_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80836 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Pored Županije Hercegbosanske, i Elektroprivrede HercegBosne, možemo reći da TV Hercegbosne predstavlja novu pojačanu afirmaciju i ulazak u medijski mainstream i svačije uho imena Herceg-Bosne.
Nakon što su se Muslimani zajebali oko tužbe oko Dana RS koji se danas slavi jače nego ikada, tako su se i kod haaške presude nadali da će ocrniti ime Herceg Bosne a paralelno su blokirali uspostavu TV servisa na hrvatskom jeziku, no jedini rezultat svega toga je da je stvorena TV upravo pod najboljim imenom i na onaj način na koji Hrvati hoće, bez da ikoga pitaju.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Zamjeram kod serije to što su se bazirali samo na AVNOJevske granice Hrvatske i kraljeve iz iste. Pa svi hrvatski plemići koji nisu priznavali novu vlast Mađara nakon Pacta Convente su prebjegli u Bosnu. Kao da Tvrtko nije naš kralj?! Pereci samo sebe vide.
Baš sam razgovarao s jednom osobom s medijske scene. Ja sam (kao i većina forumaša) izrazio zadovoljstvo kanalom, i također rekao da je ovo neki realni plafon. Neka vrsta naše, kantonalno-općinske TV, fin info servis. Ne očekujte regionalnu popularnost, komercijalu, utjecajne dijaloške emisije i sl. Isto ništa od nekih afera, otkrivanja, kontroverzi jer TV financiraju općine i županije gdje je HDZ na vlasti. Uglavnom lagani PR. Sugovorniku je bilo žao jer nema dijaloških emisija, ali je priznao da to ne bi utjecalo na gledanost, jer kroz ovu TV možeš rotirati uglavnom samo Hrvate iz BiH.
Ali sasvim solidno, imam je i uživo, ali uglavnom pogledam isječke na YT. Drago mi je da su kompletni i ažurni tu, i pogotovo da isjeku manje priloge iz Dnevnika.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80836 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
MOSTAR Hrvatska radiotelevizija i RTV Herceg Bosne potpisali ugovor o suradnji
Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije (HRT) Kazimir Bačić i ravnatelj RTV Herceg Bosne Stipo Galić potpisali su u četvrtak na Prisavlju ugovor o suradnji i nabavi radijskih i televizijskih programskih sadržaja između HRT-a i RTV Herceg Bosne iz Mostara.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.