HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 tra 2026, 22:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 300 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: ŠBBKBB: Kako bi danas izgledala konfederacija između RH i FBiH
PostPostano: 03 pro 2019, 13:48 

Genuine je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Ma ok al za tako nešto mora postojatio zajednički interes.
Sve je interes.
Srbi i Hrvati sarađuju na osnovu zajedničkog interesa (raspad BiH) i to je to. Ne trebaš ništa raditi, ne trebaš izmišljati lažne akte pomirenja, komisije, NVO, pičke materine, interes sve rješava sam od sebe.
Sila koja je vladala 1945-90. nije riješila ništa. Na oko sve super a ispod jedva čekali da se pokoljemo.
Koji ćeš ti naći zajednički interes sa Muslimanima u BiH? Neki kazu ekonomija. Sporedna stvar. Ekonomija se podrazumjeva al jebo ekonomiju ako su ti ugrožena osnovna ljudska i kolektivna prava. Šta znači Srbima na Kosovu ekonomija, kurac.
Nema zajedničkog interesa sa Muslimanima. Oni žele BiH nacionalnu zemlju Muslimana, mi ne želimo BiH nacionalnu zemlju Muslimana i tu se priča završava. Budalaštine tipa "i i i" su za malu djecu. Ili će pobjediti mi ili oni. Ako oni pobjede ti ćeš biti manjina u muslimanskoj državi i moraćeš slušati većinu tj. Muslimane ili ćemo pobjediti mi i BiH neće biti.
Nema treće opcije niti zajedničkog interesa.

Kad bi svi ljudi bili strojevi ili cinični srpski ultra-nacionalisti , onda bi ovo moglo proći.
Jesi li sasvim siguran da Hrvatska želi Srbiju i Rusiju na pola BiH, i malu frustriranu bošnjačku Palestinu u zamjenu za manje podebljanje kifle ?
Ko koga ovdje farba šta mu je interes ?
Kako zamišljaš tu srpsko-hrvatsku pobjedu ?
Bošnjake u Jadran i u Tursku ...
Trajna okupacija okruženih bantustana ?

Koliko ti je godina ?
Da nisi maloljetnik ili adolescent, jer sve više ličiš na takvoga.

Ignorišeš me vehabijo.
Ili si već promjenio mišljenje?

Genuine je napisao/la:
Pošto vidim da si toliko drzak i bezobrazan i da nisi u stanju da gledaš svoja posla kad ti se ljudski i lijepo veli, onda te moram na ignore, mada to inače ne činim. Nastavi sa 24%-razlaz pričom. Ponavljanje je majka znanja, a znanje je krhko. Zbogom. Novo vrijeme nisi ti.

Ujutro jedno popodne drugo. Musliman...

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 13:50 

Može li netko provjeriti IP diskutanta "pomocnih kuhara"?
Odakle piše taj?

Kakvo ujedinjavanje? Hrvati i Srbi su se "ujedinili" nakon 2010 kada su Muslimani okupirali dom naroda i nametnuli Platformu tj tada su Srbi odbili državnu vlast s Lijanovićem i pravašima jer je bila neustavna i nelegalna i jer su Muslimani to ponavljali više puta.

Ukoliko ovo piše neki smrdljivi pravaš iz Perecije treba ga banirati, neka čita forum a ako je muslić ostavite ga.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 13:51 

pomocnik kuhara je napisao/la:
[quote="Diablo"
Mi i vi iz perecije nemamo mnogo zajednickih interesa kad je u pitanju bejha. Vaš cilj je samo da nema srbije na uni pa od toga ovakva sranja u tvom postu,dok je nama cilj ovladavanje nad Sbž te rasturanje ove nakarade.Lijepo je ono sjedit u Zagrebu na sigurnom a nama ovdje solit pamet o nekakvom suzivotu te bratstvu al cim prijeđeš granicu tada je realnost sasvim drugacija... Ubijali su ti braću nekoliko puta nakon rata, toliko ih ugrozili da se isti nalaze jako blizu provalije a ti ovdje prosipas nekakve bajke o 5% dobrih koji bi bili nesto bezvrijedno prilikom sljedeceg obracuna,stopili bi se s glasnom vecinom...

Prvo, ja nisam iz nikakve perecije, nego ponosni Hrvat iz Republike Hrvatske. Drugo, ja ne govorim o nikakvom suživotu nego o dominaciji (zanimljivo kako srbofili uvijek previde ovaj dio). Treće, dobro znam tko nas je i ubijao i bombardirao posljednjih stotinjak godina i tko ima iste takve afinitete i dan danas. Nitko ti ne brani ovladavanje sa SBŽ, štoviše, navijamo za vas. A za rasturanja nakarade udružio si se sa pravima, nema šta.[/quote]

S kime bi se trebali udruzit da bi ostvarili vlastite interese? Mozda s vama koji ste nam zabili noz u leđa ukidanjem HB zbog cega i imamo sve danasnje probleme?

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 13:54 

bobanovski je napisao/la:
Odakle piše taj?

Kakvo ujedinjavanje? Hrvati i Srbi su se "ujedinili" nakon 2010 kada su Muslimani okupirali dom naroda i nametnuli Platformu tj tada su Srbi odbili državnu vlast s Lijanovićem i pravašima jer je bila neustavna i nelegalna i jer su Muslimani to ponavljali više puta.

Ukoliko ovo piše neki smrdljivi pravaš iz Perecije treba ga banirati, neka čita forum a ako je muslić ostavite ga.

Mislim da nije musliman jer nema nekih gresaka u pravopisu, ovo je neupuceni Hrvat il balavac koji jos uvijek vjeruje u bajke...

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 13:55 

Imamo onog retarda Franciskovića iz Zagreba, on je kao desnica.
Lik je ladno prešao na Islam i nazvao Bana Jelačića "posljednim hrvatskim dzihadistom" :D

To su jednostavno bolesnici, on prezire Židove toliko da bi prešao na Islam samo da uništi Izrael. To je rang onih smrdljivih jugofila sa raspalim bravarom i pričom da je "ranije bilo bolje"

Valjda se ugleda na Pavelića a nije svjestan da Pavelić danas ustane iz groba posrao bi se po smrdljivim retardima kao i Hitler npr po onim zakržljalim skinhedsima sa žutim zubima i iq-om 20.
Oni bi prvi išli u kampove

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 13:58 

Diablo je napisao/la:
Odakle piše taj?

Mislim da nije musliman jer nema nekih gresaka u pravopisu, ovo je neupuceni Hrvat il balavac koji jos uvijek vjeruje u bajke...

Momku treba pomoći da izađe na pravi put ,treba nam jedna tema samo za zalutale Perece od 2000 od Samouprave kada su nam prvi put okupirali dom naroda pa do sanjanja o Neumu i poklapanju Hrvata te ubijanju hrvatskih povratnika i oslobađanju ubojica.

Momak nije upućen, to je i do medija u RH.

Takozvana Federacije je za Hrvate gora od Kraljevine Jugoslavije i vjerujem da bi s pravašima mogli sjesti za stol i objasniti im situaciju.

Nema više "cvijeća", ostalo je trnje koje trebamo deportirati u Anadoliju.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 14:05 

Diablo je napisao/la:

Momku treba pomoći da izađe na pravi put ,treba nam jedna tema samo za zalutale Perece od 2000 od Samouprave kada su nam prvi put okupirali dom naroda pa do sanjanja o Neumu i poklapanju Hrvata te ubijanju hrvatskih povratnika i oslobađanju ubojica.

Momak nije upućen, to je i do medija u RH

Ideja ti je odlična. Sveobuhvatna tema o događajima od prvog narušavanja daytona do danas. Postovi samo s informacijama i činjenicama i bez svađanja i off topica. Nezaobilazno štivo za sve nove i neupućene...

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 14:33 

Koja paranoja ovdje... pa slobodno provjerite moj IP i javno ga objavite. Mislim da sam u nekom postu već napisao odakle sam.
Dakle, u "pereciji", kako zovete moju zemlju, i te kako su svjesni, od naroda do političkog vrha, da su Srbi i bosanski muslimani dva nama neprijateljska naroda (osim Mesića, čak je i Milanović bio toga svjestan). Bilo je kod muslimana u početku hinjene distinkcije, kao, Hrvati iz RH su dobri, a ovi "naši kamenjari" loši. Ali, sad nakon Pelješkog mosta, Kolinde,.. više ni ne kriju. Dakle, tu nam je sve bilo jasno i prije.
Ono što barem meni nije jasno, jest da ne vidite da svoje normalno postavljene ciljeve možete ostvariti samo niz dlaku Zapadu koji je i kreirao ovakvu BiH. Možete vi taktički surađivati sa Srbima koliko god hoćete, u cilju opstruiranja centralne vlasti i slično. Ali ići na rušenje BIH protivno volji zapadnog svijeta je suludo. Tim više što situacija nije tako loša: u odnosu na predratni broj, Srba je na ovom prostoru manje za 850 tisuća (više ih je iscurilo iz BiH nego iz Hrvatske), muslimana manje za 700 tisuća, a nas za nekih 200 tisuća. Dakle, mislim da vrijeme radi za nas, za svoja prava se borite u okviru postojećih institucija, pogotovo unutar županija ili općina gdje ima jakih instrumenata da vam bude bolje. I mislim da nije mala pomoć koju vam Hrvatska pruža u tome, da bi nas zvali perecima. Hvala.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 14:46 

Ne zaboravite da ću dijeliti upozorenja i banove za osobe koje budu optuživale drugo za lažno predstavljanje. To prepustite moderatorima.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 14:53 

Koja paranoja ovdje... pa slobodno provjerite moj IP i javno ga objavite. Mislim da sam u nekom postu već napisao odakle sam.
Dakle, u "pereciji", kako zovete moju zemlju, i te kako su svjesni, od naroda do političkog vrha, da su Srbi i bosanski muslimani dva nama neprijateljska naroda (osim Mesića, čak je i Milanović bio toga svjestan). Bilo je kod muslimana u početku hinjene distinkcije, kao, Hrvati iz RH su dobri, a ovi "naši kamenjari" loši. Ali, sad nakon Pelješkog mosta, Kolinde,.. više ni ne kriju. Dakle, tu nam je sve bilo jasno i prije.
Ono što barem meni nije jasno, jest da ne vidite da svoje normalno postavljene ciljeve možete ostvariti samo niz dlaku Zapadu koji je i kreirao ovakvu BiH. Možete vi taktički surađivati sa Srbima koliko god hoćete, u cilju opstruiranja centralne vlasti i slično. Ali ići na rušenje BIH protivno volji zapadnog svijeta je suludo. Tim više što situacija nije tako loša: u odnosu na predratni broj, Srba je na ovom prostoru manje za 850 tisuća (više ih je iscurilo iz BiH nego iz Hrvatske), muslimana manje za 700 tisuća, a nas za nekih 200 tisuća. Dakle, mislim da vrijeme radi za nas, za svoja prava se borite u okviru postojećih institucija, pogotovo unutar županija ili općina gdje ima jakih instrumenata da vam bude bolje. I mislim da nije mala pomoć koju vam Hrvatska pruža u tome, da bi nas zvali perecima. Hvala.

De mi reci šta je to Hrvatska pomogla ovamo a da joj se nije vratilo stostruko kroz izvoz,busko blato,radnu snagu,cuvanje guzice kad je trebalo itd... ?? Hvala vama svejedno, pogotovo na naoruzavanju, lijecenju nasih neprijatelja dok je trajao brutalni rat između nas. To ste uradili sa zeljom da oslabite svog glavnog neprijatelja(srbe) gurnuvsi glavu pod vodu svom bratu da bi vi mogli uzet malo zraka. Prodali ste jednim potpisom ono za sto mi se otac borio 3 godine, samo da bi olaksali sebi poziciju u nekakvim pregovorima,a s time se dodatno uvukli u guzicu zapadu.

Reci mi kakve mi koristi imamo od selidbe tolikog broga srba i muslimana ako je teritorij 90% etnicki homogen? S cime mislis popunit nastao vakum kad nema investicija,strateskog prodora na ta mjesta? Holdina,Podravka,TDR,Lijekovi,Konzum... sve ste premjesili u sarajevo zbog gladi za sto vecim profitom umjesto da ulazete strateski za bolje sutra...

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 14:54 

A i ti si neki heben stručnjak za BiH.
Grozno je vidjeti ovakve eksperte iz HR koji o BiH prilikama znaju kao i o Sirijskim. I onda bi temeljem svojega neznanja davali nekakve savjete...
Bože dragi.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 15:26 

Hrvata je najviše protjerano iz BiH i potpis je lažan jer smo potpisali sve iz Hrvatske i emigracije tj sigurno smo dodali nekih 100 000 iako mislim da je brojka i veća.

Zapadni svijet? Misliš na onaj svijet koji je dovukao Paddy Ashdowna ili Inzka?
Prvi ti je odgovoran za Mostar tj on je nametnuo statut prema kojem glas Muslimana vrijedi za 4 glasa Hrvata što ti je srušio Ustavni sud i Hrvat od 29 godina nikada u životu zbog njega nije mogao glasati na općim izborima.

Misliš li na svijet koji je postavio Inzka da okupira Hrvatima dom naroda?
Zapadni svijet je svijet degenerika Bosna i Hercegovina najviše smeta Hrvatima jer smo mi prvi na udaru muslimanske takije koja nas ima za cilj istrijebiti.

Poserem ti se na zapadni svijet i politiku RH još od Mesića i li Jandrokovića kojeg ti je osobno hvalio Jandroković zbog podršci majorizaciji Hrvata.

BiH ti najviše preziru Hrvati a ne Srbi jer su se Hrvati najviše i opekli a Srbi imaju svoju Republiku.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 15:30 

PTSP Muslimani su 100 puta gori od Srba devedesetih, Sejdu Bajramovića nije nametnuo srpski narod nego srpska elita.

Srpski narod je u većini bio protiv rata, s druge strane za Komšića je glasalo više Muslimana nego za Dzaferovića što nam samo govori o kompleksu i PTPS-u tog naroda.

Srbi devedesetih su neusporedivi sa Muslimanima danas i gadljivo je kad se jedan Perec poziva na Bosnu i Hercegovinu.

Serem ti se na ovaj umjetni protektorat raspali koji živi samo zbog toga što Muslimani sanjaju o poklapanju.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 15:33 

PTSP Muslimani su 100 puta gori od Srba devedesetih, Sejdu Bajramovića nije nametnuo srpski narod nego srpska elita.

Srpski narod je u većini bio protiv rata, s druge strane za Komšića je glasalo više Muslimana nego za Dzaferovića što nam samo govori o kompleksu i PTPS-u tog naroda.

Srbi devedesetih su neusporedivi sa Muslimanima danas i gadljivo je kad se jedan Perec poziva na Bosnu i Hercegovinu.

Serem ti se na ovaj umjetni protektorat raspali koji živi samo zbog toga što Muslimani sanjaju o poklapanju.

Možda mu je član obitelji netko od njihovih il ga netko od susjeda dobro taqija a on naivan...

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 16:18 

Diablo je napisao/la:
[quote="Diablo"
Mi i vi iz perecije nemamo mnogo zajednickih interesa kad je u pitanju bejha. Vaš cilj je samo da nema srbije na uni pa od toga ovakva sranja u tvom postu,dok je nama cilj ovladavanje nad Sbž te rasturanje ove nakarade.Lijepo je ono sjedit u Zagrebu na sigurnom a nama ovdje solit pamet o nekakvom suzivotu te bratstvu al cim prijeđeš granicu tada je realnost sasvim drugacija... Ubijali su ti braću nekoliko puta nakon rata, toliko ih ugrozili da se isti nalaze jako blizu provalije a ti ovdje prosipas nekakve bajke o 5% dobrih koji bi bili nesto bezvrijedno prilikom sljedeceg obracuna,stopili bi se s glasnom vecinom...

Prvo, ja nisam iz nikakve perecije, nego ponosni Hrvat iz Republike Hrvatske. Drugo, ja ne govorim o nikakvom suživotu nego o dominaciji (zanimljivo kako srbofili uvijek previde ovaj dio). Treće, dobro znam tko nas je i ubijao i bombardirao posljednjih stotinjak godina i tko ima iste takve afinitete i dan danas. Nitko ti ne brani ovladavanje sa SBŽ, štoviše, navijamo za vas. A za rasturanja nakarade udružio si se sa pravima, nema šta.

S kime bi se trebali udruzit da bi ostvarili vlastite interese? Mozda s vama koji ste nam zabili noz u leđa ukidanjem HB zbog cega i imamo sve danasnje probleme?[/quote]

Pristajanjem na ukidanje HB dobili smo odriješene ruke za konačni obračun sa RSK što je naravno bio prioritet!
Za razliku od Srba u Hrvatskoj koji su bili prepušteni sami sebi, za Hrvate u BiH su isposlovani kantoni sa hrvatskom većinom i jakim ovlastima.
Ako su muslimani toliki problem, zašto se ne obnovi HR Herceg Bosna, zašto se nije masovno izašlo na izbore za predsjedništvo BiH?
Muslimani nemaju ni vojsku ni policiju da bi mogli spriječiti proglašenje HRHB.
I naravno da mi u Hrvatskoj ne želimo raspad BiH jer bi to značilo stvaranje velike Srbije.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 16:40 

I mene su isto proglašavali muslimanom, jer se nisam slizao sa Srbima i zalagao za razbijanje BiH.
Da mi u Hrvatskoj prepoznajemo Muslimane kao problem i prijetnju, posebice kad je u pitanju Pelješki most i Komšić, ali Muslimani ne mogu nikako biti ozbiljan problem i prijetnja za razliku od Srba.
Muslimana nema ni 1.5 miljuna u BiH, nemaju vojsku ni policiju, nemaju svoju državu pa ni entitet, nema ih na 70% BiH, a kamoli negdje dalje,gospodarstvo im je u banani i predmet su sprdnje u vicevima i naravno kao takvi ne mogu biti ozbiljno shvaćeni.
Srba s druge strane ima 7 milijuna,naoružani su do zuba, ima ih posvuda, imaju jednu i pol državu i kao takvi su puno veći problem i prijetnja od muslimana.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 16:55 

Sreca pa nemate neku moc da bi sprijecili srbe u razbijanju ove nakarade sto je jako dobro za nas... :D

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 17:24 

Što ne volim ove monarhiste Perece (i druge, prepoznaju se). Kraljevina Srba - Hrvata - Muja.
Trebalo bi ih banirati sa foruma jer su sebični. Hebe im se za interese bejha Hrvata, bitnije im da se Srbi ne izdvoje iz bejha.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 17:34 

Dutch01 je napisao/la:

I mene su isto proglašavali muslimanom, jer se nisam slizao sa Srbima i zalagao za razbijanje BiH.
Da mi u Hrvatskoj prepoznajemo Muslimane kao problem i prijetnju, posebice kad je u pitanju Pelješki most i Komšić, ali Muslimani ne mogu nikako biti ozbiljan problem i prijetnja za razliku od Srba.
Muslimana nema ni 1.5 miljuna u BiH, nemaju vojsku ni policiju, nemaju svoju državu pa ni entitet, nema ih na 70% BiH, a kamoli negdje dalje,gospodarstvo im je u banani i predmet su sprdnje u vicevima i naravno kao takvi ne mogu biti ozbiljno shvaćeni.
Srba s druge strane ima 7 milijuna,naoružani su do zuba, ima ih posvuda, imaju jednu i pol državu i kao takvi su puno veći problem i prijetnja od muslimana.

Dakle BiH Hrvati su se 1992. obranili praktički samostalno ( uz pomoć RH u naoružanju i ljudstvu) protiv Srba i još su ih odbacili na pojedinim dijelovima ( Livno, Mostar, Neretva) . Dakle njih 650k tada protiv 1.5 miliona Srba u BiH koji su bili naoružani do zuba. I opstali su usprkos teškoj situaciji. A ti se sada plašiš tih realno 950k Srba u BiH od kojih je 600k zapadno od Brčkog. Dakle 4.5 miliona Hrvata protiv 600k Srba. Čemu tolika paranoja? Da nas oni napadnu od tamo HV bi se prošetao do Brčkog u par dana. Dok bi ovi iz BG reagirali gotova priča. Ali to nije ni bitno jer takvog sukoba nikad neće biti jer se nama ne ratuje zbog nekih Drina a ni Srbima se ne ratuje za VKK. To što imaš tu i tamo prepucavanja to je čisti folklor. Nitko nije više lud ići ginuti u tamo neku zabit. Nama svima je najbolje što manje imati posla s drugom stranom i zato u cilju mira je najbolje da se to što prije riješi. Svako neka gleda svoja posla i mir. Most kod Gradiške je dobar početak takve suradnje. To ne znači da ćemo se pravit braća i slične gluposti, ali ne moramo ni konstantno režati jedni na druge.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 19:34 

Hrvati i Srbi su riješili sve svoje nesuglasice s ove strane Drine, to što preziremo Vulina, Dačića i Vučića je drugi par opanaka.

Srbi su za nas kao Mađari, da ne pričamo sličan jezik nebi znali da postoje

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 19:50 

Upozorenja: 1
Diablo je napisao/la:

Kad ti pripadnik muslimanskog naroda priča o duhovnosti te uređenosti okolisa. Da sam na tvom mjestu napustio bi ovaj forum, izasao vanka na zrak malo... :zubati

Možemo pretpostaviti da 90% bosanskih muslimana jest onakvo kakvim ga vi percipirate na ovom forumu: takija, poklapanje, mržnja, islam,....
No, ima njih 5% koji naginju nama i 5% koji naginju Srbima. Zašto se rugati onima koji bi mogli naginjati nama, zašto ne podići njihov postotak na 6%? Svatko dobro dođe, ja znam neke ovdje u HR koji se nakon preseljenja, ženidbama, po imenima djece i ponašanju šaltaju na našu stranu. Ne takija niti jedan. Mislim da ne treba odbijati potencijalne prohrvatske muslimane ili Srbe (za ne vjerovati, ali ima i takvih).

Što se mene i teme tiče, jasno sam se izjasnio, demografski trendovi između Kupe i Drine su takvi kakvi jesu i ne treba nam nikakav ravnopravan odnos u smislu konfederacije ili bilo čega sličnog. I pored naše tragične demografije, imamo uvjete za dominaciju, ali uz poštivanje osoba s druge strane.

Ti sada pričaš herezu. Pa sva politika HDZ BiH se bazira na generalizaciji o zlim Bošnjacima bez izuzetka. Ono što ne smije, to i ne može biti. Kao da je njih briga za nacionalni interes hrvatskog naroda i hrvatske države.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 19:57 

Genuine je napisao/la:

Možemo pretpostaviti da 90% bosanskih muslimana jest onakvo kakvim ga vi percipirate na ovom forumu: takija, poklapanje, mržnja, islam,....
No, ima njih 5% koji naginju nama i 5% koji naginju Srbima. Zašto se rugati onima koji bi mogli naginjati nama, zašto ne podići njihov postotak na 6%? Svatko dobro dođe, ja znam neke ovdje u HR koji se nakon preseljenja, ženidbama, po imenima djece i ponašanju šaltaju na našu stranu. Ne takija niti jedan. Mislim da ne treba odbijati potencijalne prohrvatske muslimane ili Srbe (za ne vjerovati, ali ima i takvih).

Što se mene i teme tiče, jasno sam se izjasnio, demografski trendovi između Kupe i Drine su takvi kakvi jesu i ne treba nam nikakav ravnopravan odnos u smislu konfederacije ili bilo čega sličnog. I pored naše tragične demografije, imamo uvjete za dominaciju, ali uz poštivanje osoba s druge strane.

Ti sada pričaš herezu. Pa sva politika HDZ BiH se bazira na generalizaciji o zlim Bošnjacima bez izuzetka. Ono što ne smije, to i ne može biti. Kao da je njih briga za nacionalni interes hrvatskog naroda i hrvatske države.

Srbi mogu raditi u Hrvatskoj, najveća opasnost je da će se slikati sa 3 prsta ujutro pored nekog spomenika.

Muslimani s druge strane su potencijalni teroristi, na isti način kako ste ubijali hrvatske povratnike i oslobađali ubojice nakon što ste kontrolirali tužiteljstvo bi sutra i izvodili terorističke napade.

Nije nama bezveze prijetio Suljagić napadima kao ni savjetnik Željka Komšića

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 19:58 

Upozorenja: 1
novovrijeme je napisao/la:
Ma ok al za tako nešto mora postojatio zajednički interes.
Sve je interes.
Srbi i Hrvati sarađuju na osnovu zajedničkog interesa (raspad BiH) i to je to. Ne trebaš ništa raditi, ne trebaš izmišljati lažne akte pomirenja, komisije, NVO, pičke materine, interes sve rješava sam od sebe.
Sila koja je vladala 1945-90. nije riješila ništa. Na oko sve super a ispod jedva čekali da se pokoljemo.
Koji ćeš ti naći zajednički interes sa Muslimanima u BiH? Neki kazu ekonomija. Sporedna stvar. Ekonomija se podrazumjeva al jebo ekonomiju ako su ti ugrožena osnovna ljudska i kolektivna prava. Šta znači Srbima na Kosovu ekonomija, kurac.
Nema zajedničkog interesa sa Muslimanima. Oni žele BiH nacionalnu zemlju Muslimana, mi ne želimo BiH nacionalnu zemlju Muslimana i tu se priča završava. Budalaštine tipa "i i i" su za malu djecu. Ili će pobjediti mi ili oni. Ako oni pobjede ti ćeš biti manjina u muslimanskoj državi i moraćeš slušati većinu tj. Muslimane ili ćemo pobjediti mi i BiH neće biti.
Nema treće opcije niti zajedničkog interesa.

Zajednički interes je mir. Postavljaš stvari u stilu: ili ćemo pobjediti mi ili oni. Svaka efektivna promjena na ovom području obično bude posljedica rata. Sad imaš stanje kakvo je. Tko brani građanima u R.Srpskoj da uče, rade, zarađuju i da žive dobro? I još mašu zastavama gdje god žele. Isto tako i svima ostalima. Vi Srbi imate osjećaj da niste slobodni, mi da nas muslimani majoriziraju, oni da su sirotinja i da bi im bilo bolje da izdominiraju druga dva naroda.
Mi Hrvati smo nakon ovog zadnjeg sukoba, statistički gledano (u ekonomskom smislu i relativnoj brojnosti), poboljšali svoj položaj na prostoru koji nam je interesantan (između Kupe i Drine). Međutim, mir i optimizam da će ga biti, nema cijene.

A čujte, tzv. RS ne živi od turizma. Fućka se njima ako Hrvatska bude na šteti zbog sukoba koje će izazvati. Zapravo, to je pozitivna stvar za njih.

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 20:03 

Genuine je napisao/la:

Zajednički interes je mir. Postavljaš stvari u stilu: ili ćemo pobjediti mi ili oni. Svaka efektivna promjena na ovom području obično bude posljedica rata. Sad imaš stanje kakvo je. Tko brani građanima u R.Srpskoj da uče, rade, zarađuju i da žive dobro? I još mašu zastavama gdje god žele. Isto tako i svima ostalima. Vi Srbi imate osjećaj da niste slobodni, mi da nas muslimani majoriziraju, oni da su sirotinja i da bi im bilo bolje da izdominiraju druga dva naroda.
Mi Hrvati smo nakon ovog zadnjeg sukoba, statistički gledano (u ekonomskom smislu i relativnoj brojnosti), poboljšali svoj položaj na prostoru koji nam je interesantan (između Kupe i Drine). Međutim, mir i optimizam da će ga biti, nema cijene.

A čujte, tzv. RS ne živi od turizma. Fućka se njima ako Hrvatska bude na šteti zbog sukoba koje će izazvati. Zapravo, to je pozitivna stvar za njih.

:D koja bolest, Srpska nikada nije rušila institucije kao vi u Federaciji, Mostaru ili Stocu s ciljem biološkog istrijebljenja Hrvata niti su ubijali hrvatske povratnike i oslobađali ubojice.

Srpska ne želi sukobe, vi želite sukobe i zbog toga podržavate islamističke struje. Srećom da pucate demografski

Vrh

PostPostano: 03 pro 2019, 20:25 

Diablo je napisao/la:

Momak nije upućen, to je i do medija u RH.

Takozvana Federacije je za Hrvate gora od Kraljevine Jugoslavije i vjerujem da bi s pravašima mogli sjesti za stol i objasniti im situaciju.

Nema više "cvijeća", ostalo je trnje koje trebamo deportirati u Anadoliju.

Ovo je zapravo odlična ideja. Možda i karta s kronološkim razvojem događaja? Kad nemaš apsolutno nikakve veze s BiH teže je pohvatati konce, a par "profesora BiH" da objasne laicima stanje stvari super bi došlo. :palacgore2

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 300 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: Groot i 52 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: