HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 pro 2024, 08:54.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 121  Sljedeća

Za koga ćete glasovati na Predsjedničkim izborima?
Kolinda Grabar Kitarović 34%  34%  [ 28 ]
Zoran Milanović 21%  21%  [ 17 ]
Miroslav Škoro 34%  34%  [ 28 ]
Mislav Kolakušić 4%  4%  [ 3 ]
Ivan Pernar 7%  7%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 82
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019
PostPostano: 30 srp 2019, 18:27 

dudu je napisao/la:
Refresh klixa i ovaj rad :biceovodobro

Hahaha, i ja refresham Klix čekam kad će ova vijest. :biceovodobro =)) =)) =))

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 30 srp 2019, 20:57 

PCM je napisao/la:
Jebala vas joga niste normalni matere mi. A taj pop Ike Manduric non stop nesto pametuje. Besposlen pop i jarice krsti.

Cuj sad problem jebena joga. Anfakingbilivbl.

Žena je prije prošlih izbora podržala zakon o životnom partnerstvu i rekla da po pitanju abortusa podržava pravo na izbor. To nije spriječilo ovu ekipu da ju diže u nebesa i proglašava katoličkom majkom nacije. Sada joj izvlače jogu kao zamjerku jer imaju drugog konja za utrku. Čisto politikanstvo.

Što se tiče ove izjave o radikalnom islamu, vjerojatno će se već sutra ponovno ispričavati i uvlačiti prijateljskoj BiH, tako da ne znam što se time postiže... :neznam

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 13:02 

ledolomac je napisao/la:

Što se tiče ove izjave o radikalnom islamu, vjerojatno će se već sutra ponovno ispričavati i uvlačiti prijateljskoj BiH, tako da ne znam što se time postiže... :neznam

I bi tako.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 13:03 

ledolomac je napisao/la:
ledolomac je napisao/la:

I bi tako.

rep points: +10 000

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 13:03 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Nema ona tu karakternu crtu, da izjavi ovako nešto. mene je bilo šokiralo jučer i mislio sam resetirati sve svoje stavove o njoj i Hrvatskoj. :zubati

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 13:08 

ledolomac je napisao/la:
ledolomac je napisao/la:

I bi tako.

Nije se ispričavala
Nije se uvlačila
Samo demantirala.
Facts

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 13:09 

Ko glasa za škoru neka skoči s mosta ko onaj u Šibeniku.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 14:23 

POL_GASOL je napisao/la:
Ko glasa za škoru neka skoči s mosta ko onaj u Šibeniku.

Koga onda predlazes, nije valjda Kolinda ?? :zubati

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 15:00 

Diablo je napisao/la:

Trenutno mi ona, uza sve svoje brojne mane, izgleda kao najsigurniji izbor. Škoro mi je nepoznanica po pitanju BiH, a i nisam siguran kolike su mu šanse u srazu s Milanovićem.

Milanović bi bio katastrofa. Pojedini ovdje su napaljeni na njegove izjave o BiH, ali treba gledati cijeli kontekst. On bi otvoreno zavadio Hrvatsku sa Višegradskom skupinom i Trumpovom administracijom, a vezao zastave sa europskim establišmentom i američkom oporbom. Sudeći po izjavama koje daje o Poljskoj, Orbanu, Trumpu, žicama na granici...

Njegov "suverenizam" se svodi na retoričku bahatost, a realna politika mu je lijevi liberalizam. To što ne simpatizira bošnjačku politiku za mene nije dovoljno da zanemarim sve ove ostale stvari.

Vrh

PostPostano: 31 srp 2019, 15:20 

ledolomac je napisao/la:
Diablo je napisao/la:

Trenutno mi ona, uza sve svoje brojne mane, izgleda kao najsigurniji izbor. Škoro mi je nepoznanica po pitanju BiH, a i nisam siguran kolike su mu šanse u srazu s Milanovićem.

Milanović bi bio katastrofa. Pojedini ovdje su napaljeni na njegove izjave o BiH, ali treba gledati cijeli kontekst. On bi otvoreno zavadio Hrvatsku sa Višegradskom skupinom i Trumpovom administracijom, a vezao zastave sa europskim establišmentom i američkom oporbom. Sudeći po izjavama koje daje o Poljskoj, Orbanu, Trumpu, žicama na granici...

Njegov "suverenizam" se svodi na retoričku bahatost, a realna politika mu je lijevi liberalizam. To što ne simpatizira bošnjačku politiku za mene nije dovoljno da zanemarim sve ove ostale stvari.

Razumijem al ako nesto ne ide dobro zadnje 4 godine zasto to produzavati? Zar nije bolje probati sa drugom opcijom, sigurnim domoljubom? Zar mislite da bi Škoro pljuvao po Hrvatima u bih te se dodvoravao bosnjacima?

p.s
Kad pogledamo ovaj video tada mozemo bit sigurni da ce i on imat isti utjecaj u svijetu kao i Kolinda :zubati
https://youtu.be/vT8Hcd1CQhc

Vrh

PostPostano: 03 kol 2019, 18:39 

Trebalo bi resetirat ovu anketu il otvorit novu temu s glasanjem jer su neki sasvim sigurno promjenili misljenje?? :D Šta vi mislite?
I sta se ceka s anketom na fb stranici HB? Skroz vam je ista zamrla,postali ste podruznica portala dnevnik.ba te samo prenosite njihove vijesti. Ljudi vam nisu dali onoliki broj lajkova za to...

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 14:54 

Prilično solidno. Čeka se još tamburaš...nije na funkciji pa ima prostora za 10x jaču reakciju.

Citat:
Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kazala je u intervju za Jutarnji list kako bi voljela da političari iz BiH shvate da im je Hrvatska najbolji prijatelj, poručivši pritom kako su njihove uvrede na račun Hrvatske i njezinih dužnosnika prevršile svaku mjeru.

- Neću dopustiti vrijeđanje Hrvatske i nitko me neće obeshrabriti u borbi za prava hrvatskog naroda te, u konačnici, za bolju i europsku Bosnu i Hercegovinu. To će biti moja politika. Voljela bih da tamošnji političari shvate da im je Hrvatska najbolji prijatelj. Još od prošle predizborne kampanje trpimo uvrede na račun hrvatske države, dužnosnika. Vjerovala sam da se radi o kampanji i da će to nakon tamošnje izborne kampanje prestati. No, ovo je prevršilo svaku mjeru - kazala je Grabar-Kitarović.

Dodala je kako neki političari nedostatak vlastite vizije i strategije vlastite države misle do beskraja nadomještati izmišljanjem vanjskog neprijatelja.

Naglasila je kako je to podsjeća na film 'Predsjedničke laži' u kojem se izmišlja neprijatelj kako bi se podigao vlastiti rejting.

- Jer, kakvo je zapravo stanje u toj državi? Hrvatima je netko drugi izabrao člana Predsjedništva i bira predstavnike na nižim razinama vlasti, a sve se to dogodilo puzajućim promjenama Ustava koje su uglavnom samovoljno donosili visoki predstavnici međunarodne zajednice i na koje nisu reagirali dušobrižnici u Hrvatskoj, koji se danas javljaju i ispričavaju Bosni i Hercegovini, a da uopće nisu provjerili autentičnost članka (Jerusalem Post). Stoga ako već ne osjećaju potrebu da štite dignitet Hrvatske, onda neka zaštite vlastiti dignitet i prestanu širiti laži – kazala je hrvatska predsjednica.

Na novinarsko pitanje je li na sastanku s izraelskim predsjednikom rekla kako je 'BiH pod kontrolom militantnog islama koji je dominantan u određivanju stavova', Grabar-Kitarović je odgovorila da je to odmah odbacila, a da su to isto učinili i izraelski veleposlanik i Jerusalem Post koji je i uklonio taj dio članka te da to nisu bile njezine riječi.

Kada je u pitanju reakcija iz BiH na spomenuti članak, hrvatska predsjednica smatra kako je reakcija političara i nekih ljudi iz BiH bila brzopleta, agresivna i bez poštivanja bilo kakvih diplomatskih kodeksa.

- Osobne uvrede neću komentirati, one najbolje govore o onima koji su ih izrekli. No, cijela ta priča navodi me na pomisao da je ova akcija bila planirana. Koji je bio povod tome? Jer, kao što je objasnio i naš ministar vanjskih poslova, prvo se provjeri autentičnost, a onda odlučite o reakciji. Moja je obaveza štititi položaj Hrvata, štititi Daytonske mirovne ugovore i Ustav - naglasila je Grabar-Kitarović.

- Svi dušobrižnici koji su me počeli kritizirati, bez provjere. Bolje da nisu ulazili u nešto što ne razumiju i što nije dokazano i provjereno. A ti isti dušobrižnici mogli su sve spriječiti. Štoviše, držim da su oni krivi za položaj Hrvata u BiH danas, koji je majoriziran, i kojima je oduzeto pravo glasa. Prvo bi se trebali ispričati hrvatskom narodu u BiH - dodala je.

Ocijenila je kako Hrvati nisu jednakopravan narod u BiH i zbog toga su promjene u zemlji nužne, a prije svega izmjena izbornog zakona.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 15:06 

Kolinda solidna.

Zašto se toliko čeka na Škoru?

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 15:13 

Bilo bi zanimljivo sa Škorom na tom radnom mjestu. Muslimani ne bi smjeli pisnuti protiv Marka Perkovića Tompsona.
On i Škoro su jako bliski prijatelji.

Može Marko koncert u sred Sarajeva napraviti.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 15:18 

Ako vam je neki tamburaš, uopšte ne uzimam u obzir njegove političke stavove, ozbiljan kandidat za predsednika, onda ste totalno prolupali kao narod.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 15:20 

Ko kaže da je ozbiljan.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 15:20 

Kakva je to diskriminacija prema tamburašima.

1031 of 2558 - 40.3%

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 16:04 

Zar u Srbiji nije bio onaj Preletačević?

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 16:10 

Preletačević se zajebavao i nije se ni predstavljao kao ozbiljan kandidat.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 16:12 

BBC je napisao/la:
Ko kaže da je ozbiljan.

Pa ako je treći po anketama, i diše za vrat drugom, znači da ima šanse da uđe u drugi krug. Što opet znači da je ozbiljan.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 16:14 

Naša Kvačica je napisao/la:

Nije diskriminacija, nego tamburaš zna da se bavi politikom isto koliko i političar zna da svira tamburu.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 17:45 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Nije diskriminacija, nego tamburaš zna da se bavi politikom isto koliko i političar zna da svira tamburu.

Malo se bolje informiraj o njemu :palacgore1

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 17:56 

Izvini, ali suviše mi se jebe da bih trošio vreme da se informišem o njemu. Znam samo da je pevač u tamburaškom bendu i da nema iskustva u politici i vođenju države. Ne znam šta je po profesiji, ali pretpostavljam da od obrazovanja ima srednju školu. Ako vam odgovara da vam bude predsednik, izaberite ga, meni ni iz džepa ni u džep, jebe mi se.

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 18:28 

Carmello Šešelj je napisao/la:
Izvini, ali suviše mi se jebe da bih trošio vreme da se informišem o njemu. Znam samo da je pevač u tamburaškom bendu i da nema iskustva u politici i vođenju države. Ne znam šta je po profesiji, ali pretpostavljam da od obrazovanja ima srednju školu. Ako vam odgovara da vam bude predsednik, izaberite ga, meni ni iz džepa ni u džep, jebe mi se.

Krivo, zato ti kažem, ako misliš komentirat informiraj se, ako ti se jebe nemoj ni komentirat

Vrh

PostPostano: 04 kol 2019, 18:35 

Citat:
EKONOMIST s američkog sveučilišta Princeton Dejan Kovač danas je istaknuo svoju kandidaturu za hrvatskog predsjednika najavljujući javne nabave, predstečajne nagodbe i subvencije kao ključne točke svoje kampanje

Mi HB dominiramo :herceg_bosna

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 121  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: