|
|
Stranica: 168/327.
|
[ 8161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 vel 2020, 10:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nema me heftu dana i već luđaci upravljaju ludnicom. Zavjere, numerologija, sotonisti, prekomjerno granatiranje Udbom. Bože sačuvaj. Ovaj forum od devalvacije u Dnevno.hr dijeli samo odlazak pola tuceta ljudi.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 02:06 |
|
|
Što te muči direktore, te teme su na odgovarajućim podforumima. Onda ostavi samo podforum Politika i amen.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 16:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
post1246436.html#p1246436Dodik, ničim izazvan na temi o Paddy Ashdown. Mislim da je vrijeme da tome jednom stanete u kraj. Za sva vremena rezolutno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 16:34 |
|
|
Opet mi dira mog idola. Kme kme.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 16:38 |
|
|
Vlado, ovo ti je zadnje upozorenje da Dodika svedeš na teme koje se odnose samo na njega,... Inače, osobno ću se potruditi da ovdje više slova ne napišeš.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 16:55 |
|
|
Nasjeo si na BBC-jevo zvocanje. Obrisao si post gdje se spominje Dodik.
Ala te je BBC namagarcio. BBC kroz svoje kmecanje i tuzakanje i racuna na izazivanje reakcije nekog od moderatora.
Osim toga, nigdje nije zabranjeno spominjanje necijeg imena i prezimena (javne licnosti, podrazumijeva se). Ako postoji spisak zabranjenih imena, onda saopsti javno, da znam, da znamo svi.
P.S. I ja imam prijaviti psihopatu BBC-ja. Opsjednut je mojom familijom. Pogledaje njegove upise i nacicete najmanje na desetine, ako ne i stotine slucajeva njegovih ataka na licnoj osnovi (spominjanje moje familije). Dovoljno je samo skrolovati unazad koji dan kroz njegove postove i nacicete bar 2-3 takva slucaja. Za sve to, BBC nikada nije dobio ni upozorenje!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 17:18 |
|
|
Administracijo, nadam se da imam razloga da se radujem jer ste se konačno probudili. Ali ipak mislim da je prethodno trebalo da bude saopšteno usmeno upozorenje šta su pravila. Debil Carmello je od 16 000 upisa, napisao barem 15 800 sa sledećom sadržinom: ko si ti da to pišeš, kako te nije sramota da to pišeš, ti skinhed nemaš pravo to da pišeš, ti pretarano pišeš jedno isto probaj nešto drugo, glup si što to misliš... itd. itd. I vi ste to tolerisali, dok neko nije njemu počeo da uzvraća. A to što je neko njemu počeo da uzvraća posledica je činjenice da je takvo ponašanje bilo tolerisano, i da se moglo steći uverenje da je isto dozvoljeno. Zašto ste to tolerisali? Da li će od sada on biti upozoravan kada se nekome ponovo tako obrati, ili će biti kažnjen onaj ko mu uzvrati? Njemu ne smeta ni pamet ni integritet da ustvrdi kako ja njega proganjam, ali tri puta je prvi počeo i tu činjenicu ignoriše. 1. Na temi o Sistemu u Srbiji, govorio je da sam bezobrazan jer s obzirom gde živim, ne bi trebalo da imam mišljenje o tome šta je dobro za Srbiju. I umesto o temi, diskutovali smo o mom pravu da kažem mišljenje. Odveo je raspravu u offtopic a vi niste reagovali. 2. Na temi o Britaniji i genocidu, porazgovarao sam sa nekim finim čovekom o promeni granica, a onda je Magi u istom stilu, osporio mi pravo da iznesem mišljenje o tome. I opet je diskusiju skrenuo u offtopic, a vi niste reagovali. 3. Na temi o CG mi je opet osporio pravo da iznesem mišljenje, podsetivši na Peščanik sa kojeg se informišem, i naravno, mesto gde živim. I tema je otišla u offtopic. Niste reagovali. Uvek sam ga pustio da prvi započne, a vi niste znali da ga upozorite za to započinjanje. Njemu sam ljubazno rekao da to nije lepo ponašanje, da ne treba da drugim forumašima da namerno izaziva neprijatno osećanje, ali on je insitirao da baš tako treba. Onda sam pomislio da ako vi to tolerišete, i ako je konjini nemoguće lepo objasniti, onda mu treba pružiti priliku da na svojoj koži oseti kako je to kad se neko prema njemu ponaša kao on prema drugima. I onda ste konačno reagovali. Što je dobro, bez obzira što je moja reakcija oštrije kažnjena nego njegovo iniciranje. Nije mi krivo, ali možemo li računati da će on od ovoga trenutka biti upozoravan ako se bude ponašao slično kako je opisano. Dakle, kad npr. Robelecu kaže da je dosadan i da prestane tako pisati, jer je čovek zainteresovan za neke vrlo konkretne teme, da li će Robelec, ili zašto ne i ja, moći da ga prijavi, i da ga vi upozorite ili kaznite ili šta već ide?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 17:30 |
|
|
I ti meni kažeš da sam preozbiljan!? Samo totalni pacijenti koji forum smatraju previše ozbiljno prijavljuju ljude administraciji. Ja u životu nisam nikad nikog prijavio. Štaviše, milion puta sam zamolio admine da ne kažnjavaju ljude koji me vređaju, jer me njihove uvrede ne pogađaju, a ne pogađaju me zato što su ih rekli obični anonimni nikovi na običnom forumu koji mi služi za gubljenje vremena i ništa više od toga. A ti napisao izjavu za štampu u vezi mene. Get a life, što bi rekli tvoji sugrađani.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 17:36 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: I ti meni kažeš da sam preozbiljan!? Samo totalni pacijenti koji forum smatraju previše ozbiljno prijavljuju ljude administraciji. Ja u životu nisam nikad nikog prijavio. Štaviše, milion puta sam zamolio admine da ne kažnjavaju ljude koji me vređaju, jer me njihove uvrede ne pogađaju, a ne pogađaju me zato što su ih rekli obični anonimni nikovi na običnom forumu koji mi služi za gubljenje vremena i ništa više od toga. A ti napisao izjavu za štampu u vezi mene. Get a life, što bi rekli tvoji sugrađani. Admini su ipak posegli za kažnjavanjem, što znači da i u opuštenosti treba biti nekog reda, ili barem lepog vaspitanja. Ja od ovoga trenutka predlažem ljubaznost i lepo vaspitanje, a ako toga ne bude, da možemo da prijavljujemo, umesto da magarcima odgovaramo istom merom.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 17:38 |
|
|
Jel? Sad ti predlažeš? Ajde dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Urpanus
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 vel 2020, 18:21 |
|
|
Preimenovati iz "protesna nota moderaciji" u "srpska kmeciona" . Kako vas nije sramota nesvjetu jedan.Vlado nije stigao pomenuti Dodika u temi o korona virusu ili jeste?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 01:28 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Jel? Sad ti predlažeš? Ajde dobro. Ne, finoću i ljubaznost predlažem od početka, a ti mi čak i na pp poručuješ da ponašanje promeniti nećeš, nego da ćeš nastaviti da prozivaš ljude kako sam to ovde opisao: Citat: Debil Carmello je od 16 000 upisa, napisao barem 15 800 sa sledećom sadržinom: ko si ti da to pišeš, kako te nije sramota da to pišeš, ti skinhed nemaš pravo to da pišeš, ti pretarano pišeš jedno isto probaj nešto drugo, glup si što to misliš... itd. itd. I sad od moderacije očekujemo da nam kaže šta je pravilo. Ili će biti dozvoljeno da ti se odgovara na prozivke, ili će biti zabranjena ta vrsta prozivke s tvoje strane. Meni više odgovara kulturna rasprava, finoća, odsustvo zle namere u komentarima, ali sasvim mi je podnošljivo da pravilo bude: kako ti sa drugima, tako i drugi s tobom. Jer tradicija je pokazala, uvek te pustim da prvi počneš, pa te provučem kroz proces dokazivanja da si glup, pa ti onda hoćeš da prekineš i donosiš velike rezolucije poput ove: Citat: Neću čitati tvoje postove, i neću odgovarati na tvoje postove, a ti piši šta god hoćeš i vređaj dokle hoćeš. I molim moderaciju da te nikad ne upozori ili na bilo koji način kazni pa makar mi napisao i najgoru zamislivu gadost. Ovo je zadnji put da sam ti se obratio i svako dobro želim u daljem životu.
Koje naravno prekršiš, jer pamtiš kao ribica, a i nesolidan si čovek pa ti i nije mnogo stalo do tvoje reči. Čak si jednom u trenutku izbezumljenosti, zbog toga što je pred svima demonstirano koliko si glup, predložio da ti mene olajavaš okolo a da ja ćutim, i da se to zove otsustvom komunikacije. Kao što vidiš, odgovaraju mi oba rešenja, a možda se desi da modaracija zaključi da tvoje prozivke nisu ništa strašno, ali da odgovoriti tebi jeste strašno, pa da dobijemo pravilo da ti možeš da prozivaš a da ti se ne sme odgovarati. Juče je jedan čovek hteo da napusti forum zbog tebe, a ti si to slavodobitno predstavljao kao uspeh svog zvocanja. Da li si im korisna budala, ili tek budala koja ih zabavlja, ili si nekom popušio, nemam pojma, ali čudna mi je ta tolerancija prema tebi. Dakle, @Kvačice, očekujem da nam kažeš šta može, a šta ne može. I budući da si jednom rekao da kad se Srbi počerupaju, ti ćeš se jednostvano skloniti i pustiti da se stvar odvija svojim tokom, bio bi red da mi skloniš ova dva upozorenja jer sam ja jednostavno imao na umu ono što si ti rekao. Tim pre što mi je Magi rekao da je njegov poslednji odgovor meni izbrisan, pa tako nije dobio upozorenje, dok ja jesam, a moglo se i sa mnom isto postupiti.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 03:13 |
|
|
Kad dođe do ovakve svađe kod nas u Zagrebu, mi vičemo onu parolu "Nemoj pričat s njim, udari ga!", ali s obzirom da je ovo forum i da nije moguća fizička konfrontacija, mislim da vam je najjednostavnije rješenje potpuni prekid komunikacije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 04:21 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Kad dođe do ovakve svađe kod nas u Zagrebu, mi vičemo onu parolu "Nemoj pričat s njim, udari ga!", ali s obzirom da je ovo forum i da nije moguća fizička konfrontacija, mislim da vam je najjednostavnije rješenje potpuni prekid komunikacije. Pokušao je Magi i to, u par navrata, ali ispostavilo se da je nesposoban da se pridržava ni na kraći rok, a kamoli trajno. Meni i to odgovara, kao što rekoh, tri put sam ga pustio da prvi počne. Što znači da ja nisam komunicirao dok on nije poludeo pa opet počeo sa karakterističnim zvocanjem i prozivkama. I nije baš fer da se ovo predstavi kao svađa dve iste strane. Kao što rekoh, juče je jedan čovek hteo da ode zbog njega, a on je to predstavljao kao neko svoje korisno delo. Pre toga sa nekolicinom je imao slične incidente, zbog svog bezobraznog odnosa. Dakle, ja sam jedan u nizu s kojima je imao sukob, a niko od nas s kojima se sukobio nije imao problema ni s kim osim s njim. Čovek je problematičan, neko ga otera u tri lepe, neko ga ignoriše, a ja mu opet uzvraćam na treći način. Stvar je u moderaciji, koja za sada okleva da kaže kako da se odnosim prema njemu, i da li će uopšte njemu skrenuti pažnju da se unormali. Ako je Vladimir dobio poseban tretman zbog insistiranja na jednoj temi, zašto i magaretu ne bi mogao da se totalno zabrani svaki ad hominem. Više loših iskustava forum ima sa magijevim idiotizmom, nego sa Vladicinom fascinacijom informacijama sa BN-a.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 05:36 |
|
|
Evo mog predloga. Ja ću nastaviti da se ponašam isto. Ti nastavi da pišeš "magarac" ispod svakog mog posta, pa makar post bio i recept za kolač (da, znam da nisi pisao magarac ispod baš svakog mog posta, ali počni od sad i to. Krajnje je vreme stati mom bezobrazluku na put i reći "Dosta!", vreme rešavanja stvari u rukavicama je prošlo, došlo je gvozdeno doba u kojem nema nesta milosti). To je wn win rešenje, ti ćeš se osećati bolje i kao opšti dobrotvor, ja se neću osvrtati na tvoje primedbe jer mi apsolutno ništa ne znače. I svi srećni. I molim moderaciju da dozvoli Aleksiju da me vređa kad, koliko i kojim intenzitetom hoće, nemojte gavš kažnjavati zbog toga, molim vas. Ako meni ne smeta, ne treba ni vama da smeta.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:05 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Evo mog predloga. Ja ću nastaviti da se ponašam isto. Ti nastavi da pišeš "magarac" ispod svakog mog posta, pa makar post bio i recept za kolač (da, znam da nisi pisao magarac ispod baš svakog mog posta, ali počni od sad i to. Krajnje je vreme stati mom bezobrazluku na put i reći "Dosta!", vreme rešavanja stvari u rukavicama je prošlo, došlo je gvozdeno doba u kojem nema nesta milosti). To je wn win rešenje, ti ćeš se osećati bolje i kao opšti dobrotvor, ja se neću osvrtati na tvoje primedbe jer mi apsolutno ništa ne znače. I svi srećni. I molim moderaciju da dozvoli Aleksiju da me vređa kad, koliko i kojim intenzitetom hoće, nemojte gavš kažnjavati zbog toga, molim vas. Ako meni ne smeta, ne treba ni vama da smeta. Prihvatam, to je koliko toliko korektno. Jer ako želiš da zadržiš ponašanje koje podrazumeva da ljudima dosađuješ ovim rečima: "ko si ti da to pišeš, kako te nije sramota da to pišeš, ti skinhed nemaš pravo to da pišeš, ti pretarano pišeš jedno isto probaj nešto drugo, glup si što to misliš... itd. itd."; onda je fer da i ti budeš izložen mogućnosti da budeš napadnut. I ako kažem "magarac" to dovodim u vezu sa ponašanjem koje ti voliš. Ništa više od toga. Dalje, kad si već dobio napad poštenja, bilo bi u redu da i ti tražiš od administracije da mi ukloni ova dva upozorenja, jer ti si me uvukao u trolanje, a Kvaka je rekao da će ignorisati naš sukob, ali me je ipak upozorio, što znači da je prekršio reč. Dakle, ova dva upozorenja koja imam, bilo bi pravedno da podelite vas dvojica sebi, svakom po jedno. I budući da je vrlo verovatno da svaki novi konflikt na konretnim temama biti označen kao spam, tako da ćemo opet zbog tvog ludila biti kažnjavani, možda bi mogao da razmotriš mogućnost da na chatu otvoriš temu samo za svoje intervencije, gore navedenog tipa, pa na njoj citiraš post sa teme na kojoj se nalazi, i tu da uputiš svoju opasku. Pa ćemo tu "diskutovati". Na chatu će nas valjda tolerisati. Neka se ta tema na chatu za tvoje opaske zove "Magareći kutak".
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:10 |
|
|
1. Molim moderaciju da ti ukloni ta upozorenja jer ti znače.
2. Ja nikad ne pišem stvari koje si naveo kao primere. Ja to mnogo lepše sročim.
3. Što se tiče tvog predloga, imaš pp u inboxu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:20 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: 1. Molim moderaciju da ti ukloni ta upozorenja jer ti znače.
2. Ja nikad ne pišem stvari koje si naveo kao primere. Ja to mnogo lepše sročim.
3. Što se tiče tvog predloga, imaš pp u inboxu. 1. Bitnije je što je tako fer, nego što meni znači... 2. Mislim da sam ja to jasnije izložio, a tvoju ideju o lepom ostavljam tebi. 3. U pp si rekao da bi to bilo kretenski, ali valjda ti je jasno, posle današnjeg postupka administracije, da nam neće biti dozvoljeno da se ponašamo po tvom predlogu, kojeg sam prihvatio. Tako da nam je takva tema na chatu potrebna. Uostalom, čekamo da se administracija odredi, a kako stvari stoje načekaćemo se još... Hercegovci, stvarno ste lenji. Vi zapadni naravno.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:27 |
|
|
Uostalom, mene boli *** kako će administracija da se odredi, tako da pod tačkom jedan ne govriš istinu šta je rebi bitnije. Ja da pravim temu koja će da služi za nadjebavanje između nas dvojice, ne pada mi napamet, niti sam pacijent, niti sam napaljeni tinedžer.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:33 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Uostalom, mene boli *** kako će administracija da se odredi, tako da pod tačkom jedan ne govriš istinu šta je rebi bitnije. Ja da pravim temu koja će da služi a nadjebavanje između nas dvojice, ne pada mi napamet, niti sam pacijent, niti sam napaljeni tinedžer. Pa ako već nisi pacijent ni napaljeni tinejdžer, nemoj ni da praviš situaciju u kojoj će doći do konflikta. A ako već moraš, u čemu je razlika da li je na jednoj temi, ili svuda po forumu? Meni tu nema neke velike razlike u kretenizmu između te dve opcije...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:45 |
|
|
Zato što volim da razgovaram sa pametnim ljudima, ne volim kada se budaletina sa svojom listom nebuloza pojavi i usere rszgovor. Dok je s druge strane, tvoje ponašanje, kao ponašanje žene koja želi da promeni crte karaktera svog muža koje joj se ne sviđaju. Tako da ipak ima razlike.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:48 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Zato što volim da razgovaram sa pametnim ljudima, ne volim kada se budaletina sa svojom listom nebuloza pojavi i usere rszgovor. Dok je s druge strane, tvoje ponašanje, kao ponašanje žene koja želi da promeni crte karaktera svog muža koje joj se ne sviđaju. Tako da ipak ima razlike. Meni su tvoji upadi, koji nemaju veze sa temom, presekli fine razgovore, i odvukli diskusiju u trolanje. Zapravo ti si mi tu paradigmičan primer kvaritelja razgovora.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 06:54 |
|
|
A kako da ti kažem, ako tako misliš, već sam ti sto puta rekao da imaš moju dozvolu da mi napišeš uvredu nkakvu god hoćeš. I još zamolio moderaciju da te ne kažnjava za ro. Šta još treba, limun možda?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 04 vel 2020, 07:01 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A kako da ti kažem, ako tako misliš, već sam ti sto puta rekao da imaš moju dozvolu da mi napišeš uvredu nkakvu god hoćeš. I još zamolio moderaciju da te ne kažnjava za ro. Šta još treba, limun možda? Pa šta drugo da mislim? Pričamo o tome kakav je Vučićev režim, i osvrti na tu temu bi mogli da budu samo u vidu argumenata da li je dobar ili loš.. To bi bilo držanje teme o Vučiću. A onda ti upadaš sa pričom odakle ja pišem, odakle mi pravo, bezobrazan sam itd. I više nije tema o Vučiću nego o meni. I to se zove uništavanjem diskusije na temu o Vučiću. Paradigmičan primer. To se ne radi, nekorektno je do mere bezobrazluka, pogotovo ako ponavljaš takve stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|