HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 stu 2025, 01:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34013 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 09 vel 2018, 20:37 

http://www.rtvbn.com/3896238/mup-rs-nabavlja-automatske-puske

Ili ti ga, sto bi rek'o Brega, kroz jednu od svojih pjesama, Kalasnjikov. :D

Po ovome se policija puno ne razlikuje od pljackasa banaka i terorista, a sto je i pokazano jednom prilikom i to od strane specijalaca te iste policije.

https://www.vecernji.ba/crna-kronika/specijalci-mup-a-rs-a-osim-kombija-opljackali-i-200000-km-iz-unicredit-banke-1054356

Da se ovo desilo bilo gdje drugdje u svijetu bila bi sazvana poduza konferencija za novinare. To bi bila i vanredna vijest.

Strasno u kakvom vremenu zivimo. Hrani policiju da nekog opljacka i to grupa policajaca sto je najgore. Da je jedan pa hajde mozda i nekako, ali nekoliko...

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 20:46 

Vidi degeneriku nemoj da trolaš temu budalaštinama koje niko ne čita.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 20:49 

DODIK SE NAORUŽAVA: MUP RS nabavlja novih 2500 automatskih pušaka

Velike količine automatskog naoružanja bit će isporučene MUP-u RS svega nekoliko dana prije nego službeno bude otvoren Centar za obuku pripadnika MUP-a RS u kojem će, prema Memorandumu kojeg je ministar Lukač 2015. godine potpisao u Moskvi, obuku vršiti specijalci iz Rusije.
Time je suštinski počelo naoružavanje pripadnika MUP RS koji su u prošloj godini dobili više oružja nego sve bh. policijske agencije zajedno u protekle tri godine.

„Izjavljujemo da će Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, preko Republičke direkcije za promet naoružanja i vojne opreme, uvesti automatske puške MO5EI, količina 1500 komada, te automate M92, količina od 1000 komada“, napisao je u jesen prošle godine ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Hapsi Mehtiću.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 20:57 

Kačamak je napisao/la:
Vidi degeneriku nemoj da trolaš temu budalaštinama koje niko ne čita.

slika

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 21:02 

Agathonikos je napisao/la:
DODIK SE NAORUŽAVA: MUP RS nabavlja novih 2500 automatskih pušaka

Velike količine automatskog naoružanja bit će isporučene MUP-u RS svega nekoliko dana prije nego službeno bude otvoren Centar za obuku pripadnika MUP-a RS u kojem će, prema Memorandumu kojeg je ministar Lukač 2015. godine potpisao u Moskvi, obuku vršiti specijalci iz Rusije.
Time je suštinski počelo naoružavanje pripadnika MUP RS koji su u prošloj godini dobili više oružja nego sve bh. policijske agencije zajedno u protekle tri godine.

„Izjavljujemo da će Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, preko Republičke direkcije za promet naoružanja i vojne opreme, uvesti automatske puške MO5EI, količina 1500 komada, te automate M92, količina od 1000 komada“, napisao je u jesen prošle godine ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

Hapsi Mehtiću.

U strahu su duge cijevi. Baja se boji pa gomila armiju naoruzanih policajaca oko sebe.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 21:04 

Vi ste jedan ogroman komad budale, gospodine Vladimire.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 21:11 

Buka, Slobodna Evropa, e-novine su njegovo štivo. Šušnica, Bursać i Puhalo njegovi omiljeni autori. Smetaju mu srpske patriotske organizacije, smeta mu MUP Republike Srpske, sutra će mu smetati naziv Republika Srpska, prekosutra će biti za njeno ukidanje. A nekad je bio normalan dečko.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 21:13 

I zlatne gace da ne zaboravim. I to Dodik prikriva raznim grandioznim predstavama kako narod nebi shvatio za Dodikov nedostatak odgovora za sva pitanja koje muce taj isti narod.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 21:16 

Buka, Slobodna Evropa, e-novine su njegovo štivo. Šušnica, Bursać i Puhalo njegovi omiljeni autori. Smetaju mu srpske patriotske organizacije, smeta mu MUP Republike Srpske, sutra će mu smetati naziv Republika Srpska, prekosutra će biti za njeno ukidanje. A nekad je bio normalan dečko.

Sve sami strani placenici gospodine Aga, samo nas voljeni vodja Mile, rodila ga majka, cist kao suza i mekan kao pamuk.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 21:17 

Prosto me sramota što jedno kršteno čeljade može da bude toliko glupo kao kao što je slučaj sa ovim nesretnikom "vladorus".Sačuvaj Bože i sakloni.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 21:35 

Srpsčanin je napisao/la:
Prosto me sramota što jedno kršteno čeljade može da bude toliko glupo kao kao što je slučaj sa ovim nesretnikom "vladorus".Sačuvaj Bože i sakloni.

I mene je sramota sto mi je Dodik predsjednik RS. Ja mu onakvom ni ovce nebi da cuva, a kamoli da vodi RS i to u sve vecu izolaciju.

http://www.rtvbn.com/3896282/hoce-li-biti-prosirena-crna-lista

:kava

Taj ce nam neku bijedu navuci na vrat umjesto da izbjegava prelamanje politike velikih preko ledja malih naroda, on gura sebe ispred i jednih i drugih: Cvijanovicka ispred Trampa, a Dodik ispred Putina. Da bar zna da koristi cinjenicu da nalazimo se na rascijepu izmedju dva svijeta pa da koristi tu poziciju zarad (prije svega ekonomskog) napretka u RS, on djeluje kao da nervira i jedne i druge, takav je osjecaj s obzirom da ga Putin nesto narocito ne simpatise, dok mu je americka administracija mu opalila sankcije. Ono kada se ponasas avanturisticki i to bude prepoznato.

Ako Dodik bude pobjedio na izborima za mjesto srpskog clana predsjednistva, ne gine nam svima tj. citavoj BiH kada Dodik bude predsjednik predsjednistva BiH, a Amerika pozove na rucak u Bijeloj kuci. No meal for Mile. :D

Vrh

PostPostano: 09 vel 2018, 23:57 

Gospodine Aga kako je se zvala ona spisateljice iz Širokog što je se borila za prava Hrvata i bila je najglasnija jedno vrijeme pa je nakon zova novca promijenila ploču?

Preselila je u Sarajevo mislim i tamo je pisala jedno vrijeme u nekoj firmi i sramila je se svoje prošlosti :D googlam ali ne mogu se sitit imena, na Poskoku je izbrisano sve o njoj

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 00:37 

bobanovski je napisao/la:
Gospodine Aga kako je se zvala ona spisateljice iz Ljubuškog što je se borila za prava Hrvata i bila je najglasnija jedno vrijeme pa je nakon zova novca promijenila ploču?

Preselila je u Sarajevo mislim i tamo je pisala jedno vrijeme u nekoj firmi i sramila je se svoje prošlosti :D googlam ali ne mogu se sitit imena, na Poskoku je izbrisano sve o njoj

Sacu ja kao Amidza. Kme, kme, kmecanje. :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 00:47 

Vladimir RUS je napisao/la:
Gospodine Aga kako je se zvala ona spisateljice iz Ljubuškog što je se borila za prava Hrvata i bila je najglasnija jedno vrijeme pa je nakon zova novca promijenila ploču?

aaa sitio sam se: Martina Sopta :D

ti me podsjećaš na nju pa pričaš, za koliko si se prodao :D?

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 00:51 

Oj Dodiçe nemoj tugovati, za te će svi Hrvati...

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 00:51 

Oj Dodiçe nemoj tugovati, za te će svi Hrvati...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 01:03 

Puno gledas spijunske filmove pa ti se primilo. :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 01:05 

Dao bi ruku u vatru da podržavaš gospodina Dodika i mrziš gospodina Mektića ali jednostavno zbog botovanja i karijere si na drugoj strani :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 01:31 

slika

Драган Лукач

slika

Davutoğlu Mehtiç

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 02:09 

Dao bi ruku u vatru da podržavaš gospodina Dodika i mrziš gospodina Mektića ali jednostavno zbog botovanja i karijere si na drugoj strani :D

Iskreno, nisam fan ni jednog ni drugog, a narocito ne Dodika koji mi se, kao i mnogima, politicki ogadio i ofucao. No pustimo mene i moje misljenje, da li imas sta korisno da kazes u ime svog gazde Dodika ili onako po obicaju botujes igrajuci na temu licnih napada posto ocigledno je da vi suporteri Dodika vec odavno nemate nista da kazete, osim sto zdruzeno napadate one koje negiraju sposobnost njegovog visocanstva da vodi RS. :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 02:31 

Драган Лукач

http://www.rtvbn.com/3832503/na-danasnji-dan-1997-godine-dragan-lukac-izvrsio-drzavni-udar

:kava

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 02:51 

Jebo to, ovo je zanimljivije. Davutoğlu veli da ih je ovde zaklo najmanje 300, i to svojeručno.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 08:58 

Iskreno, nisam fan ni jednog ni drugog, a narocito ne Dodika koji mi se, kao i mnogima, politicki ogadio i ofucao. No pustimo mene i moje misljenje, da li imas sta korisno da kazes u ime svog gazde Dodika ili onako po obicaju botujes igrajuci na temu licnih napada posto ocigledno je da vi suporteri Dodika vec odavno nemate nista da kazete, osim sto zdruzeno napadate one koje negiraju sposobnost njegovog visocanstva da vodi RS. :001_rolleyes

Bobanovski je Hrvat. Samim tim je jasno zašto podržava dodika i nada se njegovom što dužem opstanku na vlasti.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 10:12 

Davutoğlu Mehtiç: Srbi moraju proći katarzu i priznati genocid

Ministar sigurnosti u Vijeću ministara BiH Dragan Mektić smatra da "Srbi moraju da prođu katarzu i priznaju genocid u Srebrenici".
Mektić je za "Večernji list", izdanje za BiH, rekao da "postoje relevantni dokumenti koji dokazuju genocid i da Srbi moraju to priznati".

slika

gospodin Davutoğlu

"Pogledajmo u Njemačkoj, opet se njemački parlament neki dan izvinio za holokaust. Mi Srbi moramo proći tu katarzu i priznati genocid. Niko ne može zločine, poput onih u Srebrenici, raditi u moje ime. To su radili bolesni umovi i te osobe treba procesuirati", mišljenja je Mektić.

Mektić je komentarisao i Milorada Dodika, naglasivši da kada pravosuđe počne funkcionisati da će morati polagati račune.

Poručio je da Dodik i njemu slični u hrvatskom korpusu koji ratnohuškačkom retorikom homogeniziraju narod vidi kao opasnost za mir i stabilnost.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180210008

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 10:36 

slika

slika

Gospodin Davutoğlu s fotografijama mladića iz humanitarne organizacije "Srbska čast"

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34013 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 471, 472, 473, 474, 475, 476, 477 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, Robbie MO, Teuton i 46 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: