HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 sij 2025, 18:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2390 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 96  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul
PostPostano: 23 stu 2019, 22:46 

Da malo povećam interes za temu. :laugh

Vrh

PostPostano: 23 stu 2019, 23:03 

BBC je napisao/la:
Koga vi birate, ružnu i kobilastu Martinu ili ovu koju je Martina spominjala u svojim knjigama (bivša od njenog dečka) ?

Nevjerojatno. Možda je jadni čovjek omađijan nekom snažnom vradžbinom. :eek

1073 of 2558 - 41.95%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2019, 23:06 

Ako sam dobro shvatio, a mislim da jesam. Martina je varala svog supruga i oca djeteta. A ovaj je varao svoju suprugu i majku troje djece. I onda su Martina i novi dečko napravili deal da bivša žena od ovog to sazna preko njene knjige i fotografija na Facebook. Nije bio ni fer da joj to u lice kaže.

Taj Martinin bivši se "dobro" izvukao. Varala ga je pa mu rekla u oči i napravljen razvod braka.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2019, 23:08 

Tako sam i ja shvatio. Čini mi se da zaslužuju jedno drugo.

1073 of 2558 - 41.95%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2019, 23:09 

Naša Kvačica je napisao/la:
BBC je napisao/la:
slika

Nevjerojatno. Možda je jadni čovjek omađijan nekom snažnom vradžbinom. :eek

300 nekih Instagram Photo filters, sa kojima Martina prekomjerno granatira. Nemam pojma.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2019, 23:19 

BBC je napisao/la:
Koga vi birate, ružnu i kobilastu Martinu ili ovu koju je Martina spominjala u svojim knjigama (bivša od njenog dečka) ?

slika
slika

Vrh

PostPostano: 23 stu 2019, 23:23 

BBC je napisao/la:
Ako sam dobro shvatio, a mislim da jesam. Martina je varala svog supruga i oca djeteta. A ovaj je varao svoju suprugu i majku troje djece. I onda su Martina i novi dečko napravili deal da bivša žena od ovog to sazna preko njene knjige i fotografija na Facebook. Nije bio ni fer da joj to u lice kaže.

Taj Martinin bivši se "dobro" izvukao. Varala ga je pa mu rekla u oči i napravljen razvod braka.

Točno.
S tim da je njegova bivša supruga ( ova sa fotorgafija iznad) srela njih dvoje ( Martinu i svog muža) na kavi u kavani. Slučajno.
I on je tada suprugu upoznao s njom predstavljajući je kao kolegicu ili tako nesto, a tada su debelo bili u vezi.
Tek nakon nekog vremena je supruga povezala stvari.

Ali nije fino tračati, ipok je to privatni život, i nije moderno.

Vrh

PostPostano: 23 stu 2019, 23:29 

Pisala je to sve u svojoj knjizi i pravdala to nekim svojim nakaradnim moralnim načelima. Sama je tako htjela.
Nije ni ona mislila kako će se osjećati to troje djece u školi kad ih vršnjaci budu zafrkavali zbog toga.
(Mislim, Martina ga pokazuje na slikama, opisivala u detalje u knjizi kako su se i gdje jebavali dok njegova žena i djeca za to nisu znali. Zna se ko je otac djece.)

Slike su na temi kao podrška toj ženi.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 00:57 

BBC je napisao/la:
Pisala je to sve u svojoj knjizi i pravdala to nekim svojim nakaradnim moralnim načelima. Sama je tako htjela.
Nije ni ona mislila kako će se osjećati to troje djece u školi kad ih vršnjaci budu zafrkavali zbog toga.
(Mislim, Martina ga pokazuje na slikama, opisivala u detalje u knjizi kako su se i gdje jebavali dok njegova žena i djeca za to nisu znali. Zna se ko je otac djece.)

Slike su na temi kao podrška toj ženi.

Koji li je taj lik? Trebao bih ga znati, bar iz viđenja. Živio je nekoliko km od mene. Hmm...

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 01:01 

Imaš slike na njenom FB profilu. (Novi dečko, ako na njega misliš)

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 01:19 

Sjećam se nje kad je pisala za Index prije 10 godina, tada mi je bila "velikan hrvatske misli" i čudio sam se zašto imamo Dežulovića ili Tomića pored nje.

Sad kad pogledam shvaćam da se Dežulović ili Tomić nikad nebi prodali, oni su jednostavno takvi ideološki takvi kakvi jesu i nisu ljigavci podli kao ova jadnica.

Ona nikada neće moći biti kao oni u Hrvatskoj zbog svoje povijesti i može služiti jedino kao priljepak velikomuslimanskog fašizma u Sarajevu jer tu nema nikakvih očekivanja od nje i ona im je sad miljenica.

Win-win nam je i ako je i postavi i ne postavi Komšić, treba upravo nju bez srednje koristiti kao simbol jer sumnjam da je Komšić i one najveće halal Hrvate postavljao bez fakulteta :D

Ovo odricanje od hrvatskog mi je vrh, mora se dokazati kadijama :D

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 01:55 

To treba tumačiti na ispravan način, nevezano za hrvatstvo. Alapača pokušava Židovima, Romima i ostalim pravim nacionalnim manjinama uzeti veleposlaničko mjesto "Ostali".
Ako je to sarajevska moda ne znači nimalo da je ispravno i moralno.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 02:04 

slika
Samo mali primjer mora komentara koji i ljuljaju sve vec par mj ...
Nisu problem komentari, ni pojedinačni, ni uopće već ta logika.
Kako je moguće ovo, da je ovoliko ljudi istomišljenika u nečemu što nema nikakve logike?!
Strašno je koliko god se trudila i opravdati, objasniti, razumjeti i dalje sam zbunjena.

Jasno mi je šta ona radi, jasno mi je da ako je, kako kaže prodala 20K primjeraka Huzur-a (evo znam joj i naziv knjige, reklama je čudo), ako je jedna knjiga 20 KM, onda nekako razumijem sve njeno šta radi pa makar prodavala privatnost, muža, iskoristila ovog novog brava, nedužnu kćer, prodala bolest, prodala naciju, obraz, guzicu ..ono, za lovu, jbga. I za manje se prodaju (ne bas ovako sve "ogoljeno do kosti", al' se prodaju),... jasno mi je.
Ali nisu mi jasni ovi sljedbenici .. pa zar nema u Bosni nitko normalan i realan? Odobravanje potpuno, totalno, do kraja, skroz.
Matrix? Jesmo tamo?
:nuke

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 02:13 

Daj šta ti je. Konstantno visi na tom profilu i briše baš sve komentare koji joj se imalo ne sviđaju. Postoje jedna pravila za gospoju "moralnu" i druga pravila za ostatak Hrvata.
I ima obraza ovo reći za jednog političara koji je pošteno na demokratskim izborima izabran. (Aludiranje da je nepošteno to dobio)

Citat:
Na pitanje iz publike da komentira činjenicu da je Dragan Čović na unutarstranačkim izborima bosanskohercegovačkog HDZ-a osvojio skoro 100 posto glasova, Mlinarević je rekla da to nema ni u Sjevernoj Koreji jer i “Kim Jong-un dobije nekoliko protuglasova”.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 10:26 

BBC je napisao/la:
Daj šta ti je. Konstantno visi na tom profilu i briše baš sve komentare koji joj se imalo ne sviđaju. Postoje jedna pravila za gospoju "moralnu" i druga pravila za ostatak Hrvata.

dobro to..da...
...ali da ex pred. Vlade RH (Ranko Ostojić) izjavi recenicu: "biti bolje bez diplome, nego s lažnom diplomom".. :blink , kao govor pri dodjeli nekakve nagrade prije par dana.
Spika kao da su na tomboli na lovačkoj večeri.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 10:31 

BBC je napisao/la:

slika

Mozda covjeku treba naocale kupit...

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 11:04 

Sad tvrdi da je odavno govorila da nema diplomu ali da ju je Željko uvjerio da joj niti ne treba za funkciju hambasadorice jer je on šalje tamo kao zaslužnu građanku.
Koja lažovčina, a sve radi već odavno smišljeno, zato se na popisu i izjasnila da je iz reda Ostalih, da bi mogla sudjelovati u islamističkom planu obespravljivanja autohtonih nacionalnih manjina u BiH i nelegitimnom predstavljanju Židova, Roma i Ostalih.

Za temeljne građane očito vrijede drugi zakoni nego za kršćane i Židove, zakon o viskoj stručnoj spremi se očito treba primjenjivati samo kad su pitanju netemeljni građani.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 11:40 

Očekujem od nje veću aktiviranost na smještaju migranata u Sarajevu. Veća borba za prava tih jadnih ljudi.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 12:02 

Pa, Komšiću je to morala reći jer bi ovaj svakako saznao. Ali zašto to nije nikad napisala na svom FB profilu, ili rekla u razgovoru sa novinarima? Lažljivica odurna.
Imala je godina i godina o tome prestati lagati, i mjeseci i mjeseci poslije ponude za Prag.

Od prvog dana, od kad sam dobila ponudu sa budem veleposlanica ja ponavljam da nemam diplomu, nikad to nisam krila.

Citat:
Od prvog dana, od kad sam opljačkala susjedovu kuću ja ponavljam da nisam nosila oružje sa sobom, nikad to nisam krila.

Gospoja "ogolim se do kosti u knjigama" je toliko godina javnost držala u laži i zabludi da je "diplomirana književnica i profesorica".

Opet je intezivirala pokazivanje "prijetnji" poruka sa Facebook. Kad usereš glumi žrtvu. Ali ne mora to raditi, muslimani joj ništa ne zamjere sve dok sere protiv Hrvata.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 12:07 

Postoji li stvarno zakonska odredba o zaslužnim građanima koji se mogu imenovati za veleposlanika bez zadovoljavanja uvjeta?

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 12:13 

Citat:
FRA MARIO KNEZOVIĆ O IMENOVANJU MLINAREVIĆ: BiH ne može naprijed s osobama koje lažne titule nose

Objavio Maja -23. studenoga 2019.

Potpuno podržavam zahtjeve studenata iz Mostara, Banja Luke i Sarajeva. Studiraju, roditelji se odriču zadnjih novaca za uplate školarina, studenti sezonski rade kako bi imali za preživjeti na studiju itd, napisao fra Mario Knezović, komentirajući na Facebooku imenovanje Martine Mlinarević za veleposlanicu BiH u Češkoj unatoč činjenici da ne ispunjava zakonom propisane uvjete jer nema visoku stručnu spremu, prenosi HMS.

Inače, Mlinarević je za veleposlanicu imenovao drugi bošnjački član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

– Bosna i Hercegovina, kako je god promatrali, ne može naprijed uz osobe na odgovornim mjestima koji su pokupovali diplome, lažne titule nose, a mnogi od njih nemaju potrebne naobrazbe za jave službe, napisao je fra Mario Knezović.

Mišljenja je da je u BiH provesti lustraciju nad svima koji su “kupili” fakultete te zatvoriti industriju “biznis diploma”.

– Treba nam lustracija svih koji su kupili fakultete i diplome. Treba pod žurno zatvoriti industriju “biznis” diploma i zatvoriti učilišta koja nemaju pravu znanstvenu akreditaciju. U ovoj zemlji ludim u konačnici ispadaju svi koji se školuju, uče, pošteno rade, proniču pravdu i moralna načela. Znam da ovaj tekst i slične ne mogu shvatiti kadrovi s kupljenim diplomama! Ne može slijepac slijepca voditi jer će oba u jamu pasti!, istaknuo je Knezović.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 12:27 

daramo je napisao/la:
Postoji li stvarno zakonska odredba o zaslužnim građanima koji se mogu imenovati za veleposlanika bez zadovoljavanja uvjeta?

Može dobiti diplomatsku putovnicu, ne biti veleposlanica. Laže i obmanjuje javnost, po navici.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 12:58 

Naravno još jedna laž, njezina ili Željkova jer tvrdi da joj je to objasnio njen predsjednik.
Iz onog gostovanja na tv ja sam shvatio da joj je Komšić nudio da kupi diplomu kao i ostali bošnjački ministri i direktori.
Jedini problem za Martinu je bio što je upravo u to vrijeme krenula ona afera diploma u Hrvatskoj i BiH, a sarajevski mediji se raspisali o lažnim diplomama Osmice i Mektića.

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 13:07 

Nisam čitao knjigu. Jel opisuje neki davni događaj, ili je otac šutnuo nedavno jer mu se popela na glavu sa svojim nebulozama ?
S obzirom da tu ljubav poredi sa Mešom (miješane nacionalnosti veza), otac je šutnuo zbog veze sa Goranom. Naravno uzeti sa rezervom, to je njeno tumačenje. Možda je sav taj cirkus prelio čašu jednostavno, pa to nije bilo samo zbog "ljubavi".

Citat:
rekla je Martina koju je novu knjigu "Bukača" posvetila svojoj Uni, kćeri, ali i svim djevojčicama Bosne i Hercegovine. Knjigu je uputila i na adresu na oca koji ju je protjerao iz kuće zbog zabranjene ljubavi, koju ona uspoređuje s onom Meše Selimovića i njegove Darke, no posebno mjesto u posveti ima i Goran, njezina nova ljubav. "Njemu ostavljam sebe, gore mu ne treba"

Vrh

PostPostano: 24 stu 2019, 13:11 

Nevjerojatno koja je zamjena teza u igri. Sada je u sarajevskim medijima junakinja zato što "nije htjela kupiti diplomu". :klanjam

I žena otvoreno govori o tome da nije Hrvatica nego (Bosanka i) Hercegovka, da joj se gade nacije i kolektivni identiteti, a Senad navlači u stilu "Tvoje hrvatstvo je neupitno, ti si bolja Hrvatica od njih...". Baš da ti se stomak okrene.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2390 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 96  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: