Da osmi po redu, bio sam 2014 i 2015, zasto ne bi isao ako mozes i ako si u prilici, uvijek su dobra druzenja poslije, 2015 sam upoznao bicikliste iz Siska i Velesa, vidim aktivan si bajker, ko zna mozda smo nekada bili i na istim rutama ...
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38043 Lokacija: Gl. grad regije
Parenzana u Istri postoji i super je. Vozio sam se tragovima Ćire i u Eraniji a sad napokon isto će bit u SB. Vozio sam dijelove pruge koja mi je othranila tatu. Dihelovi su zapušteni i neprohodni.
[FOTO/VIDEO] Hercegovina želi doći na EU bike scenu i biti prepoznata kao bike destinacija. Prema onome što smo tamo vidjeli to im neće biti nikakav problem
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ništa lošija od Istre. Dapače. Jedino je problem što vozači auta nisu naviknuti na bicikliste a i glesaju na njih kao bića nižeg reda, zato ipak asfalt izbjegavat.
I treba ljeti pazit gdje su požari da ti se ne dogodi da se nađeš u po požarišta.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Odvozio sam Old rail trail, do Gospinog vrila, što je otprilike trećina staze od > 100 km. Mišljenje mi je podijeljeno. Puno toga na trasi je izgrađeno i zbog toga nezanimljivo. Moje mišljenje je da bi bolje bilo da nisu striktno pratili ćirinu prugu već gađali prirodne trailove, ionako nisu 100 % mogli po njoj. Dio se vozi i po vrlo prometnoj cesti, izlaz iz Travnika do Doca.
Uglavnom, za nekog naprednijeg rekrića poput mene nije neki izazov, ali je zanimljivo ako uključiš u rutu tvrđavu i ćiru u Travniku, Plavu vodu, etno selo Čardaci i Gospino vrilo. Što sami uradio. Taman za jedan dan. Ima još uvijek starih objekata u prugu, nasipa, vijadukta, mostova... Vratiš se 100 g. unatrag.
Dok smo gradili BiH a današnji "borci za BiH" minderisali.
Iskoristite jedan dan kad ste u SB za otići provozati se. Mislim da imate u Vitezu u Giantu mogućnost najma eMTB-a pa i ako niste u formi lako se provozati.
Inače, iznenadio me Travnik sa dobrim biciklističkim stazama kroz grad. Oporavlja se i taj grad polako od muslimanskog zuluma od 1992. I na Vlašiću sam primijetio pozitivne promjene nakon dugo vremena.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Te stare pruge u biciklisticke staze se i po njemackoj grade (imaju dobar nagib) i samo po sebi je to dobra stvar dok se grade zeljeznice na drugim pravcima
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Jesam. Od Mostara do željezničke stanice Hutovo. Dalje je sve asfalt, kao i između Mostara i Čapljine.
Najzanimljiviji je dio od Čapljine do Hutova. Tuneli (ponijeti lampe), mostovi (Ajfelovi navodno), i nije ruta nešto teška. Može se i s djecom. Ima zmija i šišmiša. Eto.
Jesam. Od Mostara do željezničke stanice Hutovo. Dalje je sve asfalt, kao i između Mostara i Čapljine.
Najzanimljiviji je dio od Čapljine do Hutova. Tuneli (ponijeti lampe), mostovi (Ajfelovi navodno), i nije ruta nešto teška. Može se i s djecom. Ima zmija i šišmiša. Eto.
Jel od Mostara do Čapljine se ide desnom obalom Neretve? Ako se u Ravnom odvojim za Slano, mogu li sgici za dan iz Mostara?
Na Kupresu su čuda napravili, evo nikako da odem ljeti da probam ali stavljaju se na europsku kartu a ne samo regionalnu. Svaka čast dečkima koji ovo rade:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.