|
|
Stranica: 91/180.
|
[ 4485 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2018, 17:30 |
|
|
Da bog da zapalili cjelu Franckusku!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2018, 19:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Tko prosvjeduje u Francuskoj i zasto? Birači potrčka bankarskih obitelji. Gdje im bila glava kad izlaze na izbore.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2018, 21:25 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Da bog da zapalili cjelu Franckusku! pridružujem se željama.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2018, 21:26 |
|
|
znate šta je najjače, što točno i plenkovića i jandrokovića mogu zamislit ovako.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 03 pro 2018, 21:59 |
|
|
Blokiraju tu fotografiju na Twitter, razlog nudity. Gadnom cenzurom se bave, i to nam prodaju kao "demokraciju" i "slobodu govora". Svim tim vlasnicima velikih US korporacija se gaće useru od straha kad pomisle što im mogu napraviti. Bolje onda igrati kako moćni žele.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 pro 2018, 22:47 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
https://twitter.com/twitter/statuses/10 ... 7907919872Francuski rezim i kasapin Makron se brutalno obracunavaju sa vlastitim narodom . Posto vise nema dzabnih lebleblija , poljackanih po Africi i kojekuda po svijetu , i vise nisu u stanju kupovati socijalni mir ,mislim da je ovo tek pocetak .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 pro 2018, 22:59 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25658 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Povod je bio poskupljenje dizela, ali stvarni razlozi su mnogo dublji. The Truth About the 'Yellow Vest' Protests https://www.youtube.com/watch?v=LCwWpEN ... tD-polgZNQ
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 00:34 |
|
|
Sutra bi im moglo biti pravo veselo.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 01:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zanimljivo. Kako ujedinit Europu? Pa pustiš koji milijunčić najgorih imigranata i odjednom svi znaju da trebaju bit Francuzi, Nijemci; i da treba imat zajedničku vojsku npr.
Nije da se ne slažem s tim, dapače, ali vidi se ruka koja to crta.
Znakovito je kad otvoriš N. list ili Imbex i vidiš sadašnji stav prema migrantima koji je gori od desničarskih. Oni su čisti plaćenici a netko to plaća.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 01:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zanimljivo. Kako ujedinit Europu? Pa pustiš koji milijunčić najgorih imigranata i odjednom svi znaju da trebaju bit Francuzi, Nijemci; i da treba imat zajedničku vojsku npr.
Nije da se ne slažem s tim, dapače, ali vidi se ruka koja to crta.
Znakovito je kad otvoriš N. list ili Imbex i vidiš sadašnji stav prema migrantima koji je gori od desničarskih. Oni su čisti plaćenici a netko to plaća. Tako sam i ja mislio do prije nekog vremena , al sad mi se cini da je predjena crta i da su promjene 'evropske krvne slike' neizbjezne i neminovne . Prije nego je to iko mogao zamisliti . To miksanje je prirodan proces , ali iznadjuje brzina kojom se to desava . Pa u samo par godina imas ovo.. PS. Evropa se ne moze ujediniti , bas ko ni mi.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 01:34 |
|
|
Mislim da je to neminovno i neizbježno. Ono što se može izbjeći je nepostajanje istih Nijemcima i Francuzima nego zadržavanje vlastite kulture. Dakle, ne čuvaju krvnu čistoću nego identitetsku.
Mislim da je to u redu jer nitko od nas nije krvno čist.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 01:40 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mislim da je to neminovno i neizbježno. Ono što se može izbjeći je nepostajanje istih Nijemcima i Francuzima nego zadržavanje vlastite kulture. Dakle, ne čuvaju krvnu čistoću nego identitetsku.
Mislim da je to u redu jer nitko od nas nije krvno čist. Stavio sam navodnike na krvnu sliku. I kulture ce , kao sto je oduvjek kroz istoriju bivalo , dozivjeti ' miks' . To se vec sad na nase oci uveliko desava . Medjutim , iza brda se valja jos gomila promjena , neke su ocigledne vec danas , a za neke treba jos vremena da se potpuno razaznaju . PS. Sudbina Zapadne Evrope je u konobarisanju , turizmu i prostituciji ( bjelo piče je fino). Svijet ce dugo dolaziti da gleda stare gradjevine ,drzava i naroda koji su ih vjekovima yebavali . Obilaziti ce muzeje u kojima su pripadnici i njihovog plemena , nekad davno preparirani i napunjeni slamom.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 09:28 |
|
|
Daj što pričate, ništa nije spontano, ništa nije neminovno, sve je negdje planirano, organizirano. I kako je organizirano i planirano u jednom smjeru može isto biti i u suprotnom, sve ovisi o volji "čovjeka". "Neminovnost" kao argument je upravo najveća podvala Europi - u smislu jačanja ravnodušnosti, apatije, defetizma i inetnosti kod samih Europljana. Usadi u glave naivnih (a ima ih Bogu hvala) da je to jedan prirodan proces, neminovan i neizbježan, kao kiša, i ljudi će se prestati opirati je, dakako, zašto i kako da se opiremo nečemu prirodnom, neminovnom... A nije neminovno da 100 milijuna Afrikanera emigrira u Europu idućih 40 godina, nije, lažu vas. Kao što vas lažu da će se integrirati i asimilirati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 11:48 |
|
|
Svarog je napisao/la: https://twitter.com/twitter/statuses/10 ... 7907919872Francuski rezim i kasapin Makron se brutalno obracunavaju sa vlastitim narodom . Posto vise nema dzabnih lebleblija , poljackanih po Africi i kojekuda po svijetu , i vise nisu u stanju kupovati socijalni mir , mislim da je ovo tek pocetak . Početak je bio 80-ih godina. Kad mi sve to pričao Francuz dragovoljac u HVO ja ga doživljavao kao prolupalu budalu. Moj grijeh, moj veliki grijeh. Samo tada nije bilo Interneta pa francuske vlasti uspijevale cenzurirati. I sad to rade, ali često im ne ide od ruke.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 14:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Daj što pričate, ništa nije spontano, ništa nije neminovno, sve je negdje planirano, organizirano. I kako je organizirano i planirano u jednom smjeru može isto biti i u suprotnom, sve ovisi o volji "čovjeka". "Neminovnost" kao argument je upravo najveća podvala Europi - u smislu jačanja ravnodušnosti, apatije, defetizma i inetnosti kod samih Europljana. Usadi u glave naivnih (a ima ih Bogu hvala) da je to jedan prirodan proces, neminovan i neizbježan, kao kiša, i ljudi će se prestati opirati je, dakako, zašto i kako da se opiremo nečemu prirodnom, neminovnom... A nije neminovno da 100 milijuna Afrikanera emigrira u Europu idućih 40 godina, nije, lažu vas. Kao što vas lažu da će se integrirati i asimilirati. Mislis da planirano i organizovano nije prirodno i spontano ? Zamisli roba na polju pamuka ,negdje u Americi , prije tricavih dvjestotinjak godina...a onda pomisli na to, da je njegovo potomce danas general , drzavni sekretar , presjednik.. u istoj . Zamisli samo koliko je tu bilo dogovora i planiranja . Sve su to procesi... PS. I nemoj se sekirat previse . Neka ti za utjehu bude , da cemo kako mi se cini.. mi Sloveni najduze ''ostati bijeli'' . Jedini ozbiljniji 'miks' koji imamo do sada, je Puskin . Djed Hanibal , mu je bio crnac . A mozda nas cak takve i ostave, zarad biodiverziteta.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 15:19 |
|
|
Citat: Dobra slika, danasnje bjelkinje se jako loze na BBC kategoriju. A ovi mulati su valjda kako bi covjecanstvo trebalo izgledat za par stoljeca po planerima NWO
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 15:29 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: A ovi mulati su valjda kako bi covjecanstvo trebalo izgledat za par stoljeca po planerima NWO
To će biti superiorni ljudi koji će izgraditi uspješno društvo budućnosti. Brazil je očit primjer.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 15:36 |
|
|
Malo ljudi je svjesno da je i za ovo sranje u Francuskoj Merkel indirektno odgovorna. Ona svom narodu uvalila ukidanje dizela jer su bezmude ovce pa se nikad ne bune. Pa Macron pomislio može i on, ni njegove ovce se neće buniti.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 15:40 |
|
|
RT prenosi Live:
Gdje je ta EU Army da brani goloruke francuske skupine zvane "narod, nacija" ?
Pazite reakciju vlasti i nasilje za ovo. Pa se sjetite kako im muslimani u Calais kamp kršili sve moguće zakone godinama i nikakve reakcije vlasti i policije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 15:54 |
|
|
Kakav im je ovo suzavac svi hodaju okolo, policajci bez maski. Kad se sjetim u JNA obuke. Vojni suzavac, kroz vojnu gas masku prolazi.
Inače, RT News ovo brilijatno radi. Plaćaju lokalcima honorarno da snimaju situacije. Pa policija blage veze nema ko radi za njih. Bez toga bi im zabranili snimanje i udaljili ih sa scene, ili priveli u pritvor na par dana.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 16:23 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: Citat: Dobra slika, danasnje bjelkinje se jako loze na BBC kategoriju. A ovi mulati su valjda kako bi covjecanstvo trebalo izgledat za par stoljeca po planerima NWO Baš si odabrao pravu sliku za pokazat nešto negativno. Meni je fotka super pozitivna. Djeca su prekrasna. Seal nije poznat kao neki jebač ali jest kao veliki engleski šarmer i gospodin. Tip je apsolutni super primjer prednosti imigracije i asimilicije. Ne tvrdim da je miješanje samo po sebi recept za bilo što ali nije ni čistoća. I ovo: 'bjelkinje se lože' je glupost. Zapad će propast bez imigracije a to bi civilizaciju vratilo unatrag a ne bi je gurnulo naprijed. Dakle suprotno od onog što bi mi svi željeli. Nije pitanje da ili ne nego kako? Mislim da su naučili na svojim greškama a nemojte bit naivni. Znaju oni što čine.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 16:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: Dobra slika, danasnje bjelkinje se jako loze na BBC kategoriju.
A ovi mulati su valjda kako bi covjecanstvo trebalo izgledat za par stoljeca po planerima NWO
Baš si odabrao pravu sliku za pokazat nešto negativno. Ako mislis na mene ( ja sam sliku postavio ) grjesis.. Ne pokazujem ja ni pozitivno , ni negativno , s tom fotografijom . Nego proces. Do prije svega par decenija ,veza izmedju bjelkinje/bjelca i bilo koje druge rase , smatrana je devijantnom . A sad je ''crnacka osveta'' trend u napredovanju , narocito u zapadnim zemljama . Sto je razumljivo , oni su im i najvise ''krivi'' . Mi se jos i drzimo ...Prvo , nismo im krivi , nema bog zna sta da nam otmu , a i , bar tako nekakva mjerenja pokazuju , kuratiji smo od vecine bjelacke populacije ( Vlado Rus , ziv primjer) .. pa nase cure jos uvjek uspjevaju odoljeti globalno jako popularnom fetisu , tipa Seron Stoun -Sekil O Nil
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 16:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23962 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ne bih se čudio da ovo plaća bogati naftni lobi. Po smjeru u kojem Njemačka, Benelux i Francuska ide svjedočimo zadnjem desetljeću ili zadnja 2 desetljeća naftne ere.
Pogledajte chart sa Brentom i WTI. Alpha trend je pad cijene.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 17:01 |
|
|
Svarog pa baš to. Mi smo bijeli kršćanski crnci. Nismo poznati po pameti, ako i jest neki odskočio poput Tesle pobjegao je. Hvalimo se pisanom pločom iz 12. stoljeća na svom pismu. Užas. Žene više uzbuđuje bankomat od velike kure. Uostalom, kako da ijedna zna koliko si moćan i golem unaprijed, a keš, obrazovanost i inteligencija se vide. A i danas si relativno jeftino možemo povećavat dimenziju ako je potrebno.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 08 pro 2018, 17:01 |
|
|
Ne plaća niko. Osvojili su World Cup u nogometu pa su masakrirali, opljačkali i uništili Pariz. Sjebano i propalo društvo, to se više ne da spasiti. Kad ne postoji harmonija kao da im treba poseban razlog za nerede.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|