|
|
Stranica: 29/32.
|
[ 779 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:16 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Ma bila je idila pod Osmanlijama, jel da Emire? Idile nema, ja bih pre upotrebio reč podnošljivo. A otkako Beograd i ostali preuzeše da vod ekolo, mi Srbi se prepolovismo.. Ne trebas odgovarati. Jos jedno Ture koje glumi Srbina. Bolesno pa nema lijeka...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ko su pravoslavni? Jbg, moja ideja je da bi svi trebalo da su Srbi, pa ko pravoslavni, ko muslimani...
_________________ Zarada bitcoina: https://freebitco.in/?r=3063997
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:20 |
|
|
ccaterpillar je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ko su pravoslavni? Jbg, moja ideja je da bi svi trebalo da su Srbi, pa ko pravoslavni, ko muslimani... Mujo sjebao si se. Gotovo ti je sad. Dzaba se vadis.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ccaterpillar
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:21 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mujo sjebao si se. Gotovo ti je sad. Dzaba se vadis. Uključi mozak umesto što lepiš etikete..
_________________ Zarada bitcoina: https://freebitco.in/?r=3063997
|
|
| Vrh |
|
 |
|
križarMostarski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:33 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: križarMostarski je napisao/la: Evo sad kad pročitam zadnjih 10 stranica ovog topic-a, dođe mi da uplatim 100 eura na Bosansku republiku u narednih 15 godina. 1)kog su đavla hrvati iz Livna išli provocirati i zašto ih Dragan nije na vrijeme ućutkao?Nama hrvatima je džaba tuliti na mjesec da je DGG naš kada nije sigurno ni za Široki Brijeg. 2)Srbi će ovo, srbi će ono...Drvar, Vukovar, Knin... Ako se netko u Pentagonu zainati ostat ćete i vi i mi spuštenih gaća. Vidite da im ova "građanska" priča prolazi. "Križar mostarski" koji kaže "ućutkati". I još neizbježno "nama Hrvatima". Ako se želiš bolje izdati za Hrvata, prouči pravopis, i što manje rečenica koje počinju sa "ja kao Hrvat" ili "nama Hrvatima" (to da si Hrvat bi trebalo biti evidentno iz stava a ne proklamacije). Ostavljam baniSanje nekom drugom modu, ja iden ća. Znao sam da ću naježit zbog svog mišljenja ali ajde. Imam neke srbizme u riječniku, ali to ne znači da nisam hrvat. Nov sam na forumu pa sam imao potrebu izjasniti se za koji tim igram  (pošto se za svakoga više manje zna.) Iako znam da je HVO zauzeo DGG ipak sam za spuštanje tenzija jer nam to ne treba. Prije pametna dugoročna politika sa srbima. Jedini način da "zapišamo" te krajeve kao svoje je da naselimo hrvatsko stanovništvo. Onda dernek.  Do tada će ovakvi juriši srpskih političara na te krajeve, bojim se, biti učestali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:43 |
|
|
|
Nije HVO zauzeo DGG nego HVO i HV.
Ostalo nema smisla ni komentirati.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:44 |
|
|
 "ja Hrvat"  Podsjeća na Rolandusa sa forumahr, ovo se organiziraju u nekoj grupici pa dođu glumiti Hrvate i Srbe? Još ovaj tvrdi da ne trebaju se polagati na Beograd, trebali bi valjda biti Bosanci i Hercegovci D?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:44 |
|
|
A jes vas Muje troluju. Mene bi bilo sramota da sam učestvovao u diskusiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: ccaterpillar je napisao/la: Jbg, moja ideja je da bi svi trebalo da su Srbi, pa ko pravoslavni, ko muslimani... Mujo sjebao si se. Gotovo ti je sad. Dzaba se vadis. šućur alahu 
1380 of 2558 - 53.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:46 |
|
|
križarMostarski je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: "Križar mostarski" koji kaže "ućutkati". I još neizbježno "nama Hrvatima".
Ako se želiš bolje izdati za Hrvata, prouči pravopis, i što manje rečenica koje počinju sa "ja kao Hrvat" ili "nama Hrvatima" (to da si Hrvat bi trebalo biti evidentno iz stava a ne proklamacije).
Ostavljam baniSanje nekom drugom modu, ja iden ća.
Znao sam da ću naježit zbog svog mišljenja ali ajde. Imam neke srbizme u riječniku, ali to ne znači da nisam hrvat. Nov sam na forumu pa sam imao potrebu izjasniti se za koji tim igram  (pošto se za svakoga više manje zna.) Iako znam da je HVO zauzeo DGG ipak sam za spuštanje tenzija jer nam to ne treba. Prije pametna dugoročna politika sa srbima. Jedini način da "zapišamo" te krajeve kao svoje je da naselimo hrvatsko stanovništvo. Onda dernek.  Do tada će ovakvi juriši srpskih političara na te krajeve, bojim se, biti učestali. Bitnije nam je Jajce Mujaga, uvik isto kod vas. Jesi ti onaj pacijent s foruma.hr šta piše s Rolandusom? Isto tako ti iskaču srbizimi dok glumiš Hrvata  ucutkati  Sumnjam da ijedan Hrvat koristi izraz "ucutkati" Zašto ste tako jadni?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:47 |
|
|
bobanovski je napisao/la: :D "ja Hrvat"  Podsjeća na Rolandusa sa forumahr, ovo se organiziraju u nekoj grupici pa dođu glumiti Hrvate i Srbe? Još ovaj tvrdi da ne trebaju se polagati na Beograd, trebali bi valjda biti Bosanci i Hercegovci D? Ma ne, odmah na Istanbul jer sultan je milostiv. 
1380 of 2558 - 53.95%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:48 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: bobanovski je napisao/la: :D "ja Hrvat"  Podsjeća na Rolandusa sa forumahr, ovo se organiziraju u nekoj grupici pa dođu glumiti Hrvate i Srbe? Još ovaj tvrdi da ne trebaju se polagati na Beograd, trebali bi valjda biti Bosanci i Hercegovci D? Ma ne, odmah na Istanbul jer sultan je milostiv.  X uvik ista taktika, jedino što je hrvatsko u BiH je Posavina a jedino srpsko je Drvar, Glamoc itd. Još je najgore što ga nismo odmah provalili iako je vidljivo da je riječ o istom diskutantu koji je vjerojatno iz Goražda ili neke slične kasabe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 17:51 |
|
|
|
Još je stavio nick "Križar", to je kao kad Pokvić crta križ skupa sa svastikom tj to je politika Mujaga uz slikanje istih po Mostaru.
Trebamo obaviti što više false flag operacija među njima, organizirati onu jednu što su tvrdili da smo željeli tj financirati islamiste koje drže pod kontrolom a onda ih nagaziti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 23:30 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Krizar sa "ucutkati" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 23 ruj 2019, 23:31 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: Krizar sa "ucutkati"  ućutkalo je njega, vjerojatno opet luđak @KiM
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 00:22 |
|
|
E tako. Sad kad smo se lepo izsvađali.Izvređali. Zdravo je to ponekad. Jeli možemo da sad pričamo lepo i razumno kao normalni ljudi ili da nastavimo kao stoka? 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 01:18 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Ne treba vama Mujo da se pokefate. Zbilja sam uzivao u ovih 10 zadnjih stranica kako se koljete.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 01:19 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Nisam se namjerno mjesao, vec samo kokice i smijeh grohotom.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 02:52 |
|
|
|
[quote="Naša kvačica]
Nadam se ipak da će Srbi u RS nastaviti surađivati sa RH, ipak se o njima radi. Čović i Dodik su bili na dobrom putu i to treba dovesti do kraja a ne pokušavati autonomije u Drvaru koje će nas vratiti na početak.[/quote] Sarađuje Republika Srpska sa Hrvatskom temeljito evo deset godina oko mosta na Savi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 09:16 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ne treba vama Mujo da se pokefate. Zbilja sam uzivao u ovih 10 zadnjih stranica kako se koljete. Jos jedan dokaz da Srbi i Hrvati ne mogu ziviti zajedno i da tzv. BiH mora biti rasparčana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 09:45 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1684 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
novovrijeme je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ne treba vama Mujo da se pokefate. Zbilja sam uzivao u ovih 10 zadnjih stranica kako se koljete. Jos jedan dokaz da Srbi i Hrvati ne mogu ziviti zajedno i da tzv. BiH mora biti rasparčana. Točno tako. Ovih zadnjih 7-8 stranica su sramota, priča se o nekakvim RSK (tko bi tamo više živio lol?), salonski "fini" četnici pričaju o nekakvim Vukovarima i Dubrovnicima (još je uspio izostaviti Knin) koje će dobiti za pregovaračkim stolom, Vujadin je razuman tu čak... A Hrvati o nekakvom ulasku u Vojvodinu, ludost do ludosti. Užasno glupa tema, da imamo oružja i blizu smo si opet bi se poklali u 2 dana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 09:50 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: salonski "fini" četnici pričaju o nekakvim Vukovarima i Dubrovnicima (još je uspio izostaviti Knin) koje će dobiti za pregovaračkim stolom, Vujadin je razuman tu još ispao prema nekima... I još bi meni kraljev izaslanik držo lekcije šta znači bit pravi Srbin,i da sam sumnjiv. A što mu veličanstvo još ne zna maternji srpski,to mu nije sumnjivo.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kačamak
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 11:44 |
|
|
NiceBoyZg je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jos jedan dokaz da Srbi i Hrvati ne mogu ziviti zajedno i da tzv. BiH mora biti rasparčana. Točno tako. Ovih zadnjih 7-8 stranica su sramota, priča se o nekakvim RSK (tko bi tamo više živio lol?), salonski "fini" četnici pričaju o nekakvim Vukovarima i Dubrovnicima (još je uspio izostaviti Knin) koje će dobiti za pregovaračkim stolom, Vujadin je razuman tu čak... A Hrvati o nekakvom ulasku u Vojvodinu, ludost do ludosti. Užasno glupa tema, da imamo oružja i blizu smo si opet bi se poklali u 2 dana. Ne radi se o tome ko bi tamo još živeo nego o dubljim stvarima. Ovu tema je meni lično jako zanimljiva.Šteta što je ponegde moderacija intervenisala.Odlično prikazuje kako je počeo rat u Hrvatskoj.Imaš sve aktere.Temu čitati od početka i pratiti razvoj situacije.Identična slika i ponašanje ništa, nije naučeno.
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 13:19 |
|
|
|
Vujadin je prvi počeo s Drvarom, nebi me čudilo da je neki HDZ-ovac ovdje pročitao njegove upise o groblju pa odlučio proslaviti Oluju usred Drvara.
Nije rat počeo tako, počeo je tako što ste vi glumili Muslimane s "građanskom" tj načelom jedan čovjek glas u kojem bi cijela Jugoslavija bila jedna izborna jedinica i gdje bi vi kontrolirali cijelu državu, još ste ukinuli i autonomiju Vojvodini i Kosovu i imali praktički 3 zagarantirana glasa i sa Crnom Gorom bi imali apsolutnu većinu uvijek
Tada je kod nas bio Ante Marković kao Jugosloven koji je i započeo rat u Hrvatskoj ili Račan koji je podijelio TO, predsjednik Tuđman je došao kada je već sve bilo gotovo i kada je se znalo da dolazi do rata
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Srbi spremni da spriječe hrvatsku proslavu "oslobođenja" Drvara Postano: 24 ruj 2019, 13:24 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Ne treba vama Mujo da se pokefate. Zbilja sam uzivao u ovih 10 zadnjih stranica kako se koljete. Jos jedan dokaz da Srbi i Hrvati ne mogu ziviti zajedno i da tzv. BiH mora biti rasparčana. x
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 30 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|