|
|
Stranica: 20/43.
|
[ 1059 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 22 tra 2019, 11:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Sandalj je napisao/la: lider30 je napisao/la: Plaže, šetnje, gužve, sadržaj u Biogradu? Tvoja ocjena? Bi li se vratio ljetovati?
U Biogradu sam bio samo usputno pri odlasku na Pašman. Lijep gradić, ali za moj ukus pretrpan. Pitanje je uvijek šta ko traži. jesu čemu Ugljan i Pašman, po plažama prije svega?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 22 tra 2019, 22:54 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
Kačamak je napisao/la: Ništa Hvar? Samo paradajz turizam? Peškir kraj Suada iz Teslića dok Mirsada ljušti breskve iz kese od zamrzivača? Toliko lijepih uvala u Hvaru! U sred sezone dok je grad Hvar bio pretrpan, u Starom Gradu smo uživali u klopi u mirnom ambijentu.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
Sandalj
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 22 tra 2019, 23:01 |
|
Pridružen/a: 15 srp 2010, 17:04 Postovi: 1878 Lokacija: Stara Hercegovina
|
dudu je napisao/la: Sandalj je napisao/la: U Biogradu sam bio samo usputno pri odlasku na Pašman. Lijep gradić, ali za moj ukus pretrpan. Pitanje je uvijek šta ko traži. jesu čemu Ugljan i Pašman, po plažama prije svega? Lično pretežno bukiramo kućice sa direktnim pristupu moru, pa se komocija na plaži zadnjih godina nikad nije dovodila u pitanje. Vrijeme obilaska plaža tipa Zrće ili Bola je davno prošlo , a malih lijepih "privatnih" pristupa moru ima na svakom hrvatskom otoku.
_________________ Čovjek je neprijatelj onoga što ne poznaje. (Ali ibn Ebu Talib)
Borba za slobodu čovjeka i nije drugo nego borba za oslobođenje od predrasuda. (Miroslav Krleža)
|
|
Vrh |
|
|
Srpska Hercegovina
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 18 svi 2019, 01:33 |
|
Pridružen/a: 23 vel 2019, 02:55 Postovi: 29 Lokacija: Vojvodstvo Svetog Save
|
Grčka na nekih 7 dana. Kapiram da bi bio vrh provod sa društvom u Paraliji, jeftino a bolje nego Crna Gora u svakom slučaju. Takođe, valja spojiti i jedno desetak jednodnevnih odlazaka u Herceg Novi/Kotor.
_________________ Non omne quod licet honestum est.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 26 svi 2019, 10:29 |
|
|
Preporuka: Panama.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 26 svi 2019, 11:00 |
|
|
Bio mi je frend u Panami krajem prošle i početkom ove godine i nije nešto oduševljen, klopa ispodprosječna, infrastruktura slaba izvan Panama citya, kuće kao naše štale, a ispred svake štale veliki SUV i loša cesta. Treći svijet.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 10 srp 2019, 08:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vidim da je Makarska tema na drugoj temi i moram reći da je ja zadnjih 10-tak godina izbjegavam.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 10 srp 2019, 08:38 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
ove godine i ja idem na more. Mrtvo. Israel, here I come.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 10 srp 2019, 09:14 |
|
|
lider30 je napisao/la: Vidim da je Makarska tema na drugoj temi i moram reći da je ja zadnjih 10-tak godina izbjegavam. Gdje ideš, ako može preporuka?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 10 srp 2019, 09:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24076 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Naša Kvačica je napisao/la: lider30 je napisao/la: Vidim da je Makarska tema na drugoj temi i moram reći da je ja zadnjih 10-tak godina izbjegavam. Gdje ideš, ako može preporuka? Najčešće Podgora, Živogošće i Gradac. Imam malo dijete, pa ove godine neću, ali sam mislio sljedeće godine malo na otoke (Supetar na Braču konkretno).
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 10 srp 2019, 11:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: Bio mi je frend u Panami krajem prošle i početkom ove godine i nije nešto oduševljen, klopa ispodprosječna, infrastruktura slaba izvan Panama citya, kuće kao naše štale, a ispred svake štale veliki SUV i loša cesta. Treći svijet. Zato pod guzovima meki i fini pijesak. Kad legneš prva osoba do tebe kilometar daleko. U Hrvatskoj te gužve na tom nečem što se "plaža" zove za kitu. Ako se odvojiš dalje od ljudi i gužve gledaju te kao agresora na Hrvatsku, čudaka. Hebo te asvalt na odmoru od nekoliko dana. Zato auta imaju amortizere.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
stratilat
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 10 srp 2019, 11:40 |
|
|
Po prvi put u zivotu ne idem u Hrvacku
|
|
Vrh |
|
|
šukrija
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 03 kol 2020, 19:21 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2013, 22:35 Postovi: 1356 Lokacija: u prolazu
|
Istra, Opatija, Rijeka, Kvarner.
Mislio sam ne ići, ali kad vidim da drugi idu idem i ja.
_________________ When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace - Jimi Hendrix
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 05 kol 2020, 11:05 |
|
|
Je li neko bio u Albaniji možda ? Vidim turističke agencije reklamiraju Ksamil,Sarandu,Vloru.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 05 kol 2020, 11:21 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Je li neko bio u Albaniji možda ? Vidim turističke agencije reklamiraju Ksamil,Sarandu,Vloru. Mogla bi Albanija biti zanimljiva. Imam osjećaj da se još nisu prekomercijalizirali i da je more kako-tako čisto plus njihova tradicionalna gostoljubivost. Samo sam skeptičan na balkanluke. Možda imam predrasude, ali bih dolje očekivao lošu infrastrukturu, slabu ekološku svijest za javne površine, loše wc-ove i slično.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 05 kol 2020, 11:31 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Je li neko bio u Albaniji možda ? Vidim turističke agencije reklamiraju Ksamil,Sarandu,Vloru. Nisam bio ali imam prijatelja koji je bi prije koju godinu. Ispričao mi uglavnom dobre stvari - plaže dobre, smještaj povoljan, usluga odlična s obzirom na cijenu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 05 kol 2020, 11:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25846 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
lider30 je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Je li neko bio u Albaniji možda ? Vidim turističke agencije reklamiraju Ksamil,Sarandu,Vloru. Mogla bi Albanija biti zanimljiva. Imam osjećaj da se još nisu prekomercijalizirali i da je more kako-tako čisto plus njihova tradicionalna gostoljubivost. Samo sam skeptičan na balkanluke. Možda ima predrasude, ali bih dolje očekivao lošu infrastrukturu, slabu ekološku svijest za javne površine, loše wc-ove i slično. Priča mi znanac, bio u nekom albanskom tip-top luksuznom hotelu a pred glavnim ulazim u hotel stoji volovska zaprega puna balege.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 05 kol 2020, 11:52 |
|
|
lider30 je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Je li neko bio u Albaniji možda ? Vidim turističke agencije reklamiraju Ksamil,Sarandu,Vloru. Mogla bi Albanija biti zanimljiva. Imam osjećaj da se još nisu prekomercijalizirali i da je more kako-tako čisto plus njihova tradicionalna gostoljubivost. Samo sam skeptičan na balkanluke. Možda ima predrasude, ali bih dolje očekivao lošu infrastrukturu, slabu ekološku svijest za javne površine, loše wc-ove i slično. Prljavi wc i slaba ekološka svijest to je bilo uobičajeno orije 10 - 15 godina. Znam da nisu preporučivali sladoled,jer često struje nestaje pa sa kvari. Ipak je prošlo dosta vremena i nadam se da su se popravili. Ono što gledam slika Ksamila i Sarande izgleda fascinatno. Za 330KM 7 dana polupansion,pa isplativije biti dole nego u kući.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 05 kol 2020, 11:54 |
|
|
Bobovac je napisao/la: lider30 je napisao/la: Mogla bi Albanija biti zanimljiva. Imam osjećaj da se još nisu prekomercijalizirali i da je more kako-tako čisto plus njihova tradicionalna gostoljubivost. Samo sam skeptičan na balkanluke. Možda ima predrasude, ali bih dolje očekivao lošu infrastrukturu, slabu ekološku svijest za javne površine, loše wc-ove i slično. Priča mi znanac, bio u nekom albanskom tip-top luksuznom hotelu a pred glavnim ulazim u hotel stoji volovska zaprega puna balege. Znači Rogatica na Jonskom moru ? E jbg onda. Jesu li im bar koke kakve ?
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 10 kol 2020, 11:46 |
|
|
Sutra idem prema Istri. Autobus iz Dubrovnika za Rijeku polazi u 8 h i stiže tek u 20:30. Karta u jednom smjeru košta 372 kn ili 50 eura. Iz Rijeke se nadam autobusu za Poreč za stotinjak kn ili 13 eura. Planiram obići Poreč, Motovun, Rovinj, Brijune i Pulu. Čuo sam da iz Poreča postoji i jednodnevni izlet brodom za Veneciju za 550 kn ili 74 eura. Ne znam kakve su cijene smještaja, vidjet ću na licu mjesta. Pokušat ću što je moguće više ostati i vidjeti s 2 500 kn ili 335 eura budžeta.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 13 kol 2020, 23:48 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Lutorčina je napisao/la: Je li neko bio u Albaniji možda ? Vidim turističke agencije reklamiraju Ksamil,Sarandu,Vloru. Bio sam u Vlori. More je fino, a grad i nema nista da ponudi.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 14 kol 2020, 00:04 |
|
|
Ne smijem vam stavit slike pogleda na more koje sam slikao ovo ljeto spuštajući se na plažu, ljudsko srce to ne može preživjeti, ni ja ih ne gledam.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 14 kol 2020, 00:12 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
U Albaniju bih, ali malo dalje od mora. https://youtu.be/LSZu2kRk210 Ovo ljeto g. bio u Primorju, sjevernoj Dalmaciji i naravno na Makarskoj Rivieri. Nadam se još malo... U doba korone RH je u top 10 država na svijetu za živjeti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 14 kol 2020, 03:01 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne smijem vam stavit slike pogleda na more koje sam slikao ovo ljeto spuštajući se na plažu, ljudsko srce to ne može preživjeti, ni ja ih ne gledam. Predmnijevam oko Makarske? Biokovo majka. To je realno naše (Duvno, ImAcki, Poššje) more. Brela, Baška Voda i to. Od Vinice do plaže Vruja je manja udaljenost nego od Podstrane do Trogira. 20 km zračne linije. Tko je u malo boljoj formi može za sat-dva dotrčati iz općine Tomislavgrad na plažu na Jadran. Ja kontao biciklom se spustit jedne godine kao @Junuz ali odustao, strah me naših vozača da me ne skrpi kogod. Uglavnom nam je brutalno blizu. Eto ako niste znali. Evo i slikovito (sa Zavelima) Naše bre.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Gdje na more ove godine? Postano: 14 kol 2020, 03:19 |
|
|
Brela. To valjda samo ja mogu doći u Brela, platit smještaj koda sam otišao na najekskluzivniju destinaciju da bih si dozvao najljepša sjećanja na more iz djetinjstva.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|