|
|
Stranica: 54/73.
|
[ 1806 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 10 lip 2019, 12:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
BBC je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ne znam, Netflix mi stalno predlaze neke serije, i vecina ih nisu bas uvjerljive. Netflix ne pokazuje u svim državama isti sadržaj. Ovisno kako vlasnik uradtka tvrdo pregovara za "prikazivanje po 1 gledatelju". Nekad Netflix ne može platiti za čitav svijet iako su toliko bogati. Znam da čudno zvuči ali velik je to novac, zato i rade svoje filmove. Inače kako ti to uopće gledaš ? Bubneš neku adresu u HR (dostupan u RH https://hrflix.eu/lokalizirano). Kad si već napraviš nalog, sadržaj koji ti Netflix pokazuje nije vezan za zemlju gdje ti je adresa, nego za tvoj IP. Znači kad pokreneš Netflix sa američkim IP-em, pokazuje ti sav američki sadržaj. Istina, bore se protiv toga, pa su banirali najpoznatije IP adrese, ali ako imaš dosta dostupnih servera, možeš bez problema do američke verzije, ili bilo koje druge lokalizirane verzije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 17 lip 2019, 19:46 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3516 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Mene Černobilj podseća na epidemiju velikih boginja u ExYu, koju su komunističke vlasti prva 3 dana odbijale da proglase da ne bi propala turistička sezona. Kraj epidemije je proglašen posle 3 nedelje (opet zbog turističke sezone) iako su se slučajevi i posle javljali. Mislim da je na kraju procena da je više ljudi umrlo usled vakcinacije koju je država prilično brzo sprovela nego od samih boginja.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 srp 2019, 20:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39141 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Netflixov Witcher koji izlazi na jesen, procurilo par slika. Ovo se čeka. Geralt (Henry Cavill) Yennefer (Anya Cholatra) Ciri (Freya Allan)
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 srp 2019, 20:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76015 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zašto očekuješ da će biti dobro ?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 srp 2019, 20:41 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39141 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Netflix teško da može upropasti potencijal koji ima u knjigama.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 srp 2019, 15:09 |
|
|
Izašla treća sezona Stranger Things na netflixu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 07 srp 2019, 19:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne znam jel neko već spominjao. Lude njemačke serije majke ti. Kome je sve to palo na pamet. Nijemci glumom jako dobro izvukli i napravili ozbiljnim. Meni osobno puno bolja serija nego Chernobyl. Chernobyl je bio relativno "lagan" za odraditi. Ova serija je bila jako teška za realizirati. Ako ćete gledati nemojte sinkronizirano na engleski jezik. Ne valja ništa. Dark (2017)https://www.imdb.com/title/tt5753856/
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 15 srp 2019, 14:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 srp 2019, 19:20 |
|
|
Witcher izgleda obećavajuće
Serija neće imati glavnog negativca, ali hoće hrpu čudovišta.
Lauren Hissirch navodi kako će Witcher biti serija u potpunosti biti namjenjena za odraslu publiku. Tvrdi kako brojni eksplicitni prikazi nasilja i seksa neće biti dodani isključivo kako bi šokirale publiku već kako bi svijet učinile realnijim i bližim onomu iz knjiga.
Što se tiče formata serije, čini se kako u radnji neće postojati veliki, glavni negativac. Umjesto toga, fokus će biti na Geraltovoj profesiji lovca na čudovišta pa ih možemo očekivati mnoštvo u svakoj epizodi. Pojam morala u seriji neće biti crno bijel nego će istraživati sve nijanse sive. Likovi će redovito skakutati s jedne strane spektra na drugi, ovisno o svojim, realnim motivacijama.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 26 srp 2019, 19:12 |
|
|
Rusi završili snimanje svoje verzije Černobila. Naravno u njihovoj verziji za katastrofu će biti odgovorni Ameri i sabotaža CIA. Ruska verzija priča priču o herojskom agentu KGB-a koji pokušava spriječiti navodnu CIA-inu sabotažnu zavjeru. https://www.facebook.com/Slavorum/video ... 023612048/
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 27 srp 2019, 14:17 |
|
|
Ne izgleda toliko loše.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 03 kol 2019, 18:59 |
|
|
The expanse - odlična sf serija, meni najbolja u zadnjih 20 godina, daleko bolja od bsg. Ako netko ima amazon prime, onda mu je hd stream besplatan.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 04 kol 2019, 13:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
The Boys (Amazon Originals)
Da ne bude zabune, prezirem žanr superheroja (ne gledam nikakve Marvel Avengere, Spidermane, Supermane itd), tako da na jedvite jade pogledah ovo jer ga svugdje hvale, i morao bih ocijeniti s 9/10. Totalna subverzija žanra, nepredvidivo, skoro nimalo SJW agende. Svijet u kojem postoje superheroji, ali su dvolični, korporativni, korumpirani i prave ogromne količine kolateralne štete, sve dok se mala skupina običnih ljudi ne udruži kako bi im stali u kraj. Samo 8 epizoda u 1 sezoni, brzo se može pogledati.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 kol 2019, 21:51 |
|
|
Pogledao sam od the expanse sve tri dostupne sezone na amzonu sada. Ocjena ostaje. Radujem se 4. Sezoni.
|
|
Vrh |
|
|
horus
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 06 kol 2019, 21:57 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la:
The Boys (Amazon Originals)
Da ne bude zabune, prezirem žanr superheroja (ne gledam nikakve Marvel Avengere, Spidermane, Supermane itd), tako da na jedvite jade pogledah ovo jer ga svugdje hvale, i morao bih ocijeniti s 9/10. Totalna subverzija žanra, nepredvidivo, skoro nimalo SJW agende. Svijet u kojem postoje superheroji, ali su dvolični, korporativni, korumpirani i prave ogromne količine kolateralne štete, sve dok se mala skupina običnih ljudi ne udruži kako bi im stali u kraj. Samo 8 epizoda u 1 sezoni, brzo se može pogledati.
Vidio sam reklamu pogledat ću epizodu dvije. Ali sada idem prvo na Electric Dream od Phillipa K. Dicka.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 08 kol 2019, 13:41 |
|
|
Netko gledao? https://youtu.be/bgsdAUKIICoNa početku postoji scena gdje je na karti pored Albanije i nekih zemalja također i BiH zbog "novih muslimana", kako je znao Cerić reći, označena. Zanimljiva serija.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2019, 11:45 |
|
|
Preporuka za novu seriju Das Boot:
Ja inače ne gledam europske serije, ali sam ovoj odlučio dati šansu na konto kultnog filma, i nakon 2 epizode mogu reći da je prilično dobro, barem 8/10.
Ima tu dosta poznatih glumaca (Švabe isto kao Hrvati, imaju maksimum 5-6 poznatijih, kao što mi imamo Navojca i Bogdana u svemu), ljudi koji su gledali GoT i Better Call Saul će prepoznati dvojicu.
Radnja je zanimljiva...dodatak originalnom filmu je radnja u mjestu gdje je smještena podmornička baza (francuski pokret otpora i sl)...nadam se da se taj dio neće pretvoriti u sapunicu. Dosta jaka produkcija, uvijek uzbudljive scene na moru (stalno vrebaju avioni i razarači). Završio sam 2 epizode, i da imam vremena rado bih nastavio i završio cijelu sezonu odjednom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2019, 11:53 |
|
|
Već u samom traileru kiks. Satelitska antena i TV antene kakve u to vrijeme nisu postojale.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 18 kol 2019, 14:04 |
|
|
A i staklena zgrada sa koje je onaj lik pao/gurnut.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 19 kol 2019, 16:39 |
|
|
Krenula druga sezona Terrora, tko je gledao prvu sezonu vjerovatno će biti začuđen kako su izbacili nastavak. Da ne spojlam radnja nema veze s prvom sezonom, prebačena u ww2 i prati japanske doseljenike u SAD i neku japansku legendu, po prvoj epizodi izgleda zanimljivo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 20 kol 2019, 02:57 |
|
|
daramo je napisao/la: Krenula druga sezona Terrora, tko je gledao prvu sezonu vjerovatno će biti začuđen kako su izbacili nastavak. Da ne spojlam radnja nema veze s prvom sezonom, prebačena u ww2 i prati japanske doseljenike u SAD i neku japansku legendu, po prvoj epizodi izgleda zanimljivo. Izgleda da dvije sezone nemaju nikakve veze osim naslova, nešto kao True Detective.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 23 kol 2019, 15:04 |
|
|
Citat: New YouTube Originals series, movies and live events released after 24 September 2019 will be made available to non-members to watch for free, with ads. For series, members will get immediate access to every episode of a new season, while non-members will have to wait for each new episode to be released. In most cases, where available, Director's cuts and bonus footage for YouTube Originals movies and live events will be exclusive to members like you, as well. Od 24. rujna će svi YouTube Originals (najpoznatiji je Cobra Kai, kojeg sam ovdje preporučio) biti dostupni svima, samo što će oni koji nemaju plaćeno članstvo morati gledati reklame. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_original_programs_distributed_by_YouTube_Premium
|
|
Vrh |
|
|
useless
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 kol 2019, 10:32 |
|
|
Znaci to ne placa nitko, vise im se isplati pustit na reklame. Cobru Kai sam pogleda dvi besplatne na youtubeu, a ostalo na kodiju.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 kol 2019, 11:28 |
|
|
BBC je napisao/la: Već u samom traileru kiks. Satelitska antena i TV antene kakve u to vrijeme nisu postojale. "Brza vožnja". Film je kult, serija je preseravanje.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: TV Serije Postano: 24 kol 2019, 13:13 |
|
|
Imaju i lijepe staklene balkone. Posao sa staklarijom urađen od Frederick iz firme ispod smartphone shop-a, dolje niže u ulici. Odmah pored transgender bordela, tu preko puta. Šalu, ili ne, na stranu serija je imala mal proračun, izgleda. Digitalno se takve stvari relativno jeftino uklone. Ako ne mal proračun bio im je rastegnut do krajnjih granica, i nestalo novca.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|