|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bilbord
|
Naslov: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:01 |
|
|
Da li je vladajucoj strukturi uopste cilj zadrzati mlade i obrazovane ljude ili je na potezu jos jedna u nizu smisljenih politickih poteza, laznih nada i obecanja kojima se zeli nesto postici? Zato mladi odlaze? Zbog novca, vece zarade i bolje buducnosti = Da, jedan od najvecih razloga, ali postoje i drugi. Nepravda, korupcija, nesigurnost.... BiH, ovu državu je za poslednjih pet godina napustilo više od 170.000 građana, među kojima je većina, mladih, obrazovanih, radno sposobnih osoba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:13 |
|
|
Propade vam plan o poklapanju,topite se,ništa od islamgraDZanske.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bilbord
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:16 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Propade vam plan o poklapanju,topite se,ništa od islamgraDZanske. Nema nista od nikoga i nicega. Zemlja staraca, polupismenih, sirovih, nasilnih i nemoralnih. Neka se zove kako hoce. Sodoma i gomora bi joj najbolje pristajalo. Zivio komunizam.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:22 |
|
|
Al "nacionalna". Hanaliza paćenik.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bilbord
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Al "nacionalna". Hanaliza paćenik. Nema nista od nje, ma kakva bila. Crna rupa. Do vijeka vijekova. Nito ko ima plan da zadrzi mlade, niti volje, niti zelje... Najbolje je praviti se lud, kao ne vidim ja nista. Ja eto vidim.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bilbord
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:37 |
|
|
Ankete govore da 60% do 70% mladih želi napustiti BiH. Mladi ljudi, a i malo stariji gradjani BiH su krajnje nezadovoljni situacijom u BiH i ne vide perspektivu na vidiku. Da li bi vi otisli iz BiH da vam se ukaze prilika? Da li zelite svoju djecu da sklonite iz ove nesigurne zemlje?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:39 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7171 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Koliko znam daleklo najviše odlaze Muslimani pa zato ja tu ne bih ništa dirao.To bi bilo isto kao operisati zdravu nogu.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bilbord
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:47 |
|
|
Srpsčanin je napisao/la: Koliko znam daleklo najviše odlaze Muslimani pa zato ja tu ne bih ništa dirao.To bi bilo isto kao operisati zdravu nogu. To ne znam. Ja svaki dan gledam odlazak iz RS. i slusam planiranje za odlazak svakodnevno. Vec se traze radnici za odredjena zanimanja, a vise se ne moze naci naci ni radnik za dnevnicu. Rukuju se rukuju, oni koji putuju....
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:51 |
|
|
"Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH"
Koje nacije?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bilbord
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 21:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: "Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH"
Koje nacije? Recimo srpske, posto bivstvujem na toj teritoriji.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 22:02 |
|
|
bilbord je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Propade vam plan o poklapanju,topite se,ništa od islamgraDZanske. Nema nista od nikoga i nicega. Zemlja staraca, polupismenih, sirovih, nasilnih i nemoralnih. Neka se zove kako hoce. Sodoma i gomora bi joj najbolje pristajalo. Zivio komunizam. Umrećemo svi zajedno.Idemo u smrt. ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 22:02 |
|
|
Nestaćete po cenu našeg života.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bilbord
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 22:04 |
|
|
Kačamak je napisao/la: bilbord je napisao/la: Nema nista od nikoga i nicega. Zemlja staraca, polupismenih, sirovih, nasilnih i nemoralnih. Neka se zove kako hoce. Sodoma i gomora bi joj najbolje pristajalo. Zivio komunizam.
Umrećemo svi zajedno.Idemo u smrt. ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif) Ti se mozes zekiti, svoju si guzicu sklonio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 22:28 |
|
|
bilbord je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Umrećemo svi zajedno.Idemo u smrt. ![001_smile :001_smile](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/001_smile.gif) Ti se mozes zekiti, svoju si guzicu sklonio. Ili će se zajednica BiH raspasti ili će svi i sve propasti i biti uništeno.Izgorećemo zajedno. Idemo do kraja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bilbord
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 22:33 |
|
|
Kačamak je napisao/la: bilbord je napisao/la: Ti se mozes zekiti, svoju si guzicu sklonio.
Ili će se zajednica BiH raspasti ili će svi i sve propasti i biti uništeno.Izgorećemo zajedno. Idemo do kraja. Tooo. Volim hazardere, sve ili nista.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Diablo
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 03 svi 2019, 22:59 |
|
|
Kačamak je napisao/la: bilbord je napisao/la: Ti se mozes zekiti, svoju si guzicu sklonio.
Ili će se zajednica BiH raspasti ili će svi i sve propasti i biti uništeno.Izgorećemo zajedno. Idemo do kraja. Zdravo razmišljanje... ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 04 svi 2019, 00:55 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
bilbord je napisao/la: Da li je vladajucoj strukturi uopste cilj zadrzati mlade i obrazovane ljude ili je na potezu jos jedna u nizu smisljenih politickih poteza, laznih nada i obecanja kojima se zeli nesto postici? Zato mladi odlaze? Zbog novca, vece zarade i bolje buducnosti = Da, jedan od najvecih razloga, ali postoje i drugi. Nepravda, korupcija, nesigurnost.... BiH, ovu državu je za poslednjih pet godina napustilo više od 170.000 građana, među kojima je većina, mladih, obrazovanih, radno sposobnih osoba. Kratko i jasno nemaju. Da pojasnim ako nije jasno. Politicari svoju djecu uhljebljuju na budzet, a kada ostanu bez istoga idu i oni u svijet, ali financijski potkovani.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kačamak
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 04 svi 2019, 01:18 |
|
|
Samo muslimane brine odliv stanovništva.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Graničar18
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 04 svi 2019, 01:28 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Samo muslimane brine odliv stanovništva. Zato što oni najviše odlaze. ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
trica
|
Naslov: Re: Nacionalna akcija zadrzavanja mladih u BiH Postano: 04 svi 2019, 08:42 |
|
|
Ni jedno pitanje se ne mzoe rijesiti dok se ne rijesi pitanje disolucije BIH i konacno razgranicenje Srba i Hrvata.Ja se zalazem za mapu iz dogovora Cjetkovic Macek uz neke male dorade.Kao sto je vec neko rekao ovakva BIH je stvorena da politicari mogu da kradu.Ako kritikujes vlast zbog loseg stanja odmah te optuze da si musliman,ono istina je da muslimani potkopavaju vlast u RS,lazno se predstavljaju itd i onda ako iskren rodoljub kritikuje vlast ispadne da je na strani muslimana i tako jedino ostaje da se suti i trpi a stanje je sve gore i gore ..rahat patnja
Sto se pre bIH ugasi i postignemo pravedan konacan dogovor o srpsko hrvatskom razgranicenju to se nam svima biti bolje
_________________ .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|