|
|
Stranica: 11/121.
|
[ 3003 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38905 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Prije bi za Zokija nego za bošnjačkog brata Miroslava.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:30 |
|
|
BBC je napisao/la: To je jako kvalitetan pokazatelj i argument. Da se ljuti na nju: švabo,englez,francuz ili poljak ja bi to prihvatio kao argument al jeste li vi svjesni da se pozivate na fikus naciju koja nije mnogo napredovala jos od dolaska islama. Oni su stvoreni od strane Turaka da bi bili robovi drugima a ne da razmisljaju i stvarno im vlasnike moramo pohvalit na dobro odrađenom poslu, proizvod im funkcionira i dan danas, 400 godina bez ikakve greske. Iskreno nema kandidata za kojeg bi izasao glasat zbog njegove kvalitete, vec sam samo frustriran,razocaran Kolindom te cu zbog toga i glasat za Škoru koji je relativno svjež u politici...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:32 |
|
|
daramo je napisao/la: Prije bi za Zokija nego za bošnjačkog brata Miroslava. Šta je to uradio Škoro a da nije Kolinda ?? Pozivas se na srebrenicu a doticna se tamo pokrila maramom po blesi kao i u ahmicima te jos prozvana kraljicom balkana ??
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mislim da si na krivom forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38905 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kako svjež u politici kad je Škoro bio u Saboru ispred HDZ-a, povukao se tada jer se očito nije snašao u politici.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:48 |
|
|
daramo je napisao/la: Kako svjež u politici kad je Škoro bio u Saboru ispred HDZ-a, povukao se tada jer se očito nije snašao u politici. Il je skuzio da nemoze nista promjenit, pogotovo kad ides sam protiv masinerije... . Na gluposti vise necu odgovarat, pricekajmo izbore pa da vidimo Kolindinu pobjedu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59527 Lokacija: DAZP HQ
|
Nadam se da će Kolinda s lakoćom pobjediti, daleko su još izbori, ispuhat će se drugi kandidati dotad i Kolinda će vratiti poziciju, pogotovo u kontekstu novih previranja na desnici.
Poslije Kolinde koja je postala svjetski prepoznatljiva izabrati nekog blijedolikog bi bilo tragikomično.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 17:56 |
|
|
Žestoko Škoro puca po demagogiji. Čuj pravit će referendum da se političarima oduzima ukradena imovina. Mesić je te ublehe prodavao. U njegovo vrijeme privatizacija Škori sad malo kasno za to pa je adaptirao verziju na modernije. Najgora moguća demagogija jer on ima utjecaj na sve to koiliko i ja.
Osip dobijem od takve megalomanije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 18:02 |
|
|
Nije, jer pred kamerama ne zna ponoviti riječi osobe koja mu sastavlja suhoparne i birokratske izjave za medije, Facebook. Citat: PREDSJEDNIČKI KANDIDAT NEĆE DODATNO POJAŠNJAVATI RAZLOGE Škoro otkazao intervju zbog zdravlja, Mrsić i Orepić traže da objavi zdravstveni karton
Marko Špoljar OBJAVLJENO: 15.07.2019. u 08:04
Pretendent za budućeg šefa države Miroslav Škoro, otkad je videoporukom najavio kandidaturu, nijednom nije organizirao konferenciju za novinare na kojoj bi odgovorio na sva pitanja.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 18:14 |
|
|
Najbolje bi bilo da se Škoro i Kolinda bore u II. krugu, ali nažalost ljevica će se grupirati oko Milanovića tako da je on vjerovatniji kandidat za II. krug
|
|
Vrh |
|
|
gušter
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 21:29 |
|
|
1986 je napisao/la: Najbolje bi bilo da se Škoro i Kolinda bore u II. krugu, ali nažalost ljevica će se grupirati oko Milanovića tako da je on vjerovatniji kandidat za II. krug Bolje Milanović nego Škoro. Uopće nema dvojbe. Privitak:
Miroslav Škoro predsjednik po mjeri Muslimana.jpeg [ 62.78 KiB | Pogledano 2044 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 15 srp 2019, 21:46 |
|
|
1986 je napisao/la: Najbolje bi bilo da se Škoro i Kolinda bore u II. krugu, ali nažalost ljevica će se grupirati oko Milanovića tako da je on vjerovatniji kandidat za II. krug Zašto? Mislim da bi onda ljevičari podržali Škoru prije nego KGK.
|
|
Vrh |
|
|
Krugerrand
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 11:13 |
|
|
Pročitao sam zadnje 3-4 stranice, gdje se uglavnom kritizira Škoro, i moram reći da je argumentacija protiv njega i za Kolindu uglavnom smiješna, da ne kažem infantilna. Ok, ima na ovom forumu svakakvih likova, ali čini mi se da su i jači forumaši upali u isti kalup. Recimo kad je Ministar napisao da su glasovi za Škoru, Milanovića, Pernara i Kolakušića „za strijeljanje, a ne za ban" ja sam ispekao kokice i otvorio čips u iščekivanju jedne kvalitetne analize gdje bi se iskopale njihove stare izjave u kojima seru po Hrvatima u BiH/Herceg-Bosni (ok, za Pernara je tu sve jasno), ali sam bio neugodno iznenađen kad sam vidio poruku u razini robeleca i sličnih stranačkih botova. No, da se vratim na temu, a to je uglavnom bila kritika Škori. Ona se može sažeti u 3 argumenta: - Škoro je kandidat Bujanca/Hasanbegovića i biti će njihova marioneta. - Kolinda je bolji kandidat jer je Muslimani mrze, dok Škoru vole zbog facebook poruke o Srebrenici. - Škoro je pevaljka u razini Severine. Ako se već kritizira Škoro da je Bujančev kandidat (jasno je da Škoro ima njegovu podršku), zašto ga se ne usporedi s Kolindom i njezinom poveznicom s Bujancem. Ona je prije 5 godina također bila „njegov“ kandidat. I ne samo da je bila njegov kandidat (u smislu da ju je javno podržavao) već je i gostovala u Bujici, a nakon što je izabrana za predsjednicu Bujanec je pozvan na njezinu inauguraciju. Dakle ona je osobi koja je osuđena za plaćanje kurvi kokainom (sve je to bilo prije emisije i inauguracije), gostovala u emisiji i pozvala ga na inauguraciju. Ukratko, Kolinda je bila daleko bliža Bujancu i njegovoj ekipi prije 5 godina nego sada Škoro, pa i njemu treba dati kredita da će otpiliti tog klošara ako bude izabran. Mržnja Muslimana/Bošnjaka prema Kolindi je smiješan razlog glasanja za nju. Pričamo o narodu koji ima nizak prag tolerancije tj. koji mrze sve koji nisu na liniji unitarističke Bosne i Hercegovine. Dovoljno je pogledati Čovića koji već godinama nije spomenuo treći entitet niti daje bilo kakve konfliktne izjave, pa bi ga svejedno utopili u čaši vode. Jedino što je Kolinda žena, pa ta mržnja bude pojačana njihovim seksizmom i općom zaostalošću. Ako već pričamo o ljubavi Muslimana/Bošnjaka, brzo ste zaboravili Kolindino lizanje s Majkama Srebrenice i njezine krunidbe... Vjerujem da će im brzo i Škoro „stati na đon“. Ovo s pevaljkama je već uglavnom objašnjeno, no da ponovim. I druge su države imale zabavljače kao predsjednike ili na nekim drugim bitnim pozicijama (Trump, Reagan, Schwarzenegger, Berlusconi, komičar iz Ukrajine i hrpa drugih primjera), pa su neki od njih bili odlični na tim pozicijama. Prije bih rekao da je takva argumentacija primjer kompleska niže vrijednosti gdje se neki boje što će (globalno) selo reći ako izaberemo takvog predsjednika. No, da se ipak ogradim na kraju. Iako izgleda da branim Škoru, zapravo nema šanse da glasam za čovjeka koji Muslimane naziva narodom koji nam je tako blizak . Ali još je rano za donositi zaključke, treba pričekati debate i pravu predsjedničku utrku. Tu će se valjda bolje raspoznati stavovi kandidata o Hrvatima u BiH i Herceg-Bosni. Još samo da spomenem da nema šanse ni da glasam za Kolindu. Ja joj nikad, ali baš nikad neću oprostiti što je išla u Ahmiće. Nema što predsjednica RH (a samim time i predstavnica svih Hrvata) ići na mjesta izoliranih incidenata i polagati cvijeće. Tu je nanijela ogromnu štetu Hrvatima BiH.
_________________ Ori svoju njivu najbolje što možeš!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 12:59 |
|
|
Krugerrand je napisao/la: Mržnja Muslimana/Bošnjaka prema Kolindi je smiješan razlog glasanja za nju. Pričamo o narodu koji ima nizak prag tolerancije tj. koji mrze sve koji nisu na liniji unitarističke Bosne i Hercegovine. Dovoljno je pogledati Čovića koji već godinama nije spomenuo treći entitet niti daje bilo kakve konfliktne izjave, pa bi ga svejedno utopili u čaši vode. Jedino što je Kolinda žena, pa ta mržnja bude pojačana njihovim seksizmom i općom zaostalošću. Ako već pričamo o ljubavi Muslimana/Bošnjaka, brzo ste zaboravili Kolindino lizanje s Majkama Srebrenice i njezine krunidbe... Vjerujem da će im brzo i Škoro „stati na đon“. Željno iščekujemo Škoru u tom pravcu. Ako bude popularan u Sarajevu, teško da će u Herceg-Bosni, to je mislim jasno. Krugerrand je napisao/la: No, da se ipak ogradim na kraju. Iako izgleda da branim Škoru, zapravo nema šanse da glasam za čovjeka koji Muslimane naziva narodom koji nam je tako blizak . Upravo o tome i govorimo. Krugerrand je napisao/la: Ali još je rano za donositi zaključke, treba pričekati debate i pravu predsjedničku utrku. Tu će se valjda bolje raspoznati stavovi kandidata o Hrvatima u BiH i Herceg-Bosni.
Još samo da spomenem da nema šanse ni da glasam za Kolindu. Ja joj nikad, ali baš nikad neću oprostiti što je išla u Ahmiće. Nema što predsjednica RH (a samim time i predstavnica svih Hrvata) ići na mjesta izoliranih incidenata i polagati cvijeće. Tu je nanijela ogromnu štetu Hrvatima BiH. Sve stoji, utakmica je tek počela, Škoro je počeo autogolom, ali igra se do kraja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1029 of 2558 - 40.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 13:35 |
|
|
daramo je napisao/la: 1986 je napisao/la: Najbolje bi bilo da se Škoro i Kolinda bore u II. krugu, ali nažalost ljevica će se grupirati oko Milanovića tako da je on vjerovatniji kandidat za II. krug Zašto? Mislim da bi onda ljevičari podržali Škoru prije nego KGK. Pola ih nebi ni izašlo na drugi krug izbora, a i da svi redom zaokruže Škoru, nama ni iz džepa ni u džep. I opet krive predrasude imate. Možda baš Škoro kao predsjednik dođe u Mostar i kaže želimo drugu hrvatsku državu ovdje. Zašto Škoro nebi imao jasniju politiku prema vama? Zato što je podsjetio na Srebrenicu? I Kolinda je.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 13:43 |
|
|
Svejedno u biti. Ko god bude muslimanski političari i mediji će ga vrlo brzo javno poniziti da to bude kraj cirkusa. Sjetite se Bože Petrova i njegove posjete Sarajevu kad su ga ponizili. I izjava poslije toga. Tako je i sa Kolidom krenulo i brzo su je ponizili pa se okrenula od njih. Tako je isto bilo i sa Milanovićem.
|
|
Vrh |
|
|
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 13:58 |
|
|
Škoro i pravaši više vole muslimane nego Hrvate. Muslimanima se sve halali i oni su im općenito jako bliski, a Hrvat kad se s njima ne slaže odmah je komunjara i izdajnik.
Škoro plače za ubijenim pripadanicima Armije BiH, koja je ratovala protiv Hrvata, a sigurno neće javno pustit suzu za Hrvatima žrtvama fašizma ili poginulim antifašistima, ni u slučajevima gdje je njihova uloga čista.
Lako se tako igrat dok je malo muslimana oko njih, ali je gadljiv nedostatak empatije prema Hrvatima koji su ugrženi od strane muslimana. A odnos bi sam po sebi trebao bit zabrinjavajuć i za Hrvate u RH nevezano za situaciju u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 15:14 |
|
|
Anti-Zlobnjak je napisao/la: Škoro i pravaši više vole muslimane nego Hrvate. Muslimanima se sve halali i oni su im općenito jako bliski, a Hrvat kad se s njima ne slaže odmah je komunjara i izdajnik.
Škoro plače za ubijenim pripadanicima Armije BiH, koja je ratovala protiv Hrvata, a sigurno neće javno pustit suzu za Hrvatima žrtvama fašizma ili poginulim antifašistima, ni u slučajevima gdje je njihova uloga čista.
Lako se tako igrat dok je malo muslimana oko njih, ali je gadljiv nedostatak empatije prema Hrvatima koji su ugrženi od strane muslimana. A odnos bi sam po sebi trebao bit zabrinjavajuć i za Hrvate u RH nevezano za situaciju u BiH. I opet, predrasuda na temelju izjave o Srebrenici. Izbite si više to famozno pravaštvo, Antu Starčevića i sl. iz glave. To više ne postoji. Da je Pavelić živ i on bi tražio 3. entitet. Ne postoji nitko u Hrvatskoj tko bi želio zajedničku državu s Muslimanima osim samih Muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 15:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Diablo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ja apsolutno nisam tu u ulozi odvjetnika Kolinde po nekim pitanjima u RH (ne zanima me ništa osim politike prema BiH). Želim čuti što nudi taj pjevač?
Po pitanju BiH, teško da je moglo bolje od Kolinde, napravila je puno, a po životinjskoj mržnji i transparentima od strane Muslimana je jasno da je pogodila, i nije se nijednom povukla nakon pritisaka.
Ovaj vaš pjevač ne bi imao pristupa stranim diplomatima, a s njim bi ko puppet upravljao žabac Bujanec i Haso. Općenita kritika "velikosrpstva u BiH", i gromoglasna šutnja glede Muslimana i neposredne opasnosti. Znači glasao bi za nju jer je muslimani pljuju? Pozivas se na kolektivno misljenje pokusaja od nacije koja je sklepana od najglupljih jedinki srpsko/hrvatskog naroda??Što se tiče utjecaja na strane diplomate imas li ista konkretno il ides samo navijacki? Također Bujanec kako je primio Prkačina tako je primio i Miju Jelića koji je obilno popljuvao muslimane upravo u njegovoj emisiji, a ovaj ga nijednom nije prekinuo. Njegova taktika je prvo rješiti Hrvatsku jer bez nje nece biti bolje ni nama u bih... Kakva je to retardirana logika? Ti si samostalno i proizvoljno odlučio da su Muslimani ovakvi ili onakvi, pa shodno tome ne bi trebali obraćati pažnju kako hrvatski političari kotiraju među javnosti kod naših najvećih neprijatelja. To je jedan od najjačih mogućih indikatora o tome kakvu je politiku neko vodio u odnosu na BiH. Utjecaj bilo koga iz Hrvatske na zapadne diplomate je +/- možda nekih 20% u odnosu na fiksno stanje. Pri tome, Kolinda nosi nekih +20% (provela vremena u tom miljeu, ima perfektno poznavanje tih jezika), dok neko tipa Mesića ili Škore nose -20% (background, nepoznavanje jezika, odbojan izgled). Apropos Jelića i Prkačina kod tvog idola Bujanca, tu su prvenstveno došli da pljuju po HDZ-u (nije mi mrsko), ali to je sve dio onoga paketa što latentnog što aktivnog dodrinašenja (HDZ "paktira" sa Srbima u BiH, te je svaki pobunjenik dobrodošao u tom kontekstu, čak im se dozvoli spomenuti i Muslimane). Diablo je napisao/la: Da bjedna barbika ima ikakvog utjecaja kod stranih diplomata nebi onako ponizno otisla kod Erdogana na dobru porciju sramote, kako za sebe tako i za svoj narod... Probala je nešto, i od toga nešto naučila (Islam iznad svega), nije ostala osramoćena, uživao slušati kuknjavu Muslimana kako se o njima opet dogovara u Istanbulu. Ako je Kolinda Barbika, tvoj Škoro je onda Severina. Sad je u situaciji gdje ima potpuno slobodu i komoditet da oplete po Kolindi ako misli da nije bila dovoljno žestoka u BiH. I šta smo dobili? Priopćenje o Srebrenici?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 15:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Krugerrand je napisao/la: Pročitao sam zadnje 3-4 stranice, gdje se uglavnom kritizira Škoro, i moram reći da je argumentacija protiv njega i za Kolindu uglavnom smiješna, da ne kažem infantilna. Ok, ima na ovom forumu svakakvih likova, ali čini mi se da su i jači forumaši upali u isti kalup. Recimo kad je Ministar napisao da su glasovi za Škoru, Milanovića, Pernara i Kolakušića „za strijeljanje, a ne za ban" ja sam ispekao kokice i otvorio čips u iščekivanju jedne kvalitetne analize gdje bi se iskopale njihove stare izjave u kojima seru po Hrvatima u BiH/Herceg-Bosni (ok, za Pernara je tu sve jasno), ali sam bio neugodno iznenađen kad sam vidio poruku u razini robeleca i sličnih stranačkih botova. No, da se vratim na temu, a to je uglavnom bila kritika Škori. Ona se može sažeti u 3 argumenta: - Škoro je kandidat Bujanca/Hasanbegovića i biti će njihova marioneta. - Kolinda je bolji kandidat jer je Muslimani mrze, dok Škoru vole zbog facebook poruke o Srebrenici. - Škoro je pevaljka u razini Severine. Ako se već kritizira Škoro da je Bujančev kandidat (jasno je da Škoro ima njegovu podršku), zašto ga se ne usporedi s Kolindom i njezinom poveznicom s Bujancem. Ona je prije 5 godina također bila „njegov“ kandidat. I ne samo da je bila njegov kandidat (u smislu da ju je javno podržavao) već je i gostovala u Bujici, a nakon što je izabrana za predsjednicu Bujanec je pozvan na njezinu inauguraciju. Dakle ona je osobi koja je osuđena za plaćanje kurvi kokainom (sve je to bilo prije emisije i inauguracije), gostovala u emisiji i pozvala ga na inauguraciju. Ukratko, Kolinda je bila daleko bliža Bujancu i njegovoj ekipi prije 5 godina nego sada Škoro, pa i njemu treba dati kredita da će otpiliti tog klošara ako bude izabran. Mržnja Muslimana/Bošnjaka prema Kolindi je smiješan razlog glasanja za nju. Pričamo o narodu koji ima nizak prag tolerancije tj. koji mrze sve koji nisu na liniji unitarističke Bosne i Hercegovine. Dovoljno je pogledati Čovića koji već godinama nije spomenuo treći entitet niti daje bilo kakve konfliktne izjave, pa bi ga svejedno utopili u čaši vode. Jedino što je Kolinda žena, pa ta mržnja bude pojačana njihovim seksizmom i općom zaostalošću. Ako već pričamo o ljubavi Muslimana/Bošnjaka, brzo ste zaboravili Kolindino lizanje s Majkama Srebrenice i njezine krunidbe... Vjerujem da će im brzo i Škoro „stati na đon“. Ovo s pevaljkama je već uglavnom objašnjeno, no da ponovim. I druge su države imale zabavljače kao predsjednike ili na nekim drugim bitnim pozicijama (Trump, Reagan, Schwarzenegger, Berlusconi, komičar iz Ukrajine i hrpa drugih primjera), pa su neki od njih bili odlični na tim pozicijama. Prije bih rekao da je takva argumentacija primjer kompleska niže vrijednosti gdje se neki boje što će (globalno) selo reći ako izaberemo takvog predsjednika. No, da se ipak ogradim na kraju. Iako izgleda da branim Škoru, zapravo nema šanse da glasam za čovjeka koji Muslimane naziva narodom koji nam je tako blizak . Ali još je rano za donositi zaključke, treba pričekati debate i pravu predsjedničku utrku. Tu će se valjda bolje raspoznati stavovi kandidata o Hrvatima u BiH i Herceg-Bosni. Još samo da spomenem da nema šanse ni da glasam za Kolindu. Ja joj nikad, ali baš nikad neću oprostiti što je išla u Ahmiće. Nema što predsjednica RH (a samim time i predstavnica svih Hrvata) ići na mjesta izoliranih incidenata i polagati cvijeće. Tu je nanijela ogromnu štetu Hrvatima BiH. Idemo redom. Neke stvari su same po sebi evidentne, i stvarno ne vidim zašto bih ja morao detaljno na nekom forumu, objašnjavati degenericima zašto je npr Škoro smijurija. Dokaži mi neki cost/benefit u odnosu na moje vrijeme da bih uvjerio maloumnika tipa MIR-a u bilo što? Ako počnemo misliti da je Škoro doista može ugroziti, izvući ćemo neke kompromitirajuće izjave i samo ih vrtiti tjednima po facebooku dok kumulativno ne dosegne nekih 500.000 ljudi. Isto uloženo vrijeme, isti trud, manje frustracije, a rezultat 1000x jači nego objašnjavanje jasnih stvari na forumima. Kolindi ide na dušu to što je koketirala s Bujancom, i to nije zaboravljeno. Na svu sreću, izgleda da je otkantala to smeće, a on je pronašao nekoga za koga misli da je više nalik Poglavniku. Mišljenje i mržnja Muslimana prema ovome ili onome političaru mora biti kriterij, s obzirom da je to nešto najbliže što imamo znanstvenoj metodi kada se gleda učinak nečije politike u ili prema BiH. Naravski, intenzitet mržnje ne mora korespondirati samim djelima, jer je dovoljna i najmanja sitnica da se zapale i napale, ali znamo da se sa Kolindom bore već preko 2 godine, sudarajući se oko mnoštva tema....najviše oko toga što je Kolinda progovorila o 10.000 islamskih ekstremista u BiH. Uvijek se moglo više, ali fakat jeste nezahvalni, komotno je to mogla prešutiti i ne izlagati se paljbi iz Sarajeva i njihovih medijskih Goebbelsa koji su rašireni i uvezani u mnoštvu medija u Europi (RSE, VOA i sl). Apropos "Kraljice Balkana": https://www.dnevnik.ba/teme/predsjednica-odgovorila-majkama-srebrenice-nisam-kraljica-balkana-ja-sam-predsjednica-hrvatskeNe može jedan tamburaš u rang sa Reaganom, i ostalim glumcima, a Trump je prije svega gospodarstvenik koji je koristio showbiz za promociju. Ne može taj vaš narodnjak koji pjeva po birtijama u isti rang, ni u snu. Kao što rekoh u drugome postu, ne pada mi na pamet raditi PR za Kolindu. Samo ukazujem na činjenicu da taj Škoro za vrijeme kampanje (kada ima neograničenu slobodu jer ne nosi funkciju), ne samo da nije ponudio ništa, nego je iskoristio jedno od svojih rijetkih priopćenja za Srebrenicu, eej? Znači, apsolutno objektivno, možemo ga suditi samo po par parametara: - S kim je okružen (uglavnom s ekipom koja nam ništa dobro ne misli) - Što je rekao (Srebrenica) - Što nije rekao (gromoglasna tišina oko svih gorućih problema koje su generirali Muslimani, izuzev općenite solidarnosti sa djelatnicima Alumijina). Nastavljamo pratiti, ali ako se po jutru dan poznaje...riječ je još samo o jednom lažnom mesiji s desnice koji će se vratiti pjevušiti po Dusseldorfu za doček Nove 2020.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 15:52 |
|
|
Dobro, Kolinda je naravno daleko najbolji kandidat, ali Skoru jednostavno ne poznajemo, ti si ga stavio u tipicne hr desnicare koji ne znaju ko im glavu nosa, tipa diablo, a zapravo nemamo pojma kakav je. Od kud znas da ne zna engleski, pa zena mu je Amerikanka. Covjek je Dr .Sci.ekonomskih znanosti, bavi se poduzetništvom, preko pjevanja je stvorio mnoge veze... Dakle mozda nas Skoro iznenadi, ne treba donositi nikakav sud prije nego ga upoznamo.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 21:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Krugerrand je napisao/la: Pročitao sam zadnje 3-4 stranice, gdje se uglavnom kritizira Škoro, i moram reći da je argumentacija protiv njega i za Kolindu uglavnom smiješna, da ne kažem infantilna. Ok, ima na ovom forumu svakakvih likova, ali čini mi se da su i jači forumaši upali u isti kalup. ...
Idemo redom.Neke stvari su same po sebi evidentne, i stvarno ne vidim zašto bih ja morao detaljno na nekom forumu, objašnjavati degenericima zašto je npr Škoro smijurija. Dokaži mi neki cost/benefit u odnosu na moje vrijeme da bih uvjerio maloumnika tipa MIR-a u bilo što? . Nešto se događa sa ovim Portalom ... ? Sada se slobodno lijepe etikete i vrijeđaju komentatori sa drugačijim mišljenjem! Ako je to tako, onda mogu reči kako maloumnici i degenerici tipa "M. of S." na ovom Forumu, djele i lijepe svoje biserne "kvalitete" drugima i ako tako nastavimo, neće dobro završiti ovaj Portal! Je li ovo jedan od znakova, kako se tresu gaće starih vladajućih struktura?
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 22:08 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Milanović nije ozbiljan kandidat već onaj koji će biti drugi, sva energija se sada koristi da se diskreditira Škoro jer ako on uđe u drugi krug to je gotova stvar. Zar ne vidite da Milanovića nitko ni ne spominje, tu i tamo se pokoji političar osvrne na njega, Škoro je jedina opasnost po aktuelnu predsjednicu i tu će stranačka mašinerija usmjeriti svoju oštricu. Ne očekujem pravedan i ravnopravan okršaj. Vrlo točno i logično!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 16 srp 2019, 22:18 |
|
|
dudu je napisao/la: Nadam se da će Kolinda s lakoćom pobjediti, daleko su još izbori, ispuhat će se drugi kandidati dotad i Kolinda će vratiti poziciju, pogotovo u kontekstu novih previranja na desnici.
Poslije Kolinde koja je postala svjetski prepoznatljiva izabrati nekog blijedolikog bi bilo tragikomično. A šta fali blijedolikom, još i anemičnom, Premijeru Plenkoviću, koji je uz to sada i Kolindin podupiratelj?
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019 Postano: 17 srp 2019, 12:17 |
|
|
Što su pojedinci žestoki u obrani Kolinde (po pravilu bez ikakve ili blijede argumentacije), čak se počelo i s vrijeđanjem onih drugačijeg razmišljanja, etiketiranjem njenih protukandidata sa svime i svačim što većinom ne drži vodu... Štaje reć , stegla vas centrala ???
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|