|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 63 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
buenos aires
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 20:33 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Daću ti deset evra. Kupi sebi malo dostojanstva.
Za moje dostojanstvo ti ne brini, umijem ja takve da postrojim i da mi salutiraju. Cool.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 20:42 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Dacu ja tebi tisucu, da ne kukas toliko! Bolje mu daj fluoksetin ili venlafaksin.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 20:45 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Dacu ja tebi tisucu, da ne kukas toliko! Bolje mu daj fluoksetin ili venlafaksin. White knight, to the rescue... Lepo.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 20:49 |
|
|
Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 20:53 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš. Forumski kavalir Seki
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 20:56 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš. Ugradio si procenat, a? Boli te.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 20:57 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš. Forumski kavalir Seki Actually, just another simp.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:09 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš. Ugradio si procenat, a? Boli te. Samo prijateljski savet, treba ti ili lek iz grupe SSRI (selective serotonin reuptake inhibitor) kao što je fluoksetin, ili lek iz grupe SSRNI (selective serotonin-norepinephrine reuptake Inhibitor), kao što je venlafaksin. A možeš i prvo da probaš sa malo slabijim SSRI, kao što je Zoloft. I ne zajebavam te, treba ti.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:17 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Ugradio si procenat, a? Boli te.
Samo prijateljski savet, treba ti ili lek iz grupe SSRI (selective serotonin reuptake inhibitor) kao što je fluoksetin, ili lek iz grupe SSRNI (selective serotonin-norepinephrine reuptake Inhibitor), kao što je venlafaksin. A možeš i prvo da probaš sa malo slabijim SSRI, kao što je Zoloft. I ne zajebavam te, treba ti.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:30 |
|
|
Ja hoću da ti pomognem, a ti me psuješ. Mozak ti nije u ravnoteži, fali ti barem serotonin, a možda i neki drugi neurotransmiteri, postoje lekovi koji mogu da ti uspostave ravnotežu neurotransmitera u mozgu da ne budeš toliko depresivan, ali vrstu leka, dozu i trajanje terapije mora da odredi psihijatar. Poseti ga/je, i i radi kako ti on/ona kaže. Stvarno se ne zajebavam. Ti si možda navikao da budeš depresivan, ali psihički poremećaj može da izazove i fizičke posledice. Pa ako ne želiš da živiš kraće (a uz to i tužno), traži uput od interniste za psihijatra i on/ona će ti napisati recept za lek koji ti treba. Srmtno sam ozbiljan i ne zajebavam te uopšte. Ako me poslušaš, za par meseci ćeš se osećati kao nov čovek.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš. Nipošto lijekove, samo zamijeni jedne probleme sa drugima. Nego umjesto tableta protiv letargije, lijepo uzeti Bibliju i čitati pola sata dnevno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:35 |
|
|
Dosta mu je Ocenas ujutro i uvece. Za pocetak.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš. Nipošto lijekove, samo zamijeni jedne probleme sa drugima. Nego umjesto tableta protiv letargije, lijepo uzeti Bibliju i čitati pola sata dnevno. S obzirom na sadržaj njegovih postova, radi on to već uveliko. Terapija očigledno ne daje rezultate.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:45 |
|
|
Hajde Seki, nemoj vise. Nije bas tako alarmantno. Zna on da bude finiiii, nije njegov dan. Sutra je novi dan. A ti? Pa sada si onaj Seki kojeg ja znam. Vratio si se ,,na svoje,,! Pozdravljam to!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Pa i ne baš, više je stab in your back, ali shvati kako hoćeš. Inače, popričaj sa psihijatrom i traži da ti prepiše jedan od ova dva leka. Nisu bezazleni, posebno venlafaksin, ali će te drmnuti iz te letargije u kojoj se očigledno nalaziš. Nipošto lijekove, samo zamijeni jedne probleme sa drugima. Nego umjesto tableta protiv letargije, lijepo uzeti Bibliju i čitati pola sata dnevno. Ili da prevevedem na tvoj jezik, ako je hardware sjeban, da li softverskim patchevima možeš da ga nateraš da radi kako treba?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:48 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Hajde Seki, nemoj vise. Nije bas tako alarmantno. Zna on da bude finiiii, nije njegov dan. Sutra je novi dan. A ti? Pa sada si onaj Seki kojeg ja znam. Vratio si se ,,na svoje,,! Pozdravljam to! Ja ga znam malo duže od tebe.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:52 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Hajde Seki, nemoj vise. Nije bas tako alarmantno. Zna on da bude finiiii, nije njegov dan. Sutra je novi dan. A ti? Pa sada si onaj Seki kojeg ja znam. Vratio si se ,,na svoje,,! Pozdravljam to! Ja ga znam malo duže od tebe. Pa objasni mi ga onda?! Nekada se cini ok, nekada cudak za primjer.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 21:55 |
|
|
Pokazni primer depresivnog čoveka. Ono, kao iz udžbenika.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 22:03 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nipošto lijekove, samo zamijeni jedne probleme sa drugima.
Nego umjesto tableta protiv letargije, lijepo uzeti Bibliju i čitati pola sata dnevno.
Ili da prevevedem na tvoj jezik, ako je hardware sjeban, da li softverskim patchevima možeš da ga nateraš da radi kako treba? To ne znamo. Čak i liječnici prvo izvade nalaze i uslikaju pa onda donose zaključke.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 22:09 |
|
|
karmelo šta ceniš koliko su zapravo štetni amfetamini ako ih se "razumno" uzima ( pitam za prijatelja )
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 22:14 |
|
|
Jednom mesečno, nikakva šteta. Jednom nedeljno, ograničena šteta. Svaki dan, sjeban život.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 18 lis 2019, 22:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ili da prevevedem na tvoj jezik, ako je hardware sjeban, da li softverskim patchevima možeš da ga nateraš da radi kako treba? To ne znamo. Čak i liječnici prvo izvade nalaze i uslikaju pa onda donose zaključke. Ovo ne može da se slika, dijagnostifikuje se razgovorom i procenom psihijatra. Nije u pitanju slomljena kost ili tumor, nego količina neurotransmitera (hormona) i to ne možeš da uhvatiš aparatima koji prikazuju slike.Psihijatri su obučeni da razgovorom prepoznaju zbog čega si neuravnotežen.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 19 lis 2019, 06:49 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Hajde Seki, nemoj vise. Nije bas tako alarmantno. Zna on da bude finiiii, nije njegov dan. Sutra je novi dan. A ti? Pa sada si onaj Seki kojeg ja znam. Vratio si se ,,na svoje,,! Pozdravljam to! Ja ga znam malo duže od tebe. Znaš ti moj ***. Majmunčino tupava.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 19 lis 2019, 07:48 |
|
|
buenos aires je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ja ga znam malo duže od tebe. Znaš ti moj ***. Majmunčino tupava. Moguće da grešim, ne mogu samo na osnovu tvojih depresivnih melanholičnih postova da budem siguran u svoju procenu. Ali imam jaku sumnju, zato ti i kažem da odeš kod profesionalca da tačno utvrdi i odluči da li ti treba neka terapija ili ne. Ne košta te ništa, osim malo vremena.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Muškarci i žene na forumima Postano: 19 lis 2019, 08:48 |
|
|
Dobro jutro! E, bas si mu pomogao. Razveselio ga i uzdigao! Jbg. Pusti covjeka na miru. Nego kako ti tako mnogo znas o antipsihoticima?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|