HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 vel 2025, 10:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 8165 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 327  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Protestna nota moderaciji
PostPostano: 14 lip 2019, 19:17 

LakePlacid je napisao/la:
Banujte više ovu bolesnicu i sve njene profile, 'ebo vas forum više, spam na svakoj drugoj temi

Netko roknu Jeremiju...
slika

Vrh

PostPostano: 14 lip 2019, 19:41 

Banovali joj jedan profil, sad ce preci na druga dva, dan dva da se primiri i opet sve ispocetka, uz to ce napraviti jos par profila, jako upadljiva i dosadna a providna na prvu sa svojom takijom, pocela da koristi i VPN, pa ujutro je iz bejha a poslijepodne iz Gabona, valjda pogrijesi profil =))

A glavni krivac moderacija, boli ih ona stvar, prvi @Naša Kvačica, posaljem mu pp. objasnim da je ona, šalje slike mrtvaca, spama, dosađuje, profili @Bit cu kratak i @deder i dalje aktivni, cim se registruje odmah šalje meni pp. da da do znanja da se vratila, pun inbox njenih bolesnih poruka ...

:evotigana

slika

slika

slika

jednom cete platiti ceh ...

Vjerski program nije obrazovni program i tačka !

Vrh

PostPostano: 14 lip 2019, 19:44 

Kakav screenshot, ti zaista imaš poseban odnos s njom. :)

1106 of 2558 - 43.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2019, 19:52 

Da, da iz ljubavi u opsesiju i bolest u jednom pravcu ... =))

Postala je pravi stalker, ali na kraju opet voli grubo, uživa u tome, još je u zadnje vrijeme postala bezobrazna, pocela da glumi mangupa, još joj kažem smiri se ženo, ponašaj se normalno i neces nigdje, pametna si i imas materijala za foruma, ali ne, svaki put isto sa njom, vratice se luda glava ubrzo ili sa sadasnjim ili sa novim acc. ...

Vrh

PostPostano: 14 lip 2019, 20:00 

Fatalna privlačnost. Znamo kako je završilo.

1106 of 2558 - 43.24%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 14 lip 2019, 20:07 

ha ha ha ovo je bolje od comedy show. laki ti si fakat legenda, polako pocinjes da mi se svidjas

Vrh

PostPostano: 14 lip 2019, 21:12 

Koja je priča te osobe uopće? Tj. zašto je prvi put banirana? Isto zbog ovakvog ponašanja kao otvaranje puno tema/slanje poruka ili?

Jer joj je priča manje-više uvijek ista, ja baba od 50 god iz RS, korupcija ovo-ono, svi trebamo početi raditi blabla, poopćena retorika na razini trećerazrednog političara. Samo po sebi nije za baniranje, pa valjda ovakvo ponašanje ili je prvi nadimak nešto više zgriješio.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 17:35 

Lakeplacid me stalno proziva. Javio sam mu se prvi put u pp i zahvalio sto mi je rekao jednu bitnu informaciju.

Bit cu kratak
Message subject: Re: Ozdrav pameti pozdrav zdravljuFolder: Sent messages

Sta ce mi VPN. Kome sam ja bitan?
Sent: Sat Apr 20, 2019 10:40 pm
View message Reply with quote

LakePlacid
Message subject: Re: Ozdrav pameti pozdrav zdravljuFolder: Inbox

Koristi VPN bit ce ti lakše :zivili
Sent: Sat Apr 20, 2019 10:35 pm
View message Reply with quote Reply to message

Bit cu kratak
Message subject: Re: Ozdrav pameti pozdrav zdravljuFolder: Sent messages

Ne kontam kakva diverzija, cega tajming, izvini ali zaista ne kontam.
Sent: Sat Apr 20, 2019 10:32 pm

LakePlacid
Message subject: Re: Ozdrav pameti pozdrav zdravljuFolder: Inbox

Malo osnovnog znanja, bolje pripreme u diverziji i nacinu kako neke stvari prezentirati nebi bi ti bile na odmet, ovako si uprskao sve zato sto si brzoplet i sto ne mozes da cekas, tj. da tajmiras neke stvari, žao mi je ali si amater ...
Sent: Sat Apr 20, 2019 10:29 pm
View message Reply with quote Reply to message

Bit cu kratak
Message subject: Ozdrav pameti pozdrav zdravljuFolder: Sent messages

Tebi hvala na iskrenom odgovoru. Nisam lagao sto sam rekao da sam vidio. A i vidim da te ne gotive Srbi drugi, mozda sto si nekadasnji Sarajlija ili sta. Srbine iskreni, rad tvoje iskrenosti u odgovoru, posto ne valja na ovom forumu da se bosnjak i Srbin slazu u necemu. Pokusat cu da te uvrijedim posto si Srbin da drugi Srbi ne pomisle da si simpatizer Bosnjaka. Ovo iskreno kazem i dokazacu ubuduce svojim postovima.
Sent: Sat Apr 20, 2019 6:07 pm

Drugi put sam mu nazdravio i on mi je pricao kao da sam zensko. Sad kontam i sto. Mislio da sam analiza ili ko li vec. Moderacija moze vidjeti sve poruke . Sve vise sticem utisak da se radi o profesionalnom forumasu koji ima nezasitan ego i misli da je nakakav faktor. Boluje od narcizma.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 18:16 

Čovek misli da smo svi ovde praćeni od tajnih službi, pa ti zato savetuje da koristiš VPN. Ako obaveštajne službe nemaju pametnijeg posla, nego da otktrivajju identitete forumaša na nekom levom forumu, onda nisu dostojne naziva obaveštajnih službi. Ili to, ili on ima neku žešću tajnu koju kolege muslimani ne smeju da otkriju, pa je primoran da koristi VPN. Pošto pretpostavljam da nisi predmet interesa obaveštajnih službi, a nisi ni Alijin Srbin, pa da moraš da paziš da te kolega Ragib ne provali šta pišeš na internetu, opusti se i nastavi po starom. Čovek je teška budala, i opet mi ga je iskreno žao u kakvim uslovima mora da živi.

Ne treba ti VPN, osim ako nisi kriminalac.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 21:09 

Carmello, ti si meni simpatičan i vidi se da si inteligentan čovjek, vjerujem da bi se i uživo dosta napričali jer imamo ponešto zajedničkog kao život u velikim urbanim sredinama i zanimanje za povijest, ali ovi napadi na Lakea koji ti samo ponekad odgovori (naravno grubo, ali nisam vidio da prvi počinje i očekivano s obzirom na što odgovara) ne priliče normalnom forumu i treba ih nekako obuzdati jer ćete inače obojica stalno dobijati upozorenja.

post1161173.html?hilit=1992#p1161173 - pogledaj što piše ovdje, čovjek je 1992-1996 proveo u VRS, gdje si ti bio tada, markirao zadnji sat kemije u nekoj školi u Bg ??? Pa što onda ako sad radi kao policajac u gradu u kojem je rođen, zar po tebi ne bi trebalo biti sad Srba u Sarajevu? I što da radi, da bude nuklearni fizičar? Radi što radi, vjerujem pošteno i na štetu nikoga.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 21:16 

Citao sam njegove postove i bio sam impresioniran iskrenoscu. Mislim da ne laze. Ali sta mu treba ovo oko IP adresa i ko koga spiunira. Kaze mi ukljuci VPN, sto znaci da zna da sam bez VPN-a.

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 21:29 

DrMag je napisao/la:
VPN ti ne pomaze, ako hoce da te nadju naci ce te, jer vecina tih vpn mreza je upravljana od strane tajnih sluzbi.

slika

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 21:39 

Tko se malo razumije u IT zna da anonimnost na internetu ne postoji. Dakle, ne govorite ništa što niste spremni ponoviti pred policijom. :zubati

1106 of 2558 - 43.24%

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 22:36 

Sve je dobro i u redu. Samo ne spominjite Rothschild obitelj. Kao da ljudi ne postoje,

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 22:44 

Sva pisanja na forumu su ustvari samo plod administratorovog programa.niko od nas ne postoji u real life-u

Vrh

PostPostano: 15 lip 2019, 23:38 

DrMag je napisao/la:
NiceBoyZg je napisao/la:

slika

ne znam sto si htio reci sa tom slikom. No internet je izum americke vojske, jednog dana su shvatili ako isti omoguce masama onda ce moci tu masu i nadzirati. TOR i poslije VPN su takodjer americki izumi i odlican filter za navuci osobe koje bi nesto krile, drugim rijecima moderni trojanski konj.

Znači sav ovaj boom VPN-ova zadnjih par godina je prijevara i navlakuša? I ustvari se slažem s tobom da se nekoga vjerojatno može naći ako npr vodi ISIL-ov kanal na Twitteru itd (kažem kao primjer, on je davno izbrisan) ali za normalnog je čovjeka kojeg neće tražiti ne znam kakve tajne službe VPN ok zaštita, a ne nekakav instrument tajnih službi.

Vrh

PostPostano: 16 lip 2019, 05:36 

NiceBoyZg je napisao/la:
Carmello, ti si meni simpatičan i vidi se da si inteligentan čovjek, vjerujem da bi se i uživo dosta napričali jer imamo ponešto zajedničkog kao život u velikim urbanim sredinama i zanimanje za povijest, ali ovi napadi na Lakea koji ti samo ponekad odgovori (naravno grubo, ali nisam vidio da prvi počinje i očekivano s obzirom na što odgovara) ne priliče normalnom forumu i treba ih nekako obuzdati jer ćete inače obojica stalno dobijati upozorenja.

post1161173.html?hilit=1992#p1161173 - pogledaj što piše ovdje, čovjek je 1992-1996 proveo u VRS, gdje si ti bio tada, markirao zadnji sat kemije u nekoj školi u Bg ??? Pa što onda ako sad radi kao policajac u gradu u kojem je rođen, zar po tebi ne bi trebalo biti sad Srba u Sarajevu? I što da radi, da bude nuklearni fizičar? Radi što radi, vjerujem pošteno i na štetu nikoga.

Ko ga jebe kad je prvi počeo. Na moje nimalo uvredljivo pitanje, napisano u dobronamernom tonu, i u nameri da nešto novo saznam, čovek je iz čista mira počeo da me vređa da sam neznalica, glup itd. Od tada komuniciram sa njim na ovaj način i nastaviću da komuniciram s njim na ovaj način. Apsolutno me ne zanima gde je bio za vreme rata i zašto je primoran da živi u Sarajevu. Ja ga ne zajebavam zbog toga, mene njegov posao i mesto života ne tangira nimalo, nego zato što je bezobrazna budala. A i lažov, jer stvari koje on ne zna, znaju deca u prvoj godini policijske ili vojne škole, a prodaje se za nekog vojno-policijskog istruktora.

Ukratko, čovek je lažljiva džukela koja ne zna da se ponaša pristojno i nastaviću da ga vređam svakom prilikom koja mi se ukaže.

Vrh

PostPostano: 16 lip 2019, 14:02 

NiceBoyZg je napisao/la:

Forum je kafana, online kafana, gdje za desetak stolova sjede razliciti ljudi razlicitih zivotnih svatanja, obrazovanja, kulture, godišta i svega ostalog, za jednim stolom sjedi lokalni pijanac, za drugim dvojica pripitih nadobudnih tinejdžera, za trecim kulturan i obrazovan čiča, za cetvrtim lokalni kabadahija koji voli da provocira i podjebava, za petim neko ko je razocaran u život i koji jedva skupi sitniša da plati sebi piće, za šestim psihički bolesnik, za sedmim neko kome je kafana sve u životu i koji samo u njoj može biti svoj, za osmim stolom sjedi stara laka dama koja laže, manipulira i glumi nesto sto nije jer je to cini sretnom, za devetim sasvim ok. čivjek koji povremeno svrati na hladno pivo, i za zadnjim stolom sjedim ja :zubati

To je jednom rijecju forum, jednostavno receno forum je skupina ljudi sa ulice okupljenih u lokalnoj kafani ...

Poenta je da mnogi ljudi forum ozbiljno svataju, i budu pogođeni onim sto im se kaže i napiše, i ako za to nema ni jednog razloga ni osnova, jer "svi" manje više uzivamo u anonimnosti kuckanja i iznosenju svog misljenja na forumu, osobe koje takve stvari ipak pogode su osobe koje nemaju jaku izgrađenu licnost, buduci na forumsku temu gdje su forumasi iznosili svoja godista lako se da zakljuciti da su na forumu vecinom zastupljeni mlađi forumaši, a da se oni stariji lako prepoznaju kroz postove, samim tim te forumaše bilo kakvo pisanje vjerujem ne može pogoditi ni uvrijediti, tako da tvoj post kao jedan vid kritike drugom forumašu sto "napada" treceg je meni licno smiješan ...

Moje prepucavanja sa Carmellom je cisti vid zabave, gdje ga u prolazu potkačim, istom mjerom i uzvrati, i nema mu se sta prigovoriti sa te strane, covjek je jako inteligentan ali pri tome i dosadan i na svakom loncu poklopac, i kao takav meni licno dušu dao za nevednog, covjeka ne poznajem licno, samim tim nemam nikakvu averziju prema njemu ili još gore određeni vid mržnje, daleko od toga, čak sta više sve mi je to simpatično, pogotovo kada se u zadnje vrijeme prikače i prikolice koje uskacu u kolo a brzo ispadnu, sa svima forumašima izuzev Vlade Rusa i Stingera bi mogao popiti piće bilo kada i bilo gdje, na jednoj zdravoj i prijateljskoj osnovi, jednom forumasu iz Srpskog Sarajeva sam i poslao pp., međutim to je svatio kao poziv na fizički obracun pa je od toga i odustao, kao da bi se u svojim godinama tukao zbog pisanja po forumu i to pazi jednom sa Hrvatskim predznakom =))

Sa Vladom nebi mogao sjediti ni minutu, a da ne odolim ideji da mu opalim jednu ćušku, a sa ovim drugim koji mi je pre radikalan za bilo šta, gdje bi imao osjecaj da bi me zaklao u sred ljetne bašte kafića :zubati

A to gdje sam ja bio nekada i sta sam radio i cinio, bio sam i cinio iskljucivo sebi, vođen svojim licnim uvjerenjima i idejama, i zbog toga me niko ne treba da uvažava, cijeni, poštuje ili pazi sta ce napisati, pogotovo ne na jednom forumu gdje licno nikoga ne poznajem, to mi je jako degutantno iz tvog ugla, sa postavljanjem linka i posta sta sam pisao, u maniru "aha vidis sta, ko i kako, pa nemoj zbog toga"

Eto ja malo tebe naljepio umjesto Carmella, a ispade da njega branim od tebe, jbg, hoces se trpati svugdje, a to gdje i sta radim, pa jbg do sada ste mnogo puta mogli zakljuciti da imam isuviše slobodnog vremena, i da se to jednostavno ne uklapa u posao u nekoj sluzbi ili instituciji ...

Odo radlati sada malo buduci da se naoblacilo, a vi citajte moje izlaganje sa vjerovatno prvom zamisli, sta je ovaj napisao gledaj mu kilometraskog posta ... :evotigana

Vrh

PostPostano: 16 lip 2019, 17:41 

Za nekog kome je forum ništa osim zajebancije, malo previše prijavljuješ ljude moderatorima na ovoj temi. Ja sam na ovom forumu već sedam godina.i nijednom mi nije palo napamet da nekog prijavim moderaciji i tražim sankcije za tu osobu. Smatram to paćeničkim ponašanjem u stilu "Učiteljice, učiteljice, rekao mi je da imam klempave uši!".

Vrh

PostPostano: 17 lip 2019, 14:43 

Al će da vas najuri Markan sa ove teme. :laugh
Ja sam u separeu. :D :D :D

Vrh

PostPostano: 17 lip 2019, 15:21 

Forum je drumska kafana
Markan je konobar.
Mi Srbi smo spediteri koji si stali pisati i popiti kafu.
Carmelo nije spediter on je akviziter sto prodaje rainbow usisivace i cepterovo posudje

Vrh

PostPostano: 18 lip 2019, 00:50 

Misliš,Markan je konobar u Ministrovoj kafani? :laugh
A Kvačica radi u šanku? =))
Robi je knjigovođa,vodi crne i bele knjige. :aleale
U to ime.Konobar!Daj još jednu flašu i ove Red Bullove,led,pitaj tamo šankera šta će da pije,daj duplo piće,uzmi dvesta kuna sa stola za sebe. :001_cool

(Kad dođe Markan biće.https://youtu.be/jhvSuflLMS8) =))

Vrh

PostPostano: 18 lip 2019, 11:54 

BBC je napisao/la:
@granica, @djiha-djiha, @karovlah, @sorosh, @teskera, @telaad, @shukria, @sheitan, @kobajagi, @neoptereceni, @takodakle, @rmpalija, @Nositelj_Uljudbenik. Možda sam neki fulao.

memberlist.php?mode=viewprofile&u=7769

Recimo NE takiji na forumu. Pravimo bolje društvo.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2019, 13:06 

Vidi što banuju po tajnim spiskovima =))

Dobro da ste svatili ono sto sam pisao, ostao je po tome još kratki da mu se ispali metak u celenku :zivili

Vrh

PostPostano: 18 lip 2019, 13:06 

Vidi što banuju po tajnim spiskovima =))

Dobro da ste svatili ono sto sam pisao, ostao je po tome još kratki da mu se ispali metak u celenku :zivili

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8165 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156 ... 327  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: