|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 180 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
master_mind_
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Inače ovo je razlog zašto mislim da preko 50% Hrvata iz RH i nije baš za priključenje Hercegovine i dijelova Bosne Hrvatskoj. Vjerojatno bi na referendumu odbili.
Ako ćemo isto komentirati još jednu tabu temu, koja je za Hrvate BiH neugodna. Ovisi što bi mediji pisalo o tom pitanju i kako bi se ujedinjenje provodilo. Recimo većina bi bila protiv ujedinjenja ako bi to značilo rat jer prosječni RHovac je postao materijalist. Da je recimo mirnim putem onda bi većina bila za
|
|
Vrh |
|
|
Politikant
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:37 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Možda je zato iz okolice Širokog i Ljubuškog 30% ustaških generala i ministara a iz okolice Splita 5%. Hebiga, razne predrasude su donekle i točne, gdje ima dima ima i vatre.... No, prvi korak u razvijanju tolerancije je da nije tabu komentirati i priznati neke elemente realnosti. Nije zbog nikakvih NDH generala već zato što su Pereci kako ih zovete već dobrih 20 godina pod medijskom pranju mozga ljevice. Kada svaki dan čitaš index gdje se govori kako je nacionalizam loš podsvjesno pokupiš te stavove. Zato predviđam da RH biti za nekih 20 godina što se tiče socijalnih stavova kao Švedska. Ja se sjećam kada sam išao u srednji bilo je normalno imati homofobne stavove. S vremenom je to tako evoluiralo da ne samo da se više ne smije već možeš završiti u zatvoru zbog toga. Razmak je samo 10 godina. Potvrđujem, ne daj ti Bože danas zucnit protiv ********, evo ekstremist si ako nisi za da posvajaju djecu, a prije 10-15 godina smo se natjecali tko će im više hebati nanu. Ogromna promjena se dogodila u RH, zaokret za 180 stupnjeva zemo. Kolega divizija je lijepo opisao puno u svezi toga na drugim temama... Hrvatskom drmaju sile zla i nameću svoje izvrnute vrijednosti...
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:41 |
|
|
Šta je Perecija zapravo, Dalmatinci, Ličani, Slavonci (od kojih je hrpa porijeklom iz Hercegovine), Zagreb (sve sami Hrvati iz BiH, Slavonci, Dalmatinci, Ličani), dolje Banovina (Sisak, Karlovac i to)... Svi tu konzerva do konzerve. Zagorci, Prigorci, Međimurci, Istrijani, e to je već druga priča, njih ima puno, ali su isto tak podjeljeni između hdz-a i sdp-a, negdje više, negdje manje... Ne bi se to sve baš tako jednostavno odigralo kako svi misle. Ja tu gore, po muškoj liniji od pamti vijeka purger pa vidite kakav sam ispo, ko da sam iz najgore vukoj***ine. Živila HB.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76162 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
novem je napisao/la: Identična pozicija kao kod mene.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76162 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Purger111 je napisao/la: Šta je Perecija zapravo, Dalmatinci, Ličani, Slavonci (od kojih je hrpa porijeklom iz Hercegovine), Zagreb (sve sami Hrvati iz BiH, Slavonci, Dalmatinci, Ličani), dolje Banovina (Sisak, Karlovac i to)... Zagorci, Prigorci, Međimurci, Istrijani, e to je već druga priča, njih ima puno, ali su isto tak podjeljeni između hdz-a i sdp-a, negdje više, negdje manje... Ne bi se to sve baš tako jednostavno odigralo kako svi misle. Ja tu gore, po muškoj liniji od pamti vijeka purger pa vidite kakav sam ispo, ko da sam iz najgore vukoj***ine. Živila HB. Pa nitko ni ne govori da su ideologije zapisane u genima. Svakako da sredina igra ulogu. Ovaj utjecaj “krvi” se svodi na obitelji, no obitelj ima možda 40% utjecaja, sredina 40% i ostali faktori (vlastito istraživanje) 20%. Ako se odvojis od obitelji i plemena, i odselis u London, svakako da je druga priča.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:48 |
|
|
Ti testovi nisu baš previše pouzdani, uzorak pitanja bi morao biti puno veći. Meni prikazuje da sam čisti socijaldemokrat što je istina ako je u pitanju samo ekonomija, inače imam desnije stavove. To bi bila zanimljiva kombinacija, moji socijaldemokrati bi morali biti najdesniji u europi, u društvu Orbana i suverenista.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:53 |
|
|
weasel je napisao/la: Radiš u javnom sektoru? Oni vole ulogu drzave.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Purger111 je napisao/la: Šta je Perecija zapravo, Dalmatinci, Ličani, Slavonci (od kojih je hrpa porijeklom iz Hercegovine), Zagreb (sve sami Hrvati iz BiH, Slavonci, Dalmatinci, Ličani), dolje Banovina (Sisak, Karlovac i to)... Zagorci, Prigorci, Međimurci, Istrijani, e to je već druga priča, njih ima puno, ali su isto tak podjeljeni između hdz-a i sdp-a, negdje više, negdje manje... Ne bi se to sve baš tako jednostavno odigralo kako svi misle. Ja tu gore, po muškoj liniji od pamti vijeka purger pa vidite kakav sam ispo, ko da sam iz najgore vukoj***ine. Živila HB. Pa nitko ni ne govori da su ideologije zapisane u genima. Svakako da sredina igra ulogu. Ovaj utjecaj “krvi” se svodi na obitelji, no obitelj ima možda 40% utjecaja, sredina 40% i ostali faktori (vlastito istraživanje) 20%. Ako se odvojis od obitelji i plemena, i odselis u London, svakako da je druga priča. Tu u Zagreb, okolici, Zagorju itd. većina klubova samo cajke dere po cijele noći, pravo bratstvo i jedinstvo, nemoš' pisnut protiv susjeda, pa ovi bi tu slavili i bratimili se s Čoletom i Dodikom da dođu ko gosti i da pokažu kako je splasnuo animozitet.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 00:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 01:02 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Radiš u javnom sektoru?
Oni vole ulogu drzave. Ne.
|
|
Vrh |
|
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 01:15 |
|
|
Politikant je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Nije zbog nikakvih NDH generala već zato što su Pereci kako ih zovete već dobrih 20 godina pod medijskom pranju mozga ljevice. Kada svaki dan čitaš index gdje se govori kako je nacionalizam loš podsvjesno pokupiš te stavove. Zato predviđam da RH biti za nekih 20 godina što se tiče socijalnih stavova kao Švedska.
Ja se sjećam kada sam išao u srednji bilo je normalno imati homofobne stavove. S vremenom je to tako evoluiralo da ne samo da se više ne smije već možeš završiti u zatvoru zbog toga. Razmak je samo 10 godina. Potvrđujem, ne daj ti Bože danas zucnit protiv ********, evo ekstremist si ako nisi za da posvajaju djecu, a prije 10-15 godina smo se natjecali tko će im više hebati nanu. Ogromna promjena se dogodila u RH, zaokret za 180 stupnjeva zemo. Kolega divizija je lijepo opisao puno u svezi toga na drugim temama... Hrvatskom drmaju sile zla i nameću svoje izvrnute vrijednosti... To je zato jer smo mi okupirana zemlja, doduše ne vojno već financijski i ostalim metodama soft powera. Budi siguran i ubuduće će neke stvari koje se danas uzimaju kao zdravo za gotovo biti smatrane nekorektnim. Primjerice jednom bi se o Tuđmanu moglo govoriti kao danas o Hitleru. Jer sve relevantne akademske zbirke pišu ljevičari kao Dejan Jović i njemu slični. Onda transeksualnost je u procesu normalizacije. Za par godina će se sigurno donijeti zakon gdje ideš u zatvor ako se transeksualcu ne obraćaš u spolu koji bi on htio (misgendering) . To je već sada realnost u Kanadi primjerice
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 01:19 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Politikant je napisao/la: Potvrđujem, ne daj ti Bože danas zucnit protiv ********, evo ekstremist si ako nisi za da posvajaju djecu, a prije 10-15 godina smo se natjecali tko će im više hebati nanu. Ogromna promjena se dogodila u RH, zaokret za 180 stupnjeva zemo. Kolega divizija je lijepo opisao puno u svezi toga na drugim temama... Hrvatskom drmaju sile zla i nameću svoje izvrnute vrijednosti...
To je zato jer smo mi okupirana zemlja, doduše ne vojno već financijski i ostalim metodama soft powera. Budi siguran i ubuduće će neke stvari koje se danas uzimaju kao zdravo za gotovo biti smatrane nekorektnim. Primjerice jednom bi se o Tuđmanu moglo govoriti kao danas o Hitleru. Jer sve relevantne akademske zbirke pišu ljevičari kao Dejan Jović i njemu slični. Onda transeksualnost je u procesu normalizacije. Za par godina će se sigurno donijeti zakon gdje ideš u zatvor ako se transeksualcu ne obraćaš u spolu koji bi on htio (misgendering) . To je već sada realnost u Kanadi primjerice U tom silnom jugonostalgičarstvu, borbi za prava manjina, koalicijama s Pupovcem i cajketinama ko' će imat morala da se suprotstavi Dodik-Čovke savezu pa i pripojenju HB.
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 01:35 |
|
|
weasel i master_mind staljinističke komunjare, ostali dežurni hejteri HDZ-a hitlerovci, (malo sam iznenađen za Purgera i 1986), novem i robi socijalni liberali, PCM liberalni konzervativac, kvačica i Mar-kan socijalni konzervativci, Ceha moderni konzervativac i poligraf koji detektira političke preferencije nije previše fulao. Slično ideološki doživljavam nabrojane forumaše.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 01:49 |
|
|
robelec je napisao/la: weasel i master_mind staljinističke komunjare, ostali dežurni hejteri HDZ-a hitlerovci, (malo sam iznenađen za Purgera i 1986), novem i robi tolerantni socijaldemokrati, PCM liberalni konzervativac, kvačica i Mar-kan socijalni konzervativci, Ceha moderni konzervativac i poligraf koji detektira političke preferencije nije previše fulao. Slično ideološki doživljavam nabrojane forumaše. Prosječni HDZ ćato-uhljeb nema stav, stav je ono što šef kaže. Politički kompas takvih je konstantno na sjevernom polu, vrti se u krug bez smjera, kako vjetar puše.. Ono kad te HDZ-ovac nazove komunjarom...
|
|
Vrh |
|
|
robelec
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 01:57 |
|
|
Nema većih uhljeba od ljevičara i kmečavaca ideološki izgubljenih poput tebe weasel.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 12:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Najvjerojatnije je ovdje bilo manipuliranja s pitanjima i odgovorima kako bi što veći broj normalnih ljudi "naružili". Možda ćemo napraviti nešto bolje i zaraditi na tome.
Što se tiče ovih "državlija", ta vaša "socijalna osjetljivost" se mora ukloniti ukoliko želite dobro Hrvatskoj, jer socijala je ono što privlači ove fejk izbjeglice. A kad-tad će valjda sazrijeti misao da je država ipak nešto zlo i po sebi koruptivno, i da je treba imati što manje. Na ovim prostorima nikada nismo imali normalnu državu, i ne očekujem da će se to promijeniti. Jedini penicilin je što manje države, osim u stvarima gdje se brani vanjski suverenitet (gdje vam neko drugi ne bi nametnuo njihovu državu s vana).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 13:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: PCM je napisao/la: Liberalni konzervativac - Thatcher i Reagan Društveno liberalan, ekonomski konzervativan? Ili obratno? Obrnuto - 50:50 autoritet-tolerancija 70:30 trziste-drzava Cca po sjecanju
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 13:08 |
|
|
Ispalo mi da su mi HSLS i HNS najkompatibilnije stranke Iza njih HDZ Cak i Pametno To je sve zbog mog preferiranja slobodnog trzista.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Marten
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 14:25 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 14:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25626 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Nu, vidi mene. Ima li tko bolji?!
Privitak/ci: |
Opera Snimka_2019-12-27_215101_www.poligraf.hr.png [ 59.54 KiB | Pogledano 2820 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Purger111
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 14:48 |
|
|
Ovo je standardni politički kompas (takoreći koordinantni sustav) koji se inače koristi na internetu. Ovi naši su ga malo izmijenili i sve žive su strpali u gornji lijevi kvadrant koji je po njima tolerantan umjesto autoritativan. Kad bi na njihovom grafu zamijenio autoritet/tolerancija, ispalo bi da su hsp/hdz itd. u gornjem lijevom autoritativnom kvadrantu, a ostali u lijevom tolerantnom...
|
|
Vrh |
|
|
Nbgd88
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 15:11 |
|
|
I ove slike su jake. Što si bliže poželjnom i "modernom" shvatanju društva, to je slika "veselija i nasmejanija". Kad vidiš Hitlera, namrštenog Papu i Trampa sa bejzbolkom odmah pomisliš da nešto nije u redu. Još te kviz iskritikuje i konstatuje kako si zločest. Uhvatite te neprijatnost, odmah ti se 'autoritet' spusti na 20%, a 'tolerancija' podigne na 80%. Sugestivno korigovanje stavova.
_________________ Pogled Joca Vujičića
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 15:54 |
|
|
Nbgd88 je napisao/la: I ove slike su jake. Što si bliže poželjnom i "modernom" shvatanju društva, to je slika "veselija i nasmejanija". Kad vidiš Hitlera, namrštenog Papu i Trampa sa bejzbolkom odmah pomisliš da nešto nije u redu. Još te kviz iskritikuje i konstatuje kako si zločest. Uhvatite te neprijatnost, odmah ti se 'autoritet' spusti na 20%, a 'tolerancija' podigne na 80%. Sugestivno korigovanje stavova. Bolje bismo se upoznali da se svatko naprosto izjasni sto je ideoloski...
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 16:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Inače ovo je razlog zašto mislim da preko 50% Hrvata iz RH i nije baš za priključenje Hercegovine i dijelova Bosne Hrvatskoj. Vjerojatno bi na referendumu odbili.
Ako ćemo isto komentirati još jednu tabu temu, koja je za Hrvate BiH neugodna. U samoj Hrvatskoj npr. vidi se da dijelovi koji su osjetili rat su više desničarski orijentirani nego dijelovi koji su bili udaljeniji od bojišnice. Da smo ratovali sa Slovenijom i Italijom, da je recimo Slovenija popalila Istru i da je Rijeka završila kao Vukovar, onda bi sjeverozapad bio više radikalan. Stavovi su dakle radikalni zbog krize. Nisu Hrvati u BiH radikalni jer im je dosadno, nego jer su na udaru islamista. Ljevičari bi trebali biti najviše zainteresirani za rješenje hrvatskog nacionalnog pitanja u BiH, jer se rješenjem vremenom ublažavaju stavovi. Ako bi recimo Hrvati u BiH bili protjerani, pa došli bi najviše u Hrvatsku, tako da bi opet dobili te desne glasače samo ovaj put u Zagrebu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Poligraf.hr - Političke preferencije u hrvatskom kontekstu Postano: 23 vel 2020, 16:35 |
|
|
Purger111 je napisao/la: Ovo je standardni politički kompas (takoreći koordinantni sustav) koji se inače koristi na internetu. Ovi naši su ga malo izmijenili i sve žive su strpali u gornji lijevi kvadrant koji je po njima tolerantan umjesto autoritativan. Kad bi na njihovom grafu zamijenio autoritet/tolerancija, ispalo bi da su hsp/hdz itd. u gornjem lijevom autoritativnom kvadrantu, a ostali u lijevom tolerantnom... Meni su ozbiljne face OK. Ljudi se bave ozbiljnim pitanjima i donose važne odluke. Bezveze mi je gledati političara kao prihvatljivijeg ako se krevelji.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot, Patriota i 46 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|