HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 lis 2025, 17:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 96266 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 759, 760, 761, 762, 763, 764, 765 ... 3851  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2017. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji
PostPostano: 09 vel 2018, 19:59 

U Beogradu u 2017-toj rođeno 55 beba više u odnosu na 2016-tu. - Više nego svih Bošnjaka u BiH.
U Novom Sadu u 2017-toj rođeno 200 beba više u odnosu na 2016-tu. - Poprilično više nego u Sarajevu.
U Nišu u 2017-toj rođeno oko 200 beba više u odnosu na 2016-tu. - Približavaju se Sarajevu.
U Čačanskom porodilištu rođeno 88 beba više u odnosu na 2016-tu.
U Vranju su u 2017-toj rođene 63 bebe više u odnosu na 2016-tu.

Više beba rođeno je i u Krupnju, Boru, Majdanpeku, Loznici, Čajetini, Svrljigu.

U porodilištu u Sremskoj Mitrovici rođeno 29 beba više u odnosu na 2016-tu.
U porodilištu u Smederevskoj Palanci rođeno 16 beba više u odnosu na 2016-tu.
U Pančevu rođeno 20 beba više.
U Kikindi isto tako rođeno 20 beba više.
U Bačkoj Topoli 16 beba više.
U Staroj Pazovi 12 beba više.

Više beba rođeno je i u užičkom porodilištu (+26, ali su se tokom godine u istom porađale i majke iz Ivanjice, pa se može reći da u ovom Gradu nije rođeno više beba)

Što se tiče negativnosti a kada su u pitanju veći centri, u kragujevačkom porodilištu je rođeno 400 beba manje (brojka jeste značajna,ali treba imati u vidu da je 2016-ta bila najbolja godina kad je natalitet u pitanju u poslednjih 20 godina) Manje beba rođeno je i u Valjevu, Smederevu, Zrenjanin (-10), Šabac (-56), Kruševac (-28), Leskovac (-34)
Treba sačekati zvanične podatke, ali je u martu ili aprilu bilo ono obavještenje da je u prva dva mjeseca 2017-te u Srbiji rođeno 1200 beba više u odnosu na isti period godinu ranije, a oko 700 beba više za prvih 10 mjeseci, realno je da se trend rasta nataliteta nastavio i da bi brojke trebale biti veće u odnosu na 2016-tu.

p.s. Dramatičan porast umrlih Mađara u Subotici, Slovaka u NS-u, ali i Roma u Nišu.

Srbadija se budi. :zubati
Na mortalitet se uticati ne može, važno je da ne pada natalitet. :zivili

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 18:55 

Katolicka crkva u BiH:Na kraju 2017.god. u BiH 376 500 katolika.Ima link na forumu kod Jack-a.

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 19:24 

chubura je napisao/la:
Katolicka crkva u BiH:Na kraju 2017.god. u BiH 376 500 katolika.Ima link na forumu kod Jack-a.

E pa ako Yankee Jack tako kaze, onda i mora da je tako :zubati

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 20:11 

pravnik95 je napisao/la:
chubura je napisao/la:

Ne kaze on nego vas svestenik,predstavnik KC a na osnovu blagoslova obiteljii i vernika.Objavila je KTA-katolicka tiskovna agencija.Jack je samo stavio link.

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 21:41 

chubura je napisao/la:
pravnik95 je napisao/la:

Ne kaze on nego vas svestenik,predstavnik KC a na osnovu blagoslova obiteljii i vernika.Objavila je KTA-katolicka tiskovna agencija.Jack je samo stavio link.

Vidim ja da ti nemas pojma sto je blagoslov obitelji i kako se vjernici broje, niti cemu te brojke sluze. Al razumljivo mi je to, ne znam ni ja prakticki nista o islamu, al zato i ne palamudim o njemu.

Meni je zanimljivije kako je komentirao, odnosno nije komentirao, broj ucenika u HNŽ.

Citat:
Gotovo 4600 više hrvatske nego bošnjačke djece u školama HNŽ-a

I kralj se krene vaditi na Rome i Srbe i da je kao statistika kriva jer nema njih. A Romi i vecina Srba ionako idu po džamarhijskom programu jer i zive u njihovim kasabama. Romi i Muslimani, to ti jelte isto, ciganija... A Srbi su vecinom s lijeve obale Neretve, pa isto idu po "bošnjačkom" programu.

Al sto ocekivati od Amera koji je mislio da je Stefano u Jajcu Srbin i da ide po hr. programu :sega :sega :sega (provala desetljeca)

Ovo je samo malo digresija, meni je smijesno kad neko ide egzaktno nesto odredjivati pa kaze -2389 pad ovdje +454 rast ovdje. A ne razumije da to nisu neki "katolicki mini-popisi stanovnistva" vec blagoslovi kuca.

A i ova tema ovdje nije bas aktivna jer nema ni o cemu da se prica. 2 vjerojatno najvece demografske katastrofe u FBIH su USK i TK (PŽ i HBŽ su premali, na razini malo vece opcine). I sad shvati da vasa sirotinja (a to je 99% stanovnistva) bez EU pasosa uspije da se ko zna kakvim sve ne kanalima probije na zapad, ko mrtvac koji je ziv zakopan pa pokusava da se izvuce iz lijesa.

Da mi je 50 lipa za svakog džamarhista u grupama Tražim/nudim posao - DALMACIJA koji je napisao "mogu radti nemam papire, imam Bejha pasos, ja bi konobarijo imam izkustva" nebih sad ovdje tipkao nego smisljao nacine kako da tu silinu novaca potrosim. I naravno da dzaba pisu jer se 30.000 radnih dozvola ugrabilo vec 1.1.2018.

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 21:49 

pravnik95 je napisao/la:
chubura je napisao/la:

Vidim ja da ti nemas pojma sto je blagoslov obitelji i kako se vjernici broje, niti cemu te brojke sluze. Al razumljivo mi je to, ne znam ni ja prakticki nista o islamu, al zato i ne palamudim o njemu.

Meni je zanimljivije kako je komentirao, odnosno nije komentirao, broj ucenika u HNŽ.

Citat:
Gotovo 4600 više hrvatske nego bošnjačke djece u školama HNŽ-a

I kralj se krene vaditi na Rome i Srbe i da je kao statistika kriva jer nema njih. A Romi i vecina Srba ionako idu po džamarhijskom programu jer i zive u njihovim kasabama. Romi i Muslimani, to ti jelte isto, ciganija... A Srbi su vecinom s lijeve obale Neretve, pa isto idu po "bošnjačkom" programu.

Al sto ocekivati od Amera koji je mislio da je Stefano u Jajcu Srbin i da ide po hr. programu :sega :sega :sega (provala desetljeca)

Ovo je samo malo digresija, meni je smijesno kad neko ide egzaktno nesto odredjivati pa kaze -2389 pad ovdje +454 rast ovdje. A ne razumije da to nisu neki "katolicki mini-popisi stanovnistva" vec blagoslovi kuca.

A i ova tema ovdje nije bas aktivna jer nema ni o cemu da se prica. 2 vjerojatno najvece demografske katastrofe u FBIH su USK i TK (PŽ i HBŽ su premali, na razini malo vece opcine). I sad shvati da vasa sirotinja (a to je 99% stanovnistva) bez EU pasosa uspije da se ko zna kakvim sve ne kanalima probije na zapad, ko mrtvac koji je ziv zakopan pa pokusava da se izvuce iz lijesa.

Da mi je 50 lipa za svakog džamarhista u grupama Tražim/nudim posao - DALMACIJA koji je napisao "mogu radti nemam papire, imam Bejha pasos, ja bi konobarijo imam izkustva" nebih sad ovdje tipkao nego smisljao nacine kako da tu silinu novaca potrosim. I naravno da dzaba pisu jer se 30.000 radnih dozvola ugrabilo vec 1.1.2018.

Imbecilu, chubura je srbin. Ostale tvoje gluposti nema potrebe komentirati.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 21:55 

Što ja znam što je, znam da nije katolik, to mi je dovoljno. A jesi mi jak tako kad se iz Švecke javljas, sigurno si jedan od onih kojima je profil pun ljiljana i ostalih pizdarija. Radje budi pravi domoljub, spasi i promjeni zivot nekom svom Balkanskom muslimanu, povuci ga gore, nadji mu smjestaj i posao. Nije fora da oni jedu govna po kasabama, zive kao i prije 500 godina, a ti da uzivas u blagodatima Europe.

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 22:00 

pravnik95 je napisao/la:
Što ja znam što je, znam da nije katolik, to mi je dovoljno. A jesi mi jak tako kad se iz Švecke javljas, sigurno si jedan od onih kojima je profil pun ljiljana i ostalih pizdarija. Radje budi pravi domoljub, spasi i promjeni zivot nekom svom Balkanskom muslimanu, povuci ga gore, nadji mu smjestaj i posao. Nije fora da oni jedu govna po kasabama, zive kao i prije 500 godina, a ti da uzivas u blagodatima Europe.

Pa kada si katoliban.

Ja podržavam restriktivniju imigracionu politiku trenutne švedske vlade. Fokus treba biti na integriranju ovih prisutnih Arapa. Ne mogu svi u šveCku. Moji ne dolaze ali je zato pojava hrvatskog novogovora sve izraženija na ulicama Göteborga. Što zdušno potporavam. :thumbup

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 22:38 

Ja sam samo napisao da je katolicka crkva objavila broj vernika,koji inace svake godine objavljuje.Ostalo me ne zanima.

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 23:03 

Amiđa je napisao/la:
pravnik95 je napisao/la:

Pa kada si katoliban.

Ja podržavam restriktivniju imigracionu politiku trenutne švedske vlade. Fokus treba biti na integriranju ovih prisutnih Arapa. Ne mogu svi u šveCku. Moji ne dolaze ali je zato pojava hrvatskog novogovora sve izraženija na ulicama Göteborga. Što zdušno potporavam. :thumbup

Ahahaha licemjerje lvl milion. Ja sam za to da vas sve u BejHa deportiraju, ma koliko god godina bili tamo. Nikakve restrikcije, vec proaktivnost. Da vas sve sprče vamo u Bosnu. Pa da zajedno s ovim jadničcima grebete, da se solidarizirate. Ovdje ste ionako topovsko meso.

Makar realno, prije cete vi u Luksemburgu dobiti neku svoju drzavu nego ovdje. Pa nismo mi od jucer :evotigana

Vrh

PostPostano: 21 vel 2018, 23:11 

pravnik95 je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:

Pa kada si katoliban.

Ahahaha licemjerje lvl milion. Ja sam za to da vas sve u BejHa deportiraju, ma koliko god godina bili tamo. Nikakve restrikcije, vec proaktivnost. Da vas sve sprče vamo u Bosnu. Pa da zajedno s ovim jadničcima grebete, da se solidarizirate. Ovdje ste ionako topovsko meso.

Makar realno, prije cete vi u Luksemburgu dobiti neku svoju drzavu nego ovdje. Pa nismo mi od jucer :evotigana

Naravno momcino, da se pika tvoja i tebi slicnih, mi bismo davno svi bili ili pod zemljom ili u Anadoliji. Ali nece da moze. :evotigana Jbg, mora neko ostati i u BiH.

Mi imamo vec svoju drzavu, zove se FBiH (manje vise pretvorena u nacionalnu drzavu bosnjackog naroda, sto nisu moje rijeci vec rijeci hrvatske politicke i intelektualne telegencije) i trenutno je sasvim zadovoljavajuci okvir i lebensraum, prostor djelovanja (u 7 od 10 kantona FBiH smo nezaobilazan faktor, naravno ista stvar vazi i za Distrikt Brcko).

Mahsuz Ciao talijanskoj Zari. :D

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 00:12 

Amiđa je napisao/la:
pravnik95 je napisao/la:

Naravno momcino, da se pika tvoja i tebi slicnih, mi bismo davno svi bili ili pod zemljom ili u Anadoliji. Ali nece da moze. :evotigana Jbg, mora neko ostati i u BiH.

Mi imamo vec svoju drzavu, zove se FBiH (manje vise pretvorena u nacionalnu drzavu bosnjackog naroda, sto nisu moje rijeci vec rijeci hrvatske politicke i intelektualne telegencije) i trenutno je sasvim zadovoljavajuci okvir i lebensraum, prostor djelovanja (u 7 od 10 kantona FBiH smo nezaobilazan faktor, naravno ista stvar vazi i za Distrikt Brcko).

Mahsuz Ciao talijanskoj Zari. :D

Ovo u zagradama si okaci macku orep. To sto ti mislis da je tako, a nije, je druga stvar.

U Zadru imas ne-Hrvata koliko i pingvina u Zimbabveu. Asimilirane Albance-katolike racunam ko nase jer i jesu.

Pozdrav i tebi u Švecku iz najljepseg grada na svijetu

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 00:30 

Amiđa je napisao/la:
Mi imamo vec svoju drzavu, zove se FBiH

Pošteno. I zaslužili ste je. Kad dođe do priznavanja nezavisnosti, bićemo prvi koji ćemo vas priznati. Vi nas ne morate ako nećete, nije frka.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 00:36 

Agathonikos je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:
Mi imamo vec svoju drzavu, zove se FBiH

Pošteno. I zaslužili ste je. Kad dođe do priznavanja nezavisnosti, bićemo prvi koji ćemo vas priznati. Vi nas ne morate ako nećete, nije frka.

Imate sreću, g. Aga, što Amiđa (valjda) pere guzicu... :laugh

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 00:46 

Srpska Srbima, FBiH Bošnjacima, ha ja. Puna šaka brade i jednima i drugima.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 01:08 

Puna šaka.... i jednima i drugima.

Corpora cavernosa i spongiosa, a scrotum podijelite :zubati

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 01:10 

Već je podjeljeno, pola nama, pola njima. Vama ostaje ono između.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 08:12 

Amiđa je napisao/la:

Ja podržavam restriktivniju imigracionu politiku trenutne švedske vlade. Fokus treba biti na integriranju ovih prisutnih Arapa. Ne mogu svi u šveCku.

Možeš li se pogledati u zrcalo rasisto. To isto govori Donald Trump.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 10:26 

Amiđa je napisao/la:
Mi imamo vec svoju drzavu, zove se FBiH.

Može. Samo potpišite. :zivili
A dok ne potpišete mi smo prinuđeni da pripomažemo Hrvate i smatramo vas srpskim neprijateljem No.1.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 12:18 

novovrijeme je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:
Mi imamo vec svoju drzavu, zove se FBiH.

Može. Samo potpišite. :zivili
A dok ne potpišete mi smo prinuđeni da pripomažemo Hrvate i smatramo vas srpskim neprijateljem No.1.

Da ponovim, corpora cavernosa i spongiosa, a scrotum podijelite. I čvrsto držite u rukama! :zubati

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 12:43 

Već je podjeljeno, pola nama, pola njima. Vama ostaje ono između.

Ono "izmeďu" ti možeš samo primiti zubima.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 12:48 

Ja bih rekao da vi to glođete već 23 godine.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 12:57 

Ja bih rekao da vi to glođete već 23 godine.

Glođete vi priču o samostalnosti baš toliko
A još će te i duze

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 16:39 

Nastavlja se masovno iseljavanje iz "sandžaka".

Zbogom i ne vraćajte se.

Vrh

PostPostano: 22 vel 2018, 18:38 

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 96266 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 759, 760, 761, 762, 763, 764, 765 ... 3851  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Patriota, ReadOnly555, Robbie MO, Tomba17 i 28 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: