|
|
Stranica: 6/6.
|
[ 140 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kačamak
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 25 srp 2017, 12:40 |
|
|
Tema je old gold.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 14:27 |
|
|
1.) Pranje dupeta bez tusa i sapuna se inace zove razmazivanje govana golim rukama a koliko je to higijenski prosudite sami, a isto je inace normalna praksa kod muslimana koji se eto tako dice svojom higijenom. Da je higijenski samo sa wc papirom- nije, ali bolje i to nego "plahnit se" ko mujo, fekalije pod noktima fekalije u vodi za pice.
2.) Moj zakljucak iz cijelokupnog kontakta s ljudima, ili imas osjecaja za higijenu, ili si prljavi majmun, generalno, ne samo za ovu usranu temu, npr. Nekidan pricam sa majmunom koji cacka uho pa se nakon toga ide rukovat, a ima tu jos mali milijun odvratnih stvari koje ljudi rade i diraju pa ne operu ruke. To je li netko pere dupe ili ne samo po sebi nista ne znaci, ima tu jos milijun stvari, i u svakom slucaju- its not what you do- its how you do it.
3.) Postavlja se pitanje na koji se nacin vrsila higijena dok nije bilo ni tusa ni raznih papira- po osobnom prizanju nekih starijih kad nije bilo ni lisca brisalo se dupe ni vise ni manje nego- kamenom. Let that sink in.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 14:38 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25912 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Odlična tema za one koji idu u Njemačku.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 14:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bobovac je napisao/la: Odlična tema za one koji idu u Njemačku. ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif)
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 15:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Jaka.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 15:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ode žena doktoru, žali se na bolove u stomaku. Doktor obavi preglede, kaže: Nadam se da volite mijenjati pelene! Žena sva ushićena: Doktore, jesam li to trudna?! Doktor: Ne, imate rak debelog crijeva...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sorosh
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 15:55 |
|
|
Interesantna tema, ogromnog kulturoloskog potencijala.
Moram priznati da do skoro nisam prao guzicu, nikako. Koristio onaj vlazni wc papir, ali Toga nemas uvijek Doma, jbg.., i uzmes onaj suhi. Pa se zna desiti da ti jedno vrijeme, posto suhi papir naravno nikad ne moze oprati ***, guzica bude klasicno neoprana.
Ali ima jedno nekoliko mjeseci vec kako zaista nakon brisanja suhim papirom sjednem na kadu i dodatno operem guzicu. Jednostavno me nesto pocelo svrbiti, dakle i nakon tusiranja, tako da nije bilo drugog izlaza.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=DEdGlJj0lzM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0PMGlwioTpjOOXJ-rp5PUQ7wPsNsXnMw5e_xx0gn5i_X8kacNwK67Pu7g
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
sorosh
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 15:57 |
|
|
44% je glasalo za pranje guzice. Sto opet znaci, posto ovdje nema 44% muslimana, da je na forumu ipak aktivno nekoliko procenata Alijinih Srba i Hrvata.
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=DEdGlJj0lzM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0PMGlwioTpjOOXJ-rp5PUQ7wPsNsXnMw5e_xx0gn5i_X8kacNwK67Pu7g
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 16:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ode žena doktoru, žali se na bolove u stomaku. Doktor obavi preglede, kaže: Nadam se da volite mijenjati pelene! Žena sva ushićena: Doktore, jesam li to trudna?! Doktor: Ne, imate rak debelog crijeva... Uf. Gore nego B horror film.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 16:35 |
|
|
Nikad neću zaboraviti slikovito izražavanje jednog čovjeka, kad se diskutirale te male boce sa vodom u WC-ima: "Šta možeš napraviti u 2 decija vode ? Samo još više razmažeš i gore napraviš". God bless te mudre riječi.
Kad si doma opravdano i prolazi. Vode ima na pretek. Ali dobar dio vremena nisi doma.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 16:47 |
|
|
Zašto piše da je ManInBlack banned ?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
kiler
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 18:16 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7478 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
zgadište me u sekundi ključajte temu ba ... ![pistolji :pistolji](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/e025.gif)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 23 vel 2019, 19:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
MIB rek'o da pere guzu vodom i poplavio. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif) Nego, je li se Muslimani briju po guzici, ili ih netko brije jer bez brijanja plahnut se vodom ne vrijedi puno. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif) Ma neka rade ljudi što god hoće. Meni je gori običaj rukovanja, ljubljenja drugih ljudi. Općenito bespotrebni tjelesni kontakt. Kad recimo babe pune bakterija idu cmakat bebe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 09 pro 2019, 03:42 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto piše da je ManInBlack banned ? Koliko sam ja uspio da razumijem iz svog izvora (ako me izvor ne laze) zakuvao je nesto sa Sarajkom i banovase ga.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Voltaire's Niece
|
Naslov: Re: Pranje guzice i higijena veša Postano: 24 pro 2019, 09:18 |
|
|
Vrbosna HR je napisao/la: kažu da je HR pjesnik Tin Ujević nakon obilaska sarajevskih ćenifa skladao pjesmu:
Dadoh dinar prevarih se grdno mišljah srati a samo sam prdno
Ah, svašta pripisuju Tinu, što ima i što nema veze s njim. "Platio sam dinar, al prevarih se grdno..." izrecitirao je Gustav Krklec nakon što je iz zahoda zagrebačkog Blata izišao neobavljena posla. Inače dan-danas se u Klubu književnika vodi rasprava kako je točno glasila ta poema. Neki tvrde da je rekao "mislio sam srati", drugi pak "htio sam da kenjam..." i tako to traje već desetljećima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|