|
|
Stranica: 201/392.
|
[ 9787 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vujadin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 stu 2018, 21:43 |
|
|
Istin je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Rezultati izbora su pouzdaniji od bilo kakvog popisa stanovništva, u kojem je po Duvnu pola zagrebačke Dubrave popisano.
Kmekelji do jutra, hrvatske stranke su jedva 10% glasova osvojili, a srpske stranke 38%, što je iznad bilo kakvih popisnih rezultata.
Rezultati izbora nisu potpis stanovništva, tvoje postove možeš okačiti mačku o rep. kmee Svakako da nisu POTPIS stanovništva, ali su jasan indikator realne prisutnosti rezidentnog stanovništva na nekom terenu, daleko bolji od one lakrdije od popisa. Jel ti se svijet srušio kad si vidio da su Srbi brojniji od Muslimana u Distriktu Brčko?
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 stu 2018, 21:45 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
Vujadin je napisao/la: Istin je napisao/la: Rezultati izbora nisu potpis stanovništva, tvoje postove možeš okačiti mačku o rep. kmee
Svakako da nisu POTPIS stanovništva, ali su jasan indikator realne prisutnosti rezidentnog stanovništva na nekom terenu, daleko bolji od one lakrdije od popisa. Jel ti se svijet srušio kad si vidio da su Srbi brojniji od Muslimana u Distriktu Brčko? Ne nisu popis stanovništva su službeni podatci, i njih uzimamo kao relevantne, a ne laprdanja anonimnog forumaša na internetu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 stu 2018, 22:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
NATO ima 5000 vojnika na Kosovu. Kosovo sada dodaje jos 5000 svojih. NATO ce onda vjerojatno povuci oko 1500, radi ustede.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 26 stu 2018, 23:53 |
|
|
Albanci su realno zadnjim potezima dali i više nego dovoljan razlog Srbima za intervenciju. Pošto Srbija nije reagirala možemo zaključiti da ni ne može ništa učiniti. Srbima više nije u cilju vraćanje Kosova, a ni sjever Kosova, već održavanje ovakvog statusa quo da bi narod osto nabrijan.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 stu 2018, 01:27 |
|
|
1986 je napisao/la: Albanci su realno zadnjim potezima dali i više nego dovoljan razlog Srbima za intervenciju. Pošto Srbija nije reagirala možemo zaključiti da ni ne može ništa učiniti. Srbima više nije u cilju vraćanje Kosova, a ni sjever Kosova, već održavanje ovakvog statusa quo da bi narod osto nabrijan. Pa tačno je da Srbija ne može ništa učiniti u smislu primene sile, ali nije cilj održavanje statusa quo da bi narod ostao "nabrijan", nego je cilj da se sačeka do trenutka kada će moću da se izvede uspešna oružana akcija.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
chubura
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 27 stu 2018, 18:12 |
|
|
Danas su Srbi na severu Kosova izasli iz svih institucija i ugasili sve institucije Kosova na severu.Prakticno je suspendovan briselski sporazum na severu i stanje vraceno kao pre 2013.god.Najavljuju da ce ponovo uspostaviti lokalnu samoupravu po ustavnopravnom sistemu Srbije.Zatrazice,kazu,od predsednice skupstine Srbije Maje Gojkovic da raspise izbore za skupstine opstina
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 29 stu 2018, 19:39 |
|
|
1986 je napisao/la: Albanci su realno zadnjim potezima dali i više nego dovoljan razlog Srbima za intervenciju. Pošto Srbija nije reagirala možemo zaključiti da ni ne može ništa učiniti. Srbima više nije u cilju vraćanje Kosova, a ni sjever Kosova, već održavanje ovakvog statusa quo da bi narod osto nabrijan. Otkad ja govorim da ih nezanima kosovo pa to ih ni u nacrtaniji nije zanimalo. Opanak dragng nach jadran ;)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 pro 2018, 19:12 |
|
|
Za sve nas bi bilo najbolje da postoji projekat hrišćanskih Albanaca koji se zove Velika Albanija i koju podržavaju neki krugovi sa zapada, zato što je to manje zlo od ove realnosti koju zapad ne želi da prihvati a to je ID, odnosno islamska država. Prištinski lideri koriste taj termin, predstavljajući sebe lažno kao hrišćane ili sekularne muslimane koje kuran ne zanima. Čak su i pokojnog Rugovu predstavljali kao hrišćanina, ali ipak na kraju je sahranjen po islamskim običajima okružen hodzama.
Srpske vlasti ne žele da igraju na kartu islamofobije, zato što 10ak islamskih zemalja nije priznalo islamsku tzv. državu Kosovo i zato i oni ponavljaju besmislice o nekoj Velikoj Albaniji.
I na kraju da postoji nacionalno jedinstvo, ne bi hrišćanske Albanke dolazile u Srbiju da se udaju za genocidne islamofobične Srbe, nego za svoje Albance druge vere. Ali čak i takvi Srbi su poželjniji od muslimana Albanaca.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 pro 2018, 20:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Leonardo Da Vinci
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 02 pro 2018, 23:39 |
|
|
Albanci imaju mocnu dijasporu. A i toliko su napucili Zapadnu Europu i Ameriku, da su se probili vec u javnost tih zemalja, zenske su im se probile u zapadnoj pop muzici recimo, za razliku od orijentalnog zavijanja i indijskih plagijata Severine i Cece kojima najdalje mogu dobacit do Bugarske, za ove znaju i u Japanu i Americi: Bebe Rexha, Rita Ora, Dua Lipa, Era Istrefi ….
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 00:05 |
|
|
Samo sto rijetko ko na svijetu zna da su to Albanke, a kamoli odakle tacno dolaze i to oni koji prate tu vrstu muzike, a posto su Youtube/Facebook/Instagram zvijezde, velika je vjerovatnoca da su poznate medju odredjenom grupom publike, a da pritom niko van iste ne zna nista o njima. Ja sam cuo za Dua Lipu i Rita Oru. Cak sam jednu od njih dodao na svoju Facebook listu u potrazi za Siptarkama. Tad sam mislio da je neka obicna Siptarka sa slabo tipicnim albanskim imenom i prezimenom. Nisam ni znao da je pop zvijezda. Eto koliko je poznata i kod mladje publike. Ko je naletio na nju negdje na Facebooku u okviru sponzorisanog materijala zna ko je, mada daleko je to od prave popularnosti jer popularna je i Maca Diskrecija u svom poslu jer je svi znaju.
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 00:30 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Samo sto rijetko ko na svijetu zna da su to Albanke, a kamoli odakle tacno dolaze i to oni koji prate tu vrstu muzike, a posto su Youtube/Facebook/Instagram zvijezde, velika je vjerovatnoca da su poznate medju odredjenom grupom publike, a da pritom niko van iste ne zna nista o njima. Ja sam cuo za Dua Lipu i Rita Oru. Cak sam jednu od njih dodao na svoju Facebook listu u potrazi za Siptarkama. Tad sam mislio da je neka obicna Siptarka sa slabo tipicnim albanskim imenom i prezimenom. Nisam ni znao da je pop zvijezda. Eto koliko je poznata i kod mladje publike. Ko je naletio na nju negdje na Facebooku u okviru sponzorisanog materijala zna ko je, mada daleko je to od prave popularnosti jer popularna je i Maca Diskrecija u svom poslu jer je svi znaju. Pazi ovog, izjednačava Dua Lipu i Macu Diskreciju po popularnosti Svatko na svijetu zna tko je Dua Lipa dok nitko 99% ne zna za Cecu, i većina zna tko je i odakle je. Cijeli svijet prati pop glazbu dok par državica sve skupa veličine jednog kvarta u većem američkom gradu prati srpski turbo folk. Jbt što sve neću pročitati na ovom forumu
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 02:33 |
|
|
Leonardo Da Vinci je napisao/la: Albanci imaju mocnu dijasporu. A i toliko su napucili Zapadnu Europu i Ameriku Iz dana u dana njihova dijaspora van Balkana je sve brojnija i moćnija.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 02:39 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Samo sto rijetko ko na svijetu zna da su to Albanke, a kamoli odakle tacno dolaze i to oni koji prate tu vrstu muzike, a posto su Youtube/Facebook/Instagram zvijezde, velika je vjerovatnoca da su poznate medju odredjenom grupom publike, a da pritom niko van iste ne zna nista o njima. Ja sam cuo za Dua Lipu i Rita Oru. Cak sam jednu od njih dodao na svoju Facebook listu u potrazi za Siptarkama. Tad sam mislio da je neka obicna Siptarka sa slabo tipicnim albanskim imenom i prezimenom. Nisam ni znao da je pop zvijezda. Eto koliko je poznata i kod mladje publike. Ko je naletio na nju negdje na Facebooku u okviru sponzorisanog materijala zna ko je, mada daleko je to od prave popularnosti jer popularna je i Maca Diskrecija u svom poslu jer je svi znaju. Vlado je jedan od jacih cirkusanata na forumskim bespucima.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 03:28 |
|
|
To se dugo pitam,odakle odjednom sve te albanke i jeli slucajno? Jebem mu mater znam da to nije do talenta,nemoze bit! Te zvijezdice su sve produkt menađera kako u holywood-u tako i na MTV-u. Bar ja tako mislim jer kad pogledas one weinstinove mackice i njihove oskare
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 04:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ova prva bi se po albanskom trebala izgovarati Redža , ali je anglikanizirana u Reksa. xh je albanski digraf za dž, isto kao u Enver Hoxha. Mi imamo 3 digrafa (nj, lj, dž) a Albanci 9 (dh, gj, ll, nj, rr, sh, th, xh, zh) mada su kod njih digrafi i sve ono sto je kod nas s kvačicama.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 09:41 |
|
|
Eminencija je napisao/la: To se dugo pitam,odakle odjednom sve te albanke i jeli slucajno? Jebem mu mater znam da to nije do talenta,nemoze bit! Te zvijezdice su sve produkt menađera kako u holywood-u tako i na MTV-u. Bar ja tako mislim jer kad pogledas one weinstinove mackice i njihove oskare Albanci su ozbiljan narod i lobiraju za svoje interese. Zašto je najjača naša qrava đevojka sa sela za koju znaju do max Bugarske a za njihove zna cijeli svijet? Ozbiljno pitanje za ozbiljnu geopolitičku analizu.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 12:48 |
|
|
Istin je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Samo sto rijetko ko na svijetu zna da su to Albanke, a kamoli odakle tacno dolaze i to oni koji prate tu vrstu muzike, a posto su Youtube/Facebook/Instagram zvijezde, velika je vjerovatnoca da su poznate medju odredjenom grupom publike, a da pritom niko van iste ne zna nista o njima. Ja sam cuo za Dua Lipu i Rita Oru. Cak sam jednu od njih dodao na svoju Facebook listu u potrazi za Siptarkama. Tad sam mislio da je neka obicna Siptarka sa slabo tipicnim albanskim imenom i prezimenom. Nisam ni znao da je pop zvijezda. Eto koliko je poznata i kod mladje publike. Ko je naletio na nju negdje na Facebooku u okviru sponzorisanog materijala zna ko je, mada daleko je to od prave popularnosti jer popularna je i Maca Diskrecija u svom poslu jer je svi znaju. Pazi ovog, izjednačava Dua Lipu i Macu Diskreciju po popularnosti Svatko na svijetu zna tko je Dua Lipa dok nitko 99% ne zna za Cecu, i većina zna tko je i odakle je. Cijeli svijet prati pop glazbu dok par državica sve skupa veličine jednog kvarta u većem američkom gradu prati srpski turbo folk. Jbt što sve neću pročitati na ovom forumu Ja sam cuo i za cokoladni cips, sami nikad jeo i nikad vidio kako izgleda. Zamisljam ga krompirov cips, samo od cokolade, a kako izgleda, googlao sam slike na brzinu da vidim kako izgleda postone bas rijetko cujem taj pojam u americkim filmovima i serijama. Isto i sa ovim "zvijezdama". Cak nisam ni neku njihovu pjesmu. Vidjam ih samo na Facebooku kad iskoce na zidu. Jedino za Rita Oru mogu da kazem da znam posto sam je vidio na Euroviziji. I to je za evropske i svjetske prilike 5 minuta slave. I Ceca je prije otprilike 15 godina imala London mix, a Brena je jos prije 30 godina pjevala i na engleskom, kao i Zeljko Joksimovic i ostali izvodjaci iz Srbije na Euroviziji poslije njega i ne samo na engleskom vec cak i na spanskom, grckom i ruskom. Mi se divimo kada Albanci iskorace iz svoje kasabe kao da je to svemirski podvig. Mozda jeste za njih, za sve ostale to je nista novo. PCM je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Samo sto rijetko ko na svijetu zna da su to Albanke, a kamoli odakle tacno dolaze i to oni koji prate tu vrstu muzike, a posto su Youtube/Facebook/Instagram zvijezde, velika je vjerovatnoca da su poznate medju odredjenom grupom publike, a da pritom niko van iste ne zna nista o njima. Ja sam cuo za Dua Lipu i Rita Oru. Cak sam jednu od njih dodao na svoju Facebook listu u potrazi za Siptarkama. Tad sam mislio da je neka obicna Siptarka sa slabo tipicnim albanskim imenom i prezimenom. Nisam ni znao da je pop zvijezda. Eto koliko je poznata i kod mladje publike. Ko je naletio na nju negdje na Facebooku u okviru sponzorisanog materijala zna ko je, mada daleko je to od prave popularnosti jer popularna je i Maca Diskrecija u svom poslu jer je svi znaju. Vlado je jedan od jacih cirkusanata na forumskim bespucima. Puno je cirkusanata na ovom svijetu. Cak 99 odsto ljudi. Pitaj u svom okruzenju da li zna ko je Dua Lipa ili zadji medju Amerikance i pitaj njih 10 da li je cuo za Dua Lipu i zna li ko je to? To ce ti sve reci. Dok naprimjer Dzastin Biber. Iako je i on tematski pjevac, svi znaju za njega. Iako nisam fan njegove muzike, znam i za njega i znam najmanje nekoliko njegovih pjesama posto malo-malo pa cujem neu njegovu pjesmu na radiju, pogotovo tokom ljeti. To je za mene popularnost, a ove sto imaju popularnost na nivou Borata. Nije sve u pojavljivanju na drustvenim mrezama. Moras imati neki kvalitet u kombinaciji sa nekakvog jedinstvenosti i naravno srecu jer tih sto su popularni puna kapa. https://en.wikipedia.org/wiki/Dua_LipaEnglish?! Pametnom dosta.
|
|
Vrh |
|
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 13:40 |
|
|
Produžava se niz zemalja koje ispravljaju svoje greške, poštujući teritorijalni integritet Srbije. Citat: POSLALI DIPLOMATSKE NOTE Solomonska ostrva obavestila Prištinu da POVLAČE PRIZNANJE nezavisnosti Kosova
Solomonska ostrva su povukla priznanje Kosova, saznaje "Koha" i to uz naglasak da je po prvi put to učinjeno javno, odnosno da je KTV došla u posed dokumenta o povlačenju priznanja a koji je stigao kosovskim institucijama. https://www.blic.rs/vesti/politika/posl ... je/6qgvgy3
|
|
Vrh |
|
|
zec
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 16:40 |
|
Pridružen/a: 15 ruj 2012, 00:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 17:17 |
|
|
U Srbiji zivi 5.8 milijuna Srba, i to ako se zanemare zadnje emigracije. 1.2 milijuna je ostalih manjina: Madjara, Albanaca, Bosnjaka, Roma, Bugara, Hrvata, Slovaka. Od 10 najvecih gradova, manjine su vecina u 2 grada, a postoji i jedna autonomna pokrajina. Znaci 80% je Srba. Prema anketi RTS, 80% gradjana Srbije se protivi priznanju Kosova. Tih 20% sto pozivaju na priznanje Kosova dolazi vecinom od manjina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 17:28 |
|
|
Vujadin ce me ispraviti da manjina nije 1.2 milijuna, nego skoro 3 milijuna.
I da medju 10 najvecih gradova u Srbiji, u 4 Srbi nisu vecina. I da nije istina da je Srba u Srbiji 80%, nego ih je 67%.
|
|
Vrh |
|
|
Ibar
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 17:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Vujadin ce me ispraviti da manjina nije 1.2 milijuna, nego skoro 3 milijuna.
I da medju 10 najvecih gradova u Srbiji, u 4 Srbi nisu vecina. I da nije istina da je Srba u Srbiji 80%, nego ih je 67%. Ispravit će te, ali s drugačijim omjerima. On tvrdi da Albanaca na Kosovu nema ni milijun, što je bajka.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 18:17 |
|
|
Ibar je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Vujadin ce me ispraviti da manjina nije 1.2 milijuna, nego skoro 3 milijuna.
I da medju 10 najvecih gradova u Srbiji, u 4 Srbi nisu vecina. I da nije istina da je Srba u Srbiji 80%, nego ih je 67%. Ispravit će te, ali s drugačijim omjerima. On tvrdi da Albanaca na Kosovu nema ni milijun, što je bajka. Ako Kosovo ima 1 milijun stanovnika, a u Srbiji se radja 2.7 puta vise djece nego na Kosovu, koliko stanovnika ima Srbija? 2.7 milijuna? Ili mozda Albanci i u 2018. imaju 3 puta vise djece od Srba, odnosno u izuzetnoj su demografskoj ofanzivi? Ne moze i jare i pare. Da Kosovo ima 1 milijun stanovnika i natalitet Srbije, radjalo bi se 8000 djece a ne 23 000. Uz pretpostavku o 1 milijun stanovnika dolazimo do brojke od 22 promila nataliteta i 9 promila mortaliteta, a znamo da Albanci nemaju mortalitet kao Srbi a bome niti 22 promila natalitet.
|
|
Vrh |
|
|
chubura
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 03 pro 2018, 20:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: U Srbiji zivi 5.8 milijuna Srba, i to ako se zanemare zadnje emigracije. 1.2 milijuna je ostalih manjina: Madjara, Albanaca, Bosnjaka, Roma, Bugara, Hrvata, Slovaka. Od 10 najvecih gradova, manjine su vecina u 2 grada, a postoji i jedna autonomna pokrajina. Znaci 80% je Srba. Prema anketi RTS, 80% gradjana Srbije se protivi priznanju Kosova. Tih 20% sto pozivaju na priznanje Kosova dolazi vecinom od manjina. Robi,jos po popisu 2011.god. svih manjina zajedno je bilo oko milion.Sad nema ni 900 000.Bilo je oko 250 000 neizjasnjenih i nepoznatih,najvise u etnicki cistim srpskim sredinama.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|