HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 pro 2024, 06:34.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 121  Sljedeća

Za koga ćete glasovati na Predsjedničkim izborima?
Kolinda Grabar Kitarović 34%  34%  [ 28 ]
Zoran Milanović 21%  21%  [ 17 ]
Miroslav Škoro 34%  34%  [ 28 ]
Mislav Kolakušić 4%  4%  [ 3 ]
Ivan Pernar 7%  7%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 82
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Predsjednički izbori 2019
PostPostano: 06 sij 2020, 14:32 

Plenković će morati Jandrokovića postaviti na pravo mjesto ili će ga ovaj izbaciti iz stranke.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 14:49 

weasel je napisao/la:
robelec je napisao/la:
Milanović poručuje: "ono što sam govorio u kampanji od sutra više ne vrijedi"!

Izabrala ga rulja jer joj pasao njegov bezobrazluk, a večeras im poručio kako će od sutra biti drugačiji. Što će reći prekosutra? Pitaj Boga, valjda zavisi na koju će se nogu ustati. I eto ga, dobili smo klauna za predsjednika.

Meni je muka, ne toliko od njega samog nego zbog saznanja koliko ljudi bira ovakvog čovjeka. Kakvi su to ljudi, vide li oni njega, čuju li kako se izražava i ponaša kao uličar sadistički napuhani.

Kako takav debil može izmanipulirati jednog Raspudića?

Ma sramota takvu osobu poslati u svijet i predstaviti ga kao nešto najbolje što imamo.

A nije te bila sramota kad je Kolinda pravila gluposti po svijetu, slikala se pored ograde bijele kuće, hvatala Trumpa, pravila cirkus od sebe u Rusiji? Na stranu politika sad zar je to predsjedničko ponašanje? Zoki kakav god bezobrazan bio sigurno neće takvu glupost napraviti.

Kod Kolinde makar nije bilo da pred stranim državnicima sviestno blati svoj narod i državu. Bojim se da će Milanović u većoj ili manjoj mjeri ići Josipovićevim stopama, ter ću u svakom izkazivanju domoljublja vidjet opasnost od fašizacije Hrvatske i tu svoju ,,zabrinutost'' dieliti sa stranim državnicima. Dok je Josipović bio na vlasti, Vučić se uobće nije trebao baviti blaćenjem Hrvatske, jerbo je taj posao Josipović odrađivao puno bolje od njega.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 16:18 

daramo je napisao/la:
A šta Erdogana ne treba blatiti?

Erdogana se treba blatiti i s tim se slažem, ali ovo što sam ja napisao nije zapravo vezano toliko s napadanjem na Erdogana već s time što ako ovako bude napadao ostale državnike i predsjednike Hrvatska neće imati vanjsku politiku i bit ćemo zavađeni sa svima.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 16:23 

BBC je napisao/la:
Plenković će morati Jandrokovića postaviti na pravo mjesto ili će ga ovaj izbaciti iz stranke.

Kad dođe netko tko je zapravo desničar te netko tko će odvesti HDZ na pravi put i tko će izbaciti sve lopove, korumpirane, prevarante, lažove, silovatelje, nasilnike i sve ostale koji čine nečasne radnje iz stranke. Tada Njonjo skupa s Plenkovićem, Božinovićem, Obuljen, Pejčinović Burić, Šeksom, Žalac, Dalić i inim ljevičarima i liberalima treba biti izbačeni iz stranke i biti vraćeni svi skupa u svoje matice - SDP, HNS, HSS, HSU i ostale stranke i strančice.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 17:49 

master_mind_ je napisao/la:
NiceBoyZg je napisao/la:
Netko Robelecov došao na biralište na kojem je bio Zoki :smijeh

https://www.facebook.com/24sata/videos/ ... live_video

Ovo više izgleda da je inscenirano od stane Milanovičevog stožera. Da demonstrira kako nije bahat. U centru Zagreb ne žive nacionalisti pa je malo vjerojatno da bi se našao u biralištu gdje i Milanović

Sumnjam... odmah se saznalo tko je ta osoba https://www.index.hr/vijesti/clanak/lik ... 45618.aspx

A u centru Zg ima svega, Zg je okupljalište Hrvata iz svakog dijela regije/svijeta, generalno nema puno takvih postotno, ali je i "bazen" puno veći pa ima svakakvih uvjerenja.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 17:53 

MagnumXXL je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Kad dođe netko tko je zapravo desničar te netko tko će odvesti HDZ na pravi put i tko će izbaciti sve lopove, korumpirane, prevarante, lažove, silovatelje, nasilnike i sve ostale koji čine nečasne radnje iz stranke. Tada Njonjo skupa s Plenkovićem, Božinovićem, Obuljen, Pejčinović Burić, Šeksom, Žalac, Dalić i inim ljevičarima i liberalima treba biti izbačeni iz stranke i biti vraćeni svi skupa u svoje matice - SDP, HNS, HSS, HSU i ostale stranke i strančice.

Samo pokazuješ koliko ste skloni ponavljanju istih grešaka. Već ste imali nekog desnog Firera 2012-6 pa što je od toga bilo... A neki koje ovdje navodiš su vrhunski stručnjaci na najvišim pozicijama i/ili osnivači stranke, ti bi to sve poizbacivao i vraćao u neke "matice" u kojima nisu proveli dan u životu ?? Ne ide to tako u ničemu, kamoli politici. Osnivaj svoju stranku pa kadroviraj. A taj Stier se čini plah, neupečatljiv i nikako obdaren karakteristikama nekog vođe.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 17:54 

U centru Zagreba su tipa Hasan i Esih dobili više glasova nego na periferiji, dok je kod ekipe vezane s Tomasickom situacija potpuno obrnuta. Istina je da dominiraju babe koje su za Zokija, no dio ljudi u centru ipak pripada Frankovskoj tradiciji.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 18:53 

slika

jes bezze srbski humor al hajd da podjelim

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 19:14 

alh84001 je napisao/la:
Kaftanzoglio je napisao/la:
Sad si me sjetio s ovim da sam slušao Rojsa koji ne podnosi Brkića i izjavio je da predsjednik Tuđman nikad ne bi dozvolio HDZ koji približava Hrvatsku Rusima.

Nije li Tudjman svojedobno krajem 90ih krenuo s politikom priblizavanja Rusima, pa je bio napadan od strane domacih "zapadnjaka" da zasto se druzi s nazadnom, siromasnom Rusijom koju vodi pijanac, i time ugrozava odnose sa nasim divnim zapadnim saveznicima?
Ekvivalent tome danas bi bilo priblizavanja Orbanu i Poljskoj.

Da. Bio se 1998. pokušao se približiti Rusima jer je Hrvatska bila u "međunarodnoj izolaciji" pošto nije htjela raditi kako joj je Amerika nalagala.

Samo isto tako to nije isti ekvivalent kao danas zbližavanje Orbanu i Poljskoj. Mađarske i Poljska su danas sve više bogate i suverene zemlje. Siguran sam da ćemo za 10ak godina o njima pričati kako se nekada o Švedskoj

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 19:30 

MagnumXXL je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Taj netko se još nije i neće nikada roditi. Nema tog princa na bijelom ********* koji će spasiti HDZ. Ta stranka je puna lopova, korumpiranih, prevaranata i lažova. To se spašavati ne može, već ih treba sve zajedno što prije poslati van političke arene u RH.

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 19:50 

Ljevici su dakle trebali desni kandidat, ocajan protukandidat i potpuni raskol na suparnickoj strani za pobjedu od par postotaka vise...

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 20:12 

MagnumXXL je napisao/la:
Osoba koja je tvrdila je u Hrvatskoj bio građanski rat te da je Hrvatska kriva za rat je uspjela pobijediti. Osoba kojoj je Hrvatska slučajna država je uspjela pobijediti. Osoba koja je usporedila poplave sa puknutom cijevi u stanu je uspjela pobijediti. Osoba koja hoće vratiti jednog od najvećih zločinaca svih vremena Tita na Pantovčak je uspjela pobijediti. Osoba koja je branila zločince Perkovića i Mustača (Lex Perković) je uspjela pobijediti. Osoba koja nas je posvađala s puno naroda te koja javno blati Orbana, Trumpa i Erdogana je uspjela pobijediti. Svaka čast hrvatski narode, odlično si izabrao.
https://www.youtube.com/watch?v=6t17EL4ra0k

Mnogi koji su glasali za Milanovića, zapravo nisu glasali za njega, nego protiv Kolinde i HDZ.
Milanović u nekim pitanjima naginje desnici, u svakom slučaju desnije je od Mesića i Josipovića, pa je dio desnih birača glasao za njega. Nije čak isključeno da se pretvori u Tomca, mada je okružen mahom teškim jugosima.
Milanović kao premijer nije bio uspješan, o tome kakav će biti predsjednik ne bih sad, njega ću lakše probaviti nego Mesića i Josipovića, jer je ipak desnije od njih,a i djed mu je bio ustaša.
Kolinda je svoj mandat dobro počela, no pogubila se kasnije posebice sad u kampanji, pa ljudi su htjeli nekoga koherentnijeg za predsjednika.
Nisam izašao na izbore, a od kandidata mi je nekako najbolje legao Škoro.
Čekam dan kad će propasti i HDZ i SDP i njihov sklop vrijednosti koji su nametnuli društvu, mada ću to teško dočekati, premda je bilo pokušaja da se njihova vladavina okonča.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 22:06 

Ministry of Sound je napisao/la:
slika

LOL, vidi mi rodice. PCM vjerojatno zna ko je u pitanju.

LOL, to je fotka iz prvog kruga, tada je i meni netko jako blizak stajao par metara od Kolinde.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 22:48 

slika

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 22:49 

slika

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 22:49 

slika

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 22:54 

Samo glupiranje sa Bandicem joj je stvorilo 58.205 minusa, ali podbacila je doslovno u svim zupanijama.

Edit, malo sam dekoncentriran.
Bandic ju je kostao: 58.205 (grad Zagreb) + 17.806 (Zagrebacka zupanija) = 76.011
Od -137.251 zaostatka, cak -76.011 je trosak kolaca za Bandica.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 23:27 

NiceBoyZg je napisao/la:
Ugl niš posebno analiza, KGK uništile 3 stvari

1. Ona sama - sada se već i malo ljudi toga sjeća, ali ona je 2014. smatrana vrlo pametnom ženom, a ne predmetom ismijavanja kao danas. Pogledajte njezin intervju u NU2 2014. negdje na ljeto koji ju je i lansirao, dosta je u to vrijeme impresionirala. Bilo je par ljudi koji su mi rekli već rane 2015. da je glupa i da ju je Josipović zatukao u debatama u nekim detaljima, tipa ono sa službama i što su njoj rekle o Hrvatskoj, da bi joj on uzvratio da izvoli onda reći korisne informacije za zemlju, ona odvratila da ni on ne smije odavati sve informacije, a Josipović je teško poklopio da ne smije naše podatke, a ne što drugi kažu =)) Ali to je tada ostalo dosta neprimjećeno i još je ona 2015. i dalje imala dobar ugled u RH i bila poštovana, odigrala je i ok ulogu u onim turbulencijama s izborima 2015.

Tek je to od 2016. počelo s gafovima negdje, a i inteziviralo se od 2018. i onoga u Moskvi.

E, sad, do 2019. je postalo jasno da je predmet smijeha, i to ju je sputavalo više nego neki ovako ok potezi tipa Vučić koji su joj uzeli samo ekstremne, a i oni bi otišli ionako Škori. Sad, ne znam je osobno, sumnjam da je 1 na 1 retardirana osoba jer ne bi obavljala sve što je, ali ima reputaciju retardirane osobe danas u RH. A sad se vratimo na prvi pasus ove točke, 2014. nikako nije mogao HDZ pretpostavljati u što će se ona izroditi. Neke ideje kao ona weaselova da je trebala odstupiti kao Hollande su bile ipak nerealne, tako HDZ ne radi i da radi ne bi bio ozbiljna stranka.

2. Izgleda da je to što ti je stranka na vlasti veliki uteg za biranje predsjednika i/ili obranu incumbenta. Jednostavno su oni na vlasti po prirodi stvari nepopularni, a i ljudi prirodno i dosta i podsvjesno traže nekog da bude korektiv.

3. Naravno, sve bi to još možda prošlo da je nije dotukao Škoro. To je za nju bila katastrofa jer možda bi i dobila da su svi Škorini sad glasovali za nju. Nije ju zaustavio u prvom krugu nakon velikog sukoba na desnici, pravog Rumble in the Jungle, ali joj je na kraju ipak presudio. Jednostavno, pobila se desnica i to iskoristila ljevica, koja nije imala jakog protukandidata ZM.

To je sve maltene... ne vidim nijedan još veliki razlog. Neka netko doda ako ima.

Ovome bih dodao nakon što sam pogledao detaljnije rezultate i 4. Bandić/Zagreb - povezivanje sa povijesno zaslužnim, ali danas iznimno omraženim i tjelesno i umno bolesnim MB ju je masakriralo u Zagrebu. Bandić gubi izbore 2021., mislim da ni oporba više ne može zajebati koliko je on nepopularan. Dobit će puno, ali ne dovoljno.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 23:32 

https://www.dailymotion.com/video/x11w0xe

Pogriješio sam, mislio sam na intervju iz 2013 u NU2, a ne 14 (pogrešno sam mislio da je negdje iz proljeća ili ljeta 2014., ali svakako prije onog drugog u NU2 kad je već bila kandidat, na taj nisam mislio). 14.07.2013.

Ovaj ju je lansirao, prije toga običan čovjek nije pojma imao tko je ona.

Vrh

PostPostano: 06 sij 2020, 23:42 

NiceBoyZg je napisao/la:

Pa bila je MVP, veleposlanica u SAD-u i "koka iz NATO-a". Nesto se o njoj ipak znalo u javnosti.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 00:15 

Starac Vjest je napisao/la:
NiceBoyZg je napisao/la:

Pa bila je MVP, veleposlanica u SAD-u i "koka iz NATO-a". Nesto se o njoj ipak znalo u javnosti.

Vrlo malo ljudi. Tko zna tko je danas MVP ili veleposlanik u SAD? Ja to pratim i jedva mi je bilo poznato ime, pogotovo nakon što je 2008 otišla iz Vlade.

Vrh

PostPostano: 07 sij 2020, 00:31 

To je zato jer si očito neki milenijalac

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 00:42 

Vjerojatno nikog ne zanima, ali evo i podataka po gradovima/opcinama:

2014. drugi krug
https://imgur.com/HnqdvTt

2019. drugi krug
https://imgur.com/no2MvHJ

Razlika izmedju 2019. i 2014.
https://imgur.com/DFDs5JH

Privitak/ci:
predsjednicki_izbori_2019_2014_usporedba.xlsx [124.57 KiB]
Preuzeto 13 put/a.

PostPostano: 08 sij 2020, 09:32 

MagnumXXL je napisao/la:
BBC je napisao/la:

Kad dođe netko tko je zapravo desničar te netko tko će odvesti HDZ na pravi put i tko će izbaciti sve lopove, korumpirane, prevarante, lažove, silovatelje, nasilnike i sve ostale koji čine nečasne radnje iz stranke.

a to će se dogoditi - nikad. ljudi moraju konačno shvatiti da današnji HDZ nema veze s onim ratnim. već 20 godina, od instaliranja Sanadera, kreće izdaja. izručili su generale, prvo HV-a, pa HVO-a, ubijaju hrvatske branitelje, šuruju s četnicima, varaju birače, uhljebljuju na sve strane, pljačkaju i pustoše državu...
ili netko možda tvrdi da su na zadnjim izborima ljudi birali Njonju (800 glasova), Božinovića (500 glasova), Obuljenku (0 glasova), Dalićku (0 glasova), Divjakušu (0 glasova) i ostali šljam, a ne Stiera, Kovača, Hasanbegovića, Esih, itd koji su dobili preko 10.000 preferencijskih?

HDZ treba raspustiti i zakonom zabraniti, isto kao i SDP i HNS i njihovim članovima zabraniti rad u javnim službama.
nek si sami zarade kruh, krpelji.

edit: HDZ-ovcama je uvijek netko drugi kriv - desničari, Škoro, slaba izlaznost, marsijanci. ne, drugovi, vi ste krivi. da HDZ konstantno ne vara birače i ne mijenja politiku sekundu nakon izbora, SDP nikad ne bi vidio vlast.

Takozvana RS je genocidna tvorevina.

Vrh

PostPostano: 08 sij 2020, 09:50 

Što se tiče Kolinde, za razliku od HDZ-a i Plenkovića, ona mi uobće nije odbojna. Sukladno svojim ovlastima ona je pozitivno promicala Hrvatsku u svietu:
- Pozitivna promičba Hrvatske u Izraleu (podupirala je iztraživanja Esther Gitman po pitanju Stepinca, izpiranju hrvatske krivnje za zločine u 2. s.r., ter po pitanju srbske uključenosti u Holokaustu)
- Podpora obilježavanju bleiburžke tragedije, ter na taj način makar izjednačavanja pogleda na žrtve Bleiburga i Jasenovca.
- Promičba hrvatske uljudbe (osobno me oduševila njezina česta promičba glagoljice)
- Iskreno veselje zbog hrvatskih športskih uspjeha, na čemu su nam na predsjednici zavidjeli mnogi drugi narodi

Znala me razočarat kad bi prvo hrabro izišla u korist domoljublja i kršćanstva (na pr. Za Dom Spremni ili Istanbulske), da bi se nakon toga povukla kano pokisla kokoš bez ikakvog poštenog pojašnjenja iz čega se vidjelo da Plankoviću uvelike popušta.
Žao mi je da je kod pojedinih domoljuba pobjedio inat spram HDZa i Plenkovića umjesto njezine realne pozitivne osobine.

Uglavnom, ukupno gledano, za mene je ona najbolji hrvatski predsjednik poslije Tuđmana, ter se bojim kako će to drugo mjesto najboljeg predsjednika još jako dugo držat...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3003 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 121  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: