HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 01:56.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1085 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44

Tko će ponijeti titulu prvaka?
Anketa je završila: 13 lip 2018, 16:25.
Njemci 8%  8%  [ 2 ]
Brazilci 8%  8%  [ 2 ]
Francuzi 8%  8%  [ 2 ]
Španjolci 8%  8%  [ 2 ]
Argentinci 8%  8%  [ 2 ]
Belgijanci 4%  4%  [ 1 ]
Englezi 0%  0%  [ 0 ]
Portugalci 0%  0%  [ 0 ]
Hrvati 29%  29%  [ 7 ]
Rusi 0%  0%  [ 0 ]
Urugvajci 0%  0%  [ 0 ]
Kolumbijci 0%  0%  [ 0 ]
Poljaci 0%  0%  [ 0 ]
Švicarci 0%  0%  [ 0 ]
Meksikanci 0%  0%  [ 0 ]
Šveđani 0%  0%  [ 0 ]
Danci 0%  0%  [ 0 ]
Srbi 21%  21%  [ 5 ]
Nitko od navednih 4%  4%  [ 1 ]
Ukupno glasova : 24
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018.
PostPostano: 04 pro 2018, 00:06 

Da vole Luku i Hrvatsku, da cijene , odnosno da ne mrze ,velike ljude ne bi ni podigli optuznicu.
Ali to ti je prilagodljiva vrsta, kad postane deplasirano kritizirati Luku , tada se promjene i trendovi onda takvi prvi iskacu i prvi cestitaju i hvale Lukin uspjeh.
Ma koliko takvi na ovim prostorima bili sveprisutni, na takvu ljigavost se normalan covjek naprosto nikad ne moze naviknuti.

Vrh

PostPostano: 04 pro 2018, 00:33 

slika

Koja legenda, poveo zenu i djecu da, nasuprot trendovima mrznje, zloce i kulture smrti, promivira obitelj i zivot.
Dobro je rekla predsjednica Luka je role model. I zato ga comi potomci , mrzitelji, ljevicari i svi ostali degenerici i ne vole , ali zato je iznimno bitno da ga je predsjednica javno podrzala. Jer kao sto vidimo ima ih masa koji se iskljucivo povlace za trendovima, a Luka kroji strasno dobre trendove.

Vrh

PostPostano: 04 pro 2018, 10:39 

kiler je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Najpoznatiji, najcjenjeniji i najpriznatiji Hrvat u svijetu u povijesti je veceras u Parizu potvrdio svoj povijesni status, na cemu mu je u izravnom prijenosu pred cijelim svijetom cestitala i predsjednica KGK , kao i njegovi roditelji kojima je zbog Lukine velicine takodjer dozvoljeno da se izravno ukljuce u ovaj svjetski izravni prijenos. Bravo Luka! TI si ponos svih Hrvata.
Ali nevjerovatni kuriozitet je kako je danas isti taj Luka Modric , pored ove nagrade , dobio i , vjerovali ili ne, poruku iz Zagreba kako je protiv njega odbacena optuznica za lazno svjedocenje, a koja je u Zagrebu i bila iscenirana kako bi se Luku sprijecilo da odvede Hrvate na vrh svijeta, a da ludost bude na vrhuncu pobrinula se i cinjenica kako je mnostvo gradjana HR likovalo na izmisljenu optuznicu, to su otvoreno i bez iznimke bili svi unutarnji neprijatelji iz medija, politike i udruga, svi bez iznimke comi potomci, a bio je tu i poveci broj degenerika sa nase strane.

a znaš li zašto su povukli optužnicu?
ne zato jer vole Luku nego zato jer su shvatili da nisu uspjeli spriječiti njega i Lovrena,kao stupa obrane,da povedu Hrvate na svjetski olimp,pa im je jednostavno sada svejedno...

Ne vjerujem da je to baš tako, a koliko pratim Lovrenu nisu ništa odbacili, čak sam negdje pročitao da će i nadodati.

Ono što me posebno veseli kod ove nagrade je što je Luka odnio onoj pomalešnoj varalici nagradu ispred nosa, u njegovoj Francuskoj, svima na očigled. Više nego jasna poruka, momak ti jesi svjetski prvak, ali si varalica.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 04 pro 2018, 16:12 

Graničar Jozo je napisao/la:
kiler je napisao/la:

a znaš li zašto su povukli optužnicu?
ne zato jer vole Luku nego zato jer su shvatili da nisu uspjeli spriječiti njega i Lovrena,kao stupa obrane,da povedu Hrvate na svjetski olimp,pa im je jednostavno sada svejedno...

Ne vjerujem da je to baš tako, a koliko pratim Lovrenu nisu ništa odbacili, čak sam negdje pročitao da će i nadodati.

Ono što me posebno veseli kod ove nagrade je što je Luka odnio onoj pomalešnoj varalici nagradu ispred nosa, u njegovoj Francuskoj, svima na očigled. Više nego jasna poruka, momak ti jesi svjetski prvak, ali si varalica.

Jesi ti vidio da nije ni cestitao cak i napao novinare kako nisu za njega kao Francuza glasali.
Barem sam tako cuo i citao, ipak neznam Francuski.

Vrh

PostPostano: 04 pro 2018, 16:49 

VUKsaJUGA je napisao/la:

Jesi ti vidio da nije ni cestitao cak i napao novinare kako nisu za njega kao Francuza glasali.

Bio je popis tko je sve i za koga glasao (ima na sportskim mislim). Cak ni francuskom novinaru nije bio prvi glas.

Zelim mu da upozna svog Martina Taylora.

It's probably me...

Vrh

PostPostano: 04 pro 2018, 17:02 

VUKsaJUGA je napisao/la:

Bio je popis tko je sve i za koga glasao (ima na sportskim mislim). Cak ni francuskom novinaru nije bio prvi glas.

Zelim mu da upozna svog Martina Taylora.

Nije glasao Francuski novinar za njega, zato se on i ljutio, i to valjda rekao u interview-u.

Vrh

PostPostano: 04 pro 2018, 22:26 

slika

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 05 pro 2018, 19:54 

Još malo gorčine, kmeke, jala, jada i frustracije. Članak je o kapetanu Hrvatskog nogometnog predstavništva znakovita naslova koji, naravno, sugerira da je odgovor NE - Da li je Luka Modrić zaslužio "Zlatnu loptu"?

...predvodeći malu Hrvatsku do senzacionalnog plasmana u finale Svetskog prvenstva.

Već smo pomenuli osvajanje LŠ sa Realom i finale SP sa autsajderom Hrvatskom...

...s obzirom da nije član neke od najboljih reprezentacije sveta koja se iz ciklusa u ciklus bori za titule prvaka Evrope i sveta.

Jedva čekam sva ta EP i SP u sljedećih 20 godina. :zubati

Vrh

PostPostano: 02 srp 2019, 11:37 

da se prisjetimo :smajl007

Vrh

PostPostano: 12 svi 2020, 21:33 

:smijeh :palacgore2

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1085 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 40, 41, 42, 43, 44

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: