|
|
Stranica: 49/191.
|
[ 4761 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 27 kol 2018, 20:51 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Nije mi jasno piše da će biti krcat stadion, a sa druge strane da se očekuje 25K gledalaca. Zar kapacitet Maksimira nije veći?
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 27 kol 2018, 20:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64301 Lokacija: DAZP HQ
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Nije mi jasno piše da će biti krcat stadion, a sa druge strane da se očekuje 25K gledalaca. Zar kapacitet Maksimira nije veći? oko 29000 je u prodaji. jug je otvoren samo za gostujuće, njih je 500, a prima skoro 4000, zapad gore su skinuli prvih par redova stolica i 2 sektora na sjeveru nisu za prodaju zbog 20 mamićevaca i koridora. to ti je negdje oko 6000, dok je puni kapacitet nešto preko 35000.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 27 kol 2018, 20:58 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Nije mi jasno piše da će biti krcat stadion, a sa druge strane da se očekuje 25K gledalaca. Zar kapacitet Maksimira nije veći? 35 K
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 27 kol 2018, 21:14 |
|
|
|
Mislim da je jug vec bio dobio stolice, a sjever ne. Nisam siguran za brojke, ali se sto posto sjecam da je u dnevniku receno da je bilo vise torcide nego bbb.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 27 kol 2018, 21:47 |
|
|
|
Dinamovo dijete, hercegbosanki sin, mada sam dosad mislio da je Imocan.
Wolfsburg je nedavno donio odluku da će od ove sezone svi njihovi kapetani, od najmlađih uzrasta do seniora te u muškoj i ženskoj sekciji nositi trake u duginim bojama, poznati simbol tolerancije prema homoseksualnosti.
"Moram kazati kako ne mogu u potpunosti stajati iza ove akcije. Moj kršćanski odgoj suprotan je tome. Ja sam strogo vjerski odgojen. Ako netko ima takva uvjerenja, to mi je OK, ali to je isključivo njegova osobna stvar. Ali jedan poseban simbol koji izražava stav drugih i drugačijih ljudi, ja ne želim nositi", izjava je Brekala koja nije 'sjela' svima.
Josip je inače jedan od najboljih mladih europskih igrača na lijevom krilu. Rođen je 23. lipnja 1998. godine, a porijeklom je iz Bosanske Posavine. Kao osmogodišnjak stigao je u Dinamo, a istaknuo se sjajnim motoričkim sposobnostima, driblingom i brzinom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 27 kol 2018, 21:58 |
|
|
|
Da, prvenstvo je bilo bolje, ali kao sto kazes Dinamo se slabo pratio, najlegendarjija proslava ikad,nidje niko, cuje se neki mali vice Dinamo i skace sam na tribini gol do pasa. Tada vam je smetao Tudjman i Canjuga, iz istih razloga kao sto vam danas stosta smeta, naime i tada je Dinamo bio europska.ekipa daleko najjaca na ovim prostrorima.
A izgovor je bio isti, krade se... A sto je najzalosnije Rijeka tada uopce nije bila pokradena, naprotiv sudjen im soudanijevski penal u toj povjesnoj utakmkci koju su.zasluezeno izgubili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gligorije
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 28 kol 2018, 22:09 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 12:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
|
Dinamo je i večeras pokazao da je duhom i mentlaitetom mali klub.. Klub koji nije prezimio u Evropi 50 godina...
Što znači veliki klub pokazuje Zvezda... Taj uspavani gigant, iako je i dalje u problemima, je u prošloj sezoni (kad je ponovo počeo da se diže) prezimio u Evropi i dočekao proljeće, nešto o čemu Dinamo sanja cijelo ovo vrijeme.. Sjutra se igra revanš sa Salcburgom za plasman u LŠ, 9.000 Delija i Zvezdaša je na putu za Salcburg...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 28 kol 2018, 23:35 |
|
|
|
Wow veliki kolosalan uspjeh prezimiti u EL.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gligorije
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 28 kol 2018, 23:56 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 12:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
PCM je napisao/la: Wow veliki kolosalan uspjeh prezimiti u EL. Za Dinamo jeste..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 00:04 |
|
|
Gligorije je napisao/la: Dinamo je i večeras pokazao da je duhom i mentlaitetom mali klub.. Klub koji nije prezimio u Evropi 50 godina...
Što znači veliki klub pokazuje Zvezda... Taj uspavani gigant, iako je i dalje u problemima, je u prošloj sezoni (kad je ponovo počeo da se diže) prezimio u Evropi i dočekao proljeće, nešto o čemu Dinamo sanja cijelo ovo vrijeme.. Sjutra se igra revanš sa Salcburgom za plasman u LŠ, 9.000 Delija i Zvezdaša je na putu za Salcburg... Dinamo je klub koji je rekorder po broju igrača svoje nogometne škole u finalu svjetskog prvenstva što je najveće športsko postignuće koje neki klub može ostvariti dok je tvoja Zvezdica jugoslavenski komunistički projekt koji je jednom nešto napravio slovenskim i hrvatskim novcem i nesrpskim nogometašima uz lagani ždrijeb i puno sreće. Kada je tog novca i bazena igrača nestalo Zvezda je svedena na svoje stvarne okvire a oni su manji od NK Maribora dok Dinamo stvara svjetske nogometne legende, zlatne kopačke i najbolje igrače SP-a koje prodaje za golem novac i zbog takvih ranih rasprodaja sam ne uspijeva ostvariti puno na klupskom planu. Ovo danas je kao i uvijek B/C momčad Dinama nakon što je rasprodaja završila ali je zato stvorena nova osnovica hrvatske reprezentacije za sljedeća tri SP-a koja će Srbija i Zvezda odgledati u tihoj jezi navijajući za sve i svakoga samo kako Hrvatska ne bi došla do svoje treće medalje ili samog naslova. Vama Srbima doduše uvijek ostaje draž rasprava koji Titov komunistički klub ima veću partizansku zvezdurinu na sebi a koji bolje bivše igrače hrvatske reprezentacije uključujući i razdoblje NDH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 12:05 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Kakva je bila atmosfera sada kada su se vratili navijači i navijačka grupa na stadion?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 12:30 |
|
|
|
juce im je bila divna atmosfera.
oprcio ih jang boj ko svinja masnu hartiju.
sve te uspehe toboz dinama prate i preveliki lopovluk koji je pripomogao ne samo u bogacenju bagre vec i usponu kluba kolko tolko.
a kolko lopovluka ima znamo i po izjavama modrica koji ih menja ko carape...
cast dinamu za napredak, ali po rangiranju sa zvezdom i partizanom tu se zna ko je jos uvek brend u svetu. po broju navijaca, p ostadionu, po svemu... a i po tituli svetskog prvaka iz 1991.
prosle godine su oba beogradska velikana prezimela u evropi sto ce za rvatske klubove biti tisucljetnji san!
veceras ce biti tesko u salcburgu, bolji su asutrijanci bili u prvom susretu ali nista neprolazno i nepobedivo. usotalom ne prolazi uvek bolji.
zadovoljicemo se ligom uefa koja je obezbedjenja a sve preko toga bio bi esktravagantan uspeh.
s obzirom na cinjenicu u kakvom se blatu nadjose beogradski velikani. pored politickih lopurdi.
kada strance pitas po popularnosti klubova sa ovog regiona svako ce odmah prvo reci red star , partisan belgrejd.. cinjenica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 13:16 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Kakva je bila atmosfera sada kada su se vratili navijači i navijačka grupa na stadion? Solidna, ali daleko od najboljih dana, Boysi su bili manjina na sjeveru, recimo 40% tribine, istok se povremeno budio, a zapad je isti ostao. Trebat će nanovo odgajati cijelu generaciju da navija kako spada.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 14:46 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47659 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Zvezda već 30 godina sanja Ligu Prvaka, porediti istu s Europa ligom može samo netko tko nema pojma o nogometu. Više love zaradi sudionik LP bez ijednog boda nego sudion EL koji prođe u drugi krug.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 14:50 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47659 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Šteta, Dinamo je bio puno bolji u prvom dijelu a potom od skoro gotovog napravio veresiju. Danak neiskustva izašao na vidjelo, yb ipak ima sastav koji skupa igra duže a ovo je nanovo sastavljen Dinamo.
Bit će zanimljivo u EL.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 15:04 |
|
|
daramo je napisao/la: Zvezda već 30 godina sanja Ligu Prvaka, porediti istu s Europa ligom može samo netko tko nema pojma o nogometu. Više love zaradi sudionik LP bez ijednog boda nego sudion EL koji prođe u drugi krug. Šta je konkretno Dinamo uradio sa lovom od LŠ? Svake godine je služio kao kanta za napucavanje. Ja razumem da navijačima u početku to bude prihvatljivo da bi se stabilizovale finansije kluba, ali ne znam kako može neko u tome da uživa kada traje sezonama kao što je to slučaj sa Dinamom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 15:14 |
|
|
|
Dio išao u džep Mamićeve ekipe, dio u pojačanja koja su omogućavala sljedeća učešća u LP. To može možda živcirati istinske fanove ali ostatku je jasno da je LP ionako samo biznis i natjecanje za velike i bogate kojima se valja priljepiti i pokupiti dio bogatog nagradnog kolača. Da ne spominjem koliko LP ima veću promidžbenu moć i podiže vrijednost igrača kluba.
Dakle s financijske strane svatko bi rađe da ih napucavaju u LP za dobru lovu nego da igraju za utješnu euro siću u EL.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 15:19 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8428 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Nizozemac Bjorn Kuipers doveden sa zadatkom da sudi sinošnju utakmicu... preočito je bilo njegovo navlačenje taman koliko treba kontra Dinama,podsjetilo me na Norvežanina Terje Haugea,Dinamo protiv Werdera,2006. godine,čini mi se... isto je bio neki sumnjiv penal ,ali na samom početku utakmice,ili je Dinamo i tada već bio zabio gol...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 29 kol 2018, 22:16 |
|
|
kiler je napisao/la: Nizozemac Bjorn Kuipers doveden sa zadatkom da sudi sinošnju utakmicu... preočito je bilo njegovo navlačenje taman koliko treba kontra Dinama,podsjetilo me na Norvežanina Terje Haugea,Dinamo protiv Werdera,2006. godine,čini mi se... isto je bio neki sumnjiv penal ,ali na samom početku utakmice,ili je Dinamo i tada već bio zabio gol... sudije su krenule da se iskupe za onu bruku i tri dosudjena zuta kartona simunicu na prvenstvu sveta. kada je tek posle treceg iskljucen.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 31 kol 2018, 15:24 |
|
|
|
Dinamo sa Fenerom, Anderlechtom i Spartak Trnavom. Solidna grupa :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 31 kol 2018, 15:51 |
|
|
|
Plitak potok, kao Hrvatska u svojoj grupi D na Mundijalu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 31 kol 2018, 20:45 |
|
|
Dinamo dovodi "pojačanje" iz 4. poljske lige. Iz 4. poljske lige Mamić doveo sina vlasnika poznatog hotela u Međugorju. Novi igrač Dinama dolazi iz poljskog kluba KS Legionovia Legionowo. To je trenutni četvrtoligaš u kojem se Mario zadržao nekoliko mjeseci, a uspio je izboriti ispadanje iz treće lige. U svojoj karijeri branio je boje Neretve Metković, GOŠK Gabele, Rovinja i slovenskog Radomlja. Možda je čudno da prvak Hrvatske u svoje redove dovodi dvadesettrogodišnjaka koji nema kvalitete niti za momčad ulaznih kadeta, ali kada znate da je njegov otac Jure Vasilj vlasnik Vile "Regina" u Međugorju (mjesto gdje se trenutno skriva Mamić), onda stvari postaju jasnije. Dinamova uprava i igrač 24. kolovoza potpisali su na dvije godine profesionalni ugovor, a isti je dan Mario proslijeđen u NK Sesvete, prijateljski klub kojeg vodi Pero Karatović po svemu sudeći budući predsjednik ZNS-a (kada Damir Vrbanović da ostavku), još jedan od povjerljivih Mamićevih ljudi. Tako troškove smještaja Mamića u Vili Regina Medjugorje, ponovo plaća Dinamo kroz profesionalni ugovor potpisan s "pojačanjem" Vasiljom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 31 kol 2018, 21:02 |
|
|
|
Uprava Dinama ce za Zdravkom put Remetinca, to je sigurno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 01 ruj 2018, 06:16 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9098 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Mozda je momak neotkriveni dragulj.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zagreb Postano: 20 ruj 2018, 21:58 |
|
|
kakvo gaženje Turaka, ne pamtim ovakvu Dinamovu utakmicu. šteta da im nismo zabili 6, 7 komada, moglo se. atomski nogomet, proljeće u Europi, osvajamo EL. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: pakovic i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|