|
|
Stranica: 55/64.
|
[ 1580 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 27 kol 2018, 20:07 |
|
|
Crni Božo je napisao/la: Ako bi morao pogađati jesu li Kolubara i Vujadin potomci solunaca, partizana ili sami traktoraši naseljeni u Vojvodini, rekao bih da su ono posljednje, zbog izrazite frustracije prema Hrvatima. 100% majkani.
|
|
Vrh |
|
|
kolubara
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 31 kol 2018, 10:51 |
|
|
niko se ne raduje .
nek cine sta hoce. mnogi su potrcali u lepu njihovu srecno im.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 08 ruj 2018, 21:56 |
|
|
U jednom vrtiću u Vojvodini dijelili djeci slikovnicu ,, Ne bi ti se svidjelo biti astečkom žrtvom," u kojoj su prikazane astečkom metode ubijanja i mučenja. Mislite li da je to dobro i poučno ili bi Vojvođani trebali zaštititi svoju djecu od takvih nasrtaja?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 10 ruj 2018, 17:55 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: U jednom vrtiću u Vojvodini dijelili djeci slikovnicu ,, Ne bi ti se svidjelo biti astečkom žrtvom," u kojoj su prikazane astečkom metode ubijanja i mučenja. Mislite li da je to dobro i poučno ili bi Vojvođani trebali zaštititi svoju djecu od takvih nasrtaja? Djelo luđaka, nimalo duhovito takve stvari Muslimani pod nos malodobnoj djeci. A za kontrolu sadržaja koja se djeci distribuira treba reagirati sustavno. Očito su neki ljudi zaspali na radnome mjestu...
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 20 ruj 2018, 14:27 |
|
|
Baš lepo sija nova Vojina kuća u Hrtkovcima. To preostali nesrbi u selu moraju da gledaju svaki dan.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 20 ruj 2018, 15:42 |
|
|
Al' ste im napakostili. U Hrvatskoj i dalje imate gratis dubinsko pranje auta, svratite do mora...
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 20 ruj 2018, 19:31 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Baš lepo sija nova Vojina kuća u Hrtkovcima. To preostali nesrbi u selu moraju da gledaju svaki dan. Oće to pomoći nekako Srbima u Kninu koji moraju svaki dan gledati veliku zastavu na tvrđavi i dr. Tuđmana na trgu
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 21 ruj 2018, 11:31 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Al' ste im napakostili. U Hrvatskoj i dalje imate gratis dubinsko pranje auta, svratite do mora... Samo bi najveći idiot išao pored Grčke u Hrvatsku na more.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 21 ruj 2018, 11:33 |
|
|
1986 je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Baš lepo sija nova Vojina kuća u Hrtkovcima. To preostali nesrbi u selu moraju da gledaju svaki dan. Oće to pomoći nekako Srbima u Kninu koji moraju svaki dan gledati veliku zastavu na tvrđavi i dr. Tuđmana na trgu Oni to već godinama gledaju. A od ove godine će pripadnici hrvatske manjine u Hrtkovcima imati čast da kuća Šešelja bude najveća atrakcija u njihovom selu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 21 ruj 2018, 15:26 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: U jednom vrtiću u Vojvodini dijelili djeci slikovnicu ,, Ne bi ti se svidjelo biti astečkom žrtvom," u kojoj su prikazane astečkom metode ubijanja i mučenja. Mislite li da je to dobro i poučno ili bi Vojvođani trebali zaštititi svoju djecu od takvih nasrtaja? Vojvođani, pored gomile ostalih nadležnosti koje nemaju, ne mogu ni da štampaju svoje udžbenike, nego ih dobijaju iz Republičkog zavoda za obrazovanje i ne pitaju se da li će da ih prihvate ili ne. Kanton u FBiH je državetina u poređenju sa Pokrajinom Vojvodina. Inače, u pravu si, vađenje srca dok je žrtva još uvek živa je malo prebrutalan istorijski podatak za decu pretškolskog uzrasta, ako je cela priča da se to našlo u udžbeniku uopšte istinita.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 21 ruj 2018, 15:35 |
|
|
Vujadin je napisao/la: 1986 je napisao/la: Oće to pomoći nekako Srbima u Kninu koji moraju svaki dan gledati veliku zastavu na tvrđavi i dr. Tuđmana na trgu Oni to već godinama gledaju. A od ove godine će pripadnici hrvatske manjine u Hrtkovcima imati čast da kuća Šešelja bude najveća atrakcija u njihovom selu. Zašto se naslađuješ zastrašivanjem poslednjih pedesetak hiljada Hrvata u Srbiji? Stvarno si žešće opterećen. To su srpski državljani i ne treba podržavati bolesnog trola da ih zajebava. A ne zajebava ih zato što mrzi Hrvate, zajebava ih da bi ceo taj cirkus izašao u medijima i da bi se oduševljavali napaljenici poput tebe i možda glasali za njega zbog tog i sličnih maloumnih cirkusa.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 21 ruj 2018, 16:57 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Oni to već godinama gledaju.
A od ove godine će pripadnici hrvatske manjine u Hrtkovcima imati čast da kuća Šešelja bude najveća atrakcija u njihovom selu.
Zašto se naslađuješ zastrašivanjem poslednjih pedesetak hiljada Hrvata u Srbiji? Stvarno si žešće opterećen. To su srpski državljani i ne treba podržavati bolesnog trola da ih zajebava. A ne zajebava ih zato što mrzi Hrvate, zajebava ih da bi ceo taj cirkus izašao u medijima i da bi se oduševljavali napaljenici poput tebe i možda glasali za njega zbog tog i sličnih maloumnih cirkusa.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 21 ruj 2018, 17:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Oni to već godinama gledaju.
A od ove godine će pripadnici hrvatske manjine u Hrtkovcima imati čast da kuća Šešelja bude najveća atrakcija u njihovom selu.
Zašto se naslađuješ zastrašivanjem poslednjih pedesetak hiljada Hrvata u Srbiji? Stvarno si žešće opterećen. To su srpski državljani i ne treba podržavati bolesnog trola da ih zajebava. A ne zajebava ih zato što mrzi Hrvate, zajebava ih da bi ceo taj cirkus izašao u medijima i da bi se oduševljavali napaljenici poput tebe i možda glasali za njega zbog tog i sličnih maloumnih cirkusa. Karmelito, ja za Šešelja ne bih glasao, ali da mi je drago što ih zajebava, jeste. Uostalom, šta je to naspram sveg zla koje su Srbi osetili 1941-1945, pa opet 1991-1995? Ništa. Nek ćute i trpe, ako im se ne sviđa nek sele iz Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 21 ruj 2018, 18:44 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Zašto se naslađuješ zastrašivanjem poslednjih pedesetak hiljada Hrvata u Srbiji? Stvarno si žešće opterećen. To su srpski državljani i ne treba podržavati bolesnog trola da ih zajebava. A ne zajebava ih zato što mrzi Hrvate, zajebava ih da bi ceo taj cirkus izašao u medijima i da bi se oduševljavali napaljenici poput tebe i možda glasali za njega zbog tog i sličnih maloumnih cirkusa. Karmelito, ja za Šešelja ne bih glasao, ali da mi je drago što ih zajebava, jeste. Uostalom, šta je to naspram sveg zla koje su Srbi osetili 1941-1945, pa opet 1991-1995? Ništa. Nek ćute i trpe, ako im se ne sviđa nek sele iz Srbije. Ne isplati se ljudima, za 10 godina neće ni biti Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 22 ruj 2018, 19:48 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Karmelito, ja za Šešelja ne bih glasao, ali da mi je drago što ih zajebava, jeste. Uostalom, šta je to naspram sveg zla koje su Srbi osetili 1941-1945, pa opet 1991-1995? Ništa. Nek ćute i trpe, ako im se ne sviđa nek sele iz Srbije. Ne isplati se ljudima, za 10 godina neće ni biti Srbije. Evo da ti ponovim, dođi u "povijesni" Zemun, pa to javno kaži. Ako imaš hrabrosti i nisi čkica.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 22 ruj 2018, 20:14 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Šešelj je pičkica, pravi kuću u Hrtkovcim a ne smije doći u svoje rodno selo.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 23 ruj 2018, 09:21 |
|
|
Vujadin je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Ne isplati se ljudima, za 10 godina neće ni biti Srbije. Evo da ti ponovim, dođi u "povijesni" Zemun, pa to javno kaži. Ako imaš hrabrosti i nisi čkica. Bez ljutnje šjor Vujadine, ali o komadanju Srbije najviše diskutiraju upravo Srbi. A znate onu vašu rišćansku, kakve misli takav život...
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 23 ruj 2018, 12:19 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Evo da ti ponovim, dođi u "povijesni" Zemun, pa to javno kaži. Ako imaš hrabrosti i nisi čkica. Bez ljutnje šjor Vujadine, ali o komadanju Srbije najviše diskutiraju upravo Srbi. A znate onu vašu rišćansku, kakve misli takav život... Ja ovde vidim da samo neki stranac nešto trabunja i gura svoj nos gde mu nije mesto. Mislim da bi Šešelj mogao da na svojoj kući u Hrtkovcima jarkim svetlećim efektima naglasi i "Srpska radikalna stranka", pored "Kuća Vojislava Šešelja". Čisto da pojača utisak.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 23 ruj 2018, 20:07 |
|
|
Šešelj ne smije doći u svoje rodno selo u Hercegovini a qrči se kupovanjem kuća u Srbiji hahaha...jad i bijeda.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 23 ruj 2018, 20:58 |
|
|
Vujadin je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Bez ljutnje šjor Vujadine, ali o komadanju Srbije najviše diskutiraju upravo Srbi. A znate onu vašu rišćansku, kakve misli takav život... Ja ovde vidim da samo neki stranac nešto trabunja i gura svoj nos gde mu nije mesto. Mislim da bi Šešelj mogao da na svojoj kući u Hrtkovcima jarkim svetlećim efektima naglasi i "Srpska radikalna stranka", pored "Kuća Vojislava Šešelja". Čisto da pojača utisak. A gdje mi je kao strancu mjesto dobri šjor Vujadine, na srpskom ili na hrvatskom forumu?
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 23 ruj 2018, 21:44 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ja ovde vidim da samo neki stranac nešto trabunja i gura svoj nos gde mu nije mesto. Mislim da bi Šešelj mogao da na svojoj kući u Hrtkovcima jarkim svetlećim efektima naglasi i "Srpska radikalna stranka", pored "Kuća Vojislava Šešelja". Čisto da pojača utisak. A gdje mi je kao strancu mjesto dobri šjor Vujadine, na srpskom ili na hrvatskom forumu? Sasvim sam siguran da ordiniraš i po srpskim forumima poput Krstarice. Tamo vas ima mali milion. A gle, niko tebi ne brani da trabunjaš, sloboda govora je zagarantovana, iako od te slobode samo se zagađuju teme sa glupostima kao što je slučaj na ovoj temi o našoj Vojvodini.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 24 ruj 2018, 07:59 |
|
|
Vujadin je napisao/la: buenos aires je napisao/la: A gdje mi je kao strancu mjesto dobri šjor Vujadine, na srpskom ili na hrvatskom forumu? Sasvim sam siguran da ordiniraš i po srpskim forumima poput Krstarice. Tamo vas ima mali milion. A gle, niko tebi ne brani da trabunjaš, sloboda govora je zagarantovana, iako od te slobode samo se zagađuju teme sa glupostima kao što je slučaj na ovoj temi o našoj Vojvodini. Sad se i nagađanjem baviš, Vujadine dijete... Pa i da ordiniram kako ti veliš, kako se mi tu razlikujemo? Ti po hrvatskom, ja po srpskom. Moglo bi se reći da nisi ništa bolji po tom pitanju. Obavještavaš nas kakve žarulje na kući koristi vječiti opozicionar i šovinist iz Srbije. Relevantne mi vijesti. Budi dobar.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 25 ruj 2018, 19:41 |
|
|
Istin je napisao/la: Šešelj ne smije doći u svoje rodno selo u Hercegovini a qrči se kupovanjem kuća u Srbiji hahaha...jad i bijeda. Baš mu je simpatična nova kuća u Hrtkovcima. Mogu samo da mu pljunu pod prozor, zaslepljeni plavim svetlom neonskih sijalica.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 25 ruj 2018, 19:51 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Istin je napisao/la: Šešelj ne smije doći u svoje rodno selo u Hercegovini a qrči se kupovanjem kuća u Srbiji hahaha...jad i bijeda. Baš mu je simpatična nova kuća u Hrtkovcima. Mogu samo da mu pljunu pod prozor, zaslepljeni plavim svetlom neonskih sijalica. Ne smije doći u rodno selo, koji jadnik Hrvatska Mareva Ljut kraj hrvatske Zavale, prc
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Vojvođanske aktualnosti Postano: 25 ruj 2018, 20:02 |
|
|
Hrtkovci 1910. godine - 2518 stanovnika, od toga svega 70 Srba Hrtkovci, DRŽAVA SRBIJA prc
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|