|
|
Stranica: 91/337.
|
[ 8424 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 04 pro 2018, 00:35 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: hahahhah recite mi da je ovo neka montaža? ili da se radi o nekim bijelim pigmejcima s desne strane inače već sam pisao o tome koliko su dinaroidi (pogotovo ovi hrvatski naravno  ) genetski superiorni ostatku bijelca, barem fizički, samo to se često proglašava nekim rasizmom iako je jasno ko dan ko je ćaća kao na toj gore slici (u slučaju da nije montaža) jednako kao što su crnci atletski superiorni bijelcima (primjer američih sportova ko prati NBA, NFL, itd.) kako mi jedan talijan svaki put kaže, svaki balkanac ovdje koga znam ima 190cm i 100 kg, vi ste druga rasa, crnci europe. što i potvrđuju sama mjerenja (hercegovci kao najviši ljudi na svijetu, dominacija hrvata i srba (pa i slovenaca i crnogoraca) u svim sportovima,...) Americki crnci . Mislim da u africi nema tako razvijenih. Morbidno je reci ali sta ces kad je tako,njih su amerikanci uzgajali kao zivotinje,probrano parili..
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 04 pro 2018, 00:44 |
|
|
Eminencija je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: hahahhah recite mi da je ovo neka montaža? ili da se radi o nekim bijelim pigmejcima s desne strane inače već sam pisao o tome koliko su dinaroidi (pogotovo ovi hrvatski naravno  ) genetski superiorni ostatku bijelca, barem fizički, samo to se često proglašava nekim rasizmom iako je jasno ko dan ko je ćaća kao na toj gore slici (u slučaju da nije montaža) jednako kao što su crnci atletski superiorni bijelcima (primjer američih sportova ko prati NBA, NFL, itd.) kako mi jedan talijan svaki put kaže, svaki balkanac ovdje koga znam ima 190cm i 100 kg, vi ste druga rasa, crnci europe. što i potvrđuju sama mjerenja (hercegovci kao najviši ljudi na svijetu, dominacija hrvata i srba (pa i slovenaca i crnogoraca) u svim sportovima,...) Americki crnci . Mislim da u africi nema tako razvijenih. Morbidno je reci ali sta ces kad je tako,njih su amerikanci uzgajali kao zivotinje,probrano parili.. nema tako razvijenih kod crnaca iz pustinjskih i polupustinjskih predjela, oni su mršaviji i građeni za izdržljivost u uvjetima oskudne vode i hrane. ali ovi iz tropskog pojasa su atletske zvijerke jednako kao i ti američki crnci.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 04 pro 2018, 00:45 |
|
|
|
Imali nizi narod od talijana u europi? Ako je hercrgovina pojedinacno najvsocije podrucje koje je najnize?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 04 pro 2018, 00:46 |
|
|
|
znaci bantu crnci su takav fenotip :O
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iJozo
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 04 pro 2018, 12:29 |
|
|
|
Bio je neki njemački vladar što je bio opsjednut traženjem visokih ljudi za svoju osobnu vojsku, pravo lud tip.
_________________ Djela su bitnija od rijeci.
Muslimanski SDP i Sejdo Komsic vode BiH u raspad. Njihov sam fan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 04 pro 2018, 18:01 |
|
|
|
Na ovo sam naletio u grupi koja podržava Neovisne, istinost neznam pa bi molio one koji poznaju situaciju da prokomentiraju...
Drugo lice KGK.
Sin Živote Panića, generala JNA koji je razarao Vukovar, predaje na Hrvatskom vojnom učilištu u Zagrebu!
Sin zloglasnog generala JNA i načelnika Glavnog stožera, Živote Panića, koji je sravnio Vukovar sa zemljom i pobio tisuće ljudi - predaje na Hrvatskom vojnom učilištu ‘Dr. Franjo Tuđman‘ u Zagrebu! Nenad Panić, dugogodišnji je profesor na zagrebačkom Fakultetu strojarstva i brodogradnje, a upravo je aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović potpisala suradnju tog fakulteta i Hrvatskog vojnog učilišta. Što radi SOA i kako je Nenad Panić prošao sigurnosnu provjeru?
Zvuči nevjerojatno, ali doista je istinito! Sin nekadašnjeg generala JNA koji je bombardirao Vukovar i ubijao civile u Domovinskom ratu i bio zapovjednik napada jugo-četničke vojske, danas je ugledni profesor i akademski građanin grada Zagreba. Da stvar bude još tragičnija, predaje na Hrvatskom vojnom učilištu “Dr. Franjo Tuđman”, u samom središtu vojno-sigurnosne zajednice Hrvatske, a sve na preporuku Kolinde Grabar Kitarović.
Upravo je ona potpisala suradnju Fakulteta brodogradnje i strojarstva, gdje je Nenad Panić predavao, a na preporuku njenog omiljenog generala Mate Pađena. Pađen joj je tako na Učilište dovukao i Dejana Jovića, koji otvoreno tvrdi da se u Srebrenici nije dogodio genocide, te da se u Hrvatskoj vodio – građanski rat. Kakvi su politički stavovi Nenada Panića nije poznato, ali svakako je zastrašujuće da sin ratnog zločinca zloglasne JNA danas predaje hrvatskim vojnicima i kadetima!
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 04 pro 2018, 20:07 |
|
|
iJozo je napisao/la: Bio je neki njemački vladar što je bio opsjednut traženjem visokih ljudi za svoju osobnu vojsku, pravo lud tip. Da nije fridrih veliki? Recimo petar veliki je sa sobom nosio škare i rezao brade ljudima koje bi sreo po predjelima rusije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iJozo
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 05 pro 2018, 14:25 |
|
|
Eminencija je napisao/la: iJozo je napisao/la: Bio je neki njemački vladar što je bio opsjednut traženjem visokih ljudi za svoju osobnu vojsku, pravo lud tip. Da nije fridrih veliki? Recimo petar veliki je sa sobom nosio škare i rezao brade ljudima koje bi sreo po predjelima rusije. Fridrik Vilim I http://random-times.com/2018/07/14/king ... obsession/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 05 pro 2018, 15:04 |
|
|
|
Taj je od njih i napravio to sto su danas. Mislim sta su do jucer bili jer na njemcima se vidi nedostatak pruskog plemstva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
iJozo
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 05 pro 2018, 23:10 |
|
|
|
Glupost. Pruski element kod Njemaca je uvijek bio destruktivan. On ih je uveo u dva svjetska rata u kojima su spičkali oba puta što su do tada mukotrpno gradili.
Ono što je Njemce svaki puta izvuklo iz govana u koje ih je pruski militantni poriv uvalio je naslijeđe kulture koja se razvijala u razdoblju postojanja Svetog Rimskog Carstva Njemačkog Naroda - krajnje decentralizirane konfederacije sitnih državica koje su se međusobno natjecale u privlačenju učenih i bogatih ljudi i u kojima su posljedično stoljećima cvali znanost, obrtništvo i poduzetništvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 06 pro 2018, 01:42 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2018, 23:31 Postovi: 1460 Lokacija: Mareva Ljut
|
Eminencija je napisao/la: Imali nizi narod od talijana u europi? Ako je hercrgovina pojedinacno najvsocije podrucje koje je najnize? Italija, Španjolska, Portugal i Rusija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 06 pro 2018, 02:53 |
|
|
|
To su drzave a ja mislim npr. ako bi juzna italija bila u prosjeku jos niza od sjeverne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 06 pro 2018, 02:57 |
|
|
iJozo je napisao/la: Glupost. Pruski element kod Njemaca je uvijek bio destruktivan. On ih je uveo u dva svjetska rata u kojima su spičkali oba puta što su do tada mukotrpno gradili.
Ono što je Njemce svaki puta izvuklo iz govana u koje ih je pruski militantni poriv uvalio je naslijeđe kulture koja se razvijala u razdoblju postojanja Svetog Rimskog Carstva Njemačkog Naroda - krajnje decentralizirane konfederacije sitnih državica koje su se međusobno natjecale u privlačenju učenih i bogatih ljudi i u kojima su posljedično stoljećima cvali znanost, obrtništvo i poduzetništvo. Kako mislis pruski element? Ja kad kazem prusi mislim na vojni kadar koji su sacinjeni od familija kojima je vojna sluzba bila tradicija a potomci su mahom pruskih plemica :) Smatram da im je to bilo najvece bogatstvo a prokocko ga je debil adolf kojega oni nisu mogli smilit ali eto imao je potporu njemacke fukare pa mu nisu mogli nista doliti pokusat atentirat koji put 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 06 pro 2018, 21:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63914 Lokacija: DAZP HQ
|
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 00:45 |
|
|
Citat: Administracija Donalda Trumpa blokira prodaju 12 izraelskih borbenih aviona F-16 Hrvatskoj, rekao je izraelski službenik za Axios.
Ni izraelski premijer Netanyahu, ni State Department ni Pentagon ne žele komentirati ovaj slučaj.
Vijest je prenio i izraelski portal Israel National News. https://narod.hr/hrvatska/sad-blokirao- ... -hrvatskojimal ko putinov broj?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 11:42 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: imal ko putinov broj?
Imaju Vučić i Dodik. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 11:49 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: . što i potvrđuju sama mjerenja (hercegovci kao najviši ljudi na svijetu, dominacija hrvata i srba (pa i slovenaca i crnogoraca) u svim sportovima,...) Prosečno najviši ljudi na svetu su Holanđani. Izvini što ti rušim domoljubnu iluziju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 11:51 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: nije džabe napoleon rekao ono za 100k hrvata. Da nema audio zapisa te izjave, mogle bi da kolaju zle laži da je ta Napoleonova misao izmišljena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 12:18 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: . što i potvrđuju sama mjerenja (hercegovci kao najviši ljudi na svijetu, dominacija hrvata i srba (pa i slovenaca i crnogoraca) u svim sportovima,...) Prosečno najviši ljudi na svetu su Holanđani. Izvini što ti rušim domoljubnu iluziju. Mislim da su danci ali najvisi ljudi na nekom ogranicenom prostoru(hercegovci)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 12:21 |
|
|
|
Ja ne mislim, ja pročitao rezultat istraživanja. Holanđani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ancient Order
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 12:38 |
|
|
Citat: najviši ljudi na svijetu, dominacija hrvata i srba (pa i slovenaca i crnogoraca) u svim sportovima,...) Tako je, npr Mirko Cro Cop je kult, ja bih rekao kao MTajson , samo za kikboxing. Tko ne zna da Mirko ima naijači udarac noge u cjelom svijetu, 2700kg. Izuzetno bio je spektakularni borac. Cak i imao je poraz od crnaca Ernesto Hoosta, ali taj Hust svejedno bio porazen od drugog Hrvata, cak i nijedan put. Hrvatska rasa u fizickom(ali ne samo) smislu je izuzetna. Drugi uzorak su braca Klicko, ispred njih mnogi su mislili da crnci totalno superiorni u fizickom smislu od bijelca, ali braca su dosta bili su prvaci, a ne neki crnci. Vitalij Klicko uopce nije poznao za sebe sta je nokaut. Naravno Klicko u antropoloskom smislu dinarci, a dinarci uopce je nada za svih bjelaca.(u smislu sporta, ali ne samo, u smislu pravog nacina zivota).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 12:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63914 Lokacija: DAZP HQ
|
Carmello Šešelj je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: . što i potvrđuju sama mjerenja (hercegovci kao najviši ljudi na svijetu, dominacija hrvata i srba (pa i slovenaca i crnogoraca) u svim sportovima,...) Prosečno najviši ljudi na svetu su Holanđani. Izvini što ti rušim domoljubnu iluziju. Visoki su, ali tanki, dinarci su i visoki i jaki, a mislim da su mladi i viši od Nizozemaca, njih vade starije uhranjene generacije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 13:32 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: . što i potvrđuju sama mjerenja (hercegovci kao najviši ljudi na svijetu, dominacija hrvata i srba (pa i slovenaca i crnogoraca) u svim sportovima,...) Prosečno najviši ljudi na svetu su Holanđani. Izvini što ti rušim domoljubnu iluziju. Opet si napusen? Rekao sam da su hercegovci najvisi na svijetu, ne hrvati generalno kojima prosjek kvare ovi iz ne dinarskih krajeva. I pod hercegovce se ne misli samo na hrvate hercegovine:  Wikipedia za dinaric alps navodi average male height 185.6 cm dok za nizozemsku ima vise izvora a najvisi je 183.8 cm koji je self reported, pod measured su tek na 181cm https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of ... _worldwideAli sve i da nizozemci jesu visi od dinaraca poanta ostaje ista jer prosjecni nizozemac na 190cm ima 70kg a dinarac 100kg  obrni-okreni, dominiramo. Jako mi je u sred turisticke sezone prosetat rivom, digne mi ego na max, visi za glavu od svakog stranca sa svojih nepunih 190, a gradju da ne spominjem jer opet osim sto smo najvisi smo i buff naspram krzljavih zapadnjaka. Btw fascinira tvoja potreba da se napravis pametan i poklopis nas glupane, covjek bi pomislio da i ti imas neki kompleks.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 13:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Prosečno najviši ljudi na svetu su Holanđani. Izvini što ti rušim domoljubnu iluziju. Visoki su, ali tanki, dinarci su i visoki i jaki, a mislim da su mladi i viši od Nizozemaca, njih vade starije uhranjene generacije. Kolko ono ti imas, 183? Brte opet si visi od prosjecnog muskog stanovnika prosjecno najvise drzave na svijetu  Nemoguce kolko smo dominantni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: OSRH Postano: 07 pro 2018, 13:38 |
|
|
Tako i ja kad prosetam rivom kroz masu hahaha 1 od 1000 je veci od mene 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|