|
|
Stranica: 479/1361.
|
[ 34012 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:04 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Mektić je idealan kandidat za bošnjačkog člana predsjedništva. To bi SDA trebala imati u vidu. Uvijek bilo međ Srbima spremnijeh prodat vjeru za večeru...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:09 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Kme, kme, gubimo zivce.  Pa hoćete li da vam linkujem 100, 200, 300? Meni je to deset minuta skitnje po internetu. Ali ako dehidrirate ili zdravlje sjebete, nemojte mene kriviti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:12 |
|
|
glx je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ima zivota i mimo interneta. Udahni duboko i izdahni.  Previse ti i tvoja ekipa zvucite na(b)vijacki. Uzletili ste danas jako visoko u nebesa i to na vijest koja drma nekoliko puta vise Dodika negoli Mektica plus Bosnjaci koji zbog ovog driblinga ne znaju koga vise od ove dvojice da "osinu".  Ja znam, i tu ce Dodik izvuci deblji kraj. On ima puno vise putera glede ove teme, a i inace. Margarinko Dodik.  Koja to moja ekipa? S obzirom da sam napisao da je takva situacija u obe stranke, dakle i SNSD i SDS? I da na ovom forumu u 7 godina imam napisanih poruka kao ti za jedno popodne. Za tebe bi se moglo reći da nemaš života van interneta. Čovjek koji po čitav dana ovdje polemiše, i u uz to tokom dana i čita političke vijesti, skuplja informacije po raznim portalima i kontaminira se glupostima, i to mu čini svakodnevnicu, ne može biti srećan i voditi ispunjen život. Kakav ti život možeš imati kada nema teme na forumu o kojoj ne polemišeš, i kako vidim i bariš preko foruma.  А ја ponavljam, u obe stranke postoje takvi ko ti, identična im je metodologija rada i svoje slobodno vrijeme moraju provoditi na taj način. Kačiti desetine linkova koje niko i ne čita, a niti imaš uticaja na ljude koji većinom imaju svoja formirana mišljenja. Prijatelju, svako bira svoj put u životu i da li će uspjeti. Ti i ja smo vršnjaci, isto godište. Ja svojim radom i strukom u kojoj radim, imam mjesečna primanja ko da sam na Zapadu, a niti sam imao bogatu porodicu iza sebe niti političku podršku. Jednostavno kada postaviš sebi cilj u životu, zamisliš da li ćeš biti, za deset godina, samostalna osoba koja će dobro zarađivati zahvaljujući svom radu, putovati, družiti se, imati ispunjen porodični i emotivni život, i povremeno među raznim interesovanjima, imati i politiku, ili imati 28 godina, biti čitav na netu, glumiti vickastog šmekera, i zamarati se Dodikom, Mektićem, Bakirom, Vukotom, Željkom. Daj Bože da bar imaš neku koristi i da ti daju crkavicu da preživiš. Ostavi to uticaj na psihu, Vladimire. Ti si danas poletio, kao i svaki dan, da braniš Mektića, a ja sam maloprije završio pripreme za turistički odlazak na SP u Rusiju. Svako bira svoj put, bez da kuka na druge i krivi za svoje neuspjehe. U mojoj opštini je SDS na vlasti, na republičkom nivou je dakle SNSD, i kako god se mjenjale vlasti, ja živim od svog rada i uživam u životu. PS. A u vezi odgovora na pitanja koja sam ti postavio, po toj logici možeš citirati i kakvog muslimanskog radikala i vehabiju, jer "iako se ne slažeš sa njim u većini,slažeš se da naprimjer ne valja Dodik", ili nešto tako. Jadno je da uopšte citiraš ljude koji o Srbima pišu da su genocidni. Potpuno te razumijem, cak mislim da moju zivotnu pricu pises i to bar jedno 60-70 odsto, samo smatram da pogresnoj si strani uputio zamjerke. Ja se samo nadovezujem na ove dezurne Dodikovce koji smorise i boga oca sa Dodikom i ekipom oko njega i zato reagujem, a ti na mene kao po sistemu spojenih posuda. tako da smatram da mislim da si poprilicno pogodio sustinu samo sto si promasio odgovarajuci crkvu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:15 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Kada velicas kriminalca Dodika, onda ocekuj reakciju. Klasični stranački bot koji sve gleda stranački. Cijeli dan se ismijavaš na račun gospodina Davutoğlua a on u tome vidi veličanje kriminalca Dodika a da nijednu riječ nisi napisao o njemu, a ponajmanje ga hvalio. Znači nema dalje  Gospodine Aga, je li ja "davim" citav dan i juce o "zlom" Mekticu ili vi? I recite vi meni. ko je sad tu bot? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:18 |
|
|
|
Pa kad je balvan, gospodine Vladimire. A vjerovatno prima i masnu lastru za to. Dok ne odvali nešto, ja ga i ne pominjem niti ga se sjetim. Međutim, vi gospodina Milorada sanjate koliko se da primjetiti, a to nije dobro, gospodine Vladimire.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:21 |
|
|
BBC je napisao/la: Dosadan si. Tema bude zanimljiva dok ti ne uletiš. Nije čudo da te Sarajka Emt nogirala. Oprosti, ali meni verbalno uriniranje po ovoj temi od strane dezurnih Dodikovih postovalaca lici na sve samo ne na raspravu vec na botovanje i to cijeli dan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodin Milorad je mudar, pametan i nepotkupljiv državnik i političar i nema ga ravnog u BiH ! Pazi sad reakcije  GospODIn Dodik je muda(r) i pametan po principu nadjacavanja sve dok suprotna strana ne popusti, samo sto spomocu te "strategije" popustaju i njegovi. Autogol. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:31 |
|
|
|
Vi ne raspravljate, vi samo klasično botovski kontrirate. Da Dodik kaže bilo šta, vi bi botovski ispapagajisali ono što kaže gospodin Davutoğlu, SDS, Čavić, Cenićka a i onaj trojac i vreća govana Šušnica, Bursać i Puhalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:37 |
|
|
storaB je napisao/la: Mektić je idealan kandidat za bošnjačkog člana predsjedništva. To bi SDA trebala imati u vidu. Uvijek bilo međ Srbima spremnijeh prodat vjeru za večeru... To je Dodik koji je u svakoj mogucoj prilici saradjivao sa Bosnjacima najbolje zna, kao i Spiric koji je Dodik light po tom pitanju mada nista puno light. Ne bih se iznenadio da njega SNSD priprema za neko visoko mjesto u RS. Dodikova politika kontinuiteta, u saradnji sa Bosnjacima svaki put kada se za to stvori ssnsa. Sparam njih Mektic je limunada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:37 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Rizikujem da se ponovim, ali sta ces kad moram zbog nekih.
To ovo? Mektić demantuje: Nisam tako rekao!Ako je vama gospodin Davutoğlu posudio uši, ne znači da ih je posudio i meni, gospodine Vladimire. Lik se skenjao i morao je odgovoriti kako je odgovorio a onda je pokušao ta govna s kojima se namazao sastrugati. To je sva priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Kme, kme, gubimo zivce.  Pa hoćete li da vam linkujem 100, 200, 300? Meni je to deset minuta skitnje po internetu. Ali ako dehidrirate ili zdravlje sjebete, nemojte mene kriviti  Samo nemojte da kmecite i placete gospodine Aga. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:45 |
|
|
|
A kako komentarišete ono pominjanje i dovođenja u vezu nacističkog holokausta i onog puškaranja oko Srebrenice iz usta tog polupismenog balvana? Niste ni to primijetili? Ha, normalno. Botovi zato i služe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:46 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pa kad je balvan, gospodine Vladimire. A vjerovatno prima i masnu lastru za to. Dok ne odvali nešto, ja ga i ne pominjem niti ga se sjetim. Međutim, vi gospodina Milorada sanjate koliko se da primjetiti, a to nije dobro, gospodine Vladimire. Vi da znate sta je balvan, ne biste glasali za Dodika, gospodine Aga.  Prima masnu platu. Isto onu debelu platu koju mu je SNSD namjestio misleci da ce i sa drzavnog nivoa godinama moci i dalje da piju svom narodu krv samo sto su se malo zeznuli, a ja se nadam i na entitetskom nivou da ce biti na ovim izborima tako.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:47 |
|
|
Mektić pobjegao u Katar. Kao, bolje da me nema dok se situacija ne slegne. Nećemo zaboraviti Mektiću. Brzo će izbori. A SDSu neka je na cast sto se nije distancirao od poturice Mektica.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vi ne raspravljate, vi samo klasično botovski kontrirate. Da Dodik kaže bilo šta, vi bi botovski ispapagajisali ono što kaže gospodin Davutoğlu, SDS, Čavić, Cenićka a i onaj trojac i vreća govana Šušnica, Bursać i Puhalo. Na botovsko diskusiju, botovski odgovor.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Poturica je primio ogromne pare za ovo što čini... ali kao i svi prodavci vjere za večeru ostaće upisan i upamćen kao izrod i kukolj u žitu.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
|
|
|
On o Dodiku i SNSD, ja o holokaustu i balvanu. Ne morate baš na svaki post odgovarati gdje vam neko pomene čifove, miša mu njegovog botovskog.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:50 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Rizikujem da se ponovim, ali sta ces kad moram zbog nekih.
To ovo? Mektić demantuje: Nisam tako rekao!Ako je vama gospodin Davutoğlu posudio uši, ne znači da ih je posudio i meni, gospodine Vladimire. Lik se skenjao i morao je odgovoriti kako je odgovorio a onda je pokušao ta govna s kojima se namazao sastrugati. To je sva priča. Aha sva prica. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:52 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A kako komentarišete ono pominjanje i dovođenja u vezu nacističkog holokausta i onog puškaranja oko Srebrenice iz usta tog polupismenog balvana? Niste ni to primijetili? Ha, normalno. Botovi zato i služe. Botovi sluze da bi master bota pokusali malo da urazume, aki je to moguce kada je u pitanju urazumljivanje master bota.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 20:58 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mektić pobjegao u Katar. Kao, bolje da me nema dok se situacija ne slegne. Nećemo zaboraviti Mektiću. Brzo će izbori. A SDSu neka je na cast sto se nije distancirao od poturice Mektica. Sta da zaboravimo? Covjek je rekao ono sto je Dodik rekao mnogo prije. Koji balvan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 21:00 |
|
|
storaB je napisao/la: Poturica je primio ogromne pare za ovo što čini... ali kao i svi prodavci vjere za večeru ostaće upisan i upamćen kao izrod i kukolj u žitu. Da, "Dodikove pare" da minira Dodika. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 21:04 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: On o Dodiku i SNSD, ja o holokaustu i balvanu. Ne morate baš na svaki post odgovarati gdje vam neko pomene čifove, miša mu njegovog botovskog. Gubite zivce? Razumijem vas. Gubite zivce jer gubite podrsku.Dodikova podrska se dodatno smanjila posto odlaze i Dodikovi glasaci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 21:07 |
|
|
|
Znači, nema komantara na holokaust. Nacistički holokaust i ona podvala od đenosajda je nešto što je hladno zaobišao, sve zbog malo siće koju će dobiti. Nisam ni znao da je čovjek ovoliko zaglibio sve do danas, ono baš totalno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dešavanja u Republici Srpskoj Postano: 10 vel 2018, 21:19 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Koji balvan.  Taj balvan je to rekao prije 11 godina i "matere sam mu se najebo" u to vrijeme 100 puta. Ali to je bilo prije 11 godina. A ovaj balvan govori to isto danas kad je politička sitacija drastično različita od tadašnje a vi ga botovski branite ko da vam je ćaća a ne nepismena kljusina željna vlasti, a realno nije ni za čuvati stado ovaca. I čak poredi holokaust s tom podvalom. Ali hajde ti to botu objasni kad je bot.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|