|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Juda Iškariot
|
Naslov: Hrvatski reprezentativci ( vijesti ) Postano: 04 lip 2009, 20:52 |
|
|
Pranjinho....koji je čini mi se porijeklom iz svete zemlje HB, prešao kod naših katolika u Bayern. Pošto je Olinho već tamo, sada Bayern ima dva naša...a dođe li Srninho, bit će trojica. Inače nikada nisam simpatizirao Bayern, ali sada bogme hoću.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
vanjushka
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 05 lip 2009, 05:56 |
|
|
Koliko sam ja upoznat, Pranjin otac je iz Orahovice, zeljeznicar po struci, dobio razmjestaj u Doboj koji je bio jedan od najvecih zeljeznickih cvorista u YU, mama mu je iz Dragalovaca kod Doboja, ustvari to je usamljeno hrvatsko selo u moru srpskih, podaleko od Doboja, u pravcu Banjaluke. Pamtim ga po tome sto kad god bi prosao vlakom tim podrucjem, podsjetili bi me HDZ grafiti gdje se nalazim Pranjicu svaka cast, Van Gaal ga je na svoju ruku doveo 1/1, oteo Benitezu ispred nosa. Pranjic je igrac ipo, meni se "svidio" jos u Dinamu, ima "ono nesto" sto bocni igrac mora imati, sto je recimo Jarni imao pa neka svako za sebe "to nesto" definira. Iako su ga vajni navijaci Dinama tada skoro pa ismijavali, kao igraca, (zaboga, usli su u ligu za bedaka) ja sam vjerovao da ce napraviti vrijednu karijeru. I nisam se prevario. Pranjic i Olic ce Bajernu doci kao budali samar, ima da razbijaju po lijevoj strani.
|
|
Vrh |
|
|
Zagorjedee-lite
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 05 lip 2009, 09:43 |
|
|
sad im fali još Srna na desnoj da lomi
_________________ evo crnca Francetića Jure
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 09 lip 2009, 15:06 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Juda Iškariot je napisao/la: Pranjinho....koji je čini mi se porijeklom iz svete zemlje HB, prešao kod naših katolika u Bayern. Pošto je Olinho već tamo, sada Bayern ima dva naša...a dođe li Srninho, bit će trojica. Inače nikada nisam simpatizirao Bayern, ali sada bogme hoću. Točno! I danas su Dragalovčani po Hrvatskoj i Sloveniji većinom željezničari... nažalost razočarali su me obnovom i povratkom svog kraja.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 09 lip 2009, 20:05 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Momčić odlično igra, svaka mu čast za prelazak.
|
|
Vrh |
|
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 11 lip 2009, 13:57 |
|
|
IAKO su mnogi Danijela Pranjića već učinili Bayernovim igračem u idućim trima sezonama, čemu je izjavama pridonio sam nogometaš, transfer još nije realiziran. Njemački Kicker donosi vijest kako je, naprotiv, prelazak hrvatskog reprezentativca vrlo dvojben, obzirom da je Bayern blizu odustajanja od posla. Potvrdio je to menadžer Bavaraca Uli Hoeneß. "S Heerenveenom još uvijek nismo pronašli zajednički jezik i transfer definitivno nije riješen. Ne promijene li stav u nizozemskom klubu, Bayern će se povući iz posla", izjavio je Hoeneß. Kicker piše da je problem nastao na najosjetljivijoj temi: odštetnom iznosu koji bi Bayern trebao uplatiti za Pranjića, koji važeći ugovor s nizozemskim klubom ima još kroz tri sljedeće godine. Nizozemci za Pranjića traže 7.5 milijuna eura, a Bayern ne želi platiti više od šest milijuna. Stoga je Pranjić još uvijek daleko od potpisa trogodišnjeg ugovora s Bayernom, koji je već dogovorio s bavarskim klubom. Situaciju bi svakako mogla otežati činjenica da će uskoro uredi u bavarskom klubu ostati prazni. Karl-Heinz Rummenigge već je sada na godišnjem odmoru, u srijedu je za Francusku otputovao i Uli Hoeneß, dok će sportski direktor Christian Nerlinger napustiti München sljedećeg tjedna. Pranjić se istinski mora plašiti ostanka u Heerenveenu ne riješi li se pitanje njegova transfera do kraja tekućeg tjedna. LINK
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
Vrh |
|
|
Vuco
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 26 lip 2009, 13:44 |
|
|
Ja ću taj Bayern ipak uvijek mrziti. Pa taman cijela reprezentacija Herceg Bosne prešla u Bayern. Tu mržnju nam je stari već usadio dok smo bili klinci i tako će ostati doživotno. Cijela obitelj ih mrzi, svi, isto kao Zvezdu i Partizan. Preciznije... skoro ko Zvezdu i Partizan No, svakako velika stvar za Pranjinha. Njemu i Oliću puno uspjeha u Bundesligi, da Bog da bili najbolji igrač i najbolji strijelac lige... ali nek samo Bayern na kraju prvenstva bude drugi. Po mogućnosti iza Petrićeva HSV-a
_________________ Hercegbosnizacija budućeg većinskog hrvatskog entiteta u BIH osnovni je preduvjet nastanka Trećeg!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 27 lip 2009, 10:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Vuco je napisao/la: Ma nemoj brate, oni su ko Zvijezda u bivšoj Jugi. Kupe sve igrače iz lige, pa prvaci. Lako je tako. A ako se rado sjećaš ljeta u Muenchenu... imaš i 1860 Zehcigeri dođu uvijek ko manji brat. Vazda u sjeni velikog brata. Iako su zehcigeri dosta stariji klub od Bayerna. I u to vrijeme su bili u trećoj Bundes ligi.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 27 lip 2009, 16:48 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
lider30 je napisao/la: Vuco je napisao/la: Ma nemoj brate, oni su ko Zvijezda u bivšoj Jugi. Kupe sve igrače iz lige, pa prvaci. Lako je tako. A ako se rado sjećaš ljeta u Muenchenu... imaš i 1860 Zehcigeri dođu uvijek ko manji brat. Vazda u sjeni velikog brata. Iako su zehcigeri dosta stariji klub od Bayerna. I u to vrijeme su bili u trećoj Bundes ligi. "Zehcigeri" su u samom gradu Munchenu i daleko popularniji od Bayerna.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Pranjinho prešao u katolički BAYERN Postano: 27 lip 2009, 18:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Pessimus dux je napisao/la:
"Zehcigeri" su u samom gradu Munchenu i daleko popularniji od Bayerna. To da. Više gradski klub. Inače je Bayern bavarski ponos, a u Njemačkoj općenito se zajebavaju na račun seljaka iz Bavarske.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Hrvatski reprezentativci ( vijesti ) Postano: 01 pro 2009, 22:53 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Tema je preimenovana u Hrvatski reprezentativci.Znači ovdje možete pisati o svim događajima i vijestima naših reprezentativaca.
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|