|
|
Stranica: 27/79.
|
[ 1967 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 17:31 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
RS je zavrsna prica.
Dijeli se FBiH. I nije uopste komplikovano. 5 - muslimanskih kantona (zavrsno) 3 - hrvatska kantona (zavrseno) 2 - mjesovata kantona (dijele se) - hrvatima hrvatsko, muslimanima muslimansko. Koridor do USK za koridor do hrvatske srednje Bosne. Pola Neuma bih vam dao da sam na hrvatskom mjestu, grahota je, imaju vec stotine i stotine kilometara obale.
nikakvih koridora neće bit, ni do usk ni do mora. mrkonjić i šipovo smo vam vratili upravo iz tog razloga, da muslimani nemaju kuda do usk čak i ako uzmu jajce. muslimansko more je smiješno uopće komentirat. Mogao si jednostavno napisati - "Nećemo da se dijelimo, hocemo da zivimo sa Muslimanima."
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 17:32 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
1986 je napisao/la: WestPoint je napisao/la:
Slažem se sa tobom u potpunosti. Međutim samo na ovom forumu svi smo svjedoci da ne možemo iscrtati karte koje bi zadovoljile sve. Osnovna prepreka je što se navodno ne smije dirati u tzv. RS. Da je moguće vršiti korekcije i na "račun" tzv. RS garantiram da bi napravili dobru kartu 3 federalne jedinice, ali ako je datost da oni zadrže silom osvojeno, to bi onda Bošnjaci morali na račun Hrvata da traže kompenzaciju, što nije prihvatljivo.
Ne možemo se federalizirati, jer Srbi nisu fleksibilni. Bosanski čvor se ne smije i ne može rješavati sukobom Bošnjaka i Hrvata. To je aksiom. Ili svi nosimo teret federalnog rješenja, ili ga ne nosi niko.
Zašto bi se diralo u RS? Tamo vas ima oko 5% A i tih 5 % Muslimana je lojalno svojoj domovini.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 17:33 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
RS je zavrsna prica.
Dijeli se FBiH. I nije uopste komplikovano. 5 - muslimanskih kantona (zavrsno) 3 - hrvatska kantona (zavrseno) 2 - mjesovata kantona (dijele se) - hrvatima hrvatsko, muslimanima muslimansko. Koridor do USK za koridor do hrvatske srednje Bosne. Pola Neuma bih vam dao da sam na hrvatskom mjestu, grahota je, imaju vec stotine i stotine kilometara obale.
nikakvih koridora neće bit, ni do usk ni do mora. mrkonjić i šipovo smo vam vratili upravo iz tog razloga, da muslimani nemaju kuda do usk čak i ako uzmu jajce. muslimansko more je smiješno uopće komentirat. @novovrijeme Jel sad vidiš zašto se za federalizaciju mora dirati teritorij tzv. RS ? Bilo kakav pokušaj federalizacije FBiH između Bošnjaka i Hrvata, izaziva rat, a to se mora spriječiti svim sredstvima. Srbi i Hrvati lože jedni druge, a u praksi rade jedni drugima o glavi na strateškim stvarima.
_________________ Za BiH i Hrvatsku u miru, dobru i zajedništvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 17:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Previse glazbenih zelja , koridora dugih 100 km, transverzala... narodu koji ce za 10 godina brojati 800 000. Koliko god da nas bude, svi imamo pravo na sigurnost, kao i Hrvati i Srbi što imaju. I na rješenje koje garantira mir i sigurnost. To nema pravo niko osporiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 17:43 |
|
|
WestPoint je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la:
nikakvih koridora neće bit, ni do usk ni do mora. mrkonjić i šipovo smo vam vratili upravo iz tog razloga, da muslimani nemaju kuda do usk čak i ako uzmu jajce. muslimansko more je smiješno uopće komentirat.
@novovrijeme Jel sad vidiš zašto se za federalizaciju mora dirati teritorij tzv. RS ? Bilo kakav pokušaj federalizacije FBiH između Bošnjaka i Hrvata, izaziva rat, a to se mora spriječiti svim sredstvima. Srbi i Hrvati lože jedni druge, a u praksi rade jedni drugima o glavi na strateškim stvarima. Kako mislis "mora"? To kod vas riječ "mora" ima neko vjersko značenje? Alah ce ovo ono pa onda "mora" to i to. RS ima svoje medjunarodno priznate granice i 100% etnički čiste. Par muslimanskih sela ne računam, to je statistička greška. Nismo mi bili u Vasingtonu i potpisivali FBIH nego vi i Hrvati. Mi znamo za što smo ratovali i za što smo se izborili, za svoju srpsku državu. Za metar RS pada glava. Sa druge strane ni vi ni Hrvati dan danas ne znate sta je vase, koji kurac ste ratovali i čime su vase politicare nadrogirali u Vasingtonu 1994. Vrijeme vam je da to skontate pa il se rastvaljate ili ajte svi u konfederaciju sa HR kako ste i kontali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 18:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Previse glazbenih zelja , koridora dugih 100 km, transverzala... narodu koji ce za 10 godina brojati 800 000. a od tih 800k 80% u trokutu SA- ZE- TU. koridor dug 100km za lokvu od 100k muslimana u srcu hrvatske (bihać) koridor dug 100km za komadić plićaka u srcu dalmacije (neum) šta konzumirate?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 18:04 |
|
|
|
Naslov kaže postignut dogovor za formiranje VM, nakon toga izražena brojna pozdravljanja na tom dogovoru (kakvom takvom) ali nekom to ne odgovara. Koja država prva minira sporazum? Turska nije, Njemačka nije a ni susjedne zemlje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 18:05 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Naslov kaže postignut dogovor za formiranje VM, nakon toga izražena brojna pozdravljanja na tom dogovoru (kakvom takvom) ali nekom to ne odgovara. Koja država prva minira sporazum? Turska nije, Njemačka nije a ni susjedne zemlje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 18:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ta politika ima svoj kontinuitet, tada ja miniran sporazum i krenuo je krvavi rat, ovaj puta se ponovo hoće minirati. Ustvari ne žele nikakav dogovor. Govorim samo o njihovoj ulozi ne o tome da je to uzrok rata, to je 45 godina SFRJota ali ne bih o tome.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 18:23 |
|
|
WestPoint je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la:
Ne treba izmišljati toplu vodu, niti predstavljati stvari nemogućim za riješiti. BiH nije nikakav neriješivi rebus ili zagonetka nego država kao i svaka druga.
Ovaj problem se redovito rješava federalnim jedinicama. Tako je od Kanade na istoku pa čak do Rusije na zapadu. Hrvati žele svoj Kvibek, Škotsku, Kataloniju, Flandriju ili Bavarsku nije bitno princip je uvijek sličan.
Konstitutivnost je zaista izmišljotina, zato i ne funkcionira i sa njom nitko nije zadovoljan.
Slažem se sa tobom u potpunosti. Međutim samo na ovom forumu svi smo svjedoci da ne možemo iscrtati karte koje bi zadovoljile sve. Osnovna prepreka je što se navodno ne smije dirati u tzv. RS. Da je moguće vršiti korekcije i na "račun" tzv. RS garantiram da bi napravili dobru kartu 3 federalne jedinice, ali ako je datost da oni zadrže silom osvojeno, to bi onda Bošnjaci morali na račun Hrvata da traže kompenzaciju, što nije prihvatljivo. Ne možemo se federalizirati, jer Srbi nisu fleksibilni. Bosanski čvor se ne smije i ne može rješavati sukobom Bošnjaka i Hrvata. To je aksiom. Ili svi nosimo teret federalnog rješenja, ili ga ne nosi niko. Dakle, ako sam te dobro shvatio Srbi su zagužvali sa vama, pa ste zbog toga vi zagužvali sa Hrvatima. Ima smisla, zašto imati jednog neprijatelja kad možeš dva. Citat: Bosanski čvor se ne smije i ne može rješavati sukobom Bošnjaka i Hrvata. Već ste sa Hrvatima u sukobu. To je stanje koje već sad imamo. Federalizacija je prestanak sukoba Hrvata i Bošnjaka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1667 of 2558 - 65.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 20:13 |
|
|
|
Ovo postaje zanimljivo, Dodik ide na sve ili nista. Samo radikalizovati situaciju sto vise. Bit ce veselo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 20:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zašto ste tako bezmudi. Izvolite napadnite sami. Samo ližete OHR šupke. Mislim kako vas nije sramota.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chubura
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 18 kol 2019, 20:34 |
|
|
|
Gde oni da znaju za sramotu?To su visevekovni dupelisci
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 08:25 |
|
|
BBC je napisao/la: Zašto ste tako bezmudi. Izvolite napadnite sami. Samo ližete OHR šupke. Mislim kako vas nije sramota. Nama odgovara ovako. Vas da ispratimo i onda da polahko sa Srbima rijesimo sto se ima rijesit. Sto bi mi napadali? Mi mozemo saburat taman da nas ode pola miliona ovo je nasa drzavq a imamo i podrsku Amerike i Arapa. Sta bi cekate? Vas i prekodrinske bagre 10 miliona i opet prc. Ujko vi ste gotovi ovo sto osrane po Bosni ce biti asimilovano ili ce bioloski sat odradit svoje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 08:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bosnjak007 je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto ste tako bezmudi. Izvolite napadnite sami. Samo ližete OHR šupke. Mislim kako vas nije sramota. Nama odgovara ovako. Vas da ispratimo i onda da polahko sa Srbima rijesimo sto se ima rijesit. Sto bi mi napadali? Mi mozemo saburat taman da nas ode pola miliona ovo je nasa drzavq a imamo i podrsku Amerike i Arapa. Sta bi cekate? Vas i prekodrinske bagre 10 miliona i opet prc. Ujko vi ste gotovi ovo sto osrane po Bosni ce biti asimilovano ili ce bioloski sat odradit svoje. Koja vam korist ako pobijete sve kršćane u BiH? Opet će te i sami izumrijeti. Ili pocrkati od gladi, nesposobni za ikakovo gospodarstvo. Ili se međusobno istrijebiti: radical vs "moderate"
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 09:00 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Bosnjak007 je napisao/la: Nama odgovara ovako. Vas da ispratimo i onda da polahko sa Srbima rijesimo sto se ima rijesit. Sto bi mi napadali? Mi mozemo saburat taman da nas ode pola miliona ovo je nasa drzavq a imamo i podrsku Amerike i Arapa. Sta bi cekate? Vas i prekodrinske bagre 10 miliona i opet prc. Ujko vi ste gotovi ovo sto osrane po Bosni ce biti asimilovano ili ce bioloski sat odradit svoje.
Koja vam korist ako pobijete sve kršćane u BiH? Opet će te i sami izumrijeti. Ili pocrkati od gladi, nesposobni za ikakovo gospodarstvo. Ili se međusobno istrijebiti: radical vs "moderate" Nismo nesposobni jednostavno unistenu privredu u ovako administrativno uređenoj zemlji ni svabe brze ne bi podigle. Uz sve to ima nas 200-300 k viska. Tako da sabur
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 09:14 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 7052 Lokacija: Izvan sebe
|
Bosnjak007 je napisao/la: BBC je napisao/la: Zašto ste tako bezmudi. Izvolite napadnite sami. Samo ližete OHR šupke. Mislim kako vas nije sramota. Nama odgovara ovako. Vas da ispratimo i onda da polahko sa Srbima rijesimo sto se ima rijesit. Sto bi mi napadali? Mi mozemo saburat taman da nas ode pola miliona ovo je nasa drzavq a imamo i podrsku Amerike i Arapa. Sta bi cekate? Vas i prekodrinske bagre 10 miliona i opet prc. Ujko vi ste gotovi ovo sto osrane po Bosni ce biti asimilovano ili ce bioloski sat odradit svoje. Sa koje stanice cete nas ispratiti? Otporan smo mi narod. I ne iseljavamo se brze od drugih, vama predstoji jos period velikog iseljavanja.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 14:18 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 14:24 |
|
|
Diablo je napisao/la: Vučić odlazi u New York na sastanak s Pompeom https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /190819051Nešto se ipak događa... Srbi se sastaju sa Merkel, Makronom, Putinom, Đi Pingom, Putinom... eto i sa tim Pompeom. A Bakir ko kuja hoda za hambasadorima... Čudna pojava obzirom da ce NATO (kako nas naše zabrinutre islamizirane komšije upozoravaju) ubrzo bombardovati Srbe. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Diablo
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 14:26 |
|
|
Nakon susreta Nelsona, Fielda i Komšića: Sutra, ipak, dvije sjednice Predsjedništva BiH https://www.klix.ba/vijesti/bih/nakon-s ... /190819074
_________________ Hrvatska ,Slovenija ,Srbija,Crna Gora ,Makedonija te Kosovo su građanski dok se jadni bošnjo bori čak i za ovakav Dayton...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 14:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Diablo je napisao/la: Vučić odlazi u New York na sastanak s Pompeom https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /190819051Nešto se ipak događa... Srbi se sastaju sa Merkel, Makronom, Putinom, Đi Pingom, Putinom... eto i sa tim Pompeom. A Bakir ko kuja hoda za hambasadorima... Čudna pojava obzirom da ce NATO (kako nas naše zabrinutre islamizirane komšije upozoravaju) ubrzo bombardovati Srbe.  Sastajali su se i sa Miloševićem. Kosovo je prioritet, a usput se razgovara o BiH. Nije primarna tema BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 14:29 |
|
|
WestPoint je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Srbi se sastaju sa Merkel, Makronom, Putinom, Đi Pingom, Putinom... eto i sa tim Pompeom. A Bakir ko kuja hoda za hambasadorima... Čudna pojava obzirom da ce NATO (kako nas naše zabrinutre islamizirane komšije upozoravaju) ubrzo bombardovati Srbe.  Sastajali su se i sa Miloševićem. Kosovo je prioritet, a usput se razgovara o BiH. Nije primarna tema BiH. A jel? E dobro onda ništa. Ja za svaki slučaj bacim ponekad pogled prema nebu. Ništa se ne brini na oprezu smo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 14:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: WestPoint je napisao/la:
Slažem se sa tobom u potpunosti. Međutim samo na ovom forumu svi smo svjedoci da ne možemo iscrtati karte koje bi zadovoljile sve. Osnovna prepreka je što se navodno ne smije dirati u tzv. RS. Da je moguće vršiti korekcije i na "račun" tzv. RS garantiram da bi napravili dobru kartu 3 federalne jedinice, ali ako je datost da oni zadrže silom osvojeno, to bi onda Bošnjaci morali na račun Hrvata da traže kompenzaciju, što nije prihvatljivo.
Ne možemo se federalizirati, jer Srbi nisu fleksibilni. Bosanski čvor se ne smije i ne može rješavati sukobom Bošnjaka i Hrvata. To je aksiom. Ili svi nosimo teret federalnog rješenja, ili ga ne nosi niko.
Dakle, ako sam te dobro shvatio Srbi su zagužvali sa vama, pa ste zbog toga vi zagužvali sa Hrvatima. Ima smisla, zašto imati jednog neprijatelja kad možeš dva. Citat: Bosanski čvor se ne smije i ne može rješavati sukobom Bošnjaka i Hrvata. Već ste sa Hrvatima u sukobu. To je stanje koje već sad imamo. Federalizacija je prestanak sukoba Hrvata i Bošnjaka. Nismo mi zagužvali sa Hrvatima, nego je BiH tronožac, u kojem se Srbi i Hrvati ne mogu dogovarati iza leđa Bošnjaka i praviti dogovore na svoju ruku, a onda se sa Srbima isturati kao jedna strana. Počeli ste sa Milošević-Tuđman, nastavili Boban-Karadžić, surađivali u ratu, sem kad je trebalo oslobađati Hrvatsku, i do dan danas. Ko je vama dozvolio da vičete i dogovorite da je tzv. RS nedodirljiva ? Dobro ste stvari zamislili. Srbi kažu tzv. RS je naša, dogovorite se Hrvatima, vi izađete sa svojim zahtjevima i teritorijalnim i političkim koji su politička fantastika, i onda kažete, eh, vidite, Bošnjaci zakuhavaju. Kad je BiH u pitanju, sve je na stolu. Za nas sada Srbi i Hrvati čine jednu stranu sa dva lica, koja prema nama nastupa zajednički i sa istim ciljevima, tako da mi ustvari imamo sukob sa Srbima i sa njihovim hrvatskim vazalima u BiH. Federalizacija vrlo rado, ali dogovorom 3 strane i sva teritorija na stolu, a ovo nešto da se Bošnjaci i Hrvati sprćeni na mali prostor kolju oko mrvica, nema šanse ... Mi nismo srpski vazali i oni nama neće ništa moći nametnuti. Pošto je to nemoguće onda nema dogovora i mi idemo na demokratsko uređenje bez obzira hoćemo li danas ili sutra biti manjina ili većina u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
karadzic
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 15:11 |
|
|
|
Tzv "dogovor Tudjman - Milosevic" je jedna u nizu bošnjačkih mitoloških baljezgarija koje se uporno provlace i ponavljaju. Par meseci nakon famoznog Karadjordjeva, Alija i Tudjman krecu u rusenje Ustava BiH i nelegalnu secesiju iz Jugoslavije 15. Oktobra 1991. krsenjem ustavne procedure donosenja odluka u parlamentu BiH. Dakle "Tudjman - Izetbegovic protiv Srba i Jugoslavije" je bio dogovor dva protiv jednog i tokom najveceg dela rata je bio na snazi, a "Tudjman - Milosevic protiv bosnjaka" postoji samo u bosnjackoj paranoji i strahu.
Savez Srba i Hrvata u BiH se na kraju i ostvario, ali tek 20 godina nakon rata i to iskljucivo kao posledica dvodecenijskog velikobosnjackog ludila koje je i danas na snazi i koje je opsednuto zatiranjem svakog traga Srbima i Hrvatima na prostoru koji su oznacili kao svoj "lebensraum".
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosnjak007
|
Naslov: Re: Postignut dogovor za formiranje Vijeća Ministara BiH te principi za formiranje vlasti na razini Postano: 19 kol 2019, 15:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Diablo je napisao/la: Vučić odlazi u New York na sastanak s Pompeom https://www.klix.ba/vijesti/regija/vuci ... /190819051Nešto se ipak događa... Srbi se sastaju sa Merkel, Makronom, Putinom, Đi Pingom, Putinom... eto i sa tim Pompeom. A Bakir ko kuja hoda za hambasadorima... Čudna pojava obzirom da ce NATO (kako nas naše zabrinutre islamizirane komšije upozoravaju) ubrzo bombardovati Srbe.  Vecina tih nabrojanih su predstavnici drzava koje su vas zasipali uranijumom ,uzeli Kosovo i sad Vucica ko mrljinu vuku a nista ne daju. Kinezi i Rusi vas koriste da bi Amerima stavljali prst u oko i td. Dakle nikakve koristi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|