HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 19 ožu 2024, 04:11.

Vremenska zona: UTC + 01:00




Započni novu temu Odgovori  [ 140 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 22 svi 2015, 13:11 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
Evo, nećete vjerovat ali u današnjem VL ovaj naslov piše ovako: Bošnjak... (ne Bosanac ili Hrvat, što je čovjek po imenu i prezimenu vjerojatno).

Citat:
BOSANAC UKRAO TRAJEKT Vjekoslav Martinčević pobjegao nakon incidenta u Veneciji - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/178659/bosana ... 25w16.dpuf


http://www.avaz.ba/clanak/178659/bosana ... u-veneciji

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 22 lip 2015, 11:59 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 sij 2012, 03:21
Postovi: 15067
Lokacija: Zagreb
Citat:
:: Neki analitičari kažu da je jedan od efekata ulaska Hrvatske u EU bio taj da se HDZ pomaknuo od centra prema desno jer nije više u strahu od nadzora EU.

Ne vidim da je to slučaj. Hrvatski kolege u našoj političkoj grupi ne ostavljaju taj dojam. Rade zaista u centru grupe europskih pučana. I nadam se da će se to nastaviti. I nadamo se da ćemo, bude li promjene vlade, vidjeti da HDZ vraća zemlju natrag na pozitivan ekonomski put.

:: Ali vidjeli smo da je HDZ, primjerice, koalirao s Ružom Tomašić, koja je neosporno desnije od desnog centra, neki bi rekli ekstremno desno. Ona je u EP-u otišla u grupu konzervativaca, ne u grupu pučana. HDZ nije imao problem koaliranja s njom, čak i kad su se iz EPP-a čule kritike na takvo što.

ECR je konzervativna grupa koja je desno od EPP-a, ali nije antidemokratska. Britanski konzervativci su najbrojniji u toj grupi i stoga članstvo nekoga u ECR grupi ne bi trebalo isključivati suradnju.

:: Da, ali neki opisuju Ružu Tomašić kao hrvatsku Marine Le Pen. Europski pučani po cijeloj Europi propovijedaju stav da ne bi trebalo surađivati s ekstremistima, ali ovdje u Hrvatskoj to se ne čini kao iskren stav EPP-a jer ovdje surađujete.

Ako je članica ECR grupe, ne mislim da je kao Marine Le Pen. To bi bilo tako kad bi netko imao slične stavove kao Le Pen. Tada ne bih savjetovao suradnju. Ali nemam dojam da je toliko desno kao Le Pen.

:: Ali, primjerice, slično kao što Le Pen govori o imigrantima u Francuskoj, gospođa Tomašić je baš nedavno izrekla neke oštre komentare na račun srpske manjine u Hrvatskoj. Citiram: "Ako mi počnemo čistiti svoje dvorište, imat će oni još jako puno Srba iz Hrvatske koji će morati ići u Srbiju." Mnogi su to ocijenili šovinističkom izjavom i govorom mržnje.

Nadam se da ćemo u svim našim državama članicama EU prevladati te populističke pokrete i snažno sam protiv populista.


http://www.vecernji.hr/hrvatska/nemam-d ... en-1011581

Citat:
Elmar Brok, njemački demokršćanski europarlamentarac i predsjednik Odbora za vanjske poslove EP-a, u razgovoru za Večernji list govori o dvije godine članstva Hrvatske u Europskoj uniji, o iskustvu rada s hrvatskim kolegama europarlamentarcima i o hrvatsko-njemačkim odnosima. Brok, koji je u Europski parlament biran uzastopno od 1980. godine, dobro poznaje HDZ kao sestrinsku stranku unutar Europske pučke stranke, a dobro se sjeća i bivšeg predsjednika HDZ-a i premijera Ive Sanadera, pa spremno odgovara i na pitanje o njemu.


Pazi ti idiota blesavog.

Ovo mu čini polovicu intervjua. :ucelo

Ali...ali...da, ali...

What a plonker.

Tomislav Krasnec.

_________________
Do godine u Herceg Bosni. :HercegBosanac


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 22 lip 2015, 19:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34
Postovi: 15313
Lokacija: Misao svijeta
doc je napisao/la:
Tomislav Krasnec.


Taj nikad nije ni bio poznat po nekoj nepristranosti i pameti.

_________________
Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene,
Zaorit ću ko grom:
O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene,
To moj je, moj je dom!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 08 srp 2016, 10:04 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
Ajme meni nebuloza danas u VL: ako Hrvati u BiH padnu ispod 10 % gube status konstitutivnih naroda, ako Bošnje budu 2/3 njihova je BiH, to će biti za 20 godina...

Doista ne znam što se događa s tim listom. Da nije Nine petkom prestao bih ga čitati.

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 21 kol 2016, 13:56 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 ožu 2013, 10:16
Postovi: 1254
Junuz Djipalo je napisao/la:
Ajme meni nebuloza danas u VL: ako Hrvati u BiH padnu ispod 10 % gube status konstitutivnih naroda, ako Bošnje budu 2/3 njihova je BiH, to će biti za 20 godina...

Doista ne znam što se događa s tim listom. Da nije Nine petkom prestao bih ga čitati.


Jasno da su nebuloze, pod uvjetom da je to doslovično pisalo i da nije prenošeno nečije mišljenje, pošto dejton ne poznaje broj nego, konstitutivnost. :kava

_________________
I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 21 sij 2017, 18:19 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 10 lis 2013, 21:41
Postovi: 9853
Citat:
Objavio je veći broj knjiga i radova o srednjem stoljeću u domaćim i stranim stručnim magazinima...


o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću...

http://www.vecernji.ba/obitelj-prijatel ... ca-1143890


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 28 kol 2018, 13:46 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68095
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Ovaj panj Jozo Pavkovic ima valjda najgluplje i najpateticnije kolumne na cijelom medijskom prostoru.

No drze ga kao glavnog urednika jer ocito ispunjava dobro naredbe.

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 12 pro 2018, 14:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Dođem danas na večernjak i vidim da ne mogu komentirati jer sam blokiran. Blokada je nastupila danas u 8:23 i traje 48h. Gledam i ne vjerujem jer jučer kada sam aktivirao svoj profil, sve je bilo u redu, ali nisam ostavio nikakav komentar, a zadnje komentare koje sam ispisao na tom portalu, odnosili su se na ponedjeljak i nedjelju. Znači, administratori su pročešljavali moj profil danas, 48h od mog zadnjeg komentara. Pokraj svih trolova, jugo-šovinista, pljuvača po Hrvatima BiH, oni baš mene našli da blokiraju, ali to me i ne čudi jer je večernjak antihercegovački portal, na njihovom portalu na najprimitivniji način možete etiketirati Hrvate BiH bez ikakvih sankcija, ali kada tim primitivcima odgovorite dobijete blokadu.

Ovo su moja zadnja četiri komentara na večernjaku koja su obrisana i zbog kojih sam u blokadi:

Prvi obrisani komentar se odnosio na obljetnicu smrti i podizanje spomenika Tuđmanu u Zagrebu, a evo što sam napisao: "Franjo Tuđman je bio pravi hrvatski državnik, veliki vojskovođa i s pravom zaslužuje časni naziv "Otac domovine". Svakim danom sve više raste u mojim očima kad vidim u kakvim uvjetima je stvarao državu. Franjo Tuđman spada među najveće Hrvate svih vremena, obnovitelj je i prvi predsjednik samostalne i neovisne Hrvatske, veliki državnik i domoljub! Počivao u miru Božjem, dragi naš predsjedniče.
Vječna ti slava i hvala."

Drugi obrisani komentar se odnosio na članak o patnji Hrvata srednje Bosne: "Popis stanovnika u BiH 2013, je pokazao da u 47 općina koje je kontrolirala tzv. armijaBIH nedostaje 126.725 Hrvata, dok u 27 općina koje je držao HVO, samo je 17.476 Bošnjaka manje nego 1991. Dakle sedam puta Hrvata je više nestalo, iako je Bošnjaka u Federaciji nekoliko puta više. Sad je jasno tko je doista šta radio u ratu i tko je sprječavao povratak i tko je više čistio, ubijao i zastrašivao. Dosta je više fašističko-islamističke spin i gebels propagande koju provode razno razni Mesići i Pusićke! Pogledajte samo što se dogodilo u Sarajevu. U Sarajevu živi 91% religioznih muslimana, 4% Hrvata. Više Srba u Zagrebu (17.526 pravoslavaca plus još 10 tisuća Srba ateista) nego u Sarajevu (10.422) Sarajevo je najislamiziraniji glavni grad u muslimanskom svijetu, toliki postotak muslimana nemaju ni Istanbul niti Teheran, po o tome su odmah iza Rijada. Popis stanovnika u BiH je pokazao da je 291.623 Bošnjaka manje u RS nego 1991. te 342.367 Srba manje u općinama pod kontrolom tzv. ABiH. Kada se gledaju sve te statistike, ispada da su Bošnjaci bili najveći etnički čistači."

Treći i četvrti obrisani komentari su bili odgovor trolu s višestrukim računima koji stalno spama na večernjaku bez sankcija kako "Hercegmafija vlada Hrvatskom i da Hercegovci nisu Hrvati", tog trola nisu obrisali, ali su obrisali moje odgovore: "Hm... u početku sam imao dojam da masa pojedinaca mrzi Hercegovce na ovom portalu, ali u mnogim slučajevima se uspostavilo da zapravo pet šest pojedinaca s višestrukim računima i klonovima spamaju mržnju prema Hercegovcima. Prema mojim analizama, 90% pljuvačkih komentara na račun Hercegovaca nisu slučajni ili spontani, sve je to organizirano od pojedinih grupa ili pojedinaca koji imaju hrpetinu klonova i koji su patološki fiksirani na Hercegovce. Za 90% trolovskih mrzitelja Hercegovaca koje sam pratio i razotkrio se ispostavilo da su nekakvi frustrirani i usamljeni individualci od 60+ godina kao npr. ti dobry (trol koji vrijeđa i etiketira bez ikakvih sankcija Hrvate BiH podrijetla). Kod njih se sve svodilo na to da su simpatizeri ljevice, Tita, jako intelektualno deficitarni te emocionalno i karakterno ograničeni. Takvi likovi nikada nisu znali što je kultivirana argumentirana rasprava, već su samo znali za hajku, jugo-šovinizam i prozivke prema onima koje odrede za metu. Očito nisu bili prošli osnovnu socijalizaciju kada im je bila najpotrebnija te su zato i imali više nadimaka ili klonova jer su usamljenici koji imaju potrebu komentirati u ime više komentatora jer to ispunjava njihov introvertirani psiho-profil."

"Uglavnom, pojedince koje sam otkrio, a koji stoje iza spam mržnje prema Hercegovcima na hrvatskim portalima je potrebna pomoć nekih ustanova zatvorenoga tipa. Netko se definitivno treba pozabaviti uzrokom patološke mržnje prožete zavičajnim kontekstom prema nekome , a koja se kod nekih pojedinaca manifestira često na ovom portalu. Treba prema takvima pristupiti stručno i etiološki da bi se utvrdio izostanak socijalnih i moralnih normi kod takvih osoba. Kroz ta etiologijska istraživanja se treba baviti prije svega genetikom takvih osoba popularno zvanih "jugo-šovinisti" te njihovom interakcijom s okolinom od najranije dobi. Obavezno treba istražiti i možebitne traume iz djetinjstva tih osoba te utvrditi jesu li te osobe neizgrađene svijesti s moralnim defektom zapravo žrtve psihičkog, fizičkog i emocionalnog zlostavljanja u obitelji, vrtiću, školi itd. Treba uzeti u obzir i njihovo etničko, obrazovno, kulturološko te socijalno podrijetlo da bi bolje upotpunili sliku kada prosuđujemo osobnost jugo-šovinista kao i uzroke njihove socijalne devijantnosti. Osobno polazim od teorije da su sva bića pa tako i trolovi komentatorski koje "seciram" puni ljubavi i dobrote od rođenja, ali razno razne traume te indoktrinacije u nezdravim obiteljima i okolini u ranoj dobi poremete njihov duhovni i socijalni razvoj zbog čega dolazi do neurofizioloških abnormalnosti kao i specifičnih deficita u afektivnom i kognitivnom funkcioniranju koje treba liječi psihijatrijskim i farmakološkim tretmanima."

Eto, zbog ovih komentara sam u blokadi, a ako sad odete na večernjak, naletit ćete na hrpu pljuvačkih komentara na račun npr. Bandića, vlade, Hercegovaca koje administratori nikada ne brišu, ali se jako uznemire kada nalete na moje komentare koje brišu čak 48 sati nakon objave.

Skužio sam odavno na večernjaku da ako si npr. desni komentator i primitivno trolaš, neće te blokirati, ali ako iznosiš nekakve činjenice, statistike i stručne osvrte na nekakve pojave te si jasno ideološki i svjetonazorski desno, e takvih komentatora se najviše boje administratori ne samo večernjaka, već i indexa, jutarnjeg i 24 sata.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 12 pro 2018, 14:22 
Offline

Pridružen/a: 03 sij 2012, 23:08
Postovi: 4974
Vecernji je smece. Isti rang ko zabranjeni, index, 24sata, dnevnik, smece do smeca


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 12 pro 2018, 18:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
VL i JL kao da su se zarotirali. JL mi je danas puno bolji.

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 12 pro 2018, 19:19 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Ako ste registrirani na večernjaku, pogledajte komentare ovog trola "dobry", on u svakom komentaru etiketira Hercegovce kao mafija, a večernjakovi administratori ništa https://www.vecernji.hr/vijesti/uzivo-b ... ari?page=6 , bitno je njima da brišu komentare o Tuđmanu koji nisu pljuvački.

To nije slučajno, politika večernjaka je širenje mržnje prema Hercegovcima iako im je pola redakcije podrijetlom iz Hercegovine.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 14 pro 2018, 00:00 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68095
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Na trollove portali gledaju kao na korisne, besplatne radnike, koji povecavaju citanost i "kontroverze".

Ti si im dirnuo u besplatnog radnika. :zubati

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 14 pro 2018, 00:01 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68095
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Ali ako je tako, otkazat cu svoju pretplatu Vecernjem listu i kao razlog cu citirati to sto si gore stavio. Neka im taj troll uplacuje pretplatu umjesto mene :neznam .

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 14 pro 2018, 00:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68095
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Tuta je napisao/la:
Citat:
Objavio je veći broj knjiga i radova o srednjem stoljeću u domaćim i stranim stručnim magazinima...


o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću, o srednjem stoljeću...

http://www.vecernji.ba/obitelj-prijatel ... ca-1143890


vijek preveli u stoljece :sega

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 14 pro 2018, 00:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29
Postovi: 68095
Lokacija: hrvatsko-bošnjačka Federacija
Realno najefikasniji nacin da se do kraja iskorijeni taj preostali regionalni rasizam medju Hrvatima (kojeg ja ipak ne vidim toliko puno, ali ostaci postoje i glasni su) je intermarriage odnosno mijesanje na regionalnoj razini.

U tome smo cini mi se dosta uspjesni, cak i Pusicki smo uspjeli uvaliti Gordana Bogdana kao zeta jedno vrijeme i u to vrijeme je pricala o trecem entitetu. :zubati :smijeh

_________________
Hoće li Musk uključiti Starlink Bošnjacima? .
Vojni proračun Bošnji manji je od proračuna Dinama

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIooooooooooo


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 14 pro 2018, 15:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
Da nema Nine u VL ja ga više ne bih ni otvarao. JL znamo da je u vlasništvu Hanžekovića, ali VL ima zamućenu vlasničku strukturu, iza koje navodno stoji štajerska crkva a meni se čini da je ona samo paravan za Soroše i sl. Vuk u janjećoj koži. Navodno štajerska crkva drži medije pola Europe. How, yes, no...

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 14 pro 2018, 15:30 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ti si uvijek pravovremeno informiran. Hanžeković mrtav ima godinu dana.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 14 pro 2018, 15:35 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58
Postovi: 35278
Lokacija: Gl. grad regije
BBC je napisao/la:
Ti si uvijek pravovremeno informiran. Hanžeković mrtav ima godinu dana.


U vlasništvu Hažekovića (obitelji). Kćer to sad hendla.

_________________
Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 09 sij 2019, 16:55 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Robbie MO je napisao/la:
Ali ako je tako, otkazat cu svoju pretplatu Vecernjem listu i kao razlog cu citirati to sto si gore stavio. Neka im taj troll uplacuje pretplatu umjesto mene :neznam .



Ni lipu više nemoj dati tom večernjaku, to je antihercegovački portal, moderatori preziru Hrvate iz BiH, pogotovo Hercegovce po kojima na večernjaku možeš pljuvati koliko hoćeš, a kada upozoriš admine na šovinizam u komentarima prema BiH Hrvatima dobiješ zabranu komentiranja.

Mene je danas admin večernjaka blokirao na 6 dana zbog ovog komentara: "Mediji najviše šire mržnju jer spinovima, manipulacijama i sugestivnim naslovima odgajaju stotine šovinističkih trolova. Npr. index novinari sve koji nisu u njihovom svjetonazorskom krugu etiketiraju sa "notorni, kontroverzni, filoustaša, ekstremni, klerofašist, itd",a njihovi trolovi se onda ispod članaka nadovezuju sa "kamenjarac, kockoglav, krezubi, bosančeros, bosančuga itd." To je jedan uigrani ljevičarski modus operandi koji ima za cilj Hrvate zavičajno dijeliti i svađati, od katoličke crkve odmaknuti, konzervativne vrijednosti ismijati, desne poniziti i nama mladima nametnuti progresivne izopačene vrijednosti. Kako ta simbioza mržnje indexa i trolova funkcionira pokazuje i nedavna "međunarodna anketa" prema kojoj je "Hrvatska najgluplja država", a o čemu se zapravo radi? Tu tzv. anketu su promovirali najviše index i portali iz Srbije za svoje ljevičarsko čitateljstvo čiju depresiju, beznađe i apatiju dobro iskorištavaju i naplaćuju. Novinari indexa su svjesni da imaju vojsku trolova iz bivših država juge koju hrane svaki dan crnilom i negativom te znaju kako uspješno usmjeriti trolove da obave posao za njih. Uglavnom, depresivni trolovi su za potrebe index propagande uspjeli formulirati rezultate međunarodne ankete, portal index je uspio prodati javnosti svoju sliku RH, međutim uzalud im sav taj trud jer takve anketarske manupulacije i spinove upijaju samo indexovi svjetonazorski trolovi koji su ispali najgluplji u tom cijelom igrokazu."

Nema na tom šugavom večernjaku dva ili ti žuta kartona, pa ban, već odmah blokada 6 dana ako ih istinom ubodeš, a likovi koji se redaju ispod mojih komentara na večernjaku komentiraju s tri, četiri različita profila i redovito me etiketiraj na najprimitivniji mogući način, naravno bez ikakvih sankcija dok mene blokiraju i ušutkavaju jer ne mogu progutati moj argumentirani način komentiranja u kojima ih raskrinkavam. Večernji je dno dna, a admini su im ultra lijevi.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 10 tra 2019, 15:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Ima li neko nekakve kontakte sa ljudima koji rade na večernjaku? Taj kretenski portal ima administratora koji patološki mrzi BiH Hrvate i blokira sve one koji na to argumenirano ukazuju.

Na ovom članku https://www.vecernji.hr/zagreb/bandic-p ... re-1312337 admin večernjaka tolerira ovakve nebulozne i kretenske komentare: "bandicu j**em ja tebi mater, mrs u poganu vlaku pa ubiri novce" , "Zahvaljujući dotepencima koji se uživjeli u ulogu Jamesa Bonda pa nas šipijuniraju, Hrvatska je postala država koja špijuniura vlastite građane. I dok to ima smisla u Londonu gdje ima terorista, kod nas nema nikakvog smisla osim da se Bih doseljenici iživljavaju nad nama Hrvatima starosjediocima. pogledajte kamere na Trgu, one prate građane na tramvajskoj stanici a ne parkirane automobile. Koga to špijunioraju i zbog čega?"

I onda nastupam ja sa svojim komentarima koje mi brišu i dobijem blokadu, a ovo su moji odgovori na komentare budaletina neobrazovanih ljevičarskih koje admini večernjaka štite: "@zagabria1, jesu li svi oni koji nisu dotepenci bez mana? Imali među njima glupih, bahatih, škrtih, lopovskih , pohlepnih, ksenofobnih, nasilnih i pokvarenih likova? Kojim pejorativnim imenom njih generalno nazivamo? Ili su oni privilegirani na način da su pošteđeni od nekog diskvalificirajućeg imena?"

Ovo je još jedan moj obrisani odgovor namjenjen komentatoru zagabria1 (radi se o bošnjaku rođenom u Zagrebu koji glumi Hrvata na večernjaku): "Dotepenci su kulturno, gospodarski i urbanistički podizali Zagreb jer je Zagreb uvijek bio grad doseljenika, a "tvojih" tzv. starosjedilaca nema ni 1%, a i kod ono malo Zagrepčana starosjedilaca koje komunisti nisu uništili i protjerali 1945. postoji jedna tolerantnost i otvorenost jer svi stari Zagrepčani znaju svoje podrijetlo kao i to da su i njihovi preci bili doseljenici u Zagrebu, tako je rastao i starosjedioci znaju da doseljenici samo oplemenjuju grad i gospodarski ga jačaju, dok potomci doseljenih od strane komunista nakon 1945. najviše prodaju spike o dotepencima. Dotepenci Tin Ujević, Dobriša Cesarić, Vladimir Nazor, Ante Topić Mimara, Ante Starčević, Antun Branko Šimić, Fabijan Šovagović, Vanja Drach, Pero Kvrgić, Krešo Golik, Krsto Papić, Arsen Dedić, Jakov Gotovac, kao i stotine i tisuće drugih su doprinjeli npr. kulturi Zagreba. "Dotepenci" su heterogena sklupina, a među njima ima velikana, umjetnika, akademika, primitivaca, kriminalaca, neradnika i radoholičara, ali vaši "tolerantni" ljevičarski mozgovi će uvijek seletivno generalizirati i prodavati razno razne predrasude na račun ljudi koji su u vašim izopačenim mozgovima problem.

I za kraj, ovo je komentar koji je adminu najviše digao tlak i zbog kojeg sam blokiran: "Zašto dežurni ljevičarski "komentatori" imaju potrebu stalno na RH portalima nečiji zavičaj ili određenu regiju u kojoj žive Hrvati stavljati u negativni kontekst? Zašto su ljevičari uvijek ti koji dijele zavičajno hrvatski nacionalni korpus? Otkuda pojedincima ne ljevici ta izopačena svijest i potreba stavljati ime neke regije ili nečiji zavičaj u pejorativni smisao? Kakva je to bolest u njihovim mozgovima da diskvalificiraju i u negativne konotacije trpaju stotine tisuća ljudi zbog nekih pojedinaca koji su u njihovim glavama problem i još misle da politički time poentiraju? Imam odgovore na ta pitanja, ali me zanimaju i druga mišljenja, a za ove ljevičare tko zna koje nacije i zavičaja poruka ako vam je do omalovažavanja, etiketiranja, anatemiziranja i raznih vrijeđanja na zavičajnoj osnovi, imate vaše Jovanoviće, Milanoviće, Glavaševiće, Lalovce, Đikiće, Ivančiće, Goldsteine, Kekine, Jergoviće, Frljiće koji dolaze iz regija koje prezirete pa se nad njima iživljavajte."


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 10 tra 2019, 20:32 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26
Postovi: 6775
Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
vlasnici su im isti oni koji bi zabranili misu!?! na Lojbaškom polju kod Bleiburga pa te to ne mora čuditi...

_________________
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 10 tra 2019, 21:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Našao sam podatak da velikog udjela u vlasništvu večernjaka i 24 sata preko Adria Media Grupe ima Aleksandar Rodić koji je ujedno i vlasnik Kurira. Austrijsku Styria Media Grupu u večernjaku i 24 sata predstavlja pater Tolj iz BiH za kojeg se priča da veze nema sa svećenstvom i da je svjetonazorski blizak pojedincima sa ljevice. Npr. žestoki je bio zagovornik Milanovića.

Uglavnom, ne komentiram često na večernjaku, ali kad komentiram uglavnom se osvrćem na jugo-ljevičarski primitivizam i šovinizam na račun Hrvata BiH korijena. Vidite i sami kakvi su moji odgovori, a kakve admini komentare drže ispod članaka i mene blokiraju i tako je manje više uvijek kada odgovorim nekom primitivcu koji vrijeđa BiH Hrvate.

Ako se takne u Bošnjake ili Srbe tu odmah admini večernjaka reagiraju, testirao sam ih puno puta i dokazao njihovu selektivnost u brisanju komentara.

Sve je jasno, vlasnik večernjaka je Srbin Aleksandar Rodić, a po redakcijama najviše kadrovira "pater" Tolj koji masovno zapošljava Bošnjake pa tako svako malo naletim na autore članaka: Edi Džindo, Raif Okić, Samir Milla, Elvis Sprečić, Elvir Islamović, a ne bi me čudilo i da je admin večernjaka Bošnjak ili Srbin.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 10 tra 2019, 22:45 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Malo sam istraživao ovog Tolja i tip je definitivno Bog i batina u večernjaku, ovaj Aleksandar Rodić koji ima udjela u vlasništvu večernjaka je nebitan što se zapošljavanja i uređivačke politike tiče. Tu je glavni pater Tolj!

Tolj je iz Ljubuškog, gdje je bio u preparandiji, potom je završio teologiju u Baselu i ondje neko vrijeme (honorarno) držao župu, a zatim je u otišao u Ljubuški samostan i stupio među franjevce (OFM) provincije Uznesenja BDM. Zatim je postao prevoditelj i lokalni ekspert Visokog predstavnika (OHR) u Bosni, Wolfganga Petricha. Iz redovništva je prešao u svećenstvo i postao župnik Vrhbosanske biskupije u posavskom selu Močile, iz kojega je za vrijeme rata stanovništvo izbjeglo. Putuje u župu svaki vikend. Osim toga, on je konzultor kardinala Puljića (s kojim je na ”uzoriti” i na ”ti”).

Nevjerojatno, nisam imao pojma da je Hercegovac glavni u večernjaku i umjesto da taj Hercegovac Tolj štiti preko svojih admina BiH Hrvate od napada anonimusa trolovskih tko zna koje nacije i zavičaja, njegovi šugavi admini su dozvolili da portali večernjak i 24 sata na koje Tolj ima neograničenu moć utjecaja postanu oaza trolovskog šovinizma prema BiH Hrvatima, fuj.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 11 tra 2019, 18:02 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 vel 2017, 23:34
Postovi: 1765
Lokacija: Zagreb
Pazite ovo, na ovom članku https://www.vecernji.hr/vijesti/jezic-p ... ad-1312640 o Ježiću i Sanaderu desetak i više šovinističkih komentara na račun BiH Hrvata, krše se sva moguća pravila večernjaka, pa odlučio napraviti novi profil da odgovorim trolovima i upravo sam dobio na večernjaku crveni karton zbog ovog komentara: "17 tisuća BiH Hrvata je poginulo u partizanima, a 22 tisuće u ustašama i domobranima, tvojih muslimana je u partizanima poginulo 11 tisuća, a u ustašama 28 tisuća. P.S. zašto ti kao pripadnik Bošnjačke zajednice imaš potrebu Hercegovce spominjati na bilo kojem članku i u kontekstu s kojim nemaju veze?"

I bum crveni karton, jedino meni od 140 + komentara.

Inače, moj komentar se odnosio na odgovor trolu "Aedes2017", koji je poznati ljubitelj Bošnjaka na Večernjaku, glumi nekada Zagorca i uglavnom pljuje stalno Hercegovce preko više profila, a ovo je njegov komentar na članku u Sanaderu i Ježiću: "Dr Pavelić je 42/43 god. rekao da će ga Hercegovci doći države .Pogodio,barem jednom.To su uspjeli i drugi put."

Na istom članku još jedan lik koji inače ima stotine profila, sad trenutno preko svoja dva profila (suxxo21 i xhz25835) pljuje BiH Hrvate i nema reakcije moderatora, a sve sam ih prijavio.

Kako se boriti protiv takvih *** koji moderiraju na večernjaku i koji ciljano raspiruju mržnju prema BiH Hrvatima?


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Večernji list
PostPostano: 11 tra 2019, 20:22 
Offline

Pridružen/a: 17 lip 2009, 20:01
Postovi: 13378
Lokacija: ZG
Ako ti je toliko stalo pokreni sudsku parnicu za govor mrznje protiv vecernji.hr

_________________
Muslimane ko je kleo, nije dangubio.


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 140 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO