HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: pet kol 07, 2020 5:44 pm.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]
Započni novu temu Odgovori  [ 27 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 16, 2019 12:22 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Jos jedna tema o kojoj se priča po drugim temama a zasluzuje da ima zasebnu.
Parlament i Dom naroda tzv. BiH ne rade od izbora. Ukoliko je neko primjetio.
To dovoljno govori o kakvim budlastinama se radi i da nam uopste ne trebaju.
Jedina svrha te dvije izmisljene intitucije je da odobre ono sto dogovore entiteti. Nista vise.
Muslimani su do sad potiho cvilili zbog blokade Parlameta i Doma naroda. Sad to polako prelazi u kmečkanje, pa da se aktivnije uključimo u praćenje. :palacgore2

Citat:
Bećirović traži sazivanje sjednice Doma naroda PSBiH

slika
Minka Bećirević, besposlena.

Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i potpredsjednik SDPBiH Denis Bećirović uputio je poziv predsjedavajućem Doma naroda PS BiH Bakiru Izetbegoviću da sazove sjednicu Doma naroda, saopćeno je iz SDP-a.

Bećirović je podsjetio da je prošlo više od šest mjeseci od konstituiranja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, ali, nažalost, Dom naroda ne funkcionira. Također, više od deset mjeseci ne radi ni Predstavnički dom.

Po njegovim riječima, to je otvoreno i flagrantno kršenje Dejtonskog mirovnog sporazuma, Ustava BiH i Poslovnika o radu Doma naroda i Predstavničkog doma.

- Dom naroda u novom sazivu nije usvojio nijedan zakon. U parlamentarnoj proceduri je više od 30 zakona koji su na čekanju. Desetine važnih međunarodnih ugovora su na čekanju što nanosi ogromne štete. Zbog opstrukcija i potpunog zastoja u radu državnih organa vlasti blokirane su stotine miliona eura za kapitalne investicije i javne radove koji znače zapošljavanje hiljada radnika u BiH. Zbog takvog neodgovornog odnosa trpe podjednako građani u cijeloj Bosni i Hercegovini - naveo je.

Upozorava da za takvo antiustavno i nezakonito ponašanje mora postojati odgovornost.

- Nismo svi isti i zato moramo stvari precizirati i do kraja ogoliti. Gospodine Izetbegoviću, imajući u vidu naprijed navedene činjenice, javno Vas pozivam da u roku od sedam dana sazovete sjednicu Doma naroda. U slučaju da se pojedini delegati ponovno ne odazovu na sjednicu najvišeg zakonodavnog organa države BiH i odbiju da rade ono što im je ustavna, zakonska i poslovnička dužnost predlažem da se svi mi koji insistiramo na zaštiti principa ustavnosti i zakonitosti obratimo visokom predstavniku u BiH, :smijeh kao i drugim relevantnim adresama u zemlji i inozemstvu, koje imaju pravo i dejtonsku obavezu da sankcioniraju destruktivne antidejtonske elemente. Sve dok Ustav BiH ne bude usaglašen u svim svojim elementima sa međunarodnim pravom, visoki predstavnik mora se koristi svojim ovlaštenjima :smijeh koje ima u članu 5 Aneksa 10 Dejtonskog mirovnog sporazuma – da bude konačni tumač njegovog sadržaja. Ne treba zaboraviti da su Aneks 10 potpisala oba bh. entiteta, pored države BiH, Hrvatske i SRJ koju je naslijedila Srbija, čime su pristali da će prihvatiti to tumačenje pravno relevantnim, a time i za sve strane potpisnice obaveznim. Međunarodna zajednica je dužna da državi Bosni i Hercegovini pomogne :smijeh da postane normalna i funkcionalna država, da kao međunarodnopravni subjekt može da preuzme svoje odgovornosti pred međunarodnom zajednicom kao i svaka druga nezavisna i suverena država. Civilni segmenti međunarodne zajednice moraju biti u funkciji uspostavljanja trajnog mira i osiguranja vladavine prava, kao i efikasnog funkcioniranja državnih organa i institucija. Ukratko, njihova je zadaća, zajedno sa domaćim snagama, da stvore pravne i političke pretpostavke koje će osigurati funkcioniranje državnih organa vlasti i vladavinu prava, kao i brže približavanje evropskim i atlantskim integracionim tokovima - naveo je Bećirović.

Kako tvrdi, glavni akteri međunarodne zajednice su znali da je Aneks 4 Dejtonskog mirovnog sporazuma u suprotnosti sa Evropskom konvencijom za zaštitu ljudskih prava i osnovnih sloboda i da država Bosna i Hercegovina zbog toga neće moći da normalno funkcionira kao suverena država – zato su joj u Aneksu 10 dali visokog predstavnika da otklanja, kada je to potrebno, blokade i opstrukcije na putu prema EU i NATO-u.

- Međunarodna zajednica ima ogromne pravne, političke i moralne obaveze prema državi BiH: :smijeh ako je naša država tokom agresije neopravdano ostavljena da se sama brani, ona danas ima pravo da od nje zahtijeva pomoć u nalaženju svog mjesta među demokratskim državama Evrope. To znači da stvori pretpostavke za jačanje demokratskog i pravnog poretka i osnova civilnog društva. Bosna i Hercegovina ima pravo tražiti od međunarodne zajednice da joj pomogne da svoje potencijalne i realne mogućnosti pretvori u šansu za izgradnju evropske budućnosti, povezujući - kao značajno geopolitičko i kulturno-civilizacijsko raskršće - jug i sjever Evrope, istok i zapad - zaključio je Bećirović.

https://vijesti.ba/clanak/461215/beciro ... roda-psbih

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 16, 2019 12:28 pm 
Offline

Pridružen/a: sri sij 04, 2012 12:08 am
Postovi: 4975
heljp baznija, hincko duradi nešto.

toplo mi je oko srca čim vidim "blokada" u naslovu, muslimanskom političkom vodstvu mogu samo poručiti NE POPUŠTAJTE.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 16, 2019 12:41 pm 
Offline

Pridružen/a: sri lis 27, 2010 4:06 pm
Postovi: 13588
Stalno generiraju nove krize, oglušuju se o provedbi odkluka Ustavnog i drugih
sudova, izmišljaju uvijete za forimiranje vlasti, donose deklaracije gdje pozivaju
na rušenje Daytonskog sistema..., a onda pozivaju MZ da ih izvuče iz govana
koje su sami izasrali.

_________________
BH Muslimana 2030. - 0,5 mil.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 16, 2019 11:01 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: čet tra 14, 2016 1:13 am
Postovi: 6682
Citat:
Međunarodna zajednica ima ogromne pravne, političke i moralne obaveze prema državi BiH

Naravno da ima tkz.MZ je i otac i majka detetu sa specijalnim potrebama.Tkz.MZ je stvorila nakazu,valja im sad nakazu čuvati hraniti ..

_________________
Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: sri ruj 18, 2019 2:28 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Citat:
SDA zajedno s probosanskim strankama ima dovoljno ruku da izglasa smjenu SNSD-ovog kadra Nebojše Radmanovića s mjesta zamjenika predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH. Ramića smo pitali i da li postoji mogućnost da SDA u slučaju Radmanovića odgovori na isti način, odnosno smjenom.

"Vidjet ćemo. Svaka akcija izaziva reakciju. U narednom periodu SDA će definisati svoj odgovor na ponašanje SNSD-a", zaključio je Ramić.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/ramic-d ... /190918072


Ne radi Parlament... :crying

slika

slika

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pet ruj 20, 2019 4:19 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Citat:
Zvizdić pokušava odblokirati rad Parlamenta BiH: Na dnevnom red stavio formiranje komisija

Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić sazvao je sjednicu Kolegija Zastupničkog doma PSBiH u proširenom sastavu te na dnevni red stavio formiranje stalnih komisija državnog organa zakonodavne vlasti.
Zvizdić je na dnevni red sjednice Kolegija Zastupničkog doma PSBiH, odnosno predsjedavajućeg, njegova dva zamjenika i šefova klubova parlamentarnih stranaka, kao tačknu dnevnog reda stavio i utvrđivanje preostalih prijedloga za izbor članova stalnih komisija Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Kao druga i treća tačka nalaze se dogovor o radu 2. sjednice Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i tekuća pitanja.

Još od decembra 2018. godine, odnosno od dana konstituisanja Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, državna zakonodavna vlast nalazi se u potpunoj blokadi.

Razlog za to su blokade SNSD-ovih parlamentarac koji odbijaju učestvovati u radu Parlamentarne skupštine BiH sve dok Predsjedništvo BiH ne imenuje Zorana Tegeltiju za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH.

Zbog tih opstrukcija nikada nisu formirane ni parlamentarne komisije, odnosno stalna radna tijela koja razmatraju akte prije nego se nađu na sjednici Zastupničkog doma PSBiH.

Riječ je o Ustavnopravnoj komisiji, Komisiji za vanjske poslove, Komisiji za vanjsku trgovinu i carine, Komisiji za finansije i budžet, Komisiji za saobraćaj i komunikacije i Komisiji za ostvarivanje ravnopravnosti spolova.

Neuspješni mandata Borjane Krišto na čelu Zastupničkog doma PSBiH pored neodržavanja sjednica obilježilo je i neformiranje parlamentarnih komisija.

Kako smo ranije pisali, u ovom momentu zbog nerada Parlamentarne skupštini BiH blokirani su finansijski sporazumu teški čak 772.775.517 eura od kojih korist imaju svi građani BiH.

Državni parlamentarci uprkos tome što ne održavaju sjednice redovno primaju enormno visoke plaće i ostale naknade, a koje dostižu čak i 7.677 KM.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/zvizdic ... /190920128


Samo ti Zvizdicu pokusavaj... nije zabranjeno pokusavati... :zubati

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: sub ruj 21, 2019 11:08 am 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Nebulo i ostali Muslimani...31:00 Neće biti Parlamenta! :zivili

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: sub ruj 28, 2019 9:04 am 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Dodik: Bez Savjeta ministara, nema ni deblokade Parlamenta BiH
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=352308

:thumbup1

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 2:51 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Jutros...

NE DAJ SE BOSNO! Ćetnici i Hustaše "pokušali" da miniraju al sve je hostalo na pokušaju hahahaha

Citat:
HDZ i SNSD pokušali minirati sjednicu Kolegija koju je sazvao Zvizdić
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-i-s ... /190930074


Popodne...

Kurčina... :crying

Citat:
Kolegij Predstavničkog doma PSBiH bez dogovora: Sjednica kad se steknu uvjeti

Prošireni Kolegij Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine nije postigao dogovor o održavanju sjednice ovog doma.

https://avaz.ba/vijesti/bih/519796/kole ... knu-uvjeti

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 2:56 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: ned svi 03, 2009 5:49 pm
Postovi: 9562
Teško da će se BiH parlament ikada više i sastati.

_________________
nekada se previdi da je muslimanima Jihad iznad svega, pa i iznad interesa i života "graDŽana",...dakle njihov cilj se zna i pokušat će u svakoj prilici pa i ovoj da guraju u pravcu Jihada.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 2:59 pm 
Offline

Pridružen/a: sub lis 27, 2018 11:42 am
Postovi: 2534
Naša Kvačica je napisao/la:
Teško da će se BiH parlament ikada više i sastati.

Pa to i je cilj.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 3:29 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: uto lis 05, 2010 12:48 pm
Postovi: 86048
Lokacija: Black Holes Matter
Ne surađujemo i ne pregovaramo sa islamskim ekstremistima.

_________________
Bošnjâk – böš! (tur.) = turska rugalica za Bosance: Bošnjak – ništa!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 4:26 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Mujo pročitan


9:00

:palacgore2

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 6:59 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: pet pro 08, 2017 10:27 pm
Postovi: 5030
Slaba je ovo blokada kojoj se muslimanima ne radi neka šteta. Kad će obaranje privremenog financiranja federacije kao i drzave?? Kad će Čović skupit muda pa krenut agresivnije il očekuje da će mu Bakir dat izborni zakon??


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 7:48 pm 
Offline

Pridružen/a: čet stu 01, 2018 2:47 pm
Postovi: 1527
Muslimani padaju demografski, to je tacno, ali im fali jedan lazni Hrvat u Domu naroda Federacije da vas potpuno razvlaste na nivou cele drzave, a tog jednog vrlo lako mogu provuci u SBK ako se nastavi ovaj trend. Dakle, HDZ mora krenuti u akciju pre nego sto Hrvati legalno budu razvlasceni na nivou Federacije i BiH.

_________________
08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 7:55 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Diablo je napisao/la:
Slaba je ovo blokada kojoj se muslimanima ne radi neka šteta. Kad će obaranje privremenog financiranja federacije kao i drzave?? Kad će Čović skupit muda pa krenut agresivnije il očekuje da će mu Bakir dat izborni zakon??


Do 31.10. se mora usvojiti privremeno finansiranje za 4. kvartal.
Čak i ako ga Čović odobri, BiH maksimalno moze imati budžet do 31.12.
Nakon toga bez Parlamenta nema budžeta. :thumbup1

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 8:34 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: pet pro 08, 2017 10:27 pm
Postovi: 5030
karadzic je napisao/la:
Muslimani padaju demografski, to je tacno, ali im fali jedan lazni Hrvat u Domu naroda Federacije da vas potpuno razvlaste na nivou cele drzave, a tog jednog vrlo lako mogu provuci u SBK ako se nastavi ovaj trend. Dakle, HDZ mora krenuti u akciju pre nego sto Hrvati legalno budu razvlasceni na nivou Federacije i BiH.

Naši se vjerojatno uzdaju u masu dopisnih glasova te u činjenicu da su muslimani ubrzali s iseljavanjem


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pon ruj 30, 2019 9:37 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: pet svi 10, 2019 10:58 pm
Postovi: 3926
Lokacija: weasel's den
karadzic je napisao/la:
Muslimani padaju demografski, to je tacno, ali im fali jedan lazni Hrvat u Domu naroda Federacije da vas potpuno razvlaste na nivou cele drzave, a tog jednog vrlo lako mogu provuci u SBK ako se nastavi ovaj trend. Dakle, HDZ mora krenuti u akciju pre nego sto Hrvati legalno budu razvlasceni na nivou Federacije i BiH.

Neće im u SBK to uspjeti jer je već počela njihova selidba van. Do idućih izbora će ogroman broj njih iseliti. Zadnju šansu su imali sad na zadnjim izborima i ako tu nisu uspjeli neće nikad. Nakon dugog rasta u SBK sad im slijedi pad samo ćemo vidjeti kakav.

_________________
Hrvatski će opet sin prolazit kroz svoj Knin!


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pet lis 04, 2019 4:06 am 
Offline

Pridružen/a: uto kol 27, 2019 2:53 am
Postovi: 737
karadzic je napisao/la:
Muslimani padaju demografski, to je tacno, ali im fali jedan lazni Hrvat u Domu naroda Federacije da vas potpuno razvlaste na nivou cele drzave, a tog jednog vrlo lako mogu provuci u SBK ako se nastavi ovaj trend. Dakle, HDZ mora krenuti u akciju pre nego sto Hrvati legalno budu razvlasceni na nivou Federacije i BiH.

De malo pojasni to. Zar nije potrebno iz svakog kantona da imaju po jednog delegata za neke promjene u FBiH ? Kako će obezbjediti nekog iz zapadno Hercegovačkog ksntona,Livanjskog ili Posavskog kada ih tu gotovo nema ??


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pet lis 04, 2019 10:52 am 
Offline

Pridružen/a: uto tra 02, 2013 6:46 pm
Postovi: 2370
Blokada nije odgovarajući termin jer implicira nešto nasilno i nelegalno.Apstiniranje od učešća u radu parlamenta jeste nenasilni i legalni metod političke borbe u demokratiji.
Ključnu ulogu u aktuelnim političkim dešavanjima zapravo imaju poražene snage u Republici Srpskoj koje sve otvorenije rade za Muslimane odnosno Amerikance što je u bitnom isto.Muslimani i Amerikanci su uspjeli da naprave prodor uticaja na političke faktore u Srpskoj i to jeste ozbiljan problem čije rješenje zahtijeva vrijeme a rješenje je u marginalizaciji istih.Kao što smo mogli da vidimo ni Vučić na njih nema nikakav uticaj.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pet lis 04, 2019 11:40 am 
Online

Pridružen/a: pet stu 02, 2018 2:21 pm
Postovi: 220
Srpsčanin je napisao/la:
Blokada nije odgovarajući termin jer implicira nešto nasilno i nelegalno.Apstiniranje od učešća u radu parlamenta jeste nenasilni i legalni metod političke borbe u demokratiji.
Ključnu ulogu u aktuelnim političkim dešavanjima zapravo imaju poražene snage u Republici Srpskoj koje sve otvorenije rade za Muslimane odnosno Amerikance što je u bitnom isto.Muslimani i Amerikanci su uspjeli da naprave prodor uticaja na političke faktore u Srpskoj i to jeste ozbiljan problem čije rješenje zahtijeva vrijeme a rješenje je u marginalizaciji istih.Kao što smo mogli da vidimo ni Vučić na njih nema nikakav uticaj.

Zar nije prvotno i Milorad Dodik smatran muslimanskim igračem?
Oni su prvotno na Dodika gledali kao na svog igrača, pa se ispostavio da to ipak nije.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: pet lis 04, 2019 1:30 pm 
Offline

Pridružen/a: uto tra 02, 2013 6:46 pm
Postovi: 2370
Dutch01 je napisao/la:
Srpsčanin je napisao/la:
Blokada nije odgovarajući termin jer implicira nešto nasilno i nelegalno.Apstiniranje od učešća u radu parlamenta jeste nenasilni i legalni metod političke borbe u demokratiji.
Ključnu ulogu u aktuelnim političkim dešavanjima zapravo imaju poražene snage u Republici Srpskoj koje sve otvorenije rade za Muslimane odnosno Amerikance što je u bitnom isto.Muslimani i Amerikanci su uspjeli da naprave prodor uticaja na političke faktore u Srpskoj i to jeste ozbiljan problem čije rješenje zahtijeva vrijeme a rješenje je u marginalizaciji istih.Kao što smo mogli da vidimo ni Vučić na njih nema nikakav uticaj.

Zar nije prvotno i Milorad Dodik smatran muslimanskim igračem?
Oni su prvotno na Dodika gledali kao na svog igrača, pa se ispostavio da to ipak nije.

U to vrijeme postojale su bitno različite okolnosti kad RS nije imala nikakve druge oslonce do svoje slabašne pa su bili nužni neki ustupci velikobošnjacima odnosno Amerikancima.Danas više ne postoji jedinstven blok zapadnih zemalja koje pritiskaju RS a uživamo i kakvu takvu podršku Rusije.Na terenu,u samoj BiH imamo koaliciju sa HDZ.Nismo više u poziciji da moramo davati ustupke,naprotiv.Zato i jeste ovo što radi opozicija,ne samo štetno nego, izdaja i neprijateljstvo.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: uto stu 05, 2019 8:51 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
I danas Zvizdic ispusio. :thumbup
Mislim da vec mozemo govoriti o bivsem Parlamentu BiH. :zubati
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=357089

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: uto stu 05, 2019 9:02 pm 
Offline

Pridružen/a: sri lis 27, 2010 4:06 pm
Postovi: 13588
novovrijeme je napisao/la:
I danas Zvizdic ispusio. :thumbup
Mislim da vec mozemo govoriti o bivsem Parlamentu BiH. :zubati
https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=357089"Inzkooooo, genociddddd!!!".

_________________
BH Muslimana 2030. - 0,5 mil.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Blokada Parlamenta i Doma naroda BiH
PostPostano: uto stu 05, 2019 9:07 pm 
Offline
Avatar

Pridružen/a: sub srp 08, 2017 11:10 am
Postovi: 10141
Muslimani su ovu vijest totalno izignorisali.
Martica je sljedeca:
kmeka,
jaka kmeka,
najjača kmeka,
agonija kmeka...
osluškivanje ima li spasa na vidiku...
nema spasa?
Šta je bilo? Ništa? Ignore... ko kmečio? Mujo kmečio? Nije Mujo kmečio... sve super. Ima Bosne! Alahuegber!

_________________
https://www.youtube.com/watch?v=IChjIGFUyUQ


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 27 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Online

Trenutno korisnika/ca: Marko80 i 64 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO