|
|
Stranica: 37/65.
|
[ 1608 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:14 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ideoloski indokrinirana osoba logicki rasudjuje? Da ponovim kontinentalni turizam je u zamahu, ukljucujci i kontinentalnu hrvatsku gdje je ove godine bilo vise turista nego prethodnih godina, biciklisticke ture uz Dunav i Savu, treking kroz spacvu, turisti iz UK u Vukovaru i Iloku,.. Korejci u Zupanji, Djakovu, Livno ove godine privuklo znacajne turisticke grupe iz njemacke koje se bave letackim sportovima, njihova ushicenja objavljena na drustvenim mrezema brzo su odjeknula i izvan njemcke, tako da u sljedecim godinama mozemo ocekivati jos vise tih bogatasa iz z.europe. Treba li reci kako N.Kovac i Zlatko Dalic pripremaju dovodjenje njemackih nogometasa na pripreme u juznu BiH? Sve vise je i pozitivnih recenzija i objava na turistickim portalima i video blogovima koji hvale juznu HB i skrivene dragulje, tako da se ne sikiram kako ce uz najposjecenije turisticko odrediste u BiH i okolna zazivjeti za odabranu klijentelu. S obzirom da vecina hercegovaca i zavrsana ima apartmane na jadranu, nece im biti tesko iste usluge ponuditi i doma. A Sarajevo jesen-zima-proljece? sto moze osim zagadjenog zraka ponuditi ?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Nasmijavaš me s tim nebulozama  Ali očigledno ne možeš odgovoriti šta je posrijedi. I jesi mazohista ustvari  Pusti šuplje, jel se ti smiješ kladit ili ne smiješ? Nakon što se izgradi most, ako sljedeće godine padne broj turista u Međugorju ja ću otvoriti temu Tužimo Hrvatsku, izdala nas. Ako nakon što se izgradi most, sljedeće godine i dalje budu turisti išli u Međugorje, ti ćeš na Klix forumu otvoriti temu: Kupujmo hrvatske proizvode, to su najbolji proizvodi. Dakle? 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:29 |
|
|
|
Most ce biti samo dodatni booster turizma u Neumu i cijeloj Hercegovini. Sarajku mrznja prema Hrvatima zasljepljuje i oko najelementarnijih stvari.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:34 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nasmijavaš me s tim nebulozama  Ali očigledno ne možeš odgovoriti šta je posrijedi. I jesi mazohista ustvari  Pusti šuplje, jel se ti smiješ kladit ili ne smiješ? Nakon što se izgradi most, ako sljedeće godine padne broj turista u Međugorju ja ću otvoriti temu Tužimo Hrvatsku, izdala nas. Ako nakon što se izgradi most, sljedeće godine i dalje budu turisti išli u Međugorje, ti ćeš na Klix forumu otvoriti temu: Kupujmo hrvatske proizvode, to su najbolji proizvodi. Dakle?  Ne ako budu turisti išli u Međugorje... Nego ako se poveća broj turista u Međugorju, Kupresu i drugim strateškim važnim destinacijama. (Nakon izgradnje mosta) Može 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:36 |
|
|
PCM je napisao/la: Most ce biti samo dodatni booster turizma u Neumu i cijeloj Hercegovini. Sarajku mrznja prema Hrvatima zasljepljuje i oko najelementarnijih stvari. Evo kladila sam se. Na vašu dobrobit  Da vas mrzim, ne bih sigurno 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pusti šuplje, jel se ti smiješ kladit ili ne smiješ? Nakon što se izgradi most, ako sljedeće godine padne broj turista u Međugorju ja ću otvoriti temu Tužimo Hrvatsku, izdala nas. Ako nakon što se izgradi most, sljedeće godine i dalje budu turisti išli u Međugorje, ti ćeš na Klix forumu otvoriti temu: Kupujmo hrvatske proizvode, to su najbolji proizvodi. Dakle?  Ne ako budu turisti išli u Međugorje... Nego ako se poveća broj turista u Međugorju, Kupresu i drugim strateškim važnim destinacijama. (Nakon izgradnje mosta) Može  Zašto poveća? Ja nisam tvrdio da će se povećati broj turista u Međugorju nakon izgradnje mosta, a ti jesi tvrdila da će turisti zaobilaziti Međugorje nakon izgradnje mosta. Je li mijenjaš iskaz prošli iskaz sad? Znači neće se smanjiti broj turista zbog mosta?
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja mislim da je Pelješac pucanj u nogu vama u Hercegovini. Ostaćete izolirani. Kravice, Trebižat, Mostar pa i Međugorje pašće u deseti plan upravo radi tih atraktivnih destinacija u HR. Niko to neće obilaziti više. Evo ako si zaboravila da te podsjetim. Nije problem ako si se sad predomislila, to je ok? 
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne ako budu turisti išli u Međugorje... Nego ako se poveća broj turista u Međugorju, Kupresu i drugim strateškim važnim destinacijama. (Nakon izgradnje mosta) Može  Zašto poveća? Ja nisam tvrdio da će se povećati broj turista u Međugorju nakon izgradnje mosta, a ti jesi tvrdila da će turisti zaobilaziti Međugorje nakon izgradnje mosta. Je li mijenjaš iskaz prošli iskaz sad? Znači neće se smanjiti broj turista zbog mosta? Pa koja je svrha mosta i vašeg potenciranja da se gradi iz BiH ako nećete imati korist? Mislim, glupo mi se kladiti na nešto što nema nikakvog pozitivnog učinka/ rezultata. Evo sve i da želim biti dobra i pozitivna... kako? Ako je most u svrhu zajedničke dobrobiti Hrvata u Hercegovini i Hrvata u HR, onda očekivano treba da budu pozitivni rezultati i vama. Ja bar tako to gledam. Ne neki boom, nego sitno do 10% poboljšanje noćenja recimo u Međugorju, Mostaru itd itd Ali ako ste na pozitivnoj nuli ili nedaj Bože u minusu, ti bi kao Hercegovac i bez opklade sa mnom trebao otvoriti temu o "izdaji. Ja bar tako mislim. Ne mogu se kladiti u 0 ili blagi minus :) Moraš dati procente neke 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:50 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Zašto poveća? Ja nisam tvrdio da će se povećati broj turista u Međugorju nakon izgradnje mosta, a ti jesi tvrdila da će turisti zaobilaziti Međugorje nakon izgradnje mosta.
Je li mijenjaš iskaz prošli iskaz sad? Znači neće se smanjiti broj turista zbog mosta?
Pa koja je svrha mosta i vašeg potenciranja da se gradi iz BiH ako nećete imati korist? Mislim, glupo mi se kladiti na nešto što nema nikakvog pozitivnog učinka/ rezultata. Evo sve i da želim biti dobra i pozitivna... kako? Ako je most u svrhu zajedničke dobrobiti Hrvata u Hercegovini i Hrvata u HR, onda očekivano treba da budu pozitivni rezultati i vama. Ja bar tako to gledam. Ne neki boom, nego sitno do 10% poboljšanje noćenja recimo u Međugorju, Mostaru itd itd Ali ako ste na pozitivnoj nuli ili nedaj Bože u minusu, ti bi kao Hercegovac i bez opklade sa mnom trebao otvoriti temu o "izdaji. Ja bar tako mislim. Ne mogu se kladiti u 0 ili blagi minus :) Moraš dati procente neke  Nisi tako maloprije govorila. Citat: Ja mislim da je Pelješac pucanj u nogu vama u Hercegovini. Ostaćete izolirani. Kravice, Trebižat, Mostar pa i Međugorje pašće u deseti plan upravo radi tih atraktivnih destinacija u HR. Niko to neće obilaziti više.
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:53 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Neum će procvjetat i s dnevnim kupačima kad bude cesta za Stolac gotova. Još malo. Na mjestu Neumljana bih baš o tome razmišljao. Gdje dočekat autobuse koji dolaze na dan i napraviti plaže za te ljude.
Šibenik je napravio nešto slično.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:54 |
|
|
|
Alija: prije podne mislim jedno, poslije podne drugo: Sarajka, prije dvije minute mislia jedno, minutu poslije drugo.
Muslimanska takija.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:56 |
|
|
DrMag je napisao/la: Alija: prije podne mislim jedno, poslije podne drugo: Sarajka, prije dvije minute mislia jedno, minutu poslije drugo.
Muslimanska takija. Ispade Alija čovjek od riječi. 
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 21:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa koja je svrha mosta i vašeg potenciranja da se gradi iz BiH ako nećete imati korist? Mislim, glupo mi se kladiti na nešto što nema nikakvog pozitivnog učinka/ rezultata. Evo sve i da želim biti dobra i pozitivna... kako? Ako je most u svrhu zajedničke dobrobiti Hrvata u Hercegovini i Hrvata u HR, onda očekivano treba da budu pozitivni rezultati i vama. Ja bar tako to gledam. Ne neki boom, nego sitno do 10% poboljšanje noćenja recimo u Međugorju, Mostaru itd itd Ali ako ste na pozitivnoj nuli ili nedaj Bože u minusu, ti bi kao Hercegovac i bez opklade sa mnom trebao otvoriti temu o "izdaji. Ja bar tako mislim. Ne mogu se kladiti u 0 ili blagi minus :) Moraš dati procente neke  Nisi tako maloprije govorila. Citat: Ja mislim da je Pelješac pucanj u nogu vama u Hercegovini. Ostaćete izolirani. Kravice, Trebižat, Mostar pa i Međugorje pašće u deseti plan upravo radi tih atraktivnih destinacija u HR. Niko to neće obilaziti više. Pa nije bila riječ o klađenju. Mislim nisi potencirao. Sad bi se pak kladio u NIŠTA da ne uložiš tj u prazno? Pa takva vrsta opklade ne postoji. Ili jednostavno nisi siguran ni ti da će most polučiti uspjeh vama u Hercegovini? Ako nisi, onda uloži minimalno. U NIŠTA se neću kladiti, uloženo s tvoje strane. 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nisi tako maloprije govorila.
Pa nije bila riječ o klađenju. Mislim nisi potencirao. Sad bi se pak kladio u NIŠTA da ne uložiš tj u prazno? Pa takva vrsta opklade ne postoji. Ili jednostavno nisi siguran ni ti da će most polučiti uspjeh vama u Hercegovini? Ako nisi, onda uloži minimalno. U NIŠTA se neću kladiti, uloženo s tvoje strane.  Što ima veze je li riječ o klađenju? Znači ako nema plaćanja onda ćeš svašta pričat? Osobno mislim da gradnja Pelješkog mosta neće utjecati na posjetu u Međugorju. Mislim da to dvoje nije direktno povezano. E sad, ti ili se složi sa mnom ili se kladi? Dakle, ako ćemo ozbiljno razgovarati, slažeš se sa mnom da neće doći do smanjenja posjeta Međugorju zbog Pelješkog mosta?
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: Alija: prije podne mislim jedno, poslije podne drugo: Sarajka, prije dvije minute mislia jedno, minutu poslije drugo.
Muslimanska takija. Ispade Alija čovjek od riječi.  Pa nisi baš toliko lukav. Sad ti kažem. Uloži nešto. Ti bi da dobit ostvariš u opkladi, a da se kladimo u trenutno stanje. Tj da se neće situacija po pitanju Hercegovine i turističkih posjeta pogoršati. To je suludo. Dakle dobijaš u varijanti i da stanje ostane isto. A ne samo da se poboljša. To je odnos 2:1...Mislim da me smatraš budalom. I podcjenjuješ debelo Jer takvo sto u opkladi prihvatili može budala samo 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ispade Alija čovjek od riječi.  Pa nisi baš toliko lukav. Sad ti kažem. Uloži nešto. Ti bi da dobit ostvariš u opkladi, a da se kladimo u trenutno stanje. Tj da se neće situacija po pitanju Hercegovine i turističkih posjeta pogoršati. To je suludo. Dakle dobijaš u varijanti i da stanje ostane isto. A ne samo da se poboljša. To je odnos 2:1...Mislim da me smatraš budalom. I podcjenjuješ debelo Jer takvo sto u opkladi prihvatili može budala samo  Pa ja se slažem da bi ovu okladu samo budala prihvatila, jednostavno priznaj da si maloprije pričala budalaštine. 
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:11 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8284 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja tebi drugarski pojasnih svoje viđenje. A ti nastavi se samoobmanjivati trollajući. Očigledno da volite ulogu žrtve. Igrajte je  do spuštanja zavjese! Je, tako je neki dan netko objašnjavao da Hrvatska izgradnjom Pelješkog mosta pokazuje da odustaje od dijeljenja BiH. Ali zašto, o zašto je onda Sarajevo bilo protiv izgradnje mosta? Po tome valjda Sarajevo želi da Hrvatska ne odustane od dijeljenja BiH. Čudno je to Sarajevo. Što si ono još rekla, neće stranci ići u Međugorje jer ima most? Smiješ li se kladiti u ovo?  Potrošit će sve pare na Korčuli,pa im neće žalost,ostati još malo love da svrate i u Međugorje... 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:11 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa nisi baš toliko lukav. Sad ti kažem. Uloži nešto. Ti bi da dobit ostvariš u opkladi, a da se kladimo u trenutno stanje. Tj da se neće situacija po pitanju Hercegovine i turističkih posjeta pogoršati. To je suludo. Dakle dobijaš u varijanti i da stanje ostane isto. A ne samo da se poboljša. To je odnos 2:1...Mislim da me smatraš budalom. I podcjenjuješ debelo Jer takvo sto u opkladi prihvatili može budala samo  Pa ja se slažem da bi ovu okladu samo budala prihvatila, jednostavno priznaj da si maloprije pričala budalaštine.  Svjesna je da u kladjenju uvijek profitiraju hercegovci, zato nesmije 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:18 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa nisi baš toliko lukav. Sad ti kažem. Uloži nešto. Ti bi da dobit ostvariš u opkladi, a da se kladimo u trenutno stanje. Tj da se neće situacija po pitanju Hercegovine i turističkih posjeta pogoršati. To je suludo. Dakle dobijaš u varijanti i da stanje ostane isto. A ne samo da se poboljša. To je odnos 2:1...Mislim da me smatraš budalom. I podcjenjuješ debelo Jer takvo sto u opkladi prihvatili može budala samo  Pa ja se slažem da bi ovu okladu samo budala prihvatila, jednostavno priznaj da si maloprije pričala budalaštine.  Naravno da ne. Iznijela sam stav koji vjerujem da dijeli 90% ljudi, pod uvjetima da nisu vjerski fanatici posrijedi  Sad što ti ni sam ne vjeruješ da će ti most u Hercegovini donijeti dobrobit i ne smiješ ni 1% uložiti te ići na opkladu... To je jedino tvoj problem. Dakle nisi siguran u štetu koju vam potencijalno to povezivanje HR može nanijeti. Zato opklada 2:1  Ustvari siguran jesi da odmah po izgradnji ne bi trebalo biti štete, no u skorijoj budućnosti svakako. Evo da se kladimo na period od 5 godina po izgradnji i puštanju u promet mosta? Ali da uložiš makar 10 % 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:20 |
|
|
DrMag je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa ja se slažem da bi ovu okladu samo budala prihvatila, jednostavno priznaj da si maloprije pričala budalaštine.  Svjesna je da u kladjenju uvijek profitiraju hercegovci, zato nesmije  Dovoljno pametna da ne prihvati nešto što u preko 75% slučajeva gubi ;) ne laskaj da je drugo u pitanju :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:20 |
|
|
|
Moze li doticna persona objasniti kojom rutom turisti dolaze u Medjugorje / Hercegovinu i kako most tocno utjece na promjenu rute ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:21 |
|
|
kiler je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Je, tako je neki dan netko objašnjavao da Hrvatska izgradnjom Pelješkog mosta pokazuje da odustaje od dijeljenja BiH. Ali zašto, o zašto je onda Sarajevo bilo protiv izgradnje mosta? Po tome valjda Sarajevo želi da Hrvatska ne odustane od dijeljenja BiH. Čudno je to Sarajevo. Što si ono još rekla, neće stranci ići u Međugorje jer ima most? Smiješ li se kladiti u ovo?  Potrošit će sve pare na Korčuli,pa im neće žalost,ostati još malo love da svrate i u Međugorje...  Ja mislila od tebe onaj makedonski Hrvat sa tim avatarom... Što su mu pjevali pogrdno 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:24 |
|
|
DrMag je napisao/la: Moze li doticna persona objasniti kojom rutom turisti dolaze u Medjugorje / Hercegovinu i kako most tocno utjece na promjenu rute ? Nema veze promjena rute, ako si iole pratio temu. Nego udobnost, povezivanje i atraktivnost destinacija 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa ja se slažem da bi ovu okladu samo budala prihvatila, jednostavno priznaj da si maloprije pričala budalaštine.  Naravno da ne. Iznijela sam stav koji vjerujem da dijeli 90% ljudi, pod uvjetima da nisu vjerski fanatici posrijedi  Sad što ti ni sam ne vjeruješ da će ti most u Hercegovini donijeti dobrobit i ne smiješ ni 1% uložiti te ići na opkladu... To je jedino tvoj problem. Dakle nisi siguran u štetu koju vam potencijalno to povezivanje HR može nanijeti. Zato opklada 2:1  Ustvari siguran jesi da odmah po izgradnji ne bi trebalo biti štete, no u skorijoj budućnosti svakako. Evo da se kladimo na period od 5 godina po izgradnji i puštanju u promet mosta? Ali da uložiš makar 10 %  Ajde se ti prvo odluči što predviđaš da će se dogoditi, pa ćemo onda dalje.
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Neum Postano: 01 ruj 2019, 22:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: DrMag je napisao/la: Moze li doticna persona objasniti kojom rutom turisti dolaze u Medjugorje / Hercegovinu i kako most tocno utjece na promjenu rute ? Nema veze promjena rute, ako si iole pratio temu. Nego udobnost, povezivanje i atraktivnost destinacija  Autocesta ide uz granicu sa hercegovinom gotovo do Metkovica, onda skrece juzno na Peljesac. Na istu autocestu se spaja koridor VC koji od Mostara vodi upravo preko tih hercegovackih turistickih dragulja (kravice, medjugorje, 20 km dalje Blidinje. Dakle udobnost i cestovno povezivanje zracnih luka Mostar, Dubrovnik, Split i Zadar. Posto su hercegovci pronicljivi, vjerujem kako ce upravo zavrsetak autoceste kroz Hercegovinu donijeti nove turisticke mogucnosti, koje ce obilato iskoristiti.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|