|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 36 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
horus
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs pederluk (aka ostala zimska obuća) Postano: 10 ruj 2019, 18:44 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Aj ti meni pošalji western unionom 150 evrića, pa cu ja vidjeti sta mogu, mogu ti uzeti i dva para, pa da mijenjaš ...  Ti odmah ko neki nadobudni kineski ili indijski scamer šalji mi pare s WU. Aj bar nisi rekao da si mi hackao pc... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs pederluk (aka ostala zimska obuća) Postano: 10 ruj 2019, 19:00 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs pederluk (aka ostala zimska obuća) Postano: 10 ruj 2019, 19:08 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs pederluk (aka ostala zimska obuća) Postano: 10 ruj 2019, 19:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs pederluk (aka ostala zimska obuća) Postano: 10 ruj 2019, 19:39 |
|
|
horus je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Aj ti meni pošalji western unionom 150 evrića, pa cu ja vidjeti sta mogu, mogu ti uzeti i dva para, pa da mijenjaš ...  Ti odmah ko neki nadobudni kineski ili indijski scamer šalji mi pare s WU. Aj bar nisi rekao da si mi hackao pc...  Sarajlica  Ne salji ni slucajno. Provesces zimu u klompama. Meni se cini da su ti ti navedeni modeli skupi. Pokusaj na njskalo.hr ili nekakv drugi sajt za prodaju stvari. Ima i jeftiniji, a srednje kvalitetnih cizama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs pederluk (aka ostala zimska obuća) Postano: 10 ruj 2019, 19:54 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 00:25 Postovi: 2810 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Mar-kan je napisao/la: LakePlacid je napisao/la: Nisu isti model. Kako?
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs pederluk (aka ostala zimska obuća) Postano: 11 ruj 2019, 10:09 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: horus je napisao/la: Ti odmah ko neki nadobudni kineski ili indijski scamer šalji mi pare s WU. Aj bar nisi rekao da si mi hackao pc...  Sarajlica  Ne salji ni slucajno. Provesces zimu u klompama. Meni se cini da su ti ti navedeni modeli skupi. Pokusaj na njskalo.hr ili nekakv drugi sajt za prodaju stvari. Ima i jeftiniji, a srednje kvalitetnih cizama. Što je ovo iruda ti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs ostala zimska obuća Postano: 11 ruj 2019, 10:33 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Nisu isti model.
Kako? Koliko vidim na prvu, nije đon isti, ove skuplje su Continentalke gume 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs ostala zimska obuća Postano: 01 pro 2025, 20:49 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs ostala zimska obuća Postano: 01 pro 2025, 21:11 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28288 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ove sam imao, nisu mi bile nešto. Neudobne su. Par puta sam se umalo spotakao u njima jer imaju visoke đon. Brzo su počele propuštati vodu a potplat je počela otpadati. Istina bile su mi pomalo malene pa sam ih morao razgazati pa je to možda utjecalo na iskustvo.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Vojne čizme vs ostala zimska obuća Postano: 01 pro 2025, 21:24 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ove sam imao, nisu mi bile nešto. Neudobne su. Par puta sam se umalo spotakao u njima jer imaju visoke đon. Brzo su počele propuštati vodu a potplat je počela otpadati. Istina bile su mi pomalo malene pa sam ih morao razgazati pa je to možda utjecalo na iskustvo. Ne upravu si, Borovo nema kvalitetan đon, meni se isto odlijepio na sličnim poluvisokim zimskim odnosno jesenskim cipelama po sredini livo i kasnije desno, a na sandalama je pukno đon Teško je napravit kvalitetan đon, zato Borovo i ne može opstat, samo najveći brandovi imaju vrhunski đon Nike, Adidas i sl. Nike surađuje sa NASA-om u razvoju đona. Adidas sa Industrijom guma Continental
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|