|
|
Stranica: 3/14.
|
[ 347 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
i_jopet
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 18:10 |
|
|
Neuvjerljivo je ovo, Hrvat da napiše: biće još Srebrenica je potpuno promašeno. Onaj koji je ovo napravio ne samo da je nepismen nego i nemaštovit.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 18:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76215 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Prijetnje su napisane na bošnjačkom jeziku.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 18:32 |
|
|
Kad ste pobogu ikad vidjeli da bilo u Hrvatskoj bilo u Herceg Bosni, u grafitima uvredljivog i nacionalistickog sadrzaja Hrvati kao simbole koriste krizeve LOL ?!?!?
Ovo se iz aviona vidi da je djelo nekog ne previse inteligentnog Muslimana.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 18:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76215 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Da bi se opravdalo korištenje termina “fasisti” koje svi do jednog muslimanskog političara koriste pri opisivanju Hrvatske i Hrvata.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 18:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zar se mora otvarati tema o svakom malom incidentu ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 19:02 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Vidi se po izrazima da je bosanski musliman pisao.
Ovo podsjeca kao kad se na forumu registriraju pa pocnu glumit Hrvata. I meni nekako smrdi na njih. Taj stil je nekao baš kao njihovo lupetanje na klix komentarima, ili Amidžino ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
Diablo
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 20:52 |
|
|
Možda je ovo djelo neke vece organizacije kao sto je OSA jer bošnjo zna da nema vise sta cekat, potrebno je nahuskat narod i krenut. Vjerojatno se vode idejom kako srednju bosnu mogu nabrzinu uzet, doc do istocnog mostara a onda kmečat europi na eventualno mijesanje Republike Hrvatske te pokusat legalizirat trenutno stanje... Jednostavno sva ova događanja zadnjih godina nemogu bit slučajnost te samo budala ne vidi u koju bošnjo "ševa" a stvari je ubrzala njihova demografska katastrofa u najavi...
_________________ "Sretni robovi su najljuci neprijatelji slobode" !!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 22:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25899 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
BREAKING NEWS
Večeras mi javio friend iz Uskoplja da je policija privela počinitelja. Riječ je o Adisu Pokviću, vlasniku išaranog vozila i kuće.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
1986
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 22:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: BREAKING NEWS
Večeras mi javio friend iz Uskoplja da je policija privela počinitelja. Riječ je o Adisu Počkiću, vlasniku išaranog vozila i kuće. To ko ono u Markalama kad su sami sebe izgranatirali...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 22:44 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Večeras mi javio friend iz Uskoplja da je policija privela počinitelja. Riječ je o Adisu Pokviću, vlasniku išaranog vozila i kuće. I onaj kukac na poljudu mi nekako mirise na bosnjocku akciju, kao i niz pozara proteklih godina.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:00 |
|
|
Večeras mi javio friend iz Uskoplja da je policija privela počinitelja. Riječ je o Adisu Pokviću, vlasniku išaranog vozila i kuće. Klasika. Muslimanska posla.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:02 |
|
|
DrMag je napisao/la: Muslimanska posla. Amiđa je napisao/la: DrMag je napisao/la: Amidza doso na godisnji, i odmah izaziva nacionalnu mrznju. Ne cvrlja Amida Hrvatima auta i kuce porukama mrznje i netrpeljivosti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:04 |
|
|
Večeras mi javio friend iz Uskoplja da je policija privela počinitelja. Riječ je o Adisu Pokviću, vlasniku išaranog vozila i kuće. Da citiram sebe: novovrijeme je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Jedan je autor to je sigurno, ista boja, isti rukopis, ista nepismenost. To je neko ko tu zivi.Nije sigurno ni jedan Nemusliman usao u random nepoznatu mahalu i sarao po autima. Bravo ja.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:08 |
|
|
1:30 Dosao iz dijapore.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:12 |
|
|
Napisao sam "amidza dosao na godisnji"
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 1:30 Dosao iz dijapore.
Ccc... Amater ga može skužiti po govoru tijela da petlja i laže. Idiot balavi. S kim mi živimo...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:16 |
|
|
Musliman šarao kao da komentira vijesti na Klix.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:16 |
|
|
Amidza de napisi sto si to napravio kad te puste iz zatvora...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 08 kol 2019, 23:59 |
|
|
Odselio u Austriju prije par godina (na samom početku muslimanskog vala iseljavanja), i odmah se radikalizirao u Beču.
Na FB stranici mu sve puno Srebrenice.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 09 kol 2019, 00:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Odselio u Austriju prije par godina (na samom početku muslimanskog vala iseljavanja), i odmah se radikalizirao u Beču.
Na FB stranici mu sve puno Srebrenice. Ovu sliku je objavio prije mjesec dana.
Privitak/ci: |
83363016-83BC-41EE-95CE-DB97929B4BF0.jpeg [ 155.64 KiB | Pogledano 3642 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 09 kol 2019, 00:04 |
|
|
Hoćemo Suljagića pitati jel spremio kartu za Anadoliju ? Na Krbavsko Polje nije dobrodošao. Možda ga zbog ovoga nema 3 dana na Twitter.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 09 kol 2019, 00:05 |
|
|
Amiđa je napisao/la: horus je napisao/la: Smanji to lupanje glavom u pod dok se klanjaš šejtanu, vidiš da ostavlja trajne posljedice.
Tebi je izgleda fratar pedofil popio pamet iz donje pipe. Tvoj prorok je bio ponosni silovatelj, pedofil i latentni ********, kome se ti pokušavaš rugat Muslimani?
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 09 kol 2019, 00:12 |
|
|
Amiđa je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Pravi si munafik i pogančer ...
Sta je pogani nesoju, sta si mislio, da samo ti i ovakvi poput horusa mogu vrijedati i bacati bestimu? Šta je bolan istina boli? Koliko šteti islam zdravom razumi i intelektu, vidi se i po tome što sve džihadlije svijeta imaju manje nobelovih nagrada iz znanosti od nas Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 09 kol 2019, 00:16 |
|
|
Ako oni sami sebe zovu **** onda mi u dobrosusjedskim manirima taj naziv moramo prihvatiti. Zahtijevam da se ta riječ izbaci sa forumske blacklist.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: Uvredljive poruke u Gornjem Vakufu "Biće još Srebrenica" Postano: 09 kol 2019, 00:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Ako oni sami sebe zovu **** onda mi u dobrosusjedskim manirima taj naziv moramo prihvatiti. Zahtijevam da se ta riječ izbaci sa forumske blacklist. Priključujem se prijedlogu.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|