|
|
Stranica: 45/55.
|
[ 1364 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 14:34 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8857 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Robbie MO je napisao/la: Rjesenje “misterija” oko toga kako je to potpisano u Dejtonu, i kako se nitko od hrvatskih predstavnika nije žalio godinama kasnije, je
-ove prve je bolio kurac -ovi drugi su bili ograničeni
Bilo je “važnijih stvari”, da se Dejton sto brze sklepa dok su još strane voljne potpisati, prije nego se posvadjaju. kako onda komentiraš izjavu Lučića u otvorenom?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 14:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Solidna karta, nije ko je pobijedio u apsolutnom smislu u kojoj općini, nego ko ima više glasova u općini, u odnosu na drugog. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
useless
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 15:53 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 16:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prvo ga Dodiku mora lijepo popušiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Crni Božo
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 16:43 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Solidna karta, nije ko je pobijedio u apsolutnom smislu u kojoj općini, nego ko ima više glasova u općini, u odnosu na drugog.  Ministry of Sound je napisao/la: Ko se prvi, drugi i treći baci na kartografiju, ima ban na mjesec dana, gledam vas, znam da je to jače od vas i da se jedva suzdržavate. Ajde, probajte. Btw. plavom bojom je zapravo iscrtano ono što bi trebala biti hrvatska izborna jedinica.
|
|
Vrh |
|
 |
CroLordz23
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 17:51 |
|
|
Fali jos pola Jablanice, Konjica, Varesa i Tuzle, al okej je
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 17:52 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Jao megalomanije. Tzv. hrvatska izborna jedinica moze biti samo K10, PK i ZHK.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
izbjeglica
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 11 lis 2018, 17:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Solidna karta, nije ko je pobijedio u apsolutnom smislu u kojoj općini, nego ko ima više glasova u općini, u odnosu na drugog.  Skoro pa potpuno preklapanje.  Crni Božo je napisao/la: Btw. plavom bojom je zapravo iscrtano ono što bi trebala biti hrvatska izborna jedinica. Da
|
|
Vrh |
|
 |
ledolomac
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 09:17 |
|
|
Sinoć prilog u federalnom Dnevniku 3 u kojem novinarka doslovno nabraja dvoznamenkaste brojeve glasova koje je Komšić dobio u nekim hrvatskim općinama u kojima nema Bošnjaka te veleumno i slavodobitno zaključuje da su mu očito i neki Hrvati dali podršku i da je stoga priča o nelegitimnosti promašena. Majkemi isto neka parodija i satira... Ne može čovjek vjerovati da su stvarno ozbiljni. I onda bi mi trebali plaćati takvu televiziju, samo zato što voditeljica govori listopad, a ne oktobar. 
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 09:38 |
|
|
ledolomac je napisao/la: Sinoć prilog u federalnom Dnevniku 3 u kojem novinarka doslovno nabraja dvoznamenkaste brojeve glasova koje je Komšić dobio u nekim hrvatskim općinama u kojima nema Bošnjaka te veleumno i slavodobitno zaključuje da su mu očito i neki Hrvati dali podršku i da je stoga priča o nelegitimnosti promašena. Majkemi isto neka parodija i satira... Ne može čovjek vjerovati da su stvarno ozbiljni. I onda bi mi trebali plaćati takvu televiziju, samo zato što voditeljica govori listopad, a ne oktobar.  To je taj muslimanski bezobrazluk. Tako su i Srbima nakon nelegalnog referenduma o nezavisnosti tzv. BiH objasnjavali kako su i Srbi glasali za nezavisnost. Pa onda kako su se i Srbi borili u muslimanskoj armiji BiH a da ne idem dalje o npr. objasnjavanju kako je Naser morao ici u srpska sela po hranu pa eto zato je slucajno nekog zaklao. I onda se čude kako i zašto su ih Srbi išamarali  i zašto se i dan danas više vole družiti sa hustašama nego sa njiha multikulti merhamehamehatli... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
suverenist
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 11:04 |
|
|
Bobovac je napisao/la: suverenist je napisao/la: Koji će nam kurac uopće treći, bolje uzet cijelu Federaciju za što nam je Ustavni sud sad dao alat.
Baš se svakakvih likova registriralo ovdje zadnjih dana. Originalno si rekao nakotilo, a ne registriralo pa ću ti odgovoriti da se na ovom forumu nakotilo jedino vas HDZ-ovaca i Plenkijevaca koji bi položaj Hrvata popravljali ubrzanim pristupom BiH u EU. Ostali svi imaju prihvatljivu brojnost.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 11:20 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27517 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
suverenist je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Baš se svakakvih likova registriralo ovdje zadnjih dana.
Originalno si rekao nakotilo, a ne registriralo pa ću ti odgovoriti da se na ovom forumu nakotilo jedino vas HDZ-ovaca i Plenkijevaca koji bi položaj Hrvata popravljali ubrzanim pristupom BiH u EU. Ostali svi imaju prihvatljivu brojnost. De malo sad o udbašima i Jugoslavenima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 11:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: suverenist je napisao/la: Originalno si rekao nakotilo, a ne registriralo pa ću ti odgovoriti da se na ovom forumu nakotilo jedino vas HDZ-ovaca i Plenkijevaca koji bi položaj Hrvata popravljali ubrzanim pristupom BiH u EU. Ostali svi imaju prihvatljivu brojnost.
De malo sad o udbašima i Jugoslavenima. A sta su ti namjesnici drugo??
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
suverenist
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 11:44 |
|
|
Bobovac je napisao/la: suverenist je napisao/la: Originalno si rekao nakotilo, a ne registriralo pa ću ti odgovoriti da se na ovom forumu nakotilo jedino vas HDZ-ovaca i Plenkijevaca koji bi položaj Hrvata popravljali ubrzanim pristupom BiH u EU. Ostali svi imaju prihvatljivu brojnost.
De malo sad o udbašima i Jugoslavenima. Kao razočaranog SDP-ovca me ta tematika ne zanima.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 12:13 |
|
|
MILORAD DODIK 'Neću podržati tužbu Bosne i Hercegovine protiv Hrvatske! Komšić je malo prenaglio u svađama sa Zagrebom' https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... m/7932310/
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
Vrh |
|
 |
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 13:16 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6893 Lokacija: Izvan sebe
|
Ako budemo imali srece da u nekoliko sljedecih mjeseci onaj konj komsic umre od raka ili leukemije. Onda automatski postaje Covic clan predsjednistava. Unaprijed se radujem ovom.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
 |
ledolomac
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 13:34 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Ako budemo imali srece da u nekoliko sljedecih mjeseci onaj konj komsic umre od raka ili leukemije. Onda automatski postaje Covic clan predsjednistava. Unaprijed se radujem ovom. Ajde ohladi malo. Koliko god me Komšić pojavom iritirao, to mu ne želim na ljudskom nivou, a i na političkom nivou nam je puno korisniji živ nego mrtav. Ovo sa antagoniziranjem i provociranjem Hrvatske svakom prilikom je jako korisno iz naše perspektive. Mnoge oči su se otvorile u Zagrebu.
|
|
Vrh |
|
 |
Diablo
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 13:38 |
|
|
ledolomac je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Ako budemo imali srece da u nekoliko sljedecih mjeseci onaj konj komsic umre od raka ili leukemije. Onda automatski postaje Covic clan predsjednistava. Unaprijed se radujem ovom. Ajde ohladi malo. Koliko god me Komšić pojavom iritirao, to mu ne želim na ljudskom nivou, a i na političkom nivou nam je puno korisniji živ nego mrtav. Ovo sa antagoniziranjem i provociranjem Hrvatske svakom prilikom je jako korisno iz naše perspektive. Mnoge oči su se otvorile u Zagrebu. Strah me samo da ce Zagreb ponovno zatvoriti oči misleci da je ugasen pozar novim eventualnim izborom Čovića za 4 godine...
|
|
Vrh |
|
 |
Miroljub123
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 15:17 |
|
|
Komšić ostaje do 2026.! I takvu opasnu realnost mora shvatiti hrvatska politika. Još će sebi Komšić graditi politiku kroz 4 godine čuvara BiH od opakih hrvatskih i srpskih građana, a medijski prostor će biti i više nego njegov.
_________________ Matija Vojsalić HRVATINIĆ (1476.) - posljednji bosanski kralj! Vrati se vjeri svojih djedova!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 15:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43721 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Crni Božo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Solidna karta, nije ko je pobijedio u apsolutnom smislu u kojoj općini, nego ko ima više glasova u općini, u odnosu na drugog.  Ministry of Sound je napisao/la: Ko se prvi, drugi i treći baci na kartografiju, ima ban na mjesec dana, gledam vas, znam da je to jače od vas i da se jedva suzdržavate. Ajde, probajte. Btw. plavom bojom je zapravo iscrtano ono što bi trebala biti hrvatska izborna jedinica. Daj ne zajebavaj. Jasno je iz konteksta da sam se obraćao ljudima koji zaseru svaku temu sa kartama entiteta i podjela na fazonu e-republik. Karte izrađene isključivo na osnovu izbora mogu proći jer samo predstavljaju podatke grafički.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 15:45 |
|
|
ledolomac je napisao/la: Old Fridolin je napisao/la: Ako budemo imali srece da u nekoliko sljedecih mjeseci onaj konj komsic umre od raka ili leukemije. Onda automatski postaje Covic clan predsjednistava. Unaprijed se radujem ovom. Ajde ohladi malo. Koliko god me Komšić pojavom iritirao, to mu ne želim na ljudskom nivou, a i na političkom nivou nam je puno korisniji živ nego mrtav. Ovo sa antagoniziranjem i provociranjem Hrvatske svakom prilikom je jako korisno iz naše perspektive. Mnoge oči su se otvorile u Zagrebu. Nisam siguran. Jedno vrijeme je bilo jako dobro (Milanović). Sad imam dojam da se sve opet gleda kroz stranačku vizuru. Odnosno, ako mrziš HDZ u Hrvatskoj, onda ti je drago za udarce u BiH jer to kao slabi ovaj u RH. Ne mislim na Pernara, nego opći dojam iz komentara drugih stranaka, tiska i sl. Pozitivno je to što SDP nije nigdje na mapi, a Živi Zid je smijurija žešća. No, ne mogu reći da postoji čvrst konsenzus da je ovo loše (osim ako Picula ne dođe na čelo SDPa).
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 15:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ledolomac je napisao/la: Ajde ohladi malo. Koliko god me Komšić pojavom iritirao, to mu ne želim na ljudskom nivou, a i na političkom nivou nam je puno korisniji živ nego mrtav.
Ovo sa antagoniziranjem i provociranjem Hrvatske svakom prilikom je jako korisno iz naše perspektive. Mnoge oči su se otvorile u Zagrebu.
Nisam siguran. Jedno vrijeme je bilo jako dobro (Milanović). Sad imam dojam da se sve opet gleda kroz stranačku vizuru. Odnosno, ako mrziš HDZ u Hrvatskoj, onda ti je drago za udarce u BiH jer to kao slabi ovaj u RH. Ne mislim na Pernara, nego opći dojam iz komentara drugih stranaka, tiska i sl. Pozitivno je to što SDP nije nigdje na mapi, a Živi Zid je smijurija žešća. No, ne mogu reći da postoji čvrst konsenzus da je ovo loše (osim ako Picula ne dođe na čelo SDPa). ako se formira proeuro hdz sdp koalicija kao što priželjkuješ, za koliko očekuješ bih u eu?
|
|
Vrh |
|
 |
Miroljub123
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 15:55 |
|
|
Rekorderi po popisu iz 2013. i glasovima za Komšića 2018.:
Foča (BiH) - 0 (0,00%) Hrvata - 276 (26,54%) Pale (BiH) - 1 (0,0%) Hrvat - 40 (9,88%) Sapna - 3 (0,0%) Hrvata - 1.225 (26,05%) Trnovo - 4 (0,1%) Hrvata - 323 (18,76%) Teočak - 5 (0,1%) Hrvata - 360 (12,49%) Bužim - 8 (0,0%) Hrvata - 849 (12,85%) Doboj Istok - 18 (0,2%) Hrvata - 1.027 (18,39%) Kalesija - 20 (0,1%) Hrvata - 3.089 (22,02%) Goražde - 23 (0,1%) Hrvata - 4.842 (39,41%) Doboj Jug - 24 (0,6%) Hrvata - 677 (31,37%) Bosanski Petrovac - 26 (0,4%) Hrvata - 397 (19,87%) Ključ - 30 (0,2%) Hrvata - 1.210 (25,72%) Kladanj - 33 (0,3%) Hrvata - 1.706 (29,48%) ...
_________________ Matija Vojsalić HRVATINIĆ (1476.) - posljednji bosanski kralj! Vrati se vjeri svojih djedova!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 15:57 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nisam siguran. Jedno vrijeme je bilo jako dobro (Milanović). Sad imam dojam da se sve opet gleda kroz stranačku vizuru. Odnosno, ako mrziš HDZ u Hrvatskoj, onda ti je drago za udarce u BiH jer to kao slabi ovaj u RH. Ne mislim na Pernara, nego opći dojam iz komentara drugih stranaka, tiska i sl. Pozitivno je to što SDP nije nigdje na mapi, a Živi Zid je smijurija žešća. No, ne mogu reći da postoji čvrst konsenzus da je ovo loše (osim ako Picula ne dođe na čelo SDPa).
ako se formira proeuro hdz sdp koalicija kao što priželjkuješ, za koliko očekuješ bih u eu? Nemam blage, ali išlo bi puno brže nego SDA-HDZ. Možda sam naivan, ali mislim da ovi iz SDP-a hoće u EU (bez fige), dok SDA neće bez Turske.
|
|
Vrh |
|
 |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Izbor hrvatskog člana predsjedništva BiH 2018 Postano: 12 lis 2018, 16:38 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: ako se formira proeuro hdz sdp koalicija kao što priželjkuješ, za koliko očekuješ bih u eu?
Nemam blage, ali išlo bi puno brže nego SDA-HDZ. Možda sam naivan, ali mislim da ovi iz SDP-a hoće u EU (bez fige), dok SDA neće bez Turske. znači realno sa sda će se prije eu raspast nego mi uđemo, sa sdpom uđemo možda za desetak godina pod uvjetom da ne takijaju (nemoguće) i da ta koalicija potraje duže od 2 dana (teško) ako oćeš iskreno i nije mi neka strategija to naše papagajsko "euroatlanske integracije i jednakopravnost naroda" sa obe strane dinare ali eto, s ovakvom demografijom i cjelokupnom društveno političkom situacijom, bojim se da alternative i nemamo
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], Salivator i 25 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|