|
|
Stranica: 1/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
lider30
|
Naslov: Četvrta obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 svi 2010, 21:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25416 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Onomad 2. svibnja 2009. godine je sve počelo. Skoro u tajnosti, preko PP poruka se vršila mobilizacija pri akciji otvaranja novog foruma. Danas se navršava točno jedna godina. Tko bi rekao. Usponi i padovi, vrludanja i pravci i tu smo di jesmo. U top 2 foruma u BiH (broj postova po danu i broj posjetitelja) i naravno najveći forum Hrvata u BiH. Za iste pare sviramo dalje. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 svi 2010, 22:07 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:46 Postovi: 1650 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
|
Čestitke i želja da traje vječno
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 svi 2010, 22:09 |
|
|
Čestitke svima! 
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 svi 2010, 22:45 |
|
|
Neka nam je mubarećli, nazdravlje i na dug vijek, akoBogda dočekali još vakih foruma. Samo jako, samo desno. Za dom... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 02 svi 2010, 23:32 |
|
|
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 03 svi 2010, 10:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovaj lik je rekao sve. GSI je napisao/la: Prije svega pozdrav svim forumašima diljem naše Herceg Bosne, kao i onima u Lijepoj Našoj, ali i drugim zemljama.
Nisam ni znao da postoji jedan ovakav forum koji okuplja sve naše ljude...Mislim da je bilo i vrijeme da mi Hrvati Herceg Bosne imamo svoj forum i moram iskreno reći da sam prijatno iznenađen, a i nekako se osjećam sretnim.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Real gone
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 03 svi 2010, 14:11 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 03 svi 2010, 14:30 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 10:00 Postovi: 1703 Lokacija: ...................
|
Također se pridružujem čestitkama 
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 03 svi 2010, 18:50 |
|
|
lider30 je napisao/la: Onomad 2. svibnja 2009. godine je sve počelo. Skoro u tajnosti, preko PP poruka se vršila mobilizacija pri akciji otvaranja novog foruma. Danas se navršava točno jedna godina. Tko bi rekao. Usponi i padovi, vrludanja i pravci i tu smo di jesmo. U top 2 foruma u BiH (broj postova po danu i broj posjetitelja) i naravno najveći forum Hrvata u BiH. Za iste pare sviramo dalje.  Četitke osnivačima i svim članovima! Bilo bo zanimljivo da objavite kako je forum nastao, tko su začetnici ideje o nastanku , tko su osnivači i tko su vlasnici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 04 svi 2010, 00:25 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
Sve čestitke. Svaka pohvala kom god da se brine za ovaj forum, savršeno radi, nema ni jedne mrljice, vrlo pohvalno. Samo naprijed 
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
since1921
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 04 svi 2010, 09:45 |
|
|
Godina je prošla a na mome srcu leži ista želja ne mislim na tebe me želim te čak ni kao prijatelja... 
_________________ FK Željezničar
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 04 svi 2010, 11:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zaba1111 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Onomad 2. svibnja 2009. godine je sve počelo. Skoro u tajnosti, preko PP poruka se vršila mobilizacija pri akciji otvaranja novog foruma. Danas se navršava točno jedna godina. Tko bi rekao. Usponi i padovi, vrludanja i pravci i tu smo di jesmo. U top 2 foruma u BiH (broj postova po danu i broj posjetitelja) i naravno najveći forum Hrvata u BiH. Za iste pare sviramo dalje.  Četitke osnivačima i svim članovima! Bilo bo zanimljivo da objavite kako je forum nastao, tko su začetnici ideje o nastanku , tko su osnivači i tko su vlasnici! Nema neka posebne ili uzbudljive priče. Volio bih ti reći da je iza svega neka moćna organizacija, neke zvjerke i sl, ali je istina puno banalnija. Portal je online od 2001, bio je kao nekakva enciklopedija koju nije bilo potrebno ažurirati. Vremenom je postalo očito da je nužan i forum. To je instalirano, a onda je pozvano jezgro iskusnih forumaša koji su se znali od prije, koji su svojim sugestijama oblikovali profil foruma, i udarili temelje sa prvim diskusijama. Vremenom se pročulo za forum, a onda je i forum SEO optimiziran, nakon čega je počelo dolaziti puno novih ljudi preko Google pretraga. Nakon što je promijenjen i profil portala sa enciklopedijskog na dinamični (plus redizajn), došlo je do nove faze rasta. Na forum se u prosjeku registrira oko 80 novih članova svakog mjeseca, tako da je prvotno "jezgro" forumaša u debeloj manjini, i pojavilo se puno našeg naroda (kao i susjeda), iz svih dijelova BiH, i puno zanimljivih novih likova. Možda najupečatljiviji događaj na forumu je bilo gostovanje predsjedničkih kandidata Miroslava Tuđmana i Nadana Vidoševića, a na forumu imamo nekoliko ljudi koji se aktivno bave politikom. Kad smo već tu da napomenem da nitko od urednika nije član bilo koje stranke niti posebno simpatizira bilo koju od njih. Forum je kao što je već rečeno na 2 mjestu u BiH po aktivnosti. Glavni likovi/vlasnici su moderatori, koji su vam vjerujem svima već poznati.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 04 svi 2010, 11:32 |
|
|
Prigorac je napisao/la: Sve čestitke. Svaka pohvala kom god da se brine za ovaj forum, savršeno radi, nema ni jedne mrljice, vrlo pohvalno. Samo naprijed  Tenks, forum je vizuelno i funkcionalno najbolji u BiH i HR, u to sam uvjeren. Posebno smo ponosni na smajliće u našoj produkciji što dokazuje da se pazi i na najsitnije detalje http://hercegbosna.org/forum/politika/sve-ano-predstavljanje-novih-smajli-a-d-t1073.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sultan
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 04 svi 2010, 12:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Prigorac je napisao/la: Sve čestitke. Svaka pohvala kom god da se brine za ovaj forum, savršeno radi, nema ni jedne mrljice, vrlo pohvalno. Samo naprijed  Tenks, forum je vizuelno i funkcionalno najbolji u BiH i HR, u to sam uvjeren. Posebno smo ponosni na smajliće u našoj produkciji što dokazuje da se pazi i na najsitnije detalje http://hercegbosna.org/forum/politika/sve-ano-predstavljanje-novih-smajli-a-d-t1073.htmlMinistre, ima li ijedan smajlić sa ljiljanima. Ili ću i ja početi o segregaciji iliti apartheidu na forumu hz-hb hrvata kao neki moji Stočani 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 04 svi 2010, 13:44 |
|
|
Sultan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Tenks, forum je vizuelno i funkcionalno najbolji u BiH i HR, u to sam uvjeren. Posebno smo ponosni na smajliće u našoj produkciji što dokazuje da se pazi i na najsitnije detalje http://hercegbosna.org/forum/politika/sve-ano-predstavljanje-novih-smajli-a-d-t1073.htmlMinistre, ima li ijedan smajlić sa ljiljanima. Ili ću i ja početi o segregaciji iliti apartheidu na forumu hz-hb hrvata kao neki moji Stočani  Odlično pitanje mini-Nerine, na koje ću odgovoriti ozbiljno Vidim da ti i atan niste gubili vremena pa ste već svašta ubacili u potpis. 1. Državna zastava BiH - Hrvati doživljavaju BiH kao svoju domovinu (imamo dvije), pa bi možda bila i fora imati neku državnu zastavu ovdje. Problem je što zastava ne predstavlja ništa posebno, a Hrvati nisu baš zadovoljni uređenjem zemlje, pa bi naša raja ubacivanje zastave na silu doživili kao neku "službenu" politiku foruma i kao pljusku u lice. Ako dođe vrijeme za to, ja bih to postavio na forum kao anketu, pa neka većina odluči. 2. Glede ljiljana - nezgodna situacija, jer iako je baš HDZ BiH 1991 predložio ljiljane kao državnu zastavu, od tada se desio rat, i ljiljani su postali simbol propale Republike BiH, kao i ratna zastava ABiH. Tako da ne znam je li ljiljani uopće imaju neki službeni status, kao što ih recimo ima ova zastava hrvatskog naroda. A opet ne znam je su li ljiljani prihvaćeni u vas, jer kod vas vlada konfuzija, ima svega od državnih zastava, do ljiljana, do islamskih zastava i zastava Republike Turske. Moje mišljenje je da bi reciprocitet bio prihvatljiv, odnosno kada bi SA-X u "ponudu" uvrstio zastavu hrvatskog naroda u BiH, mislim da bi i mi ubacili ljiljane (ako prođe na anketi na forumu).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 04 svi 2010, 18:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ministry of Sound je napisao/la: Moje mišljenje je da bi reciprocitet bio prihvatljiv, odnosno kada bi SA-X u "ponudu" uvrstio zastavu hrvatskog naroda u BiH, mislim da bi i mi ubacili ljiljane (ako prođe na anketi na forumu). Pošteno, samo nek se odluče koji će simbol, ljiljane ili zastavu BiH... polumjesec možda??? Vjerujem da se ne bi uspjeli ni o tomu dogovoriti. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
chichonina
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 05 svi 2010, 00:18 |
|
|
Ovo nije za povjerovati kako vrijeme brzo leti Cestitke svima koliko nas ima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 05 svi 2010, 12:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64433 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: 2. Glede ljiljana - nezgodna situacija, jer iako je baš HDZ BiH 1991 predložio ljiljane kao državnu zastavu, od tada se desio rat, i ljiljani su postali simbol propale Republike BiH, kao i ratna zastava ABiH. Tako da ne znam je li ljiljani uopće imaju neki službeni status, kao što ih recimo ima ova zastava hrvatskog naroda. A opet ne znam je su li ljiljani prihvaćeni u vas, jer kod vas vlada konfuzija, ima svega od državnih zastava, do ljiljana, do islamskih zastava i zastava Republike Turske. Moje mišljenje je da bi reciprocitet bio prihvatljiv, odnosno kada bi SA-X u "ponudu" uvrstio zastavu hrvatskog naroda u BiH, mislim da bi i mi ubacili ljiljane (ako prođe na anketi na forumu). u tom slučaju nek bude grb s naslovnice portala. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 05 svi 2010, 14:41 |
|
|
Kako je to brzo prošlo :) Sve najbolje svima Vama, i nadam se da ćemo se još dugo čitati ovdje, još kad bi bilo moguće ubaciti da pri registracija novog člana treba i krsni list skenirati i poslati ovdje, onda bi bilo super, ali ajd, dobro je i ovo  Nadam se da ćemo i do 5, 10 i dalje dogurati ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Prigorac
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 12 svi 2010, 08:13 |
|
Pridružen/a: 17 vel 2010, 13:53 Postovi: 779 Lokacija: Pod Sljemenom
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: 2. Glede ljiljana - nezgodna situacija, jer iako je baš HDZ BiH 1991 predložio ljiljane kao državnu zastavu, od tada se desio rat, i ljiljani su postali simbol propale Republike BiH, kao i ratna zastava ABiH. Tako da ne znam je li ljiljani uopće imaju neki službeni status, kao što ih recimo ima ova zastava hrvatskog naroda. A opet ne znam je su li ljiljani prihvaćeni u vas, jer kod vas vlada konfuzija, ima svega od državnih zastava, do ljiljana, do islamskih zastava i zastava Republike Turske. Moje mišljenje je da bi reciprocitet bio prihvatljiv, odnosno kada bi SA-X u "ponudu" uvrstio zastavu hrvatskog naroda u BiH, mislim da bi i mi ubacili ljiljane (ako prođe na anketi na forumu). u tom slučaju nek bude grb s naslovnice portala.  Ak je ikak moguče ubacite onaj grb sa šakom do lakta i to u crvenoj i zlatnoj varijanti. Oba su bila u uporabi.
_________________ Say kaj or die
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 12 svi 2010, 12:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sultan je napisao/la: Ministre, ima li ijedan smajlić sa ljiljanima. Ili ću i ja početi o segregaciji iliti apartheidu na forumu hz-hb hrvata kao neki moji Stočani  Odlično pitanje mini-Nerine, na koje ću odgovoriti ozbiljno Vidim da ti i atan niste gubili vremena pa ste već svašta ubacili u potpis. 1. Državna zastava BiH - Hrvati doživljavaju BiH kao svoju domovinu (imamo dvije), pa bi možda bila i fora imati neku državnu zastavu ovdje. Problem je što zastava ne predstavlja ništa posebno, a Hrvati nisu baš zadovoljni uređenjem zemlje, pa bi naša raja ubacivanje zastave na silu doživili kao neku "službenu" politiku foruma i kao pljusku u lice. Ako dođe vrijeme za to, ja bih to postavio na forum kao anketu, pa neka većina odluči. 2. Glede ljiljana - nezgodna situacija, jer iako je baš HDZ BiH 1991 predložio ljiljane kao državnu zastavu, od tada se desio rat, i ljiljani su postali simbol propale Republike BiH, kao i ratna zastava ABiH. Tako da ne znam je li ljiljani uopće imaju neki službeni status, kao što ih recimo ima ova zastava hrvatskog naroda. A opet ne znam je su li ljiljani prihvaćeni u vas, jer kod vas vlada konfuzija, ima svega od državnih zastava, do ljiljana, do islamskih zastava i zastava Republike Turske. Moje mišljenje je da bi reciprocitet bio prihvatljiv, odnosno kada bi SA-X u "ponudu" uvrstio zastavu hrvatskog naroda u BiH, mislim da bi i mi ubacili ljiljane (ako prođe na anketi na forumu).Ne. Uopce ne zelim da oni tamo ista uvrstavaju, sahovnicu itd... Ne treba mi to... Ali bez obzira na tu tugu s ljiljanim volio da ih mi imamo, da ih nekako spojimo sa sahovnicom... vec je proslo dosta vremena i nek se ljudi pocnu ucit da su ti ljiljani nas simbol... Kakvi su promjenjivi, oni ce sutra uzet sahovnicu pa radit sranja i s tim... necu se valjda i sahovnice odrec? Ako nista, mogla bi se bacit mala anketica, otvorena naravno.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 12 svi 2010, 14:26 |
|
|
nikad ne reci nikad...kad je dr.gog svojevremeno bio ovdje stalno je nešto mahao šahovnicom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 12 svi 2010, 14:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25416 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Ja sam za ljiljane.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 12 svi 2010, 14:30 |
|
|
pa i nije tolika revolucionarna zamisao...evo grba posavske županije: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Prva obljetnica foruma hercegbosna Postano: 12 svi 2010, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Da, nesto u tom stilu... Ljudi vec (ovi mladji, a i neki stariji, manje upoznati) ne znaju. zaboravljaju... Ja sad da odem s ljiljanom u Zapadni...  ... pa jasno vam je...  Nek se glas cuje... Mislim da bi se ovaj forum trebao temeljit na istini (a to je da su ljiljani nasi), a ne na sujeti.... Opet, istina i zalosno je to sto se pod njima dogadalo, al proslo je dosta vremena i to ne bi trebao bit razlog da se ljiljane odbaci.  Ili, po meni jos gore da se prepuste nasim krvnicima.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|