|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Demobilisani borac sa karcinomom Postano: 11 ruj 2019, 22:10 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
"Mjestani Gornjih Hrgova pokrenuli akciju za dogradnju kuce petoclanoj porodici tesko bolesnog Tomislava Marijancevica. Pedeset dvogodisnji demobilisani borac boluje od teskog oblika karcinoma a porodica zivi od skromne socijalne pomoci." https://www.facebook.com/18910379114422 ... 824708856/
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Demobilisani borac sa karcinomom Postano: 11 ruj 2019, 23:55 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2857 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Tomislav borac harmije bejha? ako ima postaviš i broj žiro racuna, a ne da se dodatno mora traziti po netu, bez obzira na ime i na cijoj strani je ratovao spreman sam uplatiti 20KM isti dan, jer borac je borac i svi su u istim problemima manje više bez obzira na sve ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demobilisani borac sa karcinomom Postano: 12 ruj 2019, 12:21 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15124 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Nemam vise informacija osim ovog videa . Nisam mogao pronaci nista drugo osim ove vijesti.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Demobilisani borac sa karcinomom Postano: 13 ruj 2019, 15:01 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2857 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Ne znam onda koja svrha otvaranja teme, nema ni žiro racuna ni tel. broja da se donira, ljudi na lokalnom nivou pomažu i to je to
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Demobilisani borac sa karcinomom Postano: 13 ruj 2019, 15:10 |
|
|
Polahko tek sam prenio vijest ali evo vise informacija, koje sam juce nasao u komentarima. https://www.facebook.com/watch/?v=2253887824708856
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Demobilisani borac sa karcinomom Postano: 14 ruj 2019, 13:53 |
|
|
Uplatio jutros ...
|
|
Vrh |
|
|
KASAP
|
Naslov: Re: Demobilisani borac sa karcinomom Postano: 24 pro 2019, 17:35 |
|
|
Ako je to istina svaka ti cast ko god da si.
_________________ Jesu li "Bošnjaci" genocidofili ili genocidofobi ?
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|