|
|
Stranica: 38/65.
|
[ 1607 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Valhalla
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 20:51 |
|
|
1986 je napisao/la: daramo je napisao/la: Jest samo Albanci Turke smatraju agresorima i veličaju Kastriotija koji je nacionalni heroj. I nešto sumnjam da albanski muslimani razvaljuje katolička groblja.
Pa to možete barem lako, otvorite 10% novih državnih poslova s plaćom kao Marinina i dobit ćete Bošnjake katolike, a nek Bošnjaci muslimani idu u Njemačku. Albanci znaju da su prije muslimana bili katolici i poštuju i to i katolike. Muslimani su pak osmanlijska kopilad, pomiješani Turci sa najgorim ološem Srba i Hrvata. Zato i ne poštuju ko su bili pa tako ne poštuju ni sebe i mrze sve oko sebe. Muslimani će doživjeti svoj procvat onda kada budu živjeli u svom prirodnom habitatu - među devama u pustinji. Do tada, oni su samo stranci na tuđoj zemlji, a od toga nema hajra. Šta sve ljudi neće izmisliti da opravdaju svoj nacionalizam i racionaliziraju svoju mržnju. Prosti DNK testovi bi vam začepili usta za 5 minuta, ali vas činjenice ne obavezuju već samo impresije i mržnja. Živiš u BiH, nosiš HR/SR pasoš, sve je tvoje hrvatsko/srpsko, i nekom pričaš kako je stranac ovdje. U BiH je sve moje. Tužno je to sve. Nije vam lako.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 20:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: daramo je napisao/la: Kaže kardinal da je odluka Ustavnog suda BiH o imovini dobra i za Hrvate. Ne vidim na koji način? Ili je vjerojatnije dobra za KC u Sarajevu, Puljiću je ionako pitanje imovine važnije od prava izbora svojih predstavnika za Hrvate. I tako i Puljić još jednom podržao Komšića i Bakira. Fuj. Svu imovinu im treba oduzeti. Kardinal se opredijelio za sile zla. Sreća ide u mirovinu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 20:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39822 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/pu ... -za-hrvateJoš kritizirao hrvatske političare. Uz ovako glupog kardinala me prosto stid izjašnjavati se katolikom, i porediti ovoga sa Stepincom koji je imao hrabrosti kritizirati naciste, a Puljić ne smije jad od islamo-fašista. Kao da čitam izjavu reisa Kavazovića.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77443 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Valhalla je napisao/la: U BiH je sve moje. Tako su i Srbi govorili da je njihovo more. Za razliku od vas koji pojma nemate o tome kako izgleda 75% BiH, Srbi su bar išli na more, boravili tjedne po otocima, mjestima. Smjeli su i jugoslavensku zastavu ponijeti.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Valhalla
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:05 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Valhalla je napisao/la: Nikad se vi nećete prestati baviti nama. Nažalost. Nemate vi ništa pametno za nacionalni program. Samo popove i lopove. Ali ... eto ja biram da se ne bavim sa tobom. Mi bismo bili potpuno nezainteresovani za vas da iz Sarajeva ne dolaze otrovne strelice prema RS. Ja sam čak bio da se napravi dogovor Srbi-Bošnjaci, da FBiH pripadne Bošnjacima, a da se Hrvatima ne da ništa. Ovde su me banisali zbog toga u više navrata. Ali poslednji događaji, naročito vaše držanje, navelo me da promenim mišljenje. Uzmi poslednje događaje: Dodik i RS je sedeo mirno na zadnjici, dok US, dakle vi i vaši saveznici, niste doneli odluku kakvu ste doneli. Znači prvi akt neprijateljstva je krenuo sa vaše strane. Onda je došao Dodikov odgovor. No, ni taj vaš akt nije nešto najgore po meni. Najgore je to što NIKO, NIJEDAN među vama, nije spreman da to primeti i da kaže: čekajte ljudi, pa mi smo ovo izazvali. Ne mora bit političar, oni lažu za svoje interese, ne mora biti narod, narod nema pojma, ali nijedan intelektualac, novinar, od kojeg ionako ništa ne zavisi, da kaže tu malu istinu. E ta kolektivna spremnost da se laže, bez izuzetka, to je vaša najveća krivica. I svi listom napadaju Dodika za blokadu, a niko da primeti da ste vi uvelu tu praksu koja je trajala godinu dana, kada ste ucenili usvajanjem ANP-a izbor SM. To je ono licemerje koje je što se mene tiče - neoprostivo. Žao mi je što će Hrvati profitirati, ali bolje niste zaslužili. Nećemo praviti dogovore protiv Hrvata. Došao je historijski trenutak da mi postupimo ljudski i etički prema njima, bez obzira na svo silno neprijateljstvo koje se od njih sručilo ka nama. Prokletstvo takve mučke izdaje mi ne bi preživjeli kao narod. Pogledaj šta se događa BH Hrvatima i kolektivno i na ličnoj ravni, pa će ti se sve samo kazat. Vrijeme će pokazati sve. Za 50 godina će nam se ispričavati. Ja to neću doživjeti, ali neko hoće.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Valhalla
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:08 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Valhalla je napisao/la: U BiH je sve moje. Tako su i Srbi govorili da je njihovo more. Za razliku od vas koji pojma nemate o tome kako izgleda 75% BiH, Srbi su bar išli na more. Smjeli su i jugoslavensku zastavu ponijeti. Rijedak je grad u kojem nisam bio, makar nakratko. Prošao BiH uzduž i poprijeko. Planinario i na mnogim planinama. Nisam mislio moje u posjedovnom smislu, već u emotivnom smislu. Zemlja i kamen nisu krivi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:08 |
|
|
Valhalla je napisao/la: 1986 je napisao/la: Albanci znaju da su prije muslimana bili katolici i poštuju i to i katolike.
Muslimani su pak osmanlijska kopilad, pomiješani Turci sa najgorim ološem Srba i Hrvata. Zato i ne poštuju ko su bili pa tako ne poštuju ni sebe i mrze sve oko sebe.
Muslimani će doživjeti svoj procvat onda kada budu živjeli u svom prirodnom habitatu - među devama u pustinji. Do tada, oni su samo stranci na tuđoj zemlji, a od toga nema hajra. Šta sve ljudi neće izmisliti da opravdaju svoj nacionalizam i racionaliziraju svoju mržnju. Prosti DNK testovi bi vam začepili usta za 5 minuta, ali vas činjenice ne obavezuju već samo impresije i mržnja. Živiš u BiH, nosiš HR/SR pasoš, sve je tvoje hrvatsko/srpsko, i nekom pričaš kako je stranac ovdje. U BiH je sve moje. Tužno je to sve. Nije vam lako. Piše li u DNK da su Muslimani ubijali Srbe? Šta tu treba da se racionalizuje ili izmišlja? Ubijete Srbe i očekujete da vas Srbi vole? Ajde? Kakve veze ima DNK sa nacionalnim osjećajem? Ja mogu biti crnac i osjećati se Srbinom. Nacija je osjećaj a ne DNK. Jedino kod vas je DNK, sve vi ste potturčeni Srbi i Hrvati. U BiH je tvoje 24%, nije tebi lako...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:10 |
|
|
daramo je napisao/la: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/puljic-odluka-ustavnog-suda-bih-o-zemljistu-dobra-i-za-hrvate
Još kritizirao hrvatske političare. Uz ovako glupog kardinala me prosto stid izjašnjavati se katolikom, i porediti ovoga sa Stepincom koji je imao hrabrosti kritizirati naciste, a Puljić ne smije jad od islamo-fašista. Kao da čitam izjavu reisa Kavazovića. Puljić je i 1992. stao uz Aliju. Nekim ljudim je teško priznati da su se zajebali, Puljić je jedan od tih.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39822 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Lik samo trola temu, de Robi drži ovo čisto i samo za ono vezano uz blokadu.
Žurnalah već podmeće salvete, već imamo novi mitski sastanak o podjeli Bosne, novo Karađorđevo u Istočnom Sarajevu. Žurnalahovci tvrde da se u Istočnom Sarajevu dogovarala granica između HB i RS.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
1986
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:25 |
|
|
Valhalla je napisao/la: 1986 je napisao/la: Albanci znaju da su prije muslimana bili katolici i poštuju i to i katolike.
Muslimani su pak osmanlijska kopilad, pomiješani Turci sa najgorim ološem Srba i Hrvata. Zato i ne poštuju ko su bili pa tako ne poštuju ni sebe i mrze sve oko sebe.
Muslimani će doživjeti svoj procvat onda kada budu živjeli u svom prirodnom habitatu - među devama u pustinji. Do tada, oni su samo stranci na tuđoj zemlji, a od toga nema hajra. Šta sve ljudi neće izmisliti da opravdaju svoj nacionalizam i racionaliziraju svoju mržnju. Prosti DNK testovi bi vam začepili usta za 5 minuta, ali vas činjenice ne obavezuju već samo impresije i mržnja. Živiš u BiH, nosiš HR/SR pasoš, sve je tvoje hrvatsko/srpsko, i nekom pričaš kako je stranac ovdje. U BiH je sve moje. Tužno je to sve. Nije vam lako. DNK test može utvrditi samo da je došo neki Turčin punudio nekom Hrvatu ili Srbinu večeru ako se islamizira, ovaj prihvatio i još ga uzeo za zeta. BiH je kršćanska zemlja oduvijek bila, pripada nama i samo nama vi ste ovdje gosti i okupatori kojima su Austrijanci nažalost dali azil. Kao što vidiš nikog ne zanimate, kršćani vas "genocidišu" a svijet mirno gleda, čak ni Turska ne reagira. Od Srba i Hrvata vidimo samo konkrentne poteze, od vas samo kukanje i traženje sadake. Tako će ovo sve i završiti. Kršćani će si napravit 2 države, a vi ćete gledat u nebo kad će Apache helikopteri.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:26 |
|
|
Valhalla je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Tako su i Srbi govorili da je njihovo more.
Za razliku od vas koji pojma nemate o tome kako izgleda 75% BiH, Srbi su bar išli na more. Smjeli su i jugoslavensku zastavu ponijeti.
Rijedak je grad u kojem nisam bio, makar nakratko. Prošao BiH uzduž i poprijeko. Planinario i na mnogim planinama. Nisam mislio moje u posjedovnom smislu, već u emotivnom smislu. Zemlja i kamen nisu krivi. Emotivni osjećaj vara. Odem i ja u Brelu zakupim apertman razbacam se po plaži kontam 10 dana da je sve to moje al kurko... Dodji u BL i proderi se "Ovo je moja Bosna!" pa ćeš upoznati MUP RS, viditi svoje ime u Nezavisnim novinama i posjećivati Sud u BL neko vrijeme.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Anti-Zlobnjak
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:49 |
|
|
Valhalla je napisao/la: Šta sve ljudi neće izmisliti da opravdaju svoj nacionalizam i racionaliziraju svoju mržnju. Prosti DNK testovi bi vam začepili usta za 5 minuta, ali vas činjenice ne obavezuju već samo impresije i mržnja. Bome ne bi. Ja bi pretpostavio po njima da ste više islamizirani Srbi nego Hrvati. A druga stvar je što je mimo "bliskoistočnih gena", najzastupljeniji "gen" kod jednih i drugih mogao doći samo od tamo gdje se spominju Bijeli Hrvati, a nema ga u Bijelih Srba. Ali to je nebitno, jer kod vas nije bilo neke rane etnogeneze i seoba, na osnovu kojih možemo pravit hipoteze, nego ste jednostavno nastali napuštanjem vjere pradjedovske i primanjem islama. Tako da analiza može jedino pokazati od koga ste u većoj mjeri otpali.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Robbie MO
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 21:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77443 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Brišem sve postove o identitetu i porijeklu.
Prestanite s time na ovoj temi. Ima toliko toga za pisati na originalnu temu.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 22:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60309 Lokacija: DAZP HQ
|
Robbie MO je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vjerovali ili ne. Muslimani su odmah nakon konferencije zvali Hambasadora. Hambasada: "Pa sinoć smo vam odgovorili braćo Muslimani!" Nema jadnijeg naroda od Muslimana... Sad će im svaki odgovor glasiti, "referirajte se na našu poruku od 02/17/2020". S obzirom da ih svakodnevno spammaju sa upitima, možda će im uvesti i automatski govorni telefon, koji će im davati automatsku poruku podržke teritorijalnoj cjelovitosti i suverenosti. Novinarka FTV: "Kako komentirate današnju Dodikovu izjavu da će krize nestati kad nestane BiH"? Govorni automat: Stisnite "2" za poslušati poruku podrške cjelovitoj BiH. Za termine za vize, stisnite 4. O sve ti ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Nbgd88
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 22:33 |
|
|
Surovo surovo ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 22:33 |
|
|
Citat: DR.PEHAR Narodna skupština Republike Srpske može opozvati dva člana Ustavnog suda BiH https://hms.ba/narodna-skupstina-republ ... -suda-bih/Ali naravno neće u ovih 60 dana od Zaključaka S. RS.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:05 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
karadzic
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:13 |
|
|
Citat: Najgore je to što NIKO, NIJEDAN među vama, nije spreman da to primeti i da kaže: čekajte ljudi, pa mi smo ovo izazvali. Ne mora bit političar, oni lažu za svoje interese, ne mora biti narod, narod nema pojma, ali nijedan intelektualac, novinar, od kojeg ionako ništa ne zavisi, da kaže tu malu istinu. E ta kolektivna spremnost da se laže, bez izuzetka, to je vaša najveća krivica.
I svi listom napadaju Dodika za blokadu, a niko da primeti da ste vi uvelu tu praksu koja je trajala godinu dana, kada ste ucenili usvajanjem ANP-a izbor SM. To je ono licemerje koje je što se mene tiče - neoprostivo. Žao mi je što će Hrvati profitirati, ali bolje niste zaslužili.
To je glavna odlika sarajevskog ludila. Npr, da je srpski clan Predsednistva osumnjiceni ratni zlocinac, bar dve trecine srpskih medija i intelektualaca bi pricalo "eto kako smo zaostali kad ratnog zlocinca izabrasmo na najvisu drzavnu funkciju...", to bi tog lika stalno pratilo. Medjutim, vamo, u slucaju Dzaferovica, svi ko jedan ćute o tome, ne sme na pamet da im padne da neko to konstatuje. Sve je u funkciji propagandnog rata protiv RS i Hrvata. Sarajevska intelektualna elita i mediji su izvor bosnjackog fasizma, sve sto rade poslednjih 10 godina je da piče po Bakiru i SDA sto se ne obracunava dovoljno sa Srbima i Hrvatima. Najsmesnije je sto je Bakir tamo od umerenijih, sto samo govori kakvi su ostali. Kad vidite naslove na Vijesti.ba i Klix.ba to je kao kad se klinci desnicari prepucavaju na jutjubu, neozbiljno potpuno, samo mrznja isijava.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Politikant
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:17 |
|
|
novem je napisao/la: Može li neki sažetak? Nemam želuca gledati u ovo smeće sat vremena.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:19 |
|
|
daramo je napisao/la: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/puljic-odluka-ustavnog-suda-bih-o-zemljistu-dobra-i-za-hrvate
Još kritizirao hrvatske političare. Uz ovako glupog kardinala me prosto stid izjašnjavati se katolikom, i porediti ovoga sa Stepincom koji je imao hrabrosti kritizirati naciste, a Puljić ne smije jad od islamo-fašista. Kao da čitam izjavu reisa Kavazovića. Možda računa da će nam Muslimani okupirati institucije opet pa se moraju držati uz njih? Nevjerojatno je koji su to veleizdajnici, isto vrijedi i za RH. 2 puta nam Muslimani prijete ratom, nijednom ovi izdajnici iz Zagreba nisu to prenijeli. Glavno da se fokusiraju na narko dilera iz Montenegra
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:22 |
|
|
novem je napisao/la: Zašto Milorad i Dragan ne objasne ovom smradu da mu je 1. muslimanski član predsjedništva osobno poznava napadače na Blizance? 4 od 8 ih je služilo tzv Armiju BiH To treba ponavljati stalno
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:24 |
|
|
https://youtu.be/D_hoUkm4P6w?t=1066Znači ništa od uporabe Bonnskih ovlasti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
bobanovski
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:29 |
|
|
Politikant je napisao/la: novem je napisao/la: Može li neki sažetak? Nemam želuca gledati u ovo smeće sat vremena. Slučajno sam stisnuo na 17:00, priča o samoupravi i korištenju "bonskih ovlasti" kolonijalnih upravitelja
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
karadzic
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:33 |
|
|
******** Nelson verovatno mora da opravda apanažu koju su mu obezbedili u Sarajevu, vidi se da ne reaguje na osnovu konzistentne politike, nego koliko ga Bosnje pritisnu da nesto uradi. Ovoga puta, RS nece ustuknuti ni njemu ni Palmeru, pa ako hoce da prave svetski konflikt zbog ostvarivanja bošnjačkih vlažnih snova u Ustavnom sudu, nek prave.
_________________ 08. 01. 2019. BN TV: U toku su poslednje pripreme za sutrašnju svečanu manifestaciju proslave neustavnog "Dana RS".
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: RS obustavlja rad u zajedničkim institucijama BiH! Postano: 20 vel 2020, 23:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|