|
|
Stranica: 198/392.
|
[ 9787 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
1986
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 06 stu 2018, 23:32 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Kosovo i Metohija pripadaju Srbima baš kao i Raška baš kao i Šumadija,Vojvodina,Beograd,Republika Srpska Krajina,Crna Gora,RepublikaSrpska.Mi jesmo najveći narod koji zauzima najveću površinu.Manji narodi kao što su između ostalog i Hrvati,gledaju da se udružuju kako bi mogli ne da se suprostave Srbima.Već da otmu i pobiju ili proteraju srpski narod. Kao što sam već nekoliko puta napisao, mi smo jedna kulturna, civilizirana, europska zemlja koja poštuje sva manjinska prava koja su u našoj državi na najvišoj razini. Srbi koji žive u Hrvatskoj su također naši građani i mi to poštujemo ! Inače, puna podrška Albancima sa Kosova, i dalje ćemo vam slati pomoć u tehnici, opremi i naoružanju
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 06 stu 2018, 23:52 |
|
|
Dobro što su Janjevci sami na vrijeme otišli sa Kosova i Metohije da ne bi opet odlazili skupa sa Šiptarima u narednom periodu.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 06 stu 2018, 23:55 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Većina Srba nema pojma što je to "vojna neutralnost". Ne možeš se ti sutra probuditi i reći "e od sada sam neutralan" nego ti tu neutralnost netko mora priznati. Znači, konkretno u ovom primjeru, da ako nisi dio vojnog saveza sa Rusijom (a na primjer Srbija nije dio nikakvog saveza sa Rusijom), Rusija te neće braniti od potencijalne agresije drugog vojnog saveza, koji nešto što radiš (na primjer kupnju ruske opreme) može vidjeti kao provokaciju.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 00:12 |
|
|
sokoli je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Poput Skender Bega. Mislish na onog skenderbega za ciju sliku ste nas slali u goli otok? Za onu zastavu sa kojom je ratovao skenderbeg mi smo trebali dati zhrtve u bivshoj jugosllaviji i na hiljade godine teshke robije.I sve to samo sta je ex yu billa neprijatelski raspolozhena prema srbiji.Jer skander beg je eto bio srbin. Nego vllado kada cete podici spomenik vashem heroju skender begu u beogradu. E bash ovakvo ponashanje vas pravi neozbiljnim i nevredni pazhnje.Llazhirate historiju gore nego ovi severnomakedonci Ima palata Albanije u Beogradu. Jedna od najpoznatijih gradjevina u Srbiji. Pa sad ti Sokoli kazi kako je Srbija ovo, Srbija ono. Sokoli, ja ne razumijem zasto se mi kao narodi svadjamo kad smo slicni. Albanija je kroz istoriju dva puta bila dio Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 00:18 |
|
|
Istin je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Srbija sa tim istim NATO savezom organizuje vojne vjezbe. Cak vise sa NATO-om nego sa Rusijom, a i NATO vojne vjezbe u BiH u zadnje vrijeme uglavnom se organizuju u RS. Srbija je vojno neutralna zemlja koja saradjuje sa svim vojnim savezima. Dzaba se naoruzavate kada Srbija je neutralna zemlja koja i po svojoj prirodi, a otprilike i po naoruzanju je jaca u slucaju napada, a koji istu ocigledno ne interesuje vec se fokusira za adekvatnu odbranu u slucaju napada. Ono kada nadas da te niko nece napasti, ali obucavas vojsku kao da ce te napasti. Taj fazon, u vec spomenutu vojnu neutralnost i politiku odbrane u slucaji napada, a napada nikako. Tko vam je priznao tu neutralnost? Vidiš, da bi bio vojno neutralan, ne možeš se ti sutra probuditi i reći "ja sam neutralan" nego ti to netko mora garantirati. Kao Rusiji sto je NATO garantovao da se nece siriti na granicu sa Rusijom i svi vidimo kako je to obecanje proslo tj. dokle se NATO prosirio.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 00:38 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Pa sad ti Sokoli kazi kako je Srbija ovo, Srbija ono. Sokoli, ja ne razumijem zasto se mi kao narodi svadjamo kad smo slicni. Albanija je kroz istoriju dva puta bila dio Srbije. Odnosi će biti dobri ako Tirana useljavanjem Šiptara sa Kosova i Metohije postane milionska metropola. Sad ima oko 500.000 stanovnika, treba joj pomoći da se više nego udvostruči.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 00:57 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: sokoli je napisao/la: Mislish na onog skenderbega za ciju sliku ste nas slali u goli otok? Za onu zastavu sa kojom je ratovao skenderbeg mi smo trebali dati zhrtve u bivshoj jugosllaviji i na hiljade godine teshke robije.I sve to samo sta je ex yu billa neprijatelski raspolozhena prema srbiji.Jer skander beg je eto bio srbin. Nego vllado kada cete podici spomenik vashem heroju skender begu u beogradu. E bash ovakvo ponashanje vas pravi neozbiljnim i nevredni pazhnje.Llazhirate historiju gore nego ovi severnomakedonci Ima palata Albanije u Beogradu. Jedna od najpoznatijih gradjevina u Srbiji. Pa sad ti Sokoli kazi kako je Srbija ovo, Srbija ono. Sokoli, ja ne razumijem zasto se mi kao narodi svadjamo kad smo slicni. Albanija je kroz istoriju dva puta bila dio Srbije.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 01:01 |
|
|
sokoli je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ima palata Albanije u Beogradu. Jedna od najpoznatijih gradjevina u Srbiji. Pa sad ti Sokoli kazi kako je Srbija ovo, Srbija ono. Sokoli, ja ne razumijem zasto se mi kao narodi svadjamo kad smo slicni. Albanija je kroz istoriju dva puta bila dio Srbije. Tako je brate vllado dogovoricemo se bratski.Mi cemo odustati od aleksinackog bujmira.Cemo se zadovoljiti na zajednicku granicu sa bugarima tamo kod benzinske pumpe nish jug.Bitce nis jug balkanski kleinhüningen
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 01:09 |
|
|
sokoli je napisao/la: Tako je brate vllado dogovoricemo se bratski.Mi cemo odustati od aleksinackog bujmira.Cemo se zadovoljiti na zajednicku granicu sa bugarima tamo kod benzinske pumpe nish jug.Bitce nis jug balkanski kleinhüningen Nisi ti svestan svoje nesvesti. Bolje na vreme gledaj neki dobar plac na periferiji Tirane ili Drača, to ti je prijateljski savet.
|
|
Vrh |
|
|
sokoli
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 01:09 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Pa sad ti Sokoli kazi kako je Srbija ovo, Srbija ono. Sokoli, ja ne razumijem zasto se mi kao narodi svadjamo kad smo slicni. Albanija je kroz istoriju dva puta bila dio Srbije. Odnosi će biti dobri ako Tirana useljavanjem Šiptara sa Kosova i Metohije postane milionska metropola. Sad ima oko 500.000 stanovnika, treba joj pomoći da se više nego udvostruči. Dobri odnosi? Koji ce nam kurec to.Nama se ne zhuri.Vama da.Jebiga gladni ste i zhelite u eu radi raznih fondova.A tek ce na tom putu da vas jebu hrvatska i te kako.pa rumunjska i bugarska.O maxharima i da ne govorim.Ako josh udju u paketu albanija crna gora i makedonija, u EU tek ste ga najebali.Dogovor sa kosovom vama puno znaci a nama uopste ne treba.Mi albanci trebamo insistirati da se i to sta je dogovoreno sjebe do daske.Normalno da vam zagorcimo zivot.Jer dogovor srbije sa kosovom pred zapadnim svetom vama bi puno pomogao.Odmah bi zapad napao vase komsije.Kad je serbija smogla snage da se pomiri sa vecnim neprijateljem kosovom vi nema sta da trazite qutite i zacepite u ime mira na ballkanu. Prvi korak treba da bude totallna bllokada na uvoz srpske robe na kosovu.A dalje lako polako
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 01:19 |
|
|
sokoli je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Odnosi će biti dobri ako Tirana useljavanjem Šiptara sa Kosova i Metohije postane milionska metropola. Sad ima oko 500.000 stanovnika, treba joj pomoći da se više nego udvostruči.
Dobri odnosi? Koji ce nam kurec to.Nama se ne zhuri.Vama da.Jebiga gladni ste i zhelite u eu radi raznih fondova.A tek ce na tom putu da vas jebu hrvatska i te kako.pa rumunjska i bugarska.O maxharima i da ne govorim.Ako josh udju u paketu albanija crna gora i makedonija, u EU tek ste ga najebali.Dogovor sa kosovom vama puno znaci a nama uopste ne treba.Mi albanci trebamo insistirati da se i to sta je dogovoreno sjebe do daske.Normalno da vam zagorcimo zivot.Jer dogovor srbije sa kosovom pred zapadnim svetom vama bi puno pomogao.Odmah bi zapad napao vase komsije.Kad je serbija smogla snage da se pomiri sa vecnim neprijateljem kosovom vi nema sta da trazite qutite i zacepite u ime mira na ballkanu. Prvi korak treba da bude totallna bllokada na uvoz srpske robe na kosovu.A dalje lako polako Niko nije gladniji od Šiptara na Kosovu i Metohiji. Masovni egzodus. Svaka treća kuća prazna. Ponor tradicionalnih vrednosti. Nezaposlenost, narkomanija, prostitucija. Ubijen i zatrt natalitet Šiptarki za sva vremena. To je slika Šiptara na KiM danas, njih nepunih milion, oko 900.000.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 12:29 |
|
|
sokoli je napisao/la: sokoli je napisao/la: Tako je brate vllado dogovoricemo se bratski.Mi cemo odustati od aleksinackog bujmira.Cemo se zadovoljiti na zajednicku granicu sa bugarima tamo kod benzinske pumpe nish jug.Bitce nis jug balkanski kleinhüningen I mi cemi se jednog dana i to po treci put zadovoljiti Albanijom pocevsi od Draca, kao i Skadra. Eto nas za koju godinu do godine u Dracu, na srpskom moru i Sarandi medju bracom Grcima, a i dogodine u Prizrenu.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 13:11 |
|
|
KiM je oslobodjeno sabljama.Oteto raketama NATO.KiM ce ponovo biti oslobodjeno,sabljama.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 17:55 |
|
|
Jutros je najavljeno da ce jos jedna zemlja povuci priznanje lazne drzave Kosovo i upravo se to i desilo. Nastavi li Srbija ovakvim tempom, za jedno otprilike 3 mjeseca, bye bye nezavisno Kosovo. Eh da su ovako jos od dana krenuli da brane Kosovo kada je krenuo talas priznanja, nebi Srbija bila usporena ka Evropi jer Kosovo oduzima puno vremena. U medjuvremenu, Sipci u panici uveli 10 odsto carine na uvoz robe iz Srbije i BiH. Teroristi gube kontrolu nad talackom situacijom pa uzimaju taoce. Oglasila se i Evropska komisija. Ceka se i reakcija Srbije i BiH. Vruca jesen za siptarske teroristicke lidere, vrela! Da ne zaboravim ni pocetak rada suda za zlocine teroristicke OVK. Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 21:14 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Jutros je najavljeno da ce jos jedna zemlja povuci priznanje lazne drzave Kosovo i upravo se to i desilo. Nastavi li Srbija ovakvim tempom, za jedno otprilike 3 mjeseca, bye bye nezavisno Kosovo. Eh da su ovako jos od dana krenuli da brane Kosovo kada je krenuo talas priznanja, nebi Srbija bila usporena ka Evropi jer Kosovo oduzima puno vremena. U medjuvremenu, Sipci u panici uveli 10 odsto carine na uvoz robe iz Srbije i BiH. Teroristi gube kontrolu nad talackom situacijom pa uzimaju taoce. Oglasila se i Evropska komisija. Ceka se i reakcija Srbije i BiH. Vruca jesen za siptarske teroristicke lidere, vrela! Da ne zaboravim ni pocetak rada suda za zlocine teroristicke OVK. Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije. Što vam vrijedi ako neka nebitna zemlja 3. svijeta povuče priznanje, ako na Kosovu i dalje postoji albanska država koja čuva svoje granice i ima svoju vojsku, a pritom je ta vojska pod zaštitom NATO-a. Daleko ste vi od bilo čega na Kosovu. Možete ga pokušati vratiti eventualno ako u SAD-u bude neki novi građanski rat.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 stu 2018, 23:51 |
|
|
1986 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Jutros je najavljeno da ce jos jedna zemlja povuci priznanje lazne drzave Kosovo i upravo se to i desilo. Nastavi li Srbija ovakvim tempom, za jedno otprilike 3 mjeseca, bye bye nezavisno Kosovo. Eh da su ovako jos od dana krenuli da brane Kosovo kada je krenuo talas priznanja, nebi Srbija bila usporena ka Evropi jer Kosovo oduzima puno vremena. U medjuvremenu, Sipci u panici uveli 10 odsto carine na uvoz robe iz Srbije i BiH. Teroristi gube kontrolu nad talackom situacijom pa uzimaju taoce. Oglasila se i Evropska komisija. Ceka se i reakcija Srbije i BiH. Vruca jesen za siptarske teroristicke lidere, vrela! Da ne zaboravim ni pocetak rada suda za zlocine teroristicke OVK. Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije. Što vam vrijedi ako neka nebitna zemlja 3. svijeta povuče priznanje, ako na Kosovu i dalje postoji albanska država koja čuva svoje granice i ima svoju vojsku, a pritom je ta vojska pod zaštitom NATO-a. Daleko ste vi od bilo čega na Kosovu. Možete ga pokušati vratiti eventualno ako u SAD-u bude neki novi građanski rat. Oni se hvale sa time kako ih je pola svijeta priznalo, a kad malo pogledas, jedno 90 posto zemalja koje su priznale Kosovo su manje vise banana drzave, dok samo SAD, Njemacka, VB i Francuska su vrijedne pomena mada i one baziraju svoju podrsku na deklaraciji o nezavisnosti, a to nakon WW2 ne znaci nista. Proslo je davno vrijeme kada si na osnovu deklaracije o nezavisnosti moglo podici drzavu. Evropljani su tako prije nekoliko vijekova stvorili Ameriku. Od tada proslo je mnogo vremena i pravila su jasna sta moze da bude drzava, a sta ne. Kako god pogledas, ostaje Albancima da se igraju drzave. Sami su sebi napravili veliki problem jer nikada ih nece Srbija priznati, a i po fake Ustavu fake drzave Kosovo Srbi su neki faktor, dok u SBUN ima Kina, Rusija, Indija koje su u najmanju ruku velika prepreka i hendikep za Kosovo u UN.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 stu 2018, 00:01 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: 1986 je napisao/la: Što vam vrijedi ako neka nebitna zemlja 3. svijeta povuče priznanje, ako na Kosovu i dalje postoji albanska država koja čuva svoje granice i ima svoju vojsku, a pritom je ta vojska pod zaštitom NATO-a. Daleko ste vi od bilo čega na Kosovu. Možete ga pokušati vratiti eventualno ako u SAD-u bude neki novi građanski rat. Oni se hvale sa time kako ih je pola svijeta priznalo, a kad malo pogledas, jedno 90 posto zemalja koje su priznale Kosovo su manje vise banana drzave, dok samo SAD, Njemacka, VB i Francuska su vrijedne pomena mada i one baziraju svoju podrsku na deklaraciji o nezavisnosti, a to nakon WW2 ne znaci nista. Proslo je davno vrijeme kada si na osnovu deklaracije o nezavisnosti moglo podici drzavu. Evropljani su tako prije nekoliko vijekova stvorili Ameriku. Od tada proslo je mnogo vremena i pravila su jasna sta moze da bude drzava, a sta ne. Kako god pogledas, ostaje Albancima da se igraju drzave. Sami su sebi napravili veliki problem jer nikada ih nece Srbija priznati, a i po fake Ustavu fake drzave Kosovo Srbi su neki faktor, dok u SBUN ima Kina, Rusija, Indija koje su u najmanju ruku velika prepreka i hendikep za Kosovo u UN. Boli njih uvo za UN, Albanija je u UN-u to im je dovoljno. Zamisli da se Srpska otcjepi i ima podrsku ist. djela Europe uključujući i Rusiju,a zapadni ju dio ne priznaje uključujući i SAD. Misliš da bi u tom slučaju i jedan Srbin iz RS-a mario što o njemu misle Muslimani ili SAD? Oni imaju što su htjeli, nezavisnost od vas, dodatno im je zadovoljstvo to što ih NATO i EU gotivi i štiti. Ovako im odgovara, jedino više od ovoga što mogu dobiti je ujedinjenje sa Albanijom
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 stu 2018, 01:21 |
|
|
Albanci nisu dobili nista novo sto nisu imali prije za vrijeme Ustava SFRJ iz 1974 do 1990. Jedina je razlika u tome sto su samoizolaciju Albanije zamijenili samoizolacijom Kosova. U takvom polozaju, buducnost opstanka Albanaca na Kosovu je upitna. Jos kada dodamo na to i cinjenicu da je Kosovo hibridna teritorija, koja je u gorem stanju i od BiH, koja je i sama takva, sasvim je jasno da Kosovo kao nezavisno nema perspektivu, jer nema ni ono sto ima BiH u UN.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 stu 2018, 01:47 |
|
|
Majstori samozavaravanja ste vi.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 stu 2018, 02:08 |
|
|
Ako je sve tako čemu onda pritisak na Srbiju da ih priznamo? A i to priznanje čak i kad bi usledilo ne znači baš ništa. Ne poštovanje dogovorenog i potpisanog,kršenje svih mogućih normi,pravila i zakona,od strane tkz.MZ najbolje smo mi srpski narod osetili na svojoj koži. Ukratko.Mi smo tu,oni su tu,sablja je naoštrena i čeka. To važi i u vezi RSK.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 stu 2018, 02:38 |
|
|
PCM je napisao/la: Majstori samozavaravanja ste vi. Niko kao Albanci koji su nadmasili sve druge. Nema nista gore od situacije kada pomislis da si dobio sve, a zapravo nisi dobio nista. Samo sila i nepravda je na njihovoj strani, a kad to se zamori ili jednostavno izgubi interes, ne ostaje nista sto bi moglo da odrzi laznu drzavu Kosovo.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 stu 2018, 19:00 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Ako je sve tako čemu onda pritisak na Srbiju da ih priznamo? A i to priznanje čak i kad bi usledilo ne znači baš ništa. Ne poštovanje dogovorenog i potpisanog,kršenje svih mogućih normi,pravila i zakona,od strane tkz.MZ najbolje smo mi srpski narod osetili na svojoj koži. Ukratko.Mi smo tu,oni su tu,sablja je naoštrena i čeka. To važi i u vezi RSK. Naravno da postoji pritisak kad u središtu Europe postoji nepriznata država, da je to u Africi negdje nebi bio problem. Molim te budi ozbiljan, kakva krajina?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 09 stu 2018, 03:14 |
|
|
10 malih, ali velicanstvenih zemalja po stavu. Hvala im na tome sto su povukli priznanje Kosova.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 09 stu 2018, 15:29 |
|
|
Citat: VUČIĆ PRVI PUT JAVNO IZGOVORIO ČINJENICU KOJU SE DOSAD TRUDIO IZBJEGAVATI 'A koji to suverenitet Srbija ima na Kosovu pa da bi ga trebala čuvati?' Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u četvrtak je neizravno priznao da Srbija nema suverenitet na Kosovu i rekao kako ga pogađa „loše miješanje“ Srpske pravoslavne crkve (SPC) u politiku, zapitavši koji to suverenitet Srbija treba čuvati na Kosovu, kako je u svom priopćenju u srijedu od srbijanskog državnog vrha zatražila SPC. "Kažete da čuvamo puni suverenitet, a moje pitanje za vas je: Koji suverenitet?", upitao je Vučić u izjavi novinarima u Helsinkiju, gdje je nazočio summitu Europske pučke stranke (EPP) čiji je pridruženi član i Vučićeva Srpska napredna stranka. Vučić je konstatirao da su „teritorij, narod i vojska i policija“, temeljni elementi suvereniteta jedne države, a potom upitao "što od toga Srbija ima na Kosovu". "Što nam je ostalo od 1999. i od 2009. i gdje su nam vojska, narod i koji teritorij kontroliramo? Kako da to čuvamo“, upitao je Vučić, naglašavajući kako su za njega ljudi najvažniji. Vučić je, navodeći kako puni suverenitet znači da Srbija uvodi vojsku i policiju na Kosovo, ocijenio da je to neodgovorno https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... i/8036237/Upravo ono o čemu sam govorio. Drugim riječima, Aca kaže da se manite Kosova da uzmete ono što je ostalo dok još možete. Realan čovjek, porasto mi je u oćima.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 14 stu 2018, 00:42 |
|
|
Taci se slikao sa Putinom! Mora da je tu foru uzeo od Dodika. Zapad u panici, strahuju zbog ovog Tacijevog gesta. Hjustone, gubimo ga.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|