|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Kak'i ste za nogometa? Postano: 08 lip 2009, 18:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Tema sve kaže. Igra li se lopte? Kakvi ste u nogometu? Idete li primjerice na termine za nogomet? Mogli bi forumaši organizirati županija protiv županije, a ako nas ne bude dovoljno možemo i na male. Iako je po sadašnjoj aktivnosti na forumu, najizglednija reprezentaciju sviju protiv Mostaraca. Vamo bi Inkvi bio kapetan ekipe. P.S. Mogli bi i protiv forumskih Srba baciti jednu nacionalnu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 08 lip 2009, 18:31 |
|
|
lider30 je napisao/la: Tema sve kaže. Igra li se lopte? Kakvi ste u nogometu? Idete li primjerice na termine za nogomet? Mogli bi forumaši organizirati županija protiv županije, a ako nas ne bude dovoljno možemo i na male. Iako je po sadašnjoj aktivnosti na forumu, najizglednija reprezentaciju sviju protiv Mostaraca. Vamo bi Inkvi bio kapetan ekipe. P.S. Mogli bi i protiv forumskih Srba baciti jednu nacionalnu. To bi trebalo mal sacekati dok se ne pojavi vise zenskih na forumu, pa necu ja valjd biti jedina cheerleaderka na nasoj strani!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 08 lip 2009, 20:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60944 Lokacija: DAZP HQ
|
propali nogometaš trenirao do 17. godine u dubravi, zagrebu i dinamu, igrao na poziciji lijevog i ofenzivnog veznog. igram na male srijedom i nedjeljom
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 09 lip 2009, 12:47 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
lider30 je napisao/la: Tema sve kaže. Igra li se lopte? Kakvi ste u nogometu? Idete li primjerice na termine za nogomet? Mogli bi forumaši organizirati županija protiv županije, a ako nas ne bude dovoljno možemo i na male. Iako je po sadašnjoj aktivnosti na forumu, najizglednija reprezentaciju sviju protiv Mostaraca. Vamo bi Inkvi bio kapetan ekipe. P.S. Mogli bi i protiv forumskih Srba baciti jednu nacionalnu. Ako ćemo odigrat jednu graDŽansku onda imamo sasvim dovoljno materijala za okršaj Mostar vs Sarajevo Ja sam svoju zadnju pravu sezonu odigrao godine 2000, u klubu tipa "nižerazrednog Vratnika". Ovdje važi pravilo "you don't train, you don't play". Zbog posla ne mogu stići na ta 2 treninga tokom tjedna, tako da je to bio kraj "karijere". Za vrijeme srednje škole smo osvojili nekoliko malonogometnih turnira i liga takmičenja - ime ekipe "Netburners".
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 09 lip 2009, 12:55 |
|
|
lider30 je napisao/la: Tema sve kaže. Igra li se lopte? Kakvi ste u nogometu? Idete li primjerice na termine za nogomet?
Dobar, ne plašim se nit Džajića nit Šurjaka... , rano sam skontao da mi drugi hoće polomit noge pa sam se propušio i profakinao od sekiracije, odjbo sve Dvoranske i "na male" ne igram, mnogo znoja, štipanja, psovki i prašine, pa sam izabrao malo prozračniji individualni sport, malo extremno, ali takav sam i sam. Ponekad, kada djeci odleti lopta sa terena malo propepam i to je to,
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 09 lip 2009, 16:35 |
|
|
Igrao , igram i ako Bog da igraću. Nije bitno , trava , beton , dvorana. Poslije rata problemi sa koljenom , ali saniralo se , džaba - želja za loptanjem jača Prošao sve od pionira , kadeta , juniora , onda otišao u JNA , zaratilo se... Nego , kad ćemo tu tekmu , imamo ekipu iz SB , samo recite gdje i kada ?
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 09 lip 2009, 16:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Mar-kan je napisao/la: Igrao , igram i ako Bog da igraću. Nije bitno , trava , beton , dvorana. Poslije rata problemi sa koljenom , ali saniralo se , džaba - želja za loptanjem jača Prošao sve od pionira , kadeta , juniora , onda otišao u JNA , zaratilo se... Nego , kad ćemo tu tekmu , imamo ekipu iz SB , samo recite gdje i kada ? Nema te vas dovoljno za ekipe gore iz SB. I ja sam jednim dijelom obitelji podrijetlom odozgo, pa bih se mogao okrenuti protiv Hercegovaca.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 09 lip 2009, 17:01 |
|
|
Ma ima , mora biti sa foruma !? ok , sad će navaliti registracije , he he...Kad nas zatrebaju , tu smo , gusta magla
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 11 lip 2009, 12:02 |
|
|
Ja sam odlican golman, nikada se ne bacam, nema ni potrebe, kada lopta ide u cosak gola ja samo ispruzim ruku i uhvatim je. Ja veci cak i od gola.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 11 lip 2009, 12:10 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja sam odlican golman, nikada se ne bacam, nema ni potrebe, kada lopta ide u cosak gola ja samo ispruzim ruku i uhvatim je. Ja veci cak i od gola. Golmana nikad viška. Ali kako ti opisuješ, ti si više za košarke. Eh taman bi forumski Srbi mogli napraviti ekipu. Izbornik da vam bude Aleksije.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 11 lip 2009, 13:39 |
|
|
Ja (Ivica Kralj), Corto (Nikola Zigic), Aleksije (Savo Milosevic). Ma Srbija je fudbalska nacija, samo sto nam fudbal u poslednjih 10 godina ne ide, jos od Svjetskog Prvenstva u Francuskoj 1998. Zato kada god je neko prvenstvo u fudbalu kada Srbija ispadne iz prvenstva ja navijam za Hrvatsku.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 11 lip 2009, 13:44 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja (Ivica Kralj), Corto (Nikola Zigic), Aleksije (Savo Milosevic). Ma Srbija je fudbalska nacija, samo sto nam fudbal u poslednjih 10 godina ne ide, jos od Svjetskog Prvenstva u Francuskoj 1998. Zato kada god je neko prvenstvo u fudbalu kada Srbija ispadne iz prvenstva ja navijam za Hrvatsku. Mislim da vam kao i nama ide dosta sportova od ruke i noge. A susrete forumskih reprezentacija bi mogli organizirati u Brčko distriktu.
|
|
Vrh |
|
|
Cort0 Maltese
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 11 lip 2009, 13:48 |
|
Pridružen/a: 30 svi 2009, 15:48 Postovi: 3302 Lokacija: Lost Continent of Mu
|
Vladimir RUS je napisao/la: Ja (Ivica Kralj), Corto (Nikola Zigic), Aleksije (Savo Milosevic). Ma Srbija je fudbalska nacija, samo sto nam fudbal u poslednjih 10 godina ne ide, jos od Svjetskog Prvenstva u Francuskoj 1998. Zato kada god je neko prvenstvo u fudbalu kada Srbija ispadne iz prvenstva ja navijam za Hrvatsku. Corto je više tip igrača Boško Janković. http://www.youtube.com/watch?v=N_Wr6vMY9xs&feature=related
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 11 lip 2009, 14:11 |
|
|
lider30 je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: Ja (Ivica Kralj), Corto (Nikola Zigic), Aleksije (Savo Milosevic). Ma Srbija je fudbalska nacija, samo sto nam fudbal u poslednjih 10 godina ne ide, jos od Svjetskog Prvenstva u Francuskoj 1998. Zato kada god je neko prvenstvo u fudbalu kada Srbija ispadne iz prvenstva ja navijam za Hrvatsku. Mislim da vam kao i nama ide dosta sportova od ruke i noge. A susrete forumskih reprezentacija bi mogli organizirati u Brčko distriktu. Ne zvuci lose, ima stadion FK Jedinstva. Odmah u blizini stadiona su bazeni, tako da moze i vaterpolo, a isto tako blizu je i tenisko igraliste, a i blizu je bolnica, cak i rodna kuca Brene se nalazi na nekoliko stotina metara od stadiona, a i blizu je centar grada, gradska trznica, ma ustvari ma sve zivo ima. Sve u svemu, ideja nije losa.
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 12 lip 2009, 08:25 |
|
|
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
west
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 12 lip 2009, 08:59 |
|
|
bolje mi lezi tribina nego igraliste..ali nikakv problem... moram promovirat dres Zrinjskoga.... izraziti sam shpic igrac...jer spicom udaram loptu
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 12 lip 2009, 20:02 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1841 Lokacija: Sarajevo
|
Evo imate libera Sarajlije, Hercegovina mi je trenutno daleko tako da vama prelazim . Igrao za Kupres, kako juniorskoj tako i seniorskoj momčadi, ali ubrzo poslije početka igranja za seniore morao sam "prekinuti karijeru" zbog fakulteta. Ali ostao sam upamćen po lijepim igrama .
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 12 lip 2009, 20:14 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1841 Lokacija: Sarajevo
|
dudu je napisao/la: propali nogometaš :-loptam trenirao do 17. godine u dubravi, zagrebu i dinamu, igrao na poziciji lijevog i ofenzivnog veznog. igram na male srijedom i nedjeljom Pa šta je reći dudu pa si propao, je... li mu opanak?
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 13 lip 2009, 13:02 |
|
|
pjosip je napisao/la: Ko da je kick-boxer, a ne golman.
|
|
Vrh |
|
|
Easternborder
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 15 lip 2009, 23:55 |
|
|
Evo ja predlažem sljedeće, imam termin Blaževićevom igralištu na Oboju/Bukovac , ako ste zainteresirani možemo već ove nedelje u 8 uvečer, i tako još mjesec dana. Tko je zainteresiran, prijave primam od sad Možemo bilo koju nedelju , pa neće bit problem prilagodit se.
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=wUvnedzHJqM&feature=channel_page
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 23 lip 2009, 18:03 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8044 Lokacija: Banovina Usora
|
Ja sam iz nogometnog kraja a i obitelji, stari mi bio nogometaš, igrao u republičkoj ligi u Sloveniji, neko vrijeme i u Hrvatskoj, kasnije je bio sudac, trener, danas sudi futsal/mali nogomet, vodi općinsku ligu m. nogometa, osnovao klub malog nogometa. Tako i ja nekako igrao veliki nogomet u nekoliko slo klubova, sa 16 bio u Varteksu 2 mj. vratio se u Slo, onda malo stisnuo u školi, u klubu trener veliki srbin pa mu nisam bio posebno drag, tako izgubio volju, igrao u županijskoj ligi za neki sitniš a sad već godinu dana samo mali nogomet.
|
|
Vrh |
|
|
MISO62 I
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 23 lip 2009, 23:06 |
|
|
Koliko Kristijana na forumu, da covek ne poveruje, pa kako citam, kad bi od vas repku napravili, otkinuli bi ste Brazil , bar sa tri razlike
_________________ Colombo, jebem te radoznala!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 26 lip 2009, 18:59 |
|
|
Izgleda, po nacionalnom sastavu foruma, da bi se mogla baciti tekma između forumskih Srba i forumskih Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
BiH
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 01 srp 2009, 01:11 |
|
|
mara je napisao/la: lider30 je napisao/la: Tema sve kaže. Igra li se lopte? Kakvi ste u nogometu? Idete li primjerice na termine za nogomet? Mogli bi forumaši organizirati županija protiv županije, a ako nas ne bude dovoljno možemo i na male. Iako je po sadašnjoj aktivnosti na forumu, najizglednija reprezentaciju sviju protiv Mostaraca. Vamo bi Inkvi bio kapetan ekipe. P.S. Mogli bi i protiv forumskih Srba baciti jednu nacionalnu. To bi trebalo mal sacekati dok se ne pojavi vise zenskih na forumu, pa necu ja valjd biti jedina cheerleaderka na nasoj strani! Evo mee,evo meee Sad moze da pocne!
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Kak'i ste za nogometa? Postano: 01 srp 2009, 12:35 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
BiH je napisao/la: mara je napisao/la: Evo mee,evo meee Sad moze da pocne! Cheerleadersice, jel samo dobro plešete ili imate neke druge kvalitete Evo mojih od Rugby ekipe za koju navijam
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|