|
|
Stranica: 174/327.
|
[ 8161 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
podrinje
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 tra 2020, 08:04 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Cccc čovek te brani a ti tako.
Kada sam već tu, zbog čega Vujadin ima upozorenje i ima li zabranu pisanja? U pitanju je naravno blaži oblik ironije, povodom nečeg što jasno nikad neće biti urađeno. Naravno da je zaštićen kao beli medved, a mogli smo i da se uverimo do sada da korisnik weasel nije dizajniran sa dnom, a ni sa merom. Jednostavno se treba distancirati od njega i sličnih njemu na ovom forumu. Pažnja je njihovo pogonsko gorivo... U svakom slučaju, administracija kod mene za ove kontinuirane i nekažnjene bezobrazluke jednog forumaša, ima malu (ali kemijskom) upisanu jedinicu u dnevniku, za profesionalnost, objektivnost i sposobnost usmeravanja diskusije u smislene tokove a ne puštanje malenog rođe iz Zagreba u beskrajno igranje šovinističkim šibicama, gde god i kad god se za to ukaže prilika. Ništa obavezujuće, naravno. Carry on everybody.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 tra 2020, 09:08 |
|
|
Subjektivni ste, ako itko provocira to je Vujadin, pa eno ga opet normalno piše.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
podrinje
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 tra 2020, 14:34 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Subjektivni ste, ako itko provocira to je Vujadin, pa eno ga opet normalno piše. Je li ponašanje Vujadina (ili bilo kog drugog forumaša) moj posao ili tvoj? Nisam ja adresa za problematične korisnike. Samo vam ukazujem na jednog koji se uspšeno i samoživo švercuje sa takvim ponašanjem, vama pred nosom praktično... Pa se pitam, je li zatajila dioptrija ili nešto drugo? Uopšte nisam subjektivan, i uopšte nisam nestrpljiv, ovo njegovo ponašanje tinja nedeljama. Čak što više blokirao sam ga da što manje gacam po njegovim mentalnim fekalijama, ali unosi su mu vidljivi kao i svima po napuštanju foruma. Evo, čisto apelujem na moderaciju da ga priupitaju u poverenju, koliko u proseku traju kod njega ti epileptični nipodištavajući i podrugljivi napadi na sve što je srpsko, ako nije još mnogo ostalo do povratka u kakvu takvu pristojnost, da se svi još malo strpimo... Inače ste super, samo tako nastavite.
_________________ Долетеће бели голуб, једне зоре ране...
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 16 tra 2020, 14:58 |
|
|
podrinje je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Subjektivni ste, ako itko provocira to je Vujadin, pa eno ga opet normalno piše. Je li ponašanje Vujadina (ili bilo kog drugog forumaša) moj posao ili tvoj? Nisam ja adresa za problematične korisnike. Samo vam ukazujem na jednog koji se uspšeno i samoživo švercuje sa takvim ponašanjem, vama pred nosom praktično... Pa se pitam, je li zatajila dioptrija ili nešto drugo? Uopšte nisam subjektivan, i uopšte nisam nestrpljiv, ovo njegovo ponašanje tinja nedeljama. Čak što više blokirao sam ga da što manje gacam po njegovim mentalnim fekalijama, ali unosi su mu vidljivi kao i svima po napuštanju foruma. Evo, čisto apelujem na moderaciju da ga priupitaju u poverenju, koliko u proseku traju kod njega ti epileptični nipodištavajući i podrugljivi napadi na sve što je srpsko, ako nije još mnogo ostalo do povratka u kakvu takvu pristojnost, da se svi još malo strpimo... Inače ste super, samo tako nastavite. Dakle ti kmečiš da mene baniraju kako bi tebi bilo mentalno lakše? Ne sviđaju se ni meni svi, neki otvoreno provociraju Hrvate na Hrvatskom forumu i dalje slobodno pišu, i neka pišu mora postojati sloboda govora. Bilo bi dosadno kad bi svi mislili jednako, forum bi se tako ugasio za mjesec dana.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 19 tra 2020, 22:47 |
|
|
Vrijeme je da moderator rade svoj posao i baniraju fašizam. post1287784.html#p1287784
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 tra 2020, 18:31 |
|
|
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 tra 2020, 18:32 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Vrijeme je da moderator rade svoj posao i baniraju fašizam. post1287784.html#p1287784Ovo nije sankcionirano, zašto pitam?
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 tra 2020, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76725 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
POL_GASOL je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Vrijeme je da moderator rade svoj posao i baniraju fašizam. post1287784.html#p1287784Ovo nije sankcionirano, zašto pitam? Dobio je upozorenje za taj post.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 24 tra 2020, 21:56 |
|
|
weasel je napisao/la: podrinje je napisao/la: Je li ponašanje Vujadina (ili bilo kog drugog forumaša) moj posao ili tvoj? Nisam ja adresa za problematične korisnike. Samo vam ukazujem na jednog koji se uspšeno i samoživo švercuje sa takvim ponašanjem, vama pred nosom praktično... Pa se pitam, je li zatajila dioptrija ili nešto drugo?
Uopšte nisam subjektivan, i uopšte nisam nestrpljiv, ovo njegovo ponašanje tinja nedeljama. Čak što više blokirao sam ga da što manje gacam po njegovim mentalnim fekalijama, ali unosi su mu vidljivi kao i svima po napuštanju foruma.
Evo, čisto apelujem na moderaciju da ga priupitaju u poverenju, koliko u proseku traju kod njega ti epileptični nipodištavajući i podrugljivi napadi na sve što je srpsko, ako nije još mnogo ostalo do povratka u kakvu takvu pristojnost, da se svi još malo strpimo...
Inače ste super, samo tako nastavite.
Dakle ti kmečiš da mene baniraju kako bi tebi bilo mentalno lakše? Ne sviđaju se ni meni svi, neki otvoreno provociraju Hrvate na Hrvatskom forumu i dalje slobodno pišu, i neka pišu mora postojati sloboda govora. Bilo bi dosadno kad bi svi mislili jednako, forum bi se tako ugasio za mjesec dana. Napravi jedno introspektivno istraživanje i pronađi barem jedan svoj post kojem nije cilj nadjebavanje između Srba i Hrvata. Ako to smatraš pravljenjem atmosfere za konstruktivnu raspravu, onda ništa, nastavi.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 tra 2020, 00:13 |
|
|
To je u redu, šef voli veličanje i ulizivanje.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 25 tra 2020, 17:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
DrMag je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: To je uvreda za Mynistry-ja Halo moderacijo, ovaj kaze da je to uvreda za ministra. Molim sankcije za trolanje. Nije mi uvreda, DrMag je jači od mene u barem tri stvari u kojim bi ja htio biti bolji. Mada, ipak je vjerojatno prekasno za to. lapo-lapo i dalje najgora moguća reklama za balkanske kućanice.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 tra 2020, 16:45 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Vladinemir RUS vam opet po istom sranju. Jel vi pripremate maturski za psihijatriju i medicinski fakultet pa se nadate da ćete ga izliječiti ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 tra 2020, 17:46 |
|
|
Moderatori trebaju pripaziti na sljedeću temu zbog četnikovanja i fašizma drugi-svjetski-rat-podrucju-jugoslavije/jasenovac-svjedocenja-prezivjelih-t18062.html?start=100.. ovo se odnosi na sve moderatore osim na Nasa Kvačica jer taj ne radi svoj posao i trebaju mu se oduzeti alati moderatora.
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 tra 2020, 22:53 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Dajte da skupimo pare forumski i posaljemo Vladimira na sunećenje
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 27 tra 2020, 23:04 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: A ako te ja simpatikujem valjda ti je jasno da ti i generalna popularnost raste. A tebi opada.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 28 tra 2020, 04:31 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: A ako te ja simpatikujem valjda ti je jasno da ti i generalna popularnost raste. A tebi opada.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2020, 17:57 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2020, 17:59 |
|
|
U sporednom kontekstu, ne u glavnom.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2020, 20:43 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
BBC je napisao/la: Vladinemir RUS vam opet po istom sranju. Jel vi pripremate maturski za psihijatriju i medicinski fakultet pa se nadate da ćete ga izliječiti ? I ja sam doskora bio sličnog mišljenja .Međutim , mjenjam ga ... Puno mu znači ta borba protiv Dodika,treba ga pustiti da se ''bori''. To je njegova misija . Osim toga , ne koristi vulgarne izraze i primjetan je njegov njegov trud , da koliko može izbjegne lično vrijeđanje . Čak i onda kada mi njega vrjeđamo . Neki dan me baš iznenadio kada je u jednom komentaru njegove opsesije napisao ''*** na biciklu'' Nije njegov način. Posebno ćeifi na ovom forumu . Ogrješili bi se , ako bi mu oduzeli tu mogućnost . Voljeli ga neki ili ne , on je njegov dugogodišnji ''drug član'' i jedan iz raje PS, Osim toga , niko ovdje nije skroz pod vinkl
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2020, 21:37 |
|
|
Svarog je napisao/la: I ja sam doskora bio sličnog mišljenja .Međutim , mjenjam ga ... Puno mu znači ta borba protiv Dodika,treba ga pustiti da se ''bori''. To je njegova misija . Osim toga , ne koristi vulgarne izraze i primjetan je njegov njegov trud , da koliko može izbjegne lično vrijeđanje . Čak i onda kada mi njega vrjeđamo . Neki dan me baš iznenadio kada je u jednom komentaru njegove opsesije napisao ''*** na biciklu'' Nije njegov način. Posebno ćeifi na ovom forumu . Ogrješili bi se , ako bi mu oduzeli tu mogućnost . Voljeli ga neki ili ne , on je njegov dugogodišnji ''drug član'' i jedan iz raje PS, Osim toga , niko ovdje nije skroz pod vinkl BRATE SVAROG, SVAKA TI ČAST!
|
|
Vrh |
|
|
LakePlacid
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2020, 23:52 |
|
Pridružen/a: 23 tra 2018, 01:25 Postovi: 2842 Lokacija: Apsurdistan - Distrikt Teheran
|
Svarog je napisao/la: BBC je napisao/la: Vladinemir RUS vam opet po istom sranju. Jel vi pripremate maturski za psihijatriju i medicinski fakultet pa se nadate da ćete ga izliječiti ? I ja sam doskora bio sličnog mišljenja .Međutim , mjenjam ga ... Puno mu znači ta borba protiv Dodika,treba ga pustiti da se ''bori''. To je njegova misija . Osim toga , ne koristi vulgarne izraze i primjetan je njegov njegov trud , da koliko može izbjegne lično vrijeđanje . Čak i onda kada mi njega vrjeđamo . Neki dan me baš iznenadio kada je u jednom komentaru njegove opsesije napisao ''*** na biciklu'' Nije njegov način. Posebno ćeifi na ovom forumu . Ogrješili bi se , ako bi mu oduzeli tu mogućnost .Voljeli ga neki ili ne , on je njegov dugogodišnji ''drug član'' i jedan iz raje PS, Osim toga , niko ovdje nije skroz pod vinkl Isti stav, isto mišljenje nakon dvije godine provedenog na forumu, bez malog blentova ovaj forum nebi bio to što jeste
_________________ Govorio je tad' moj debeli stric nekad' kroz suze, a nekad' kroz smijeh za svu vasu zajebanciju jednom cete platiti ceh ...
Vjerski program nije obrazovni program i tačka !
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 tra 2020, 10:06 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Vladek treba pod hitno oženi se i preselit u RH. Ovako riječ Dodik koristi umjesto točke. WwwDodik.ibmDodikcom
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 tra 2020, 11:12 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Vladek treba pod hitno oženi se i preselit u RH. Ovako riječ Dodik koristi umjesto točke. WwwDodik.ibmDodikcom Ostala ti je jedna točka.
1073 of 2558 - 41.95%
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 tra 2020, 13:17 |
|
|
LakePlacid je napisao/la: Svarog je napisao/la: I ja sam doskora bio sličnog mišljenja .Međutim , mjenjam ga ... Puno mu znači ta borba protiv Dodika,treba ga pustiti da se ''bori''. To je njegova misija . Osim toga , ne koristi vulgarne izraze i primjetan je njegov njegov trud , da koliko može izbjegne lično vrijeđanje . Čak i onda kada mi njega vrjeđamo . Neki dan me baš iznenadio kada je u jednom komentaru njegove opsesije napisao ''*** na biciklu'' Nije njegov način. Posebno ćeifi na ovom forumu . Ogrješili bi se , ako bi mu oduzeli tu mogućnost .Voljeli ga neki ili ne , on je njegov dugogodišnji ''drug član'' i jedan iz raje PS, Osim toga , niko ovdje nije skroz pod vinkl Isti stav, isto mišljenje nakon dvije godine provedenog na forumu, bez malog blentova ovaj forum nebi bio to što jeste Dijelimo istu državu. A "*** na biciklu" je preuzet sa interneta.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 30 tra 2020, 13:25 |
|
|
to je iz Crnog bombardera, Petar Božović 80ih na forumu se može dosta toga "provući", ali eseji o jednoj osobi na skoro svakoj temi, to neće da može, pa ni Vladici
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|