|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 112 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Viper gts
|
Naslov: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 10:28 |
|
|
Zanima me kakvo je mišljenje hercegovaca o johnny-u,ipak je on vaš.Njegove izjave se malo kose sa mišljenjem hercegovaca ili barem ja tak mislim.Molim da mi se tema n baca u glazbu kao što je bačena Thompson vs Elemental
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 10:33 |
|
|
Šta to znači vaš. On nije hercegovac nego mu je otac koliko se zna od Nina. I ne otvaraj ove teme na Politici, ne spamaj.
Inače Johny-a je moja generacija slušala, njegove pjesme su filozofija života.,sve sam ih skoro znao napamet.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 10:38 |
|
|
Viper gts je napisao/la: Zanima me kakvo je mišljenje hercegovaca o johnny-u,ipak je on vaš.Njegove izjave se malo kose sa mišljenjem hercegovaca ili barem ja tak mislim.Molim da mi se tema n baca u glazbu kao što je bačena Thompson vs Elemental Ako me je netko ohrabrio u borbi protiv jednoumlja komunizma, JNA depresije i ostalih mirođija iz Jugoslavije, onda je to Johnny, i da definitivno spada i u politiku, on je više od pjevača...
|
|
Vrh |
|
|
Viper gts
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 10:43 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Šta to znači vaš. On nije hercegovac nego mu je otac koliko se zna od Nina. I ne otvaraj ove teme na Politici, ne spamaj.
Inače Johny-a je moja generacija slušala, njegove pjesme su filozofija života.,sve sam ih skoro znao napamet. Kako nije hercegovac Ima li ikakve veze sa hercegovinom ili sam ja to zamisija.U svezi spamanja,tu ode baš i nije slučaj a ako me želiš zbanat,zbanaj mislim da će to tebi bit veliki gušt
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 10:47 |
|
|
Viper gts je napisao/la: tako ti ispadne kad imaš posla s nerazumnim budalama
|
|
Vrh |
|
|
Viper gts
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 11:21 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Viper gts je napisao/la: tako ti ispadne kad imaš posla s nerazumnim budalama š ta to ispade
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 12:07 |
|
|
Precijenjen. I onda. Bijaše "disident" s JNA-ovskim zaleđem; zvuk hrapav i nedotjeran; pjesmuljci o Poljskoj i Afganistanu neka Yu verzija Dylana u "protestu"; ostat će iza njega kojih 5 pjesama, plus-minus.
Ne razumijem fascinaciju Mirkovića i sl. Štulićem. Možda je to žal za prošlim vremenima i nestalom mladošću.
Slušao sam ga jer je bio jedina hrvatska rock "zvijezda" onoga doba. Kad je izdao i javno oljigavio- bilo mi je malo žao. No, ipak samo malo. Imali smo važnijih stvari od jednoga ocvaloga rockera koji je ispao balkansko-srpski primitivos.
|
|
Vrh |
|
|
Viper gts
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 12:12 |
|
|
pa jeam li ja cijeli život u zabludi da je on hercegovac
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 12:31 |
|
|
Viper gts je napisao/la: pa jeam li ja cijeli život u zabludi da je on hercegovac Rođen je u Skoplju, odrastao u Zagrebu, a inspiraciju našao u Hercegovini... Svatko u životu dočeka jedan svoj Flash!!! http://www.youtube.com/watch?v=cRd1p9-ZRCc
|
|
Vrh |
|
|
puntar
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 14:45 |
|
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 17:00 |
|
|
....genijalac!....i sve one nus pojave koje idu s tim.....kontroverzan,neshvačen,a i sam često zbunjen..... Vrijednost njegovih pjesama je ipak prije svega u tekstu,a ne glazbenoj izvedbi.....a taj tekst je svevremen....samo treba malo mašte.....
Smrdljivi grad zatvara podrume Smrdljivi grad zatvara ulice, Smrdljivi grad je zadovoljan sobom Strukture ga dobro furaju, Kosijaneri trule u patikama Muda im zaprašuju cestu, Guzice spuštaju nisko do poda Kako se oni samo doro furaju.
Smrdljivi grad otvara jeftine bircuze Za šljakere što loču ko pesi, Studenti bez diplome Žene bez ljepote, Neženje bez stana Putnici pez para, Jeftina mjuza teška cuga Lutrija je njihova furka, Jeftina mjuza teška cuga Užas je moja furka.
_________________ ....dosta sranja s potpisima
|
|
Vrh |
|
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 17:08 |
|
|
puntar je napisao/la: cudan lik ....ja bi još dodao polupesnik i bolesnik ko još može pisati takve prostačke stihova uradi nešto za svoju savjest ne misli da si sam kreni oštro uzmi stvar u ruke zaboravi na strah toliko žena traže tvoju pomoč toliko žena koje sanjare toliko žena koje uzdišu tiho ludnica je oko nasi ovaj kratki dio pjesme pokazuje svu perverziju Branimira....tu on najbolje pokazuje svoje seksualne nastranosti kojima je kroz pjesmu pokušao zaraziti mladež da bi se on sam bolje osječao....jer ako su svi nastrani i on sam više nije bolestan....samo seksualni napasnici imaju toliku dozu narcisoidnosti u sebi da misle da žene ''traže njihovu pomoč'',''sanjare'' ili ''uzdišu tiho''....a i zadnji dio ''ludnica je oko nas'' je vapaj bolesnika svjesnog svoje deformacije prema javnosti da mu pomogne....izgubljen i nesiguran u svoju seksualnost on onanira-''kreni oštro uzmi stvar u svoje ruke'' i ''zaboravi na strah''....strah???...svjestan je i srami se samoga sebe da ga je već i strah onoga što bi mogao u napadu strasti učiniti...onanira da zadovolji pohotu a nakon toga se loše osječa i umjesto zadovoljstva njega obuzme strah...rijetko koja njegova pjesma nema skrivenu neku nastranu seksualnu poruku....čovjek se nakom slušanja njegove glazbe zapita jel otišao u Amstredam,to Europsko leglo razvrata,samo da utaži svoju glad za perverzijom sve u svemu jadan čovjek kojeg treba žaliti
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 17:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23925 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Odrastao uz njegove pjesme i većinu znao napamet. Jedan u nizu likova koji je znao kanalizirati društvena gibanja i bunt u nekim razdobljima. (A šta je Thompson drugo? ) Sad osobno mislim da je precijenjen.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 17:13 |
|
|
Eh da.....i baš kao i kod svih velikih pjesnika uopće....svatko se na svoj način prepoznaje i tumači njegove tekstove.....
|
|
Vrh |
|
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 17:21 |
|
|
lider30 je napisao/la: Odrastao uz njegove pjesme i većinu znao napamet. Jedan u nizu likova koji je znao kanalizirati društvena gibanja i bunt u nekim razdobljima. (A šta je Thompson drugo? ) Sad osobno mislim da je precijenjen. tu se slažemo ....Thompson je zaista jako,jako precijenjen
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:08 |
|
|
Zagorjedee-lite je napisao/la: ....ja bi još dodao polupesnik i bolesnik ko još može pisati takve prostačke stihova uradi nešto za svoju savjest ne misli da si sam kreni oštro uzmi stvar u ruke zaboravi na strah toliko žena traže tvoju pomoč toliko žena koje sanjare toliko žena koje uzdišu tiho ludnica je oko nasi Zaboravio si najbitnije.. pljuni u svoju facu i postani čovjek..nek se čuje i tvoja riječ....ovaj stih mi nekako ide uz naše kvaziljevičare...
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:10 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Rođen je u Skoplju, odrastao u Zagrebu, a inspiraciju našao u Hercegovini... Svatko u životu dočeka jedan svoj Flash!!! http://www.youtube.com/watch?v=cRd1p9-ZRCcFlash je jedna od najjačih pjesama ispjevanih o Zagrebu.. " neke poderane ulice, bljesak mokrih tračnica prvi tramvaj preko Trešnjevke, raste u mojim očima....
|
|
Vrh |
|
|
T_G
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:22 |
|
|
Viper gts je napisao/la: Zanima me kakvo je mišljenje hercegovaca o johnny-u,ipak je on vaš.Njegove izjave se malo kose sa mišljenjem hercegovaca ili barem ja tak mislim.Molim da mi se tema n baca u glazbu kao što je bačena Thompson vs Elemental Sto on ima s Hercegovinom? Branimir Stulic. Eh.....:nostalgija: Taj gospodin svojim odlaskom nije nikada pomislio na svoju publiku i time je samo dokazao svoju egocentričnost i nesposobnost da se nosi sa nečim što je veće od njega.
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:25 |
|
|
Daleko Od Istine
kako si glup kako si ohol dragi moj sudis o mojim osjecajima kako si ruzan u svojoj nezrelosti dragi moj izvjestacen bijesan neshvacen na tvome licu praznuje veliko nista i da zivis tisucu godina neces uspjeti daleko od istine daleko si ti od istine.....
|
|
Vrh |
|
|
boogyman
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:27 |
|
|
T_G je napisao/la: Viper gts je napisao/la: Zanima me kakvo je mišljenje hercegovaca o johnny-u,ipak je on vaš.Njegove izjave se malo kose sa mišljenjem hercegovaca ili barem ja tak mislim.Molim da mi se tema n baca u glazbu kao što je bačena Thompson vs Elemental Sto on ima s Hercegovinom? Branimir Stulic. Eh.....:nostalgija: Taj gospodin svojim odlaskom nije nikada pomislio na svoju publiku i time je samo dokazao svoju egocentričnost i nesposobnost da se nosi sa nečim što je veće od njega. E ovo je sad već prilično blizu istini....
|
|
Vrh |
|
|
T_G
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:34 |
|
|
GOSPODAR SAMOĆE
ona vuče moje niti ona je hladna i daleka kao gospodar samoće igra se osječajima ona zna da je gledam odlazi nekud nasamo a ja maštam zatvorenih oćiju u mislima je pratim
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:40 |
|
|
Mirni idem u susret smirujem se uz put i zvjeram oko sebe, kao slučajno sam tu
....................
slučajan susret lica u tami, misli me stalno progone svlačim je pogledom, zamišljam je golu Mirna želim da te oookreeenem.. filozofija života..velim ja..
|
|
Vrh |
|
|
T_G
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:42 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Mirni idem u susret smirujem se uz put i zvjeram oko sebe, slučajno sam tu
....................
slučajan susret lica u tami, misli me stalno progone svlačim je pogledom, zamišljam je golu Mirna želim da te oookreeenem.. filozofija života..velim ja.. Je, pogotovo boldani dio.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:46 |
|
|
Sjećate se koncerta Azre u Mostaru? Nekad davno, imao sam jednu teku, i u njoj napisane sve tekstove Azrinih pjesama. Bio sam jako ponosan na to i svi iz razreda su mi se divili. Smatrao sam Johnny-ja kraljem i iskreno prezirao sve koji su slušali bilo što drugo. Bože budale.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Branimir Štulić Postano: 09 lip 2009, 18:51 |
|
|
ja i danas to mislim.. tesko vrijeme za matore prijatelju moj na zidovima nasi tragovi mi kruzimo kao psi djevojke se ne obaziru za nama njihove kose bude sjetu dug je put do vjecnosti i mi ga prelazimo cutke i u miru
hej stari sjeti se i reci mi nesto o njoj hej stari plati gem prijatelj si moj
tesko vrijeme za matore prijatelju moj uloge su davno podjeljene i svatko ide svojim putem tateki piju i saplicu dok pjevaju zene ih zaobilaze na mah klinci ih rasturaju zbijeni u gomile oni pljuju glasno i urlaju kao zvijeri
hej stari sjeti se i reci mi nesto o njoj hej stari plati gem prijatelj si moj
tesko vrijeme za matore prijatelju moj ljudi postaj u nalik na kokosi slabo vide i rano lijezu a jutrom zure na kopanje zbijeni u gomile duhana dzepova usukanih od znoja dlanova zalaze svuda i u sve guraju nos
hej stari sjeti se...
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|