HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 stu 2025, 14:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 34011 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479 ... 1361  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj
PostPostano: 10 vel 2018, 16:04 

Na klixu piše ko god hoce i pod kojim god imenom hoce.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 16:06 

Konsterniran sam i frapiran kad čitam komentare muslimana ispod vijesti o Mektiću.
Oni su sad u takvom raspoloženju da bi genocidisali sve druge narode. Ali problem ne mogu, ne smiju, niti umiju, kurac.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 16:11 

BBC je napisao/la:
Konsterniran sam i frapiran kad čitam komentare muslimana ispod vijesti o Mektiću.
Oni su sad u takvom raspoloženju da bi genocidisali sve druge narode. Ali problem ne mogu, ne smiju, niti umiju, kurac.

Zato se čika Jova udara nogama u guzicu od sreće. Mislio je da je definitivno detroniran ali nakon ove hajke na gospodina Davutoğlua, lice mu je opet ozareno i razvučeno u osmjeh jer je tron ostao njegov. Ne računam gospodina Mirka (Šarović, SDS), on je u nekim posebnim sferama jer je čika Jova odavno potrošena roba.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 16:23 

novovrijeme je napisao/la:
Izdajica skontao da se preletio pa demantovao https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180210021
ali imaju Hrvati audio snimak https://www.vecernji.hr/vijesti/snimka- ... ik-1225576
Sad će ga pljuvati i Muslimani i Srbi.
Tačno onako kako je zasluzio.
Novinar Večernjeg L.-Hrvat Hasan.
Dok budu u svojim redovima imali Hasane,ništa od njih.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 16:32 

Dragan Mektić kaže da ne poznaje Zejda Dukmenića, ovaj tvrdi da su prijatelji

slika

gospoda Dragan i Zejd (lični trener gospodina Dragana i tjelohranitelj gospodina Bakira)

Dukmenić obučavao islamske teroriste u Dobrinji kod Visokog

Rođen kao Željko Dukmenić u Belišću u Hrvatskoj. Dukmenić je u ovom dijelu Europe jedna od najpoznatijih osoba koje su prešle na Islam.

itd

.
.

https://www.hercegbosna.org/vijesti/bih ... -6689.html

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 16:52 

Sad Vladimir čeka uputstva centrale šta da piše povom Mektićevog istupa. :zubati

Mada reče mi prijatelj koji je u tom SDS-ovom internet timu za cjelodnevno komentarisanje i postavljanje linkova, da im je rečeno da vrte Dodikovu izjavu od prije 15-ak godina, koja je slična ovoj.

Kad sam iz prve ruke čuo, koje su metologije u internet timovima dvije najveće srpske stranke, sablaznio sam se. Spiskovi članova stranke zaduženih za botovanje, obavezna tri-četiri dnevna javljanja svom nadređenom i referisanje o izvršenom zadatku, spisak forumskih nikova i profila na fb koje "zadužuju" i dnevni spisak linkova koje trebaju postaviti i tema koje trebaju diskutovati. Ako se ne javi taj dan, ide poziv na mobilni i provjera... :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 16:56 

Vladimir RUS je napisao/la:
Agathonikos je napisao/la:
Buka, Slobodna Evropa, e-novine su njegovo štivo. Šušnica, Bursać i Puhalo njegovi omiljeni autori. Smetaju mu srpske patriotske organizacije, smeta mu MUP Republike Srpske, sutra će mu smetati naziv Republika Srpska, prekosutra će biti za njeno ukidanje. A nekad je bio normalan dečko.

Sve sami strani placenici gospodine Aga, samo nas voljeni vodja Mile, rodila ga majka, cist kao suza i mekan kao pamuk.

Zanemarimo ovo prepucavanje, čisto dva pitanja, Vladimire.

Pošto prenosiš linkove sa tih medija, te citiraš spomenute autore, da li smatraš da su Buka, e-novine, Slobodna Evropa, Pešćanik antisrpski mediji? Da li smatraš da su Bursać, Puhalo i slični strani plaćenici?

Čisto da znam da li uopšte da ulazim u bilo kakvu diskusiju sa tobom, kad se povremeno ulogujem na ovaj forum. :)

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:15 

Amiđa je napisao/la:
Vladimir RUS je napisao/la:
Iskreno, nisam fan ni jednog ni drugog, a narocito ne Dodika koji mi se, kao i mnogima, politicki ogadio i ofucao. No pustimo mene i moje misljenje, da li imas sta korisno da kazes u ime svog gazde Dodika ili onako po obicaju botujes igrajuci na temu licnih napada posto ocigledno je da vi suporteri Dodika vec odavno nemate nista da kazete, osim sto zdruzeno napadate one koje negiraju sposobnost njegovog visocanstva da vodi RS. :001_rolleyes

Bobanovski je Hrvat. Samim tim je jasno zašto podržava dodika i nada se njegovom što dužem opstanku na vlasti.

Ma znam. Duo Covic - Dodik.

[url]https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Sporazum_Cvetković–Maček[/url]

:D

Sjecam se dobro 2009 kada sam searchovao pojam Milorad Dodik. Medju tim grupama bila je i "Milorad Dodik Ustasa". :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:21 

Kačamak je napisao/la:
Izdajica skontao da se preletio pa demantovao https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180210021
ali imaju Hrvati audio snimak https://www.vecernji.hr/vijesti/snimka- ... ik-1225576
Novinar Večernjeg L.-Hrvat Hasan.
Dok budu u svojim redovima imali Hasane,ništa od njih.

Kačamak taj nije Bošnjak, to je Titin Libanonac koji je studirao u Zagrebu i ostao.
Redovno piše kontra islamistima i hvali Asada s kojim je imao i ekspluzivni intevju.

Al ga je Hasan podvalio Mektiću u šekspirovskom stilu biti ili ne biti genocida.
Hasan:
Dali vam je draže da vas na kolac nabiju vaši u Sarajevu ili vaši u Banja Luci?
Dragan:
Svejedno, sve su to moji :zubati

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:32 

Davutoğlu Mehtiç: Srbi moraju proći katarzu i priznati genocid

Ministar sigurnosti u Vijeću ministara BiH Dragan Mektić smatra da "Srbi moraju da prođu katarzu i priznaju genocid u Srebrenici".
Mektić je za "Večernji list", izdanje za BiH, rekao da "postoje relevantni dokumenti koji dokazuju genocid i da Srbi moraju to priznati".

slika

gospodin Davutoğlu

"Pogledajmo u Njemačkoj, opet se njemački parlament neki dan izvinio za holokaust. Mi Srbi moramo proći tu katarzu i priznati genocid. Niko ne može zločine, poput onih u Srebrenici, raditi u moje ime. To su radili bolesni umovi i te osobe treba procesuirati", mišljenja je Mektić.

Mektić je komentarisao i Milorada Dodika, naglasivši da kada pravosuđe počne funkcionisati da će morati polagati račune.

Poručio je da Dodik i njemu slični u hrvatskom korpusu koji ratnohuškačkom retorikom homogeniziraju narod vidi kao opasnost za mir i stabilnost.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180210008

http://www.rtvbn.com/3896342/apsolutno-nisam-tako-komentarisao

:kava

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:34 

slika

slika

Gospodin Davutoğlu s fotografijama mladića iz humanitarne organizacije "Srbska čast"

Koliko je i "Nacionalni stroj" humanitarna organizacija. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:39 

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mektic- ... /180210008

za ovo SDS ima bosnjacki glas!
sve pohvale ljudino, Mekticu.
valja zivjet nama ovda...

Znači, svaka čast ljudino!!

mekta care budi nam predsjednik

OPASNO ZBORI OVAJ MEKTIC. PRVI SRBIN KOJI BI DOBIO VISE GLASOVA OD BAKIRA

Znaci Mekticu respekt!!! Ti i Sarovic jedina dva normalna Srbina ovo ostalo sve uhljebi i kvazipatriote,vjernici i velikiSRBI!!!
.
.
.

Bošnjaci su dobili novog heroja. Vrijeme je da čika Jova Srbin napusti tron

slika

slika

slika

Razguli Jovo, nisi više IN.

slika

:smajl007

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:42 

Gospodin Vladimir je konačno pronašao način da zaradi od interneta, a dugo je tragao za tim i otvarao teme o tome. Sad će kao svaki stranački bot lagano odgovoriti na svaki post napisan protiv njegovih gazda, pa bilo to i sa 2-3 besmislene riječi ili dva tri besmislena smajlija. Je li tako, gospodine Vladimire :D

Hajte sad malo na temu o Dodiku, niste bili od sinoć.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:50 

nosferatu je napisao/la:
Komsic,Lazovic i cika Jovo kmece jer slava i zlatni ljiljan ode drugom ali zato Dodik trlja ruke
Ponekad pomisliom da su likovi kao Mehtic,Krsmanovic i slicni Dodikovi placenici koji idu po muslimanskim medijima i lupetaju,zabijaju autogolove i rade antikampanju sdsu i szp

I ja mislim da se zemlja okeece oko marsa, gospodine nosferatu
:D

Ne brinite se vi za Dodika. on ce da pukne da nece ga ni rodjena majka prepoznati bez kozne fotelje prikacene za njegov veliki supak. :zubati

Dolazi kraj meaka koji se godinama nadvija nad RS. U Federaciji je prosle godine zavrsilo 90 odsto stranih investicija dok u RS samo 10. To je vrhunac propale i raspale Dodikove politike Balkanskog spijuna u kijoj su mu svi sumnjivi. Dokon pop i jarice krsti. Vrijeme je da covjek koji ima psihicke probleme i americke sankcije ode sa vlasti u RS, a sto se i desiti krajem ove godine. On kao politicar na nivou BiH moze samo da zuji. Vlast na nivou RS najjacaje u BiH. Jos kada bude pohapseni svi kriminalni elementi u RS, ista ce biti jaka i u praksi. Dodikova mafija je prepreka za razvoj u RS.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:52 

SDA, SDP kao minorne bošnjačke stranke u Republici Srpskoj neće ni dva glasa osvojiti. Sve će to SDS pokupiti.

A SNSD od HDZ-a i to oba.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:55 

Mektic brise SDS sa politicke mape RS.
Njega boli kur.. uzeo je pare.
Ostali SDSovci ce nakon 2018. hodati pognute glave.

Puna podrska gospodinu Mekticu u nastojanju da pomete Dodika i njegovu mafijasku druzinu. Dosta je vise bilo Dodiktature.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:57 

Nana Fata Orlović: “Ramiz Salkić potpredsjednik RS nudio mi da prodamo moje imanje i da podjelimo pare”

slika

moj potpredsjednik, gospodin Ramiz (SDA)

I nana Fata će glasati za SDS. Ali zato brkata Munira neće (4000 KM mjesečno od SDA pa ti vidi)

Njoj je blizi SNSD s obzirom da je za vrijeme SDS-a postala bogata za crkvu. :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 17:59 

Ugledajte ga, na svaki ali baš na svaki post koji je napisan protiv njegovih gazda će odgovoriti kao da se odnose na njega. Kako najlakše prepoznati stranačkog bota? Tako :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 18:03 

Inače, dobar je on i neiskvaren mladić ali eto, primio se.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 18:04 

Vlado je zlatan kakvi su borgovi nosferatu i srpsčanin..

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 18:13 

A zamislite tek s kojim elanom bi pristupio danas ispisanim postovima protiv njegovih gazda kad bi se u ovom momentu na ovoj temi pojavila i gospođica Sara? To bi bio lom.

1:59 :D

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 18:14 

Blitz je napisao/la:
SDA, SDP kao minorne bošnjačke stranke u Republici Srpskoj neće ni dva glasa osvojiti. Sve će to SDS pokupiti.

Jbte ja ne pratim dešavanja u RS, kao i vi koji živite tamo. Znao sam da je ovaj Mektić budaletina, ali da je toliki izdajnik to mi nije jasno.

Drago mi je što se popišao na SDS i što je od te nekada patriotske partije stvorio LDP-RS ili nešto što liči na Mesićev isprdak.

Sada Dodik može mirno da spava i da obezbedi još nekoliko mandata, njegova opozicija će biti jadnija nego Bakirova.

Vladimir TUR, ne znam kako se na novoturskom izjavljuje sućut, ali jebali ste ježa u ledja.

Cemu ta nervoza kod podrzavalaca mafijasa, kriminalaca, ljudi sa psihijatrijskom dijagnozom, sankcijama prijatelja Trampa, paranojom i raznim drugim dijagnozama koje od RS prave vilajet tamniji i od Federacije.

Od takve vlasti treba se skidati sto prije dok nije i posljednji mladi covjek ugasio svjetlo.

RS postaje sve vece groblje zahvaljujuci ljudima kao sto je Dodik. Kriza je svugdje, samo u RS je kriza puta 2.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 18:18 

BBC je napisao/la:
Još nisam vidio političara kojem se toliko žuri u prijevremenu mirovinu. Mektić je poslije sljedećih izbora povijest, pokojnik.

Mektic i ne pretenduje da pije svom narodu krv na slamku i to decenijama vec samo Dodikovim crvenim vampirima na vlasti u RS. U to ime ima moju podrsku, kao i podrsku svih slobodnih i slobodoumnih gradjana RS.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 18:21 

BBC je napisao/la:
Još nisam vidio političara kojem se toliko žuri u prijevremenu mirovinu. Mektić je poslije sljedećih izbora povijest, pokojnik.

Gospodin Davutoğlu : Nisam spominjao genocid u Srebrenici, govorio sam o stravičnom zločinu

Malo smo se podusrali.

Eto jel' vidite da vam je mozak ispran, gospodine Aga. :D

Pecate se na "sijeckanje" i to stravicno, kao i ostali Srbi koje je Dodik sludio i zaludio do neslucenih razmjera.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2018, 18:25 

Ne sumnjam da ima snimak, samo pitanje je da li je cijeli? To je pitanje aktuelno jos od doba cuvenog govora Radovana Karadzica koji "isjeckan" zvuci drugacije nego kada pogledas cijeli snimak.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 34011 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 473, 474, 475, 476, 477, 478, 479 ... 1361  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: crni_bombarder, micko52, Naša Kvačica, pakovic, Patriota i 33 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: