari odose, kao i sva druga inteligencija od zivotnog znacaja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 19:17 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Siguran sam da npr gospodin Vladimir ne podnosi Mektića ali ga brani zbog vlastitog profita, nema ništa odvratnije od takvih. Podsjeća me na platformu 2010, Lijanovića i slične. I ja sam siguran da gospodin bobanovski brani Dodika zbog svoje vlastite komodacije jer najvjerovatnije razmislja da ako padne Dodik pasce i ogromna kriminalna hobotnica koju ce kad-tad neka "sablja" da pokupi prvom povoljnom prilikom koja se ukaze za to. Nema nista odvratnije od Dodikovih pasa cuvara i duvaca u zadnjicki izduv istog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 19:24 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Zamislite neki vlakić gospođe Pandurević, Lane Prlić, gospodina Mektića kao i gospodina Vladimira sa npr pripadnicima crnih labudova.
vlakić ljubavi građanske BiH Zamislite flashback; Dodik, Covic, Silajdzic ili nedao bog nskon izbora; Covic, Dodik i Izetbegovic. To bi bio smak svijeta. Kao da Bakir Izetbegovic nije dovoljan da bi se docarala scena politicke apokalipse u BiH broj 2.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 19:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 19:30 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: bobanovski je napisao/la: Mektic je jedan obican panj, da ne kazem blago retardiran lik koji je postavljen na to mjesto jer je tako insistirala Amerika. A postavljen je bas zato sto je nesposoban.
Gospodin Vladimir ovdje spama kao i Pernar iz stranačkih interesa, svjestan je kako je to što radi protivno nacionalnim interesima ali mu je važniji novac. Tako i Pernar kojem je majka doktorica tvrdi da se ne treba cijepiti, on je svjestan kako je to propaganda i laž ali zbog novca bi prešao preko svega, pa i desetine mrtve djece. Dodik je jedan mafijas, kriminalac i razbojnik koji narodu u RS ispira mozak kako bi on i njegova kriminalna banditska druzina mogla nesmetano i neometano pljackati svoj vlastiti narod. Covjek je svercovao Ronhil dok su drugi ginuli. Sve je jasno da je rijec o kakvom tipu je rijec. Gospodin bobanovski se u mojim pricama o kriminalu i kriminalnim politicarima pronasao. Mene niko na taj nacin ne placa. Mene ne interesuje novac (na nacin na koji ga Dodik i njegova druzina pribavljaju), za razliku od Dodika i njegove druzine koji pokusavaju da poture i proture tezu u javnosti kako su svi placenici sa ciljem da svoje maliciozno ponasanje upereno protiv buducnosti RS sakrije. On misli da ako je on kriminalac, da i svi drugi su takvi. E pa takve konstrukcije moze da iznese samo baba o svojim ustipcima zvana. Dodik zrtvuje buducnost RS zarad svoje nakaradne politike u kojoj drzi svoj narod zarad svojih vlastitih interesa dok ljekari odose, kao i sva druga inteligencija od zivotnog znacaja. Vlado.Zreo si za eutanaziju.Nemam šta drugo da ti kažem. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 19:42 |
|
|
bobanovski je napisao/la: nosferatu je napisao/la:
Gospodin mari za novac ali nije svjestan da ovakva politika vodi njegovu stranku u marginu, ne može računati na bošnjačke glasove jer njih ima 400 rođenih i 800 mrtvih u Srpskoj dok sumnjam da postoji veći postotak Srba kojima je ispran mozak a i ti su vjerojatno starija generacija koja još vjeruje u Broza dok su mlađi prosrpski orjentirani. Nadam se da će u centrali iz koje botuje biti svjesni toga i da će promijeniti politiku. Mene niko ne placa od politike ili svjetskih mocnika za razliku od Dodika koji jos jedino nije jedino sa crnim djavolom saradjivao, a mozda i jeste i sa njim. Narod je takvog politicara namirisao i shvatio da ima posla sa kriminalcem te stoga odatle i slabija pozicija istog na izborima, a bice i slabija na ovogodisnjim parlamentarnim izborima. Narod se trijezni jer je shvatio svu pogubnost Dodikove nakaradne politike koja ugrozava opstanak ljudi na ovim prostorima, prije svega ljudi u RS (posto ovdje govorimo o RS).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 09 vel 2018, 19:46 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Dodik je jedan mafijas, kriminalac i razbojnik koji narodu u RS ispira mozak kako bi on i njegova kriminalna banditska druzina mogla nesmetano i neometano pljackati svoj vlastiti narod.
Covjek je svercovao Ronhil dok su drugi ginuli. Sve je jasno da je rijec o kakvom tipu je rijec.
Gospodin bobanovski se u mojim pricama o kriminalu i kriminalnim politicarima pronasao.
Mene niko na taj nacin ne placa. Mene ne interesuje novac (na nacin na koji ga Dodik i njegova druzina pribavljaju), za razliku od Dodika i njegove druzine koji pokusavaju da poture i proture tezu u javnosti kako su svi placenici sa ciljem da svoje maliciozno ponasanje upereno protiv buducnosti RS sakrije. On misli da ako je on kriminalac, da i svi drugi su takvi. E pa takve konstrukcije moze da iznese samo baba o svojim ustipcima zvana.
Dodik zrtvuje buducnost RS zarad svoje nakaradne politike u kojoj drzi svoj narod zarad svojih vlastitih interesa dok ljekari odose, kao i sva druga inteligencija od zivotnog znacaja. Vlado.Zreo si za eutanaziju.Nemam šta drugo da ti kažem.  I ti za kastraciju mozga koji je ionako ispran tako da mozda bi kastracija bila suvisna
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|